2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bugün ultrasona gidecektin ne olduğunu paylaştın mı ben mi atladım:44:
cnm paylaşmştım bak 700 sf da ama senin için tekrar kopyala yapıştr yaptım altta:
yettim gari kızlar çok iç açıcı olmadığı için gelip hevesle yazasım gelmedi kusura bakmayın sizi de merak ettirmişim geçmişe dalınca.sabah gittiğim gibi girdim ultrasona.çok kötü bi cihazdı son ultrasonumda bebişimin elleri ayakları bile gözüküyodu bunda bakıyorum bebeğe benzeyen bşy yok o yüzden foto koymadım.kalbi atıyo kesenin etrafında kanama gözükmüyo dedi ultrasonla bakan.şu an 10 haftalık dedi ama biz 10+5 olduk.önceki gidişimde 2 gün ilerde gözüküyodu acaba gelişimi bşyden mi etkilendi diye morelim bozuldu ama cihazın çok kötü olduğunu düşünmek daha çok işime geliyo şu an.kalbini dinletmedi.ama attığını söyledi o da yeter.yani hem kalbini duyamadım hem de haftasına göre uymlu değildi.21 kasımda kendi doktoruma gidince özellikle sorucam.
ya birşey sorcam merak ettim şimdi illaki herkeste dikiş olmuyor ki, yani öyle değil mi?:44:
ben hep int izlediğim doğumlar gayet rahat neşeliydi valla veya ben öyle görmek istedim
benim izlediklerim de öyleydi cnm ıkınırken bağırdıklarını bile duymadım hiç illaki dikiş olacak diye bşy yok rahim ağzı güzel açlırsa dikiş olmuyor.

Canım, bence de kafana takma son kontrolünü. Muhtemelen cihazdan kaynaklanıyodur bebeğinin 3-5 gün uyumsuz çıkması.
Maşallah miniğine, kalbi de atıyomuş hiçç stres yapma kendine de ona da :)

ooo sen çok uzaksın bana.ben anadolu yakasında oturuyorum maltepe de ama doktorum avrupa yakasında bahçelievlerde medicana hastanesine geliyorum.

canım eğer maştepedeysen hiç o kadar uzağa gitmene gerek yok ben sana bi dr tavsiye edeyim bi dene ben cok memnun kaldım bir çok arkadaşımda gitti ve onlarda memnun kaldı ben eskşehirde yaşadığım için ayda bir gidebileceğim o doktora ben ilk çocuğumu onunla takib ettim ve şimdi gittiğim hiç bi dru beğemiyorum denemeni tavsiye ederim kartal avicenna umut hastanesi uzm.dr. şeyma araz

saol cnm bende öyle düşünüyorum kötü cihazdan çıkan bi sonuç ne de olsa kontrolüme de az kaldı sayılır zaten 12 gün geçer artık.
İlk 6 hafta 1 ay sayiliyor canim. 12 hafta bittiginde 2,5 aylik hamile olacaksin.
cnm 13. hafta dolunca 3 ay bitiyor zaten 10-11 haftalık gebeler 2,5 aylık diyor doktorlar.
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

ben mersin merkezde yasıyodum evlenmedn önce .. eşimin işi dolayısıyla bi ilçesine geldik.. burda imkanlar kısıtlı tek bir özel hastane var orda da tek bi kadın dogum doktoru.. pek suratsız bi adam hiç sevmedim.. diyetisyen varmı bilmiyorum ama hamileyken diyet yapılırmı onuda bilmiyorum.. iki kez kontrole gittim ve ben sormassam hiç cevp vermiyo adam.. bi dahaki kontrole mersine gidicem bide diyetisyene gideyim doğru diyosun.. uff yaa öyle zorki kilo çok ağırlaştım hiç bişey yapmak gelmiyo içimden..

merhaba kızlar ; kasık ağrımın artması ve tekelenmeden doalyı bugun apar topar doktora gittim , ohhhh çok sükür iyi bebeğim ;

doktor hersey yolunda merak etme dedi , içim rahatladı vallaaa 3.17 cm olmuş benim ki de 2 hafta sonra gel 2 li testini yapalım dedi pırpır atıyodu minik kalbi çok sükür allahımaaaa

ben geceleri çok acıkıyorum,uyanıp yiyorum sonra yatıyorum,bu sefer tuvaletim geliyor,sonra yine acıkıyorum,uyuyamıyorumbenim gibi olan varmı??? ilk hamileliğimde böyle değildim,daha doğrusu son 2 ay böyleydim ama o zaman çocuk 7 aylıktı ve acıkmam çok normaldi.bu sanki ilkinin kaldığı yerden devam ediyor :)))

annişler şu resme bakarmısınızz bayıldımm doğar doğmaz nasılda poz vermiş annesiylee

mehselll geçmişten çık şimdiki zamana gel artık akşam oldu mesaim bitcek sen sabahtan beri okuyosun
ahaaaahahaaa geberdim napayım anacım habire yazmışınız oku oku bitmedi:26:
doğru biliyosun canım resmi olarak gebelik 9 ay değil 10. ayda doğumla sonuçlanıyormuş.hatta 10.ayın tam ortasında ben 10.ayın sonunda doğmuşum bide suni sancı vermesinler diye annem sancının gelmesini beklemiş ben de 10 ay 3 gün sonra çıkmışım ama içerde su kalmadığı için kafa kocaman ve mosmor çıkmış.annem elinden gelse hiç çıkmıcaktın diyo
bak işte cnm bundan sonra kuruntu yapma doktorunu bekle daha çok kafan karışcak böle ama neyseki bi sorun olmadığını duyunca rahatlamıştır))
evet cnm doktorumu beklicm artık neyse ki kalbinin attığını biliyorum miniğimin

bizim doğum tarihlerimiz aynıymış cnm benimki pazartesi günü 2.37 cm di acaba benimkide o kadar büyümüşmüdür 3 günde :)

canım o hastaneyi biliyorum benim oğlumun doktoruda orda. beğeniyorum o hastaneyi aslında hatta orda birsen hanım var kadın doğum oda çok iyiymiş ama benim kadın doktorlara karşı bi olumsuzluğum var.nedense erkek doktorlara daha çok güveniyorum. ama tavsiye ettiğin için teşekkür ederim canım hiç belli olmaz yol çok uzak her an fikrimi değiştirip tavsiyene uyabilirim.

yok valla minikusum doğru söylüyosun
evet canım geçti çok şükür şu an rahatım Alla göstermesin bir daha camdan atlamaya bile kalktım ama sonra silkelendim ne yapıyorsund edim gayret ettim yend,m
geçirmişsin ya şükür bidaha karşılaşmazsın büyük ihtimalle doğumda da iyice bitmiş olur zaten

Canım benim diyetisyen sana hamile değilken ki yaklaşımla kilo verdirtmeye çalışmıyor, sadece hamilelikte doğru kilo kontrolü sağlıyor.
Fazla kilo ile hamile kalıp 1-2 kilo ile atlatan da var hatta kilo vererek doğuma giden de KK yı incele forumda yazanlar var bu tür sıkıntılarını paylaşan çözüüm bulanlar vs.
Bence senin moralini yüksek tutman lazım kendi kendine ara gazı vermeye çalış :128:

Bak ben 2-3 kilo aldım fazla uyuyorum ama akşam hiçbir yürüyüş fırsatını kaçırmam bazen eşimin banka da felan işi oluyor arabasız gidelim yürüyelim diye ben tutturuyorum arabayla giderse gelmeyeceğimi bildiğinden o da yürüyor.
Bazen ben bunaldım evde yürüyelim diye tuturuyorum.

Hiç moralini bozma ben bu boyla öyle bir kilo almıştım ki topaç gibi olmuştum hayatım da ilk kez :78:
Ama sonra verdim hepsini, şimdi hamilelikte alacagım kiloları dert etmiyorum çünkü nasıl vereceğimi öğrendim her seyim başı irade ve merak etme irade herkeste var sadece kullanıp kullanmamak sana kalmış.

Bak miss gibi hamişsin bozma moralini araştır bul derdinin caresini, korkma hepsini verirsin.
Zaten haziran anneleri doğumdan sonra kilo verme topiklerine taşınıcaz komple

Canım, bence de kafana takma son kontrolünü. Muhtemelen cihazdan kaynaklanıyodur bebeğinin 3-5 gün uyumsuz çıkması.
Maşallah miniğine, kalbi de atıyomuş hiçç stres yapma kendine de ona da :)
saol cnm aynen öyle yapıcam zaten bende kalbinin attığını söyledi o yeter kendi doktorumun söyleyecekleri önemli
beeeeeeenn genellikle 2-3 arası acıkıyorum zaten gecede 7-8 kez tuvalete kalkıyorum.hata bi gece sucuklu yumurta yapmıştm sucuğun kokusundan eşim uyanmış ciğer görmüş kedi gibi oturdu benle yedi
annişler şu resme bakarmısınızz bayıldımm doğar doğmaz nasılda poz vermiş annesiylee
ayy anem ya kıyamam çok şekerler çocuk gülerek doğmuş sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…