2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bende boyatmak istiyorum renkleri biribirine karıştı bende beyazda var ütelik çok kötü duruyor doktora sordum yok boyatamazsın demişti belki son aylara doğru şansımı bidaha denerim:)[/QUOTE]
yazılar birbirine girmiş anlaşılmıyor

Ay Allahım neler yaşamış eşin yaa, yine mi annesini savunuyo sana :26:
ama işte adı üstünde "anne" ne yaprsa yapsınlar savunurlar, koruyup kollarlar..
Çok takmiycaksın, biraz politik davranıcaksın kayınvalideye, gülüp geçeceksin "hı hı" deyip kendi bildiğini yapacaksın..
Yoksa onlar yüzünden kavgalar tartışmalar bitmiyo. Biz eşlerimizle kavga ediyoruz da noluyo? Onlara hiçç bişi olmuyo, olan yine bize maalesef. Huzurumuz kaçıyo, geçinmeye çalışmak lazım.. Çoğu şeyi görmezden, duymazdan gelmemiz lazım.
Görümcen de ektiğini biçmiş.

mrb hanımlar nasılsınız bakalım... bugün doktora gittim bebişim gerideydi bir kaç günlük şimdi iii olmuş 7+1 olmuş gayet iyi dedi doktor ne kadar sevindim anlatamam :))))))) gene duydum kalp atışını çok güzelllllll :)))))

ay eşin tekrar nasıl konuşmaya başlamış peki annesiyle?

Sanırım ben de Mayıs ta doğurucam ama gitmem baska topiğe felan doğurana kadar burdayım sonra da burdayım.
Ben sorumluluk kabul etmem KK takvimi haziran diyor bebiş erken gelirse yerim sabittir
cnm ben de mayıs sonu hatta tam ortası bekliyorum.çünkü bir sitede okudum doğumların sadece %1 lik kısmı tam gününde olur geri kalan %99 luk kısımdaki hamilelerin çoğu 36. haftadan sonra bebeklerini kucaklarına almaya başlar diyordu.36.haftada bebek zaten gelişimini tamamlıyormuş.ama ben de gidemem öyle başka topiklere.buras benim kahvem gibi oldu aile olduk burda ayrılamayız ki
ah kuzucum annesine oynatmış işte minik elleriyle bdcık ayaklarını kıyamam ben ona

iyi maşaallah gelişimi bi yavaşlar bi artar abartı bi fark olmadıkça dert etmemek lazım. Hoş insanın içi kıpır kıpırken korkuyor bişey olacak diye ama bebek için annenin psikolojisi de önemli. Mümkün olduğunca serin kalmaya çalışmak lazım.

yanlız kayınvalide bombaymış kocasını en yakın arkadaşıyla pess Şükür ki sen çıkmışsın eşinin karşısına canm yatsın kalksın dua etsin o cadı kaynanan

bu arada ben bu altaki düzenleyiciyi 3 haziran yaptım çünkü 5i adet tarihime tutmuyordu benim adet tarihim 28 ağustos benimkinide düzeltirmisin canım

Günaydın herkese

Kabızlıktan dertliyim ben de. İlacı sorarım doktoruma. Bir arkadaş da kayısı demiş önce onu uygulayacağım.

canım bende de kabızlık sorunu var , dün doktora gittiğimde ilaç falan vermedi , bol bol su ve kuru kayısı-erik-incir tüket dedi , bende sıcak suyun içine atıyorum bikaç tane , onları yiyip suyunu içiyorum , iyi gelmeye başladı ama hergün yapmak lazım..

aynı çürüme bendede var canım hehe
hatta baya irileşti ve ucunda çıkıntılar bile oluştu, sanırım süt bezeleriyle alakalı bişey
evet canım aynen öyle süt bezlerimizin oyunu bu benimkiler de slikonlu gibi oldu 75 den 85 e çıkınca uçları tavana bakmaya başladı.emzirdikten sonra da sarkcaklar banyoda omzumuza atarız artık
Bebişlerimiz ne zaman bizim yediklerimizden beslenmeye başlayacak arzu_mu? Bir fikrin var mı?
3. ayın sonunda canım.13 haftaya kadar azar azar başlyolar 13 den sonra sağlam beslenmemiz gerekiyor zaten doktorlarımz da destek olsun diye kan hapı verecekler.
3 ay olunca sanırım kordon oluşmuş oluyor bebek o zaman yediklerimizi alıyor plesanta yardımıyla tahmini bulantılarda o zaman geçio sanırım tabi tecrübelilere sormak gerek :)
evet sanırım o tecrübelilerden birisi ben oluyorum 11. haftası bitecek olan bi gebeş olarak bulantılar 8 ve 9 da tavan yapyor.10. hafta biterken bariz bir şekilde kaybolmaya başlıyor.ve sonunda başladğı yere dönüp yok oluyor.6ve 7 hafta arası ilk başlarken sadece bazı yiyeceklere tiksinmeyle kendini belli edip, 8 de öğürmeye kadar gidiyor bazı anneler benim gibi 8,9 ve 10. haftaları çıkarmakla geçirdiği için bu haftalarda kilo kaybı oluyor.bazları da çıkarmıyor ama yemek yiyemiyor, kimisi de o kadar şanslı ki bulantıdan eser olmuyor, bunun sebebi beta hcg nin artışı ve vücudun buna alışıp alışamaması.sonra 10. haftanın sonlarına doğru başa dönmeye başlıyor yani o kusmalar yerini iştahszlığa 11. haftanın başında iştahsızlık bazı yemeklerden tiksinmeye bırakıyor.11 sonuna geldiğinizde de gözünüzün önünden canınızn çektiği yemekler geçmeye yani iştah geri gelmeye başlıyor.sanırım 12 ve 13 de öküz gibi yemek yicez

aynı durumdayız arkadaşım :)) ne tozumu alabildim ne mutfağımı toparlayabildim hastanelerden cıkamıyorum bende eşim mutfağı toparlıyor biraz komşularım bakıyor banada sağolsunlar artık zorlanıyorum ev işi konusunda Rabbi yarımcımız olsun cnm :))

kızlar bebısımı gordum geldım kalp atıslarını duydum dr hersey guzel dedı kasıntılar ve morluklar ıcın daha cok erken dedı kan aldı 5 gıbı alıcam sonucları

bu arada ben bu altaki düzenleyiciyi 3 haziran yaptım çünkü 5i adet tarihime tutmuyordu benim adet tarihim 28 ağustos benimkinide düzeltirmisin canım

aa aynı tarihteyiz o zaman bakalım hangimiz önce doğurcak benimde 27 ağustostu sat burda takvimde 1 gün oynuyordu doktorumda 3 haziran demişti ama tabikide o tarihe kadar bebiş bekleyemeyebilir 1 hafta oynayabilir dedi

kızlar makyaj konusu açılmış bende dün size sorucaktım unutmuşum, ben dışarı makyaj yapmadan asla çıkmam bu yüzden daha organik makyaj malzemelerni sorucaktım size kuzenim deborah iyi dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama parfümeriye gidip bir kaç şey almam lazım onun dışında oje zaten yasak aramamda rujunda artık sakıncalı olduğunu duymuştum çünkü direk bulşma yutma riskimiz var

bunların dışında benim aradaki öğürmelerde geçti çok şükür iştahım yemeğimde yerinde hatta biraz önce bir paket çikolatayı hallettim ama inanılmaz şişlik gaz problemim var hele akşamları çatlamak üzere oluyorum, gün içersindede bol bol su içmeye başladım bugünkü takvimimdede bebeğin gelişimi için su önemli diyordu, bunun dışında ev yapımı yoğurt taze süt gün içersinde tüketmeye çalışıyorum yanındada bol meyva bakalım bizim minnoş pazartesi ne kadar büyümüş olucak görücez çok sabırsızlanıyorum

sen şanslı olanlardanmışsın canım ne güzel.bide epidural her doktorun harc değil sezeryanda sorun olmuyor ama normal doğumda epidural çok zor.açılma tam 4 cm olduğunda iğneyi yapmak gerekiyor o 4 cm yi yakalayamayıp 3.. yada 4... arası biyerde yaptıkları zaman hem boşuna iğne acısı çekmiş hem de doğum sancısını hiç iğne olmamış gibi çekiyormuşsun.o yüzden normali de epiduralsiz yapmak lazım.
nasılsınız kızlar?umarım herkes iyidir:)
bugün biraz kendimi yordum şuan biraz ağrım var.umarım bişey olmaz:18:
temizlik vardı senin dimi cnm keşke o kadar zorlamasaydın ya

hahahahha çok güldüm kız Allah'da seni güldürsün banyoda omzumuza atarız neee havlu gibi

golgen o avatar ne ya güzel şeylere bakalım bebişlerimiz güzel olsun korkuyorum valla

sanırım en hızlı ilerleyen topic bu yetişmek mümkün değil 2gün önce doktor bebeğmde ödem olabileceğini söylemişti araştırdıklarıma göre henüz net bişey görebilmek erken o yüzden unuttum doktorun söylediklerini düşünmek bile istemiyorum düşündkçe kendimi kötü hissediyorum hasta olucak dereceye geldim ilk duyduğumda bu şeklide bebişime zarar veriyorum o yüzden Allahıma bıraktım herşeyi sizlerin de dualarını bekliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…