bende boyatmak istiyorum renkleri biribirine karıştı bende beyazda var ütelik çok kötü duruyor doktora sordum yok boyatamazsın demişti belki son aylara doğru şansımı bidaha denerim:)[/QUOTE]ben yapıyorum makyajın bi zararı yoktur heralde
hayırlı haberlerle gel canım
Ben de makyaj yapmıyorum sadece bayramda yapmıstım hiç tazelemedim bile eve gelir gelmez cıkardım.
Oje manyajı olarak evde koleksiyonum var ama süremiyorum bebişim için.
Dip boyam geldi boyatamıyorum
Boya için doktoruma sormustum;
Sacınızı boyatmayın derim en azından ilk üç ay ama ben boyatma diyorum bayanlar burdan cıkıp kuaföre gidiyorlar, o da doğuracak sen de doğuracaksın kararı sen ver dedi
Boyamayı düşünenlere söylüyorum dikkat edin sacı boyatırken deriye geçmesinden çok boyanın kokusunu solumak çok daha zararlı.
Normalde ve özellikle hamilelikte acık havadar bir yerde boyatmak ve solumamak gerekliymiş
canım sen varsın listede liste ilk sayfada..eksik bilgilerini arzu_mu ya yolla
Ay Allahım neler yaşamış eşin yaa, yine mi annesini savunuyo sana :26:biz evlendiğimizde benimki de 70 kiloydu kemikleri saylıyodu şimdi 105 kilo.adam evlendikten sonra yükselme dönemi yaşadı resmen çok da mutlu ama kadın hep mutsuz görüyo ya.dün akşam başka misafeirlerim de vardı annemle yengem.biz 3 kadın mutfakta oturuyoruz çay sohbet falan ya inanır mısnız eşim işten geldi üstünü değiştirmeye gidicek arkasından yatak odasına bile gitti.bütün akşam eşimi odaya sokup sokup fısır fısır doldurmaya çalıştı delirdim ya!!!annemle yengem öyle bakt kaldı çok ayıpladılar.ben kafayı yicektim artık.
zaten yaklaşık 5-6 aydır bayram kandil hariç hiç aramıyorum bu sebepten.bu sefer de aramıyon diye eşime şikayet ediyo.görümcemle ikisi kaç kez ayırmak istediler bizi hamile kalmadan 1 ay önce biz boşanıyoduk görümcem sayesinde.sonra eşimin gözündeki perde kalkınca durumu gördü.ama hala onları bana karşı savunur.olaydan 15 gün sonra görümcemin 5 yıllık evliiği bitti ve ayrıldı.kimsenin ahı kimsede kalmıyor.
canım ben konuşup cevap da veremiyorum işte sorun orda zaten içime atıyorum.bizimkisi bundan yaklaşık 15 sene önce kayınpederim iş seyahatindeyken onu en yakın arkadaşıyla aldatyo sonra ortaya çıkıyo kayınpederim boşuyo.öbür adamı da karısı bırakmayınca evlenemiyolar ortada kalıyo kayınvaldem de hafızasını kaybedip hastaneye yatırılıyo sonra düzeliyo ve 2 çocuğu bırakıp o adama gidiyo.çocuklar yıllarca sürünmüş baba bakmaya çalışmış ama ne kadar.eşimin girmediği ortam kalmamış kolları dirseğe kadar hep faça izi.hatta bi gün uyuşturucuyu bile tadmış.ben çekip çıkardım bunlardan onu yine olsun yine yaparım.çünkü çok temiz kalpli birisi eşim ve ben onun çocukluk arkadaşıyım hep aşıktım ona öylece bırakamazdım.allaha şükür şu an tam bi ev adamı yuvaya hasret kalmış.oğlun bunları yaşarken de kuyruğundan ayrılmasaydın hiç yaşamamış olurdu bunları diyesim geliyor ama yutuyorum.
biz evlendiğimizde benimki de 70 kiloydu kemikleri saylıyodu şimdi 105 kilo.adam evlendikten sonra yükselme dönemi yaşadı resmen çok da mutlu ama kadın hep mutsuz görüyo ya.dün akşam başka misafeirlerim de vardı annemle yengem.biz 3 kadın mutfakta oturuyoruz çay sohbet falan ya inanır mısnız eşim işten geldi üstünü değiştirmeye gidicek arkasından yatak odasına bile gitti.bütün akşam eşimi odaya sokup sokup fısır fısır doldurmaya çalıştı delirdim ya!!!annemle yengem öyle bakt kaldı çok ayıpladılar.ben kafayı yicektim artık.
zaten yaklaşık 5-6 aydır bayram kandil hariç hiç aramıyorum bu sebepten.bu sefer de aramıyon diye eşime şikayet ediyo.görümcemle ikisi kaç kez ayırmak istediler bizi hamile kalmadan 1 ay önce biz boşanıyoduk görümcem sayesinde.sonra eşimin gözündeki perde kalkınca durumu gördü.ama hala onları bana karşı savunur.olaydan 15 gün sonra görümcemin 5 yıllık evliiği bitti ve ayrıldı.kimsenin ahı kimsede kalmıyor.
canım ben konuşup cevap da veremiyorum işte sorun orda zaten içime atıyorum.bizimkisi bundan yaklaşık 15 sene önce kayınpederim iş seyahatindeyken onu en yakın arkadaşıyla aldatyo sonra ortaya çıkıyo kayınpederim boşuyo.öbür adamı da karısı bırakmayınca evlenemiyolar ortada kalıyo kayınvaldem de hafızasını kaybedip hastaneye yatırılıyo sonra düzeliyo ve 2 çocuğu bırakıp o adama gidiyo.çocuklar yıllarca sürünmüş baba bakmaya çalışmış ama ne kadar.eşimin girmediği ortam kalmamış kolları dirseğe kadar hep faça izi.hatta bi gün uyuşturucuyu bile tadmış.ben çekip çıkardım bunlardan onu yine olsun yine yaparım.çünkü çok temiz kalpli birisi eşim ve ben onun çocukluk arkadaşıyım hep aşıktım ona öylece bırakamazdım.allaha şükür şu an tam bi ev adamı yuvaya hasret kalmış.oğlun bunları yaşarken de kuyruğundan ayrılmasaydın hiç yaşamamış olurdu bunları diyesim geliyor ama yutuyorum.
cnm ben de mayıs sonu hatta tam ortası bekliyorum.çünkü bir sitede okudum doğumların sadece %1 lik kısmı tam gününde olur geri kalan %99 luk kısımdaki hamilelerin çoğu 36. haftadan sonra bebeklerini kucaklarına almaya başlar diyordu.36.haftada bebek zaten gelişimini tamamlıyormuş.ama ben de gidemem öyle başka topiklere.buras benim kahvem gibi oldu aile olduk burda ayrılamayız kiSanırım ben de Mayıs ta doğurucam ama gitmem baska topiğe felan doğurana kadar burdayım sonra da burdayım.
Ben sorumluluk kabul etmem KK takvimi haziran diyor bebiş erken gelirse yerim sabittir
ah kuzucum annesine oynatmış işte minik elleriyle bdcık ayaklarını kıyamam ben onaKuzular üdoktora gittik..
Kolları bacakları oynayıp duran bir bebiş gördük ekranda.
28 mm olmuş. 10+2 dedi doktor ama ben 9+4 deyim.
Belki yanlış ölçmüştür, bilemedim.
Ama o kıpır kıpır melekle aynı bedende olmak, ne güzel, ne mutlu..
İnşallah sağlıkla kavuşalım hep birlikte kuzularımıza..
Bu arada annelikle ilgili Yonca Tokbaş ın bu yazısını cok begendim, mutlaka okuyun bence, güzel öğütleri var annelere....
ocuklar iin endielenmek... - Yonca TOKBA - Hrriyet
mrb hanımlar nasılsınız bakalım... bugün doktora gittim bebişim gerideydi bir kaç günlük şimdi iii olmuş 7+1 olmuş gayet iyi dedi doktor ne kadar sevindim anlatamam :))))))) gene duydum kalp atışını çok güzelllllll :)))))
biz evlendiğimizde benimki de 70 kiloydu kemikleri saylıyodu şimdi 105 kilo.adam evlendikten sonra yükselme dönemi yaşadı resmen çok da mutlu ama kadın hep mutsuz görüyo ya.dün akşam başka misafeirlerim de vardı annemle yengem.biz 3 kadın mutfakta oturuyoruz çay sohbet falan ya inanır mısnız eşim işten geldi üstünü değiştirmeye gidicek arkasından yatak odasına bile gitti.bütün akşam eşimi odaya sokup sokup fısır fısır doldurmaya çalıştı delirdim ya!!!annemle yengem öyle bakt kaldı çok ayıpladılar.ben kafayı yicektim artık.
Günaydın herkese
Kabızlıktan dertliyim ben de. İlacı sorarım doktoruma. Bir arkadaş da kayısı demiş önce onu uygulayacağım.
ah canım kıyamam ya çok üzülüyorum hamileliği böle zor geçenleri duyunca .. ama neyseki bebişin hala seninle.. geçmiş olsun cnm..
eee yaptırınca kargoyla gönder bari teyzesi bizede canımızı istettin
evet canım aynen öyle süt bezlerimizin oyunu buaynı çürüme bendede var canım hehe
hatta baya irileşti ve ucunda çıkıntılar bile oluştu, sanırım süt bezeleriyle alakalı bişey
3. ayın sonunda canım.13 haftaya kadar azar azar başlyolar 13 den sonra sağlam beslenmemiz gerekiyor zaten doktorlarımz da destek olsun diye kan hapı verecekler.Bebişlerimiz ne zaman bizim yediklerimizden beslenmeye başlayacak arzu_mu? Bir fikrin var mı?
evet sanırım o tecrübelilerden birisi ben oluyorum 11. haftası bitecek olan bi gebeş olarak3 ay olunca sanırım kordon oluşmuş oluyor bebek o zaman yediklerimizi alıyor plesanta yardımıyla tahmini bulantılarda o zaman geçio sanırım tabi tecrübelilere sormak gerek :)
günaydın kızlarbayramdan beri o kadar yoğunuz ki ağlicam artık çok sıkıldım geçen gün oturdum ağladım ev o kadar dağınıkki bir türlü vakit ve enerji bulup toparlayamadım eşim teselli etti biraz ama akşam eve gidesim gelmiyor artık temizlikçi almaya bile vakit bulamıyorum o derece.gerçi hiç almadım nasıl oluyor onun da bilmiyorum ama bu durum çook canımı sıkıyor
bu arada ben bu altaki düzenleyiciyi 3 haziran yaptım çünkü 5i adet tarihime tutmuyordu benim adet tarihim 28 ağustos benimkinide düzeltirmisin canım
sen şanslı olanlardanmışsın canım ne güzel.bide epidural her doktorun harc değil sezeryanda sorun olmuyor ama normal doğumda epidural çok zor.açılma tam 4 cm olduğunda iğneyi yapmak gerekiyor o 4 cm yi yakalayamayıp 3.. yada 4... arası biyerde yaptıkları zaman hem boşuna iğne acısı çekmiş hem de doğum sancısını hiç iğne olmamış gibi çekiyormuşsun.o yüzden normali de epiduralsiz yapmak lazım.Mehsel'cim; ben de normal dogum istiyordum ama doktorum sezaryana ikna etti. Dogumdan 4 saat sonra ayaga kaldirdilar. 24 saat sonra kucagimda bebegim, gelen ziyaretcileri karsilamak, agirlamak icin yan odaya gectim, misafirlerimi ayakta agirladim, bir daha da yatmadim. Cok kolaydi. Epiduralli yaptirdim ama.
temizlik vardı senin dimi cnm keşke o kadar zorlamasaydın yanasılsınız kızlar?umarım herkes iyidir:)
bugün biraz kendimi yordumşuan biraz ağrım var.umarım bişey olmaz:18:
evet canım aynen öyle süt bezlerimizin oyunu bubenimkiler de slikonlu gibi oldu 75 den 85 e çıkınca uçları tavana bakmaya başladı.emzirdikten sonra da sarkcaklar banyoda omzumuza atarız artık
3. ayın sonunda canım.13 haftaya kadar azar azar başlyolar 13 den sonra sağlam beslenmemiz gerekiyor zaten doktorlarımz da destek olsun diye kan hapı verecekler.
evet sanırım o tecrübelilerden birisi ben oluyorum 11. haftası bitecek olan bi gebeş olarakbulantılar 8 ve 9 da tavan yapyor.10. hafta biterken bariz bir şekilde kaybolmaya başlıyor.ve sonunda başladğı yere dönüp yok oluyor.6ve 7 hafta arası ilk başlarken sadece bazı yiyeceklere tiksinmeyle kendini belli edip, 8 de öğürmeye kadar gidiyor bazı anneler benim gibi 8,9 ve 10. haftaları çıkarmakla geçirdiği için bu haftalarda kilo kaybı oluyor.bazları da çıkarmıyor ama yemek yiyemiyor, kimisi de o kadar şanslı ki bulantıdan eser olmuyor, bunun sebebi beta hcg nin artışı ve vücudun buna alışıp alışamaması.sonra 10. haftanın sonlarına doğru başa dönmeye başlıyor yani o kusmalar yerini iştahszlığa 11. haftanın başında iştahsızlık bazı yemeklerden tiksinmeye bırakıyor.11 sonuna geldiğinizde de gözünüzün önünden canınızn çektiği yemekler geçmeye yani iştah geri gelmeye başlıyor.sanırım 12 ve 13 de öküz gibi yemek yicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?