biz evlendiğimizde benimki de 70 kiloydu kemikleri saylıyodu şimdi 105 kilo.adam evlendikten sonra yükselme dönemi yaşadı resmen çok da mutlu ama kadın hep mutsuz görüyo ya.dün akşam başka misafeirlerim de vardı annemle yengem.biz 3 kadın mutfakta oturuyoruz çay sohbet falan ya inanır mısnız eşim işten geldi üstünü değiştirmeye gidicek arkasından yatak odasına bile gitti.bütün akşam eşimi odaya sokup sokup fısır fısır doldurmaya çalıştı delirdim ya!!!annemle yengem öyle bakt kaldı çok ayıpladılar.ben kafayı yicektim artık.
Zaten yaklaşık 5-6 aydır bayram kandil hariç hiç aramıyorum bu sebepten.bu sefer de aramıyon diye eşime şikayet ediyo.görümcemle ikisi kaç kez ayırmak istediler bizi hamile kalmadan 1 ay önce biz boşanıyoduk görümcem sayesinde.sonra eşimin gözündeki perde kalkınca durumu gördü.ama hala onları bana karşı savunur.olaydan 15 gün sonra görümcemin 5 yıllık evliiği bitti ve ayrıldı.kimsenin ahı kimsede kalmıyor.
Canım ben konuşup cevap da veremiyorum işte sorun orda zaten içime atıyorum.bizimkisi bundan yaklaşık 15 sene önce kayınpederim iş seyahatindeyken onu en yakın arkadaşıyla aldatyo sonra ortaya çıkıyo kayınpederim boşuyo.öbür adamı da karısı bırakmayınca evlenemiyolar ortada kalıyo kayınvaldem de hafızasını kaybedip hastaneye yatırılıyo sonra düzeliyo ve 2 çocuğu bırakıp o adama gidiyo.çocuklar yıllarca sürünmüş baba bakmaya çalışmış ama ne kadar.eşimin girmediği ortam kalmamış kolları dirseğe kadar hep faça izi.hatta bi gün uyuşturucuyu bile tadmış.ben çekip çıkardım bunlardan onu yine olsun yine yaparım.çünkü çok temiz kalpli birisi eşim ve ben onun çocukluk arkadaşıyım hep aşıktım ona öylece bırakamazdım.allaha şükür şu an tam bi ev adamı yuvaya hasret kalmış.oğlun bunları yaşarken de kuyruğundan ayrılmasaydın hiç yaşamamış olurdu bunları diyesim geliyor ama yutuyorum.
sanırım en hızlı ilerleyen topic bu yetişmek mümkün değil 2gün önce doktor bebeğmde ödem olabileceğini söylemişti araştırdıklarıma göre henüz net bişey görebilmek erken o yüzden unuttum doktorun söylediklerini düşünmek bile istemiyorum düşündkçe kendimi kötü hissediyorum hasta olucak dereceye geldim ilk duyduğumda bu şeklide bebişime zarar veriyorum o yüzden Allahıma bıraktım herşeyi sizlerin de dualarını bekliyorum kızlar
Ben de ailemde hiç temizlikçi görmedim eşim de. Bize garip geliyordu başlarda, birinin gelip senin evini temizlemesi. Ama aldıktan sonra anladım ki uğraştığıma değmezmiş. Güvenilir insanlar olursa, işini temiz yaparsa çok iyi. Ben 2-3 ayda bir çağıracağım.günaydın kızlarbayramdan beri o kadar yoğunuz ki ağlicam artık çok sıkıldım geçen gün oturdum ağladım ev o kadar dağınıkki bir türlü vakit ve enerji bulup toparlayamadım eşim teselli etti biraz ama akşam eve gidesim gelmiyor artık temizlikçi almaya bile vakit bulamıyorum o derece.gerçi hiç almadım nasıl oluyor onun da bilmiyorum ama bu durum çook canımı sıkıyor
Çok ıkınmamak lazımmış kabızken bugün öğrendim. Malesef dün kötü tecrübe yaşamıştım ama Allahtan kanama falan olmadı. Daha çok sıvı tüketeceğim.Kabızlık bende de var bol bol su içmek gerekiyor, ben o kadar zorlanıyorum ki kanamam oluyor
Aynen ben de akıntıdan muzdaribim doktor olur öyle dedi
Günlük ped kullanıyorum ve günde 5 kez felan değiştiriyorum bunların dışında bende de pek belirti yok zaten
Çiğ köfteyi gebelerde tavsiye etmiyorlarkızlar dün siz çiğ köfteden bahsedince benimde canım çekti ama nasıl bir tesadüftür bilmem öğlen iş yerinde yemekte tatlı yerine çiğ köfte vardı çok sevindim resmen görmemişler gibi tabağımı doldurdum ama çok kötü tadı vardı çamur gibiydi birden nefsim soğudu
golgen o avatar ne yagüzel şeylere bakalım bebişlerimiz güzel olsun korkuyorum valla
neden tatlım ; yazı da var ama çıkmadıkahretsin bugun de güzelim yazıyooo
kızlar bende yarın bebeğimi görmeye gidiyorum. doktorumla konuştum nolur sabah geliyim dedim 2 tane sezeryan doğumum var dediöğleden sonrayı beklicem.kalp atışlarını duyucam allahın izniyle.
ya kızlar benim kocam dün göbeğimi dinledi acaba kalp atışını duyabilir miyim diye duyuluyor diyo hatta çok sevindi ama ben onun kalp atışı olduğunu sanmıyorum karnımda ki bi takım seslerdir ya da göbek atmasıdır. sizce duyulurmu öyle dinlemeyle...
evet canım aynen öyle süt bezlerimizin oyunu bubenimkiler de slikonlu gibi oldu 75 den 85 e çıkınca uçları tavana bakmaya başladı.emzirdikten sonra da sarkcaklar banyoda omzumuza atarız artık
cnm 10. haftadasın artık rahatlıcaksın 11 de iyice azalmış kaybolmaya yüz tutmuş olacakGünaydın şeker hamişler. Nasılsınız bakalım? Ben kendimi çoook daha iyi hissediyorum. Bulantılarım biraz azaldı. Gerci hala kokulara hassasiyet hat safhada. Darısı sizlerin başına olsun:) dün sabah çıkartmayınca o kadar mutlu oldumki, bu herşeye yansıdı tabiiki. Öğlen telefonla konuşurken kocam, bugün sesin cok iyi geliyor dedi. Kendimi daha canlı hissediyorum. Dün akşama doğru olan bulantılar ve çıkarmama rağmen hala kendimi iyi hissediyorum. İnşallah böyle devam eder. :) temizlik yaptıran ve yaptıracak arkadaşlar, keşke hergün temizlik olsa diyorum ben. Kolaylar gelsin hepinize...
çok geçmiş olsun cnm ucuz atlatmışsınız nazar çıkmşeşim kaza yapmış kızlar, az önce aradı neyse ki ona bir şey olmamış,canı sıkılmış sadeceNazar çıktı herhalde di mi, Allah hepimizin ailelerini, bebişlerini korusun
canım bak ben bunu aynen uyguladım hem kabızım hem de hemoroidim var benim 4-5 günde bir tuvalete çıkarım ama şu an genelde her sabah nadiren de 2 günde bir çıkıyorum.doktorum verdi bunu.Günaydın herkese
Kabızlıktan dertliyim ben de. İlacı sorarım doktoruma. Bir arkadaş da kayısı demiş önce onu uygulayacağım.
kısmet gerçi ilk gitiim doktor ilk gitiğim doktor 27 mayıs gibi alırız demişti ama 1 gün önce 1 gün sonra farketmez sağlıklı olsunlardaaa aynı tarihteyiz o zaman bakalım hangimiz önce doğurcakbenimde 27 ağustostu sat burda takvimde 1 gün oynuyordu doktorumda 3 haziran demişti ama tabikide o tarihe kadar bebiş bekleyemeyebilir 1 hafta oynayabilir dedi
kızlar makyaj konusu açılmış bende dün size sorucaktım unutmuşum, ben dışarı makyaj yapmadan asla çıkmam bu yüzden daha organik makyaj malzemelerni sorucaktım size kuzenim deborah iyi dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama parfümeriye gidip bir kaç şey almam lazım onun dışında oje zaten yasak aramamda rujunda artık sakıncalı olduğunu duymuştum çünkü direk bulşma yutma riskimiz var
bunların dışında benim aradaki öğürmelerde geçti çok şükür iştahım yemeğimde yerinde hatta biraz önce bir paket çikolatayı hallettim ama inanılmaz şişlik gaz problemim var hele akşamları çatlamak üzere oluyorum, gün içersindede bol bol su içmeye başladım bugünkü takvimimdede bebeğin gelişimi için su önemli diyordu, bunun dışında ev yapımı yoğurt taze süt gün içersinde tüketmeye çalışıyorum yanındada bol meyva bakalım bizim minnoş pazartesi ne kadar büyümüş olucak görücez çok sabırsızlanıyorum
aklıma direk şey geldi annemlerin bana sürekli sakın belgesel izleme! niye diyorum olsun sen izleme iyi değil çok gülüyordum avatarı görünce aha tipe bak dedim
benim eşimde onu diyordu geçen gün duyuyorum ben hareket ediyor diye ama imkansız gibi birşey gazdır o gaz diyorum
yawww az önce iş yerinden arkadaşa bahsettim avatarımı maymucuk yaptım diye , o da öyle seylere bakma iyi değil dedi kötü resimlere bakmamak lazım mış , kızlar sizde de kötü müüüdeğiştireyim bari
ben avatarına bakmamaya çalışıyorum nolur nolmaz:83: maymun gibi bişi çıkarmayalım da orta yere
ben avatarına bakmamaya çalışıyorum nolur nolmaz:83: maymun gibi bişi çıkarmayalım da orta yere
yawww az önce iş yerinden arkadaşa bahsettim avatarımı maymucuk yaptım diye , o da öyle seylere bakma iyi değil dedi kötü resimlere bakmamak lazım mış , kızlar sizde de kötü müüüdeğiştireyim bari
cnm herkes aynı geçirecek diye bi kural yok bünyelerimiz farklı bebişimizin artırdğı hormonlara karşı vücudumuzun verdiği tepkiler farklı bebek sağlıklı ve kalbi atıyorsa bulantı olmamasına takılmamak lazım hatta dua edin çünkü çok kötü bşy emin ol bulantı olunca da için rahat olmayacak çünkü bu sefer de yiyemiyorum acaba bebeğim besleniyor mudur diye daha fazla endişeleneceksin.benim göğüs dolgunluğum her ay adet olmadan 1 hafta önce başlardı ve adet olunca geçerdi bu sefer de öyle başladı ama hiç geçmedi vücudumuzdaki hormonların salgı bezlerinin çalışmasına bağlı bşy bu.endişelenme kötü bi durum yok.Günaydın güzel anne adayları,
Beklemek çok zor, her geçen günüm tedirginlikle geçiyo. Sebebide kendimi hiç hamile gibi hissetmemem
Hiiiiç mi belirtisi olmaz bi hamilenin, ne kadar rahatım. Buna şükretmeliyim ama kuşkularımdan sıyrılamıyorum bir türlü :106:
Tek derdim kabızlık :18: 3 günü geçiyo, korkuyorum yara olacak diye, hıı birde akıntım çok :S
Sizde durumlar ne? Birde benim göğüslerim hiç dolgun vede hassas değil. Buda normal bi durummu ki:26:
kabızlık için doktorumun verdiği kabızlık diyetini paylaştım kızlar çok etkili uygulayın faydasını görürsünüz.günaydın kızlarr kabızlık sorunu 3 gündür bende de var..afedersiniz zor çıkarıyorum:) kuru kuru yiye yiye böyle olduk valla
hıh şöle değiştirmişsin :13:
Bence çok şekerdi Beni gülümsetiyordu:)
değiştirmem mi sekerler , siz isteyin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?