2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

herşey insanlar için işte.. Allah bundan sonrasında huzur versin size.. Ama huzuzrsuz insanla mücadele etmekte çok zor canım hele ki böyle bi dönemde. Sanırım senin kayınvaliden eşinle senin mutluluğunu kıskanıyor kanımca. Kendi kaybeder çünkü siz aile olucaksınız sevinmesi gerekekn yerde fesatlanıyor koskoca kadına hiç yakışmıyor ki geçmişide pek parlak değil yani..
Sen bebişini düşün tatlım ve kafaya takma eden bulur hiç merak etme..

canım dualarımız seninle kötü düşünme tabiki ama bence içinin rahat etmesi açısından bi doktora daha görünsen nasıl olur :44:

Ben de ailemde hiç temizlikçi görmedim eşim de. Bize garip geliyordu başlarda, birinin gelip senin evini temizlemesi. Ama aldıktan sonra anladım ki uğraştığıma değmezmiş. Güvenilir insanlar olursa, işini temiz yaparsa çok iyi. Ben 2-3 ayda bir çağıracağım.
Çok ıkınmamak lazımmış kabızken bugün öğrendim. Malesef dün kötü tecrübe yaşamıştım ama Allahtan kanama falan olmadı. Daha çok sıvı tüketeceğim.
Çiğ köfteyi gebelerde tavsiye etmiyorlar

neden tatlım ; yazı da var ama çıkmadı kahretsin bugun de güzelim yazıyooo

aklıma direk şey geldi annemlerin bana sürekli sakın belgesel izleme! niye diyorum olsun sen izleme iyi değil çok gülüyordum avatarı görünce aha tipe bak dedim

kızlar bende yarın bebeğimi görmeye gidiyorum. doktorumla konuştum nolur sabah geliyim dedim 2 tane sezeryan doğumum var dedi öğleden sonrayı beklicem.kalp atışlarını duyucam allahın izniyle.
ya kızlar benim kocam dün göbeğimi dinledi acaba kalp atışını duyabilir miyim diye duyuluyor diyo hatta çok sevindi ama ben onun kalp atışı olduğunu sanmıyorum karnımda ki bi takım seslerdir ya da göbek atmasıdır. sizce duyulurmu öyle dinlemeyle...

benim eşimde onu diyordu geçen gün duyuyorum ben hareket ediyor diye ama imkansız gibi birşey gazdır o gaz diyorum

cnm 10. haftadasın artık rahatlıcaksın 11 de iyice azalmış kaybolmaya yüz tutmuş olacak
eşim kaza yapmış kızlar, az önce aradı neyse ki ona bir şey olmamış,canı sıkılmış sadece Nazar çıktı herhalde di mi, Allah hepimizin ailelerini, bebişlerini korusun
çok geçmiş olsun cnm ucuz atlatmışsınız nazar çıkmşallahım daha beterini göstermesin. gariban birine bir paket tuz ve bir ekmek alıp verin.
Günaydın herkese
Kabızlıktan dertliyim ben de. İlacı sorarım doktoruma. Bir arkadaş da kayısı demiş önce onu uygulayacağım.
canım bak ben bunu aynen uyguladım hem kabızım hem de hemoroidim var benim 4-5 günde bir tuvalete çıkarım ama şu an genelde her sabah nadiren de 2 günde bir çıkıyorum.doktorum verdi bunu.

kısmet gerçi ilk gitiim doktor ilk gitiğim doktor 27 mayıs gibi alırız demişti ama 1 gün önce 1 gün sonra farketmez sağlıklı olsunlardagünlük sütmü içiyosun ev ypğurdu demişsinde satılan sütlerdenmi yoksa bende ev yoğurdu yapıyorum canım ama sütünü içmeye korkuyorum:26:

aklıma direk şey geldi annemlerin bana sürekli sakın belgesel izleme! niye diyorum olsun sen izleme iyi değil çok gülüyordum avatarı görünce aha tipe bak dedim

yawww az önce iş yerinden arkadaşa bahsettim avatarımı maymucuk yaptım diye , o da öyle seylere bakma iyi değil dedi kötü resimlere bakmamak lazım mış , kızlar sizde de kötü müüü değiştireyim bari

ben avatarına bakmamaya çalışıyorum nolur nolmaz:83: maymun gibi bişi çıkarmayalım da orta yere

cnm herkes aynı geçirecek diye bi kural yok bünyelerimiz farklı bebişimizin artırdğı hormonlara karşı vücudumuzun verdiği tepkiler farklı bebek sağlıklı ve kalbi atıyorsa bulantı olmamasına takılmamak lazım hatta dua edin çünkü çok kötü bşy emin ol bulantı olunca da için rahat olmayacak çünkü bu sefer de yiyemiyorum acaba bebeğim besleniyor mudur diye daha fazla endişeleneceksin.benim göğüs dolgunluğum her ay adet olmadan 1 hafta önce başlardı ve adet olunca geçerdi bu sefer de öyle başladı ama hiç geçmedi vücudumuzdaki hormonların salgı bezlerinin çalışmasına bağlı bşy bu.endişelenme kötü bi durum yok.
günaydın kızlarr kabızlık sorunu 3 gündür bende de var..afedersiniz zor çıkarıyorum:) kuru kuru yiye yiye böyle olduk valla
kabızlık için doktorumun verdiği kabızlık diyetini paylaştım kızlar çok etkili uygulayın faydasını görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…