ayva ve maden suyu tasıye ederım
bu arada ben gıdıorm kızlar bebısımı gorcem cok heyecanlıyım
ayva ve maden suyu tasıye ederım
bu arada ben gıdıorm kızlar bebısımı gorcem cok heyecanlıyım
mide yanması öğleden sonraları bende de oluyor leblebi biraz iyi geliyor dene istersen cnm
ayy mandalinaaHımm iyi o zaman :) Mide yanmasına ne iyi gelir bilmiyorum canım :26:
Gece tuvalete kalkmak çok kötü, uykum bölünüyo benimdeAcaba biz haziran annelerindemi var bişey
Ben mandalinayı çok yiyorum, o yüzden kalkıyorum sanırım geceleri, çünkü su tüketemiyorum =)
Bu arada teşekkür ederim, o bizim hepimizin şirinliğiHepimiz 4 gözle bekliyoruz <3
acaba yediğin bir şey mi dokundu? :26: geçmiş olsun encılHayırlı Cumalar Güzel Hamişler ben çok kötüyüm dün gece kusmalarım başladı kuru bulantı ve öğürtüyü mumla arıyorum şuan kendimi kusmuk gibi hissediyorum ve kusmaktan nefret ediyoruuuuum ben hayatımda hiç kusmadım yaaaaaaBugün kendimi iyi hissedersem gireceğim tekrar sizsiz gün geçmiyor yoksa ama yok duramıyorum ki pc başında wc ye koşuyorum sürekli Allaha emanet olun ooof offff
bizde de tavuk döner var :120: kokusundan bile tiksiniyorum, dışarıdan söyliycem yemek artıkkızlar mide yanmasına ne iyi geliyor ölüyorum işyerindede yemek kurufasülye var yersem daha körü olurmuyumki
arkadaslar benı lısteye almayacakmısınız :) bu arada bas agrılarım oluyor sızde de varmı..
mide yanması öğleden sonraları bende de oluyor leblebi biraz iyi geliyor dene istersen cnm
kıyamammmm almadılar mı daha seni listeye
benim de ara ara oluyo özellikte akşamüstü işten çıkcağım sıralarda
kıyamammmm almadılar mı daha seni listeye
benim de ara ara oluyo özellikte akşamüstü işten çıkcağım sıralarda
kızlar şu bebek takımlarını alıp da ne kadar küçük olduklarını gördüğümden beri beni bir korku kapladı, nasıl bakacağım becerebilecek miyim diye. Her gün youtubedan videolar izliyorum. Bugün ilk banyo videoları izledim. Değişik banyo teknikleri var ama türkçe videoları çok beğenmedim, o şekilde yaptıracağımı hiç sanmıyorum. Nasıl bir küvet ve küvet aparatı almam gerektiği konusunda da fikrim oldu. Sizinle de paylaşayım dedim.
Yeni doğan bebek banyosu | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube (Türkçe)
Essential Newborn First Bath Nurse Tutorial - With Julie & Eloise - YouTube (burada bir tencerede yıkıyorlar bebişi)
Courtney's First Bath at the Hospital - YouTube (biraz uzun ama bunu beğendim)
How to give a baby a bath for the first time! - YouTube (bu da güzel, babası yıkadı)
:) pıtırcıgımla beklıyoruz bızıde alın lısteye dıye.ıcım rahatladı.cok tuhafkı bebeıs sag tarafta basımın sag tarafı daha cok agrıyordu.
valla garip garip şeyler oluyo sürekli bakalım başımıza neler gelcek daha
bende kabızlık yok, ama göğüslerim benim de öyle çok değişmedi.
Hafif bi dolgunluk var onun dışında eski çamaşırlarım rahat rahat oluyo.
Akıntım da normal, göbek desen 2 ay önceki kadar, eski dar kotlarımı bile rahat giyorum..yanii ben de çok belirti yaşamıyorum..
Sadece hafif hafif mide bulantısı var hep, ve gece wc kalkıyorum.. :106:
hıı birde uyku haliii
evet alahım korusun bende burda ne okusam aynısından ertesı gun bende yasıyorum sanırım psıkolojık bı mıde bulantım olmadı o kadar okudum ama :) esımde sen bebekten baska bısey dusunemez oldun az aklını baska yerlere ver dıyor bana..sımdı ıkılı testımız var ona taktım kafayı hayırlısı ınsallah sag salım bebeklerımızı alallım kucaklarımıza.
Eşime böyle konularda hiç güvenemem ben, çok paniktir eli ayağına dolaşır. İlk zamanlar korkudan kucağına bile alamaz bencebenımde bakma konusunda endıselerım var yıyenıme ben baktım ama sımdı kendı cocugumda degısık korkular oluyor bendede ya bakamazsam dıye.yıkanma konusunda da esıme guvenıyorum artık ne yapalım.evde kedımız varken kedımızı hep o yıkıyordu bebegımızı daha guzel yıkar emınım :)
teşekkürler canım, harika öneriler vermişsinmerhaba sevğili hamişler malüm 2 bebek annesi olunca topiğinizi fazla takip edemiyorum ama aklıma ğelen ve gebelikle ilğili aklıma ğelen bir kaç şeyi paylaşmak istedim.inş. işinize yarar...1
1)gebelik 16. haftaya kadar mide bulantısı kusma normal ve çoğu gebelikte bu haftadn sonra bıçak keser ğibi bitiyo.nadir gebeliklerde devam ediyo
2)ilerleyen zamanlarda şeker yüklemesi yapılacak.şeker yüklemesi randevusunı alırken aç karnamı tok karnamı yapılacak mutlaka sorun.sonra randevu iptal oluyo
3)eğer aç karna yapılacaksa ve 75 mg yada 100 mg sa mutlaka yanınızda birini ğötürün.75 mg da 2 saat 100 mg da 3 saat bekleniyo orda.zaman ğeçirmek için kitap derği gazete alın yanınıza.
4)şeker yükklemesine ğiderken bir ad.yarım limon bulunsun.eğer mideniz bulanırsa onu yalayıp bulandıyı azaltırsınız.çünkü kusmak yasak
5)gebeliğin ilk 4 ayında özellikle regl ğünleri yaklaştıkça kasıkta bir kramp sancı olması hatta belde ağrı olması normal.
6)gebeliğin 1.döneminde kramp sızı ağrı normal.kişiye ğöre değişir..
7)gebeliğinizin en ğüzel dönemi 2. dönemdir.karnınız genellikle 2 dönemde belirğinleşir.size tavsiyem bebeğiniz için yapacağınız tüm hazırlıkları 2. dönemde yapmanız.çünkü son olan 3. dönemde sıkıntılar tekrar geliyor.yürümek oturup kalkmak hatta yemek yemek bile zorlaşıyor.şimdiden listenizi hazırlayın.2. döneme ğeçtiğinizde de hazırlıklara başlayın.29. haftaya geldiğinizde bebek ve doğum çantanız hazır olmuş olsun.
8)bebeğiniz için bebek şekeri dağıtacaksanız fiyat araştırıp yada kendiniz yapabilirsizniz(not:ben kendim yaptım.isteyen olursa tarifini ve resmini paylaşabilirim.)
9)beşikmi karyolamı mobilyamı portatif beşikmi bunları şimdiden düşünüp evinizin şekline kullanımımına ve hatta kullananlardan bilği almaya başlayın.
10)karnınızı bacaklarınızı ve basenlerinizi şimdiden uygun bir ürünle çatlaklara önlem olması amacı ile kremlemeye başlayın.
11)daha bir sürü şey var ama şimdilik aklıma bunlar geliyo...HAAAAAA BİRDE İLK BEBEĞİ OLANLAR FIRSAT ZAMAN BULDUKÇA UYUYUN..UYUYUN...UYUYUN................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?