2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım dualarımız seninle kötü düşünme tabiki ama bence içinin rahat etmesi açısından bi doktora daha görünsen nasıl olur :44:

canım yarın ispanyaya gidiyorum 16sında dönücem döndğkten sonra gitmek istiyorum çnkü o zaman ikili test yapabilicek durumda olucaz hafta olarak o yüzden dönüşte gidicem

bunun bir çıktısını alıp buzdolabına yapıstırayım da unutmayayım bende ; paylaşım için teşekkürler seldacm

ayva ve maden suyu tasıye ederım
bu arada ben gıdıorm kızlar bebısımı gorcem cok heyecanlıyım
ay ne güzel ya bizim de gelsin artık günümüz ama vesikalığınzı bekliyoruz tatlım
cnm benm amin inşallah bende çok öpüyorum
cnm hadi bakalm sen de gör minişi gel sonra fotosunu paylaş biz de sevelim

ben çıktım kızlar bebişim saolsun şimdiden dişlerini çürüttü herhalde annesinin dişçiye gidiyorum

slm canlarım bulantılarla başım belada demiştim bgn emedur aldı eşim en iyi oymuş sanırım denedim 1 saattir yoklamıo iyi geldi gibi yemekte yiyebildim :) ay yiyince mutlu oluo insan ya kahroldum kaç gündür

Bilgilendirmeleriniz icin cok tesekkr ederim :) ama morelim cokk bozuldu bugun kontrol vardi yine kilo kaybetmisim hamile kaldigimda 74 kiloydum bugun tartildigimda 66 oldugumu gordum bu hizla kilo kaybedersem bebegime birsey olabilirmis. cok kotuyuuum allahim onu benden almasin tuunacak tek dalim o

aynı korku bendede var cnm ya bnde kilo kaybediorum korkuorum bebek gelişmicek die zorla yemek yiorum kilom gtmesin die o da çıkıo olduğu gibi 1 saattr rahatım sadece hepimize sağlıklı gebelkler versin rabbim

evet canım maalesef savunmak da değil de annesinin her söylediğine gayet masum hatta iyi niyetli şeylermiş gibi bakıyo, kolluyo yani beni annesine karşı o kadar kollamazhaklısn olan bize oluyo onlar da tezlerini doğrulamış oluyolar.
şükür aray kapatmş minikne kadar güzel bi haber maşallah
ay eşin tekrar nasıl konuşmaya başlamış peki annesiyle?
hafızasını kaybedince herkes deli divane olmuş.şimdi öldürmeye kalktğı o adamla balık tutmaya falan gidiyor eşim.kayın pederimle kayınvaldem arasıra görüşür çok geniş mezhepliler yani anlayacağn içlerine girene kadar kimin ne olduğunu bilemiyosun işte cnm
yanlız kayınvalide bombaymış kocasını en yakın arkadaşıyla pess Şükür ki sen çıkmışsın eşinin karşısına canm yatsın kalksın dua etsin o cadı kaynanan
eder mi hiç yaralı parmağa işemez o

wallaa okurken için daraldı , sen yaşıyorsun çok zor olmalı , allahtan sana bir melek geliyor , seni kollayıp sırtlayacak insallah , insan yasadıkça neler görecek kimbilir :44:

Ben sevmedim senin bu kayınvalideyi hiç. Ama oğlu o kadar acıyı yaşayıp o kadar dönemeçten döndükten sonra dediklerini iyi niyetli nasıl yorumluyor hayret. Allah ailelerimizden uzak etsin. Büyük konuşuyon başına geliyo sonra. Eşin babasını mı suçluyo acaba da annesine hak veriyo yoksa doğa üstü bi olgunluğa mı erişmiş de anlayışla karşılayabiliyo her şeyi. Ama demek ki böyle yapınca iç huzuru iyi oluyo. Annesini suçlamıştır belki zamanında ve kendini hep kötü hissetmiştir ve bu durumu yok sayarak şimdi kendini daha iyi hissediyordur. İnsanlar iç huzuruna doğru akarlar genelde. Suçlamamak lazım.

hahahahha çok güldüm kız Allah'da seni güldürsün banyoda omzumuza atarız neee havlu gibi

cnm az kaldı ikili testimize inşallah onun güzel sonucunu alacaksın ve bi sorun olmadığnı göreceksin dua ediyoruz biz sana merak etme inşallah bebeğinin sağlıklı olduğunu göreceksin her doktorun yanlma payı vardır benim bir komşuma tepecik 3. aynda bebeğin zeka özürlü olacak almamız lazım dedi.aldırmadı bebeğini başka doktora gitti o öyle bir durum göremedi.bebeği şu an 10 aylık kız masmavi gözleri var çok da sağlıklı şimdi kontrole gittiği doktoru bi doktor böyle bi hatayı nasıl yapar demiş.senle alakası yok bu örneğin sadece için rahat etsin diye anlattım.yanlış tanı koyup hastayı yok yere ameliyat edenler bile var rahat ol sen eğer olumsuz bşy de öğrenirsen tek doktorla kalma sakın.

buluyor zaten cnm bire bir şahit oldum görümcemde allaha havale ettim artık
valla eşim bu durumdan gayet memnun yani
benimkinin de çok hoşuna gidiyo dolgun bıngıl bıngıl olunca tabi bide çok scak olduğunu söylüyo önceden böyle bu kadar scak değillermiş sanırım süt bezleri çalıştığı için kısa devre yapıp ısınıyolaryalnız korkuyorum bunlar sönüşe geçip kendini faldırfoş salınca sevmezse diye :26:

Allah korusun bazen anılabiliyorlar canım en içini rahat tut canım benim inşallh herşey güzel olucak

sanıırm ben de bu gruptaym . Rabbim hayrlı zamanda doğumlar versn hepimize inşallah kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…