güzel bi anne adayıymışsın inşallah bebişi de annesine çeker
canım dualarımız seninle kötü düşünme tabiki ama bence içinin rahat etmesi açısından bi doktora daha görünsen nasıl olur :44:
bunun bir çıktısını alıp buzdolabına yapıstırayım da unutmayayım bende ; paylaşım için teşekkürler seldacmcnm 10. haftadasın artık rahatlıcaksın 11 de iyice azalmış kaybolmaya yüz tutmuş olacak
çok geçmiş olsun cnm ucuz atlatmışsınız nazar çıkmşallahım daha beterini göstermesin. gariban birine bir paket tuz ve bir ekmek alıp verin.
canım bak ben bunu aynen uyguladım hem kabızım hem de hemoroidim var benim 4-5 günde bir tuvalete çıkarım ama şu an genelde her sabah nadiren de 2 günde bir çıkıyorum.doktorum verdi bunu.Eki Görüntüle 548823
ay ne güzel ya bizim de gelsin artık günümüz amaayva ve maden suyu tasıye ederım
bu arada ben gıdıorm kızlar bebısımı gorcem cok heyecanlıyım
cnm hadi bakalm sen de gör minişi gel sonra fotosunu paylaş biz de sevelimcnm benm amin inşallah bende çok öpüyorum
ben çıktım kızlar bebişim saolsun şimdiden dişlerini çürüttü herhalde annesinin dişçiye gidiyorum
canım yarın ispanyaya gidiyorum 16sında dönücem döndğkten sonra gitmek istiyorum çnkü o zaman ikili test yapabilicek durumda olucaz hafta olarak o yüzden dönüşte gidicem
Bilgilendirmeleriniz icin cok tesekkr ederim :) ama morelim cokk bozuldu bugun kontrol vardi yine kilo kaybetmisimhamile kaldigimda 74 kiloydum bugun tartildigimda 66 oldugumu gordum bu hizla kilo kaybedersem bebegime birsey olabilirmis. cok kotuyuuum allahim onu benden almasin tuunacak tek dalim o
Bilgilendirmeleriniz icin cok tesekkr ederim :) ama morelim cokk bozuldu bugun kontrol vardi yine kilo kaybetmisimhamile kaldigimda 74 kiloydum bugun tartildigimda 66 oldugumu gordum bu hizla kilo kaybedersem bebegime birsey olabilirmis. cok kotuyuuum allahim onu benden almasin tuunacak tek dalim o [/QU
moralini bozmamaya çalış , bir 2haftaya kadar hersey düzelecektir, dualarımız hepimiz için , nolur kendini bırakma böyle yaparsan daha çok zarar verirsin , güçlü olmak zorundayız artık
Bilgilendirmeleriniz icin cok tesekkr ederim :) ama morelim cokk bozuldu bugun kontrol vardi yine kilo kaybetmisimhamile kaldigimda 74 kiloydum bugun tartildigimda 66 oldugumu gordum bu hizla kilo kaybedersem bebegime birsey olabilirmis. cok kotuyuuum allahim onu benden almasin tuunacak tek dalim o [/QU
moralini bozmamaya çalış , bir 2haftaya kadar hersey düzelecektir, dualarımız hepimiz için , nolur kendini bırakma böyle yaparsan daha çok zarar verirsin , güçlü olmak zorundayız artık
buarada ilk 3 ay bebek yediklerimizden çok fazla emilim yapmıyomuş , asıl 3 aydan sonra daha önemli olduğunu söylüyolar , tabi yine de dikkat etmek lazım
evet canım maalesef savunmak da değil de annesinin her söylediğine gayet masum hatta iyi niyetli şeylermiş gibi bakıyo, kolluyo yani beni annesine karşı o kadar kollamazAy Allahım neler yaşamış eşin yaa, yine mi annesini savunuyo sana :26:
ama işte adı üstünde "anne" ne yaprsa yapsınlar savunurlar, koruyup kollarlar..
Çok takmiycaksın, biraz politik davranıcaksın kayınvalideye, gülüp geçeceksin "hı hı" deyip kendi bildiğini yapacaksın..
Yoksa onlar yüzünden kavgalar tartışmalar bitmiyo. Biz eşlerimizle kavga ediyoruz da noluyo? Onlara hiçç bişi olmuyo, olan yine bize maalesef. Huzurumuz kaçıyo, geçinmeye çalışmak lazım.. Çoğu şeyi görmezden, duymazdan gelmemiz lazım.
Görümcen de ektiğini biçmiş.
şükür aray kapatmş minikmrb hanımlar nasılsınız bakalım... bugün doktora gittim bebişim gerideydi bir kaç günlük şimdi iii olmuş 7+1 olmuş gayet iyi dedi doktor ne kadar sevindim anlatamam :))))))) gene duydum kalp atışını çok güzelllllll :)))))
hafızasını kaybedince herkes deli divane olmuş.şimdi öldürmeye kalktğı o adamla balık tutmaya falan gidiyor eşim.kayın pederimle kayınvaldem arasıra görüşür çok geniş mezhepliler yani anlayacağn içlerine girene kadar kimin ne olduğunu bilemiyosun işte cnmay eşin tekrar nasıl konuşmaya başlamış peki annesiyle?
eder mi hiç yaralı parmağa işemez oyanlız kayınvalide bombaymış kocasını en yakın arkadaşıyla pessŞükür ki sen çıkmışsın eşinin karşısına canm yatsın kalksın dua etsin o cadı kaynanan
evet canım maalesef savunmak da değil de annesinin her söylediğine gayet masum hatta iyi niyetli şeylermiş gibi bakıyo, kolluyo yani beni annesine karşı o kadar kollamazhaklısn olan bize oluyo onlar da tezlerini doğrulamış oluyolar.
şükür aray kapatmş minikne kadar güzel bi haber maşallah
hafızasını kaybedince herkes deli divane olmuş.şimdi öldürmeye kalktğı o adamla balık tutmaya falan gidiyor eşim.kayın pederimle kayınvaldem arasıra görüşür çok geniş mezhepliler yani anlayacağn içlerine girene kadar kimin ne olduğunu bilemiyosun işte cnm
eder mi hiç yaralı parmağa işemez o
evet canım maalesef savunmak da değil de annesinin her söylediğine gayet masum hatta iyi niyetli şeylermiş gibi bakıyo, kolluyo yani beni annesine karşı o kadar kollamazhaklısn olan bize oluyo onlar da tezlerini doğrulamış oluyolar.
şükür aray kapatmş minikne kadar güzel bi haber maşallah
hafızasını kaybedince herkes deli divane olmuş.şimdi öldürmeye kalktğı o adamla balık tutmaya falan gidiyor eşim.kayın pederimle kayınvaldem arasıra görüşür çok geniş mezhepliler yani anlayacağn içlerine girene kadar kimin ne olduğunu bilemiyosun işte cnm
eder mi hiç yaralı parmağa işemez o
hahahahhaçok güldüm kız Allah'da seni güldürsün banyoda omzumuza atarız neee havlu gibi
cnm az kaldı ikili testimize inşallah onun güzel sonucunu alacaksın ve bi sorun olmadığnı göreceksinsanırım en hızlı ilerleyen topic bu yetişmek mümkün değil 2gün önce doktor bebeğmde ödem olabileceğini söylemişti araştırdıklarıma göre henüz net bişey görebilmek erken o yüzden unuttum doktorun söylediklerini düşünmek bile istemiyorum düşündkçe kendimi kötü hissediyorum hasta olucak dereceye geldim ilk duyduğumda bu şeklide bebişime zarar veriyorum o yüzden Allahıma bıraktım herşeyi sizlerin de dualarını bekliyorum kızlar
buluyor zaten cnm bire bir şahit oldum görümcemde allaha havale ettim artıkherşey insanlar için işte.. Allah bundan sonrasında huzur versin size.. Ama huzuzrsuz insanla mücadele etmekte çok zor canım hele ki böyle bi dönemde. Sanırım senin kayınvaliden eşinle senin mutluluğunu kıskanıyor kanımca. Kendi kaybeder çünkü siz aile olucaksınız sevinmesi gerekekn yerde fesatlanıyor koskoca kadına hiç yakışmıyor ki geçmişide pek parlak değil yani..
Sen bebişini düşün tatlım ve kafaya takma eden bulur hiç merak etme..
benimkinin de çok hoşuna gidiyo dolgun bıngıl bıngıl olunca tabi bide çok scak olduğunu söylüyo önceden böyle bu kadar scak değillermiş sanırım süt bezleri çalıştığı için kısa devre yapıp ısınıyolarvalla eşim bu durumdan gayet memnun yani
cnm az kaldı ikili testimize inşallah onun güzel sonucunu alacaksın ve bi sorun olmadığnı göreceksindua ediyoruz biz sana merak etme inşallah bebeğinin sağlıklı olduğunu göreceksin her doktorun yanlma payı vardır benim bir komşuma tepecik 3. aynda bebeğin zeka özürlü olacak almamız lazım dedi.aldırmadı bebeğini başka doktora gitti o öyle bir durum göremedi.bebeği şu an 10 aylık kız masmavi gözleri var çok da sağlıklı şimdi kontrole gittiği doktoru bi doktor böyle bi hatayı nasıl yapar demiş.senle alakası yok bu örneğin sadece için rahat etsin diye anlattım.yanlış tanı koyup hastayı yok yere ameliyat edenler bile var rahat ol sen eğer olumsuz bşy de öğrenirsen tek doktorla kalma sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?