2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım aklımdaydın aslıında. sana yazacaktım unutmuşum.

benim oğlum genelde huysuz zaten. sünnette ekstra bi huysuzluğu olmamıştı. her zamanki halleriydi. ama biz 3 gün devamlı yani 8 saatte bir calpol verdik. dr öyle dedi. aslında fitil demişti ama sordum calpolde oluyormuş. bide biz bezine genişçe bi şekilde vazelin sürüoduk. ve azıcık antibiyotik azıcık anestol. anestol uyuşturuyor zaten. öyle pek bi acısı olmamıştı yani.

bide biz cumartesi sünnet ettridik. haftasonu eşim evdeydi. ilk bezlerini o aldı hep çünkü ben biraz bu konularda hassasım. ilk günler çok şişiyor korkma. cesaretli olursan rahatça bezine bakarsın. ben bakamadığım için pipisine eşim aldı altını. biz yüzüstü falan yatırmadık ama gazını aldık normal şekilde. dr bişi olmayacağını sçyledi. kremler ve calpolden acı hissetmedi sanırım bizimki

cnm pudra şekeri yerine toz şekeri rondodan geçir pudra şekeri gibi olur hem daha iyi tatlı olur

Yapmadım
siz yazmayınca diğer yemeklere başladım zaten ancak oldu börek yaptım yemekler salatalar falan bir sürü şey yaptım dünden de sütlaç vardı dedim o da şekerli onunla idare etsinler
eşim de sordu kurabiye yapmıcn mı diye kızlar tarif yazmadı lafa karıştı vardır bunda bir hayır dedim hıı tamam dedi anlamadı ama üzerinde de durmadı

ilk gece bişi yapmadık sanırım. bizim dikişler geç eridi ama 1 haftada iyileşiyor. 3-4 güne baya toparlıyor. parça parça yazdım ama aklım pek yerinde değil ondan böyle oldu :) bişi daha diyecektim sanki unuttum:26:

Geridonusum bize fitil verdi 4 saatte bir dedi ama bu saat sonra 6 saat vercektim cunku internette arastirdim 4 ile 6 saat arasi diyor bende 6 saat veriyim diyordum calpol demedi bize bide dr antibiyotik yazmiyorum cunku sorunlulara veriyorum sizinkinde sorun yok dedi bide sen nezaman kadar calpol verdin bize bir gun boyunca 4 saat fitil kullan ikinci gun agrimaz dedi. Kac gun duzeldi dikisi nezaman dustu? Cok soruyorum ama bugun yanimda esim vardi yarin tekim cok tedirginim.

aslında bişiler yazcam anlatcam ama uygusuzluğun yorgunluğun dibiyim. başım ağrıyor uykusuzluktan. düşüncelerimi toparlayamıyorum.

şimdilik az fragman yayınlayayım.

oğlum emmeyi bıraktı. mama veriyorum. biberonu içerken bana ve göğsüme bakıyor. biberonun keyfini sürerken bana bakıp emme güdüsü ve annesini düşlüyor. fantezi yapıyor uyuss

bide önceden açıktığında bana bakar ağzını şaplatırdı. şimdi acıktığında babasına bakıyor. bilio mamayı onun getirdiğini

Geridonusum yazini okumadan sordum aciklamissin sagolasin insallah yarin iyi gecer . Bugun bizim bezide babasi yapti yarin ben yapcam bakalim nasil yapabilirim cok agliyor acinca altini neyse yapcak bisey yok mecbur ben accam.

bizede dr fitil demişti ama fitili önermiolar diye vede koymak zor diye ben calğol olsa olur mu dedim. olur farketmez bazı bebekler şurup içmio ondan fitilverdim dedi. 3 gün verin sıkıntı çekmesin çocuk dedi. bide bezine sürdüğümüz kremlerde çok işe yaradı bence. vazelin bezi yumuşatıo zaten. acımadı ondan. anestol de uyuşturdu. antibiyotiği falan azıcık sürün demişti ama biz baya sürdük sanırım kremlerimiz çabuk bitmişti. sonra dr u aradım bitti dedim. şaşaırdı. az kullanın dedi ama nohut tanesi kadar dio. adamın nohut tanesi anlayışı neydi bilmiorum ama biz nohut tanesi kadar sürünce kremleri 2 şer tüp olarak bitirmiştik.

[/QUOTE]

Ben 100 okudum diye ilk gün yazmistim ama sanirim sen okurum diye anladin

Geridonusum yazini okumadan sordum aciklamissin sagolasin insallah yarin iyi gecer . Bugun bizim bezide babasi yapti yarin ben yapcam bakalim nasil yapabilirim cok agliyor acinca altini neyse yapcak bisey yok mecbur ben accam.

bezi için krem vermedi mi. en azından vazelin alıp sürsen. onun bi zararı yok nasılsa. ilk günler en azından. yada arkadaşların dediği gibi bardak. pipisi değdikçe acır belki. biz bardak kullanmadık. dr gerek yok dedi. kakasını çabuk almaya çalış. bulaşınca temizlemek insanı korkutuo. :)

Ben 100 okudum diye ilk gün yazmistim ama sanirim sen okurum diye anladin[/QUOTE]
evet. yanlış anlamışım

]geçmişi tarayarak geliyordum liste için ama daha çok sayfa var. pes ettim. tefriciye almak isteyen , yada bitirmiş olan varsa tekrar söylesin lütfen

niyet: AHAHA'nın oğlunun ameliyata gerek kalmadan bir an önce iyileşmesi.

ahaha.................................500..............................okudu
geridonusumkutusu................255...........................okudu
asesulfam............................250
tokoyay..............................250
eda1299..............................250
hkn.....................................250
melinnaz..............................100
mikailesra..............................100......................okudu
zeyyno.................................100
benimszr..............................100
seyzen.................................250
merve..................................250
talia ....................................100
niran....................................250
ahsen...................................250
hülyaerdem...........................250
power...................................245

DAĞITILAN .............3750
KALAN....................694

içli köfte yapıcıları. yapabilen herkese sesleniyorum. evdeki ince bulgurlar artık değerlensin istiyorum. azıcık bana yardım etseniz.

ben daha önceden yapmıştım ama içi pişmemişti. iğrenç bişi olmuştu. şekil vermeyi bi türlü becerememiştim. benden umut var mı. püf noktalarla yapabilir miyim bende??

Krem verdi ucuncu gun surceksin oda fazla degil azcik dedi. Kremide biteseye degil 2 veya 3 gun sonra kendi haline birak arada hava aldir dedi. Maxsimum bir haftada iyilesir bakarsin iki gundede dedi. Esime dedim vazelin almaya cikti.

canım emmiyor mu hiç artık
neden?
sağ bence o zaman geri gitmesin
gecicidr belki bu durum
Miray da tam 10 gün uğraştırdı beni
emmek istemedi, ama gecti şükür
direndik ama senin oğlanın durumu farklı mı :44:

Krem verdi ucuncu gun surceksin oda fazla degil azcik dedi. Kremide biteseye degil 2 veya 3 gun sonra kendi haline birak arada hava aldir dedi. Maxsimum bir haftada iyilesir bakarsin iki gundede dedi. Esime dedim vazelin almaya cikti.

bizimki baya bişi vermişti ya. lokal mi yaptrıdın. arkadaşımla aynı anda yaptırdık biz. onun bebeği 6,5 aylıktı. halliyle çok haraketliydi. onunki bizden bile önce iyileşti. küçükken yapılan sünnetler sıkıntı olmuyor sanırım. cesur olduktan sonra bişi olmaz. ilk bezini alcam zaman bende tırstım ama alışıyor insan. çok şişecek hazırlıklı ol. yani o kadarki ben bi ara patlıcak sandım.

tabi annelik insan dayanamıyor. bide ben yeni pipisini hiç sevmedim. eskisi çok tatlıydı ya. bebek pipisi. yenisinin güzel olmayacağını bilseydim az daha bekler eski pipisinin tadını çıkarırdım

nasıl gidiyor sallamadan uyutma?
emziği de bıraktırcak mısın canım ya ?

Dün uykusu gayet iyiydi bugün de ehh istee ama ilerleme var sükür tabi tam alisti derken daha güclü direnmeleri oluyor önce yatagin da uyumaya iyice alissin hafta sonu gece emzirmelerini unutturmaya ondan sonra da emzii biraktirmaya calisicam bakalim

daha önceden emmeme sıkıntısı olmuştu ama ben direniodum çok acıkınca emiodu. şimdi saatlerce aç olsun gene emmiyor. gece uykuluyken emiyor. azıcık ayık olsa emmiyor. annem bırakıp işe gittiğin için sana küsüyordur dedi ama bilmiyrum. inş gecici bi durumdur.

sağım pek yapamıyorum. çığlık çığlığa ağlıyor onla uğraşırken sağamıyorum. ara ara sağıyorum . süt az zaten. mama veriodum. sütüm geri gitcek diye korkuyorum zaten.

sağım yapmak benim için ayrı sıkıntı zaten. sağarken hep akıyor. hem sütüm ziyan oluyor hem üstüm başım batıyor.

süt az ondan emmiodur dedim ama dün mü ne mesela 6-7 saatlik birikmiş sütüm vardı. göğsüm sertleşmişti. tam 2,5-3 saat uğraştım. toplamda 5 saatir açtı. gene almadı. gittim mama yaptım.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…