Geridonusum dun sordum ama yoktun bugun oglumu sunnet ettirtik. Sabah 9:30 gibi 14:00 biseyi yoktu sonra bir aglamaya basladi 18:00 kadar kucakta aglamiyor yataga koydugumuzda agliyordu. Senin oglan nezamana kadar acisini hissetmisti tamamen nezaman iylesti simdi benimki gece uykusuna yatirdim bakalim sabaha kadar kac kez uyancak. Ilk osunnet oldugu gece ne yaptiniz?
cnm pudra şekeri yerine toz şekeri rondodan geçir pudra şekeri gibi olur hem daha iyi tatlı olur
canım aklımdaydın aslıında. sana yazacaktım unutmuşum.
benim oğlum genelde huysuz zaten. sünnette ekstra bi huysuzluğu olmamıştı. her zamanki halleriydi. ama biz 3 gün devamlı yani 8 saatte bir calpol verdik. dr öyle dedi. aslında fitil demişti ama sordum calpolde oluyormuş. bide biz bezine genişçe bi şekilde vazelin sürüoduk. ve azıcık antibiyotik azıcık anestol. anestol uyuşturuyor zaten. öyle pek bi acısı olmamıştı yani.
Geridonusum bize fitil verdi 4 saatte bir dedi ama bu saat sonra 6 saat vercektim cunku internette arastirdim 4 ile 6 saat arasi diyor bende 6 saat veriyim diyordum calpol demedi bize bide dr antibiyotik yazmiyorum cunku sorunlulara veriyorum sizinkinde sorun yok dedi bide sen nezaman kadar calpol verdin bize bir gun boyunca 4 saat fitil kullan ikinci gun agrimaz dedi. Kac gun duzeldi dikisi nezaman dustu? Cok soruyorum ama bugun yanimda esim vardi yarin tekim cok tedirginim.
[/QUOTE]geçmişi tarayarak geliyordum liste için ama daha çok sayfa var. pes ettim. tefriciye almak isteyen , yada bitirmiş olan varsa tekrar söylesin lütfen
niyet: AHAHA'nın oğlunun ameliyata gerek kalmadan bir an önce iyileşmesi.
ahaha.................................500..............................okudu
geridonusumkutusu................255...........................okudu
asesulfam............................250
tokoyay..............................250
eda1299..............................250
hkn.....................................250
melinnaz..............................100
mikailesra..............................100
zeyyno.................................100
benimszr..............................100
seyzen.................................250
merve..................................250
talia ....................................100
niran....................................250
ahsen...................................250
hülyaerdem...........................250
power...................................245
DAĞITILAN .............3750
KALAN....................694
Geridonusum yazini okumadan sordum aciklamissin sagolasin insallah yarin iyi gecer . Bugun bizim bezide babasi yapti yarin ben yapcam bakalim nasil yapabilirim cok agliyor acinca altini neyse yapcak bisey yok mecbur ben accam.
bezi için krem vermedi mi. en azından vazelin alıp sürsen. onun bi zararı yok nasılsa. ilk günler en azından. yada arkadaşların dediği gibi bardak. pipisi değdikçe acır belki. biz bardak kullanmadık. dr gerek yok dedi. kakasını çabuk almaya çalış. bulaşınca temizlemek insanı korkutuo. :)
aslında bişiler yazcam anlatcam ama uygusuzluğun yorgunluğun dibiyim. başım ağrıyor uykusuzluktan. düşüncelerimi toparlayamıyorum.
şimdilik az fragman yayınlayayım.
oğlum emmeyi bıraktı. mama veriyorum. biberonu içerken bana ve göğsüme bakıyor. biberonun keyfini sürerken bana bakıp emme güdüsü ve annesini düşlüyor. fantezi yapıyor uyuss
bide önceden açıktığında bana bakar ağzını şaplatırdı. şimdi acıktığında babasına bakıyor. bilio mamayı onun getirdiğini
Krem verdi ucuncu gun surceksin oda fazla degil azcik dedi. Kremide biteseye degil 2 veya 3 gun sonra kendi haline birak arada hava aldir dedi. Maxsimum bir haftada iyilesir bakarsin iki gundede dedi. Esime dedim vazelin almaya cikti.
nasıl gidiyor sallamadan uyutma?
emziği de bıraktırcak mısın canım ya ?
canım emmiyor mu hiç artık
neden?
sağ bence o zaman geri gitmesin
gecicidr belki bu durum
Miray da tam 10 gün uğraştırdı beni
emmek istemedi, ama gecti şükür
direndik ama senin oğlanın durumu farklı mı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?