2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım geçmiş olsun çok şaşırdım rabbim şifa versin

Kv gösterdi sivilce dökmüş bu dedi. Ben acaba verdiğim kayısı suyuna alerji mi oldu dedim. aklımdan bide yoğurt geçti allah'ım inşlh inek sütüne alerjisi yoktur diyorum içimden. Bi açtım baktım içi dolmuş kırmızı kırmızı benekler. Su çiçeği mi oldu dedim yok yok daha küçücük dedim. doktora gittik doktorda şaşırdı çok küçük dedi. Dikkat etmemiz lazım. Su çiçeği önemli bir hastalıkmış. Ciğerde, kalpte bile çıkabilir dikkat edin çocuk kaşımasın iz kalır dedi. Gül yüzlümün yüzünde leke yapmaz inşlh

tabi olur canım
zaten artık 6 aylık oluyor o zamana
pompada sıkıntı vardır, yoksa bebeek ac olsa duurur mu hiç
yada ayda bi kilo alr mı
hangi marka pompan
bide unutma hiçbi pompa bebeğin kadar kuvvetli ceekemez

inş gecici bi durumdur ve bu süre çinde benim sütüm gitmez. bi gece uykusu açıldı ben alıp emzirene kadar. gece yarısı uğraştık durduk emmedi. normalde sabahları emerdi emmeyi reddettiği günlerde bile. şimdi sabahlarıda almıyor. açlıktan kıvarnıo almıyor. işteki bi kadın tatlı bişi sür dedi.kuşburnu sürdüm. annem yapmıştı. onunla azıcık emio gene bırakıyor. bidaha sürüyorum azıcık emio bırakıo.

olmaz inş canım benim. sen çok dikkat et dikkatini başka yerlere yönlendir kaşımasın diye

istanbulizmir vazelini büyük aldır. tüpte ufaklardan oluyor eczaneden. o hemen bitiyor. büyük boy kapta olandan aldır.

Geridonusum lokal olsun diye simdi yaptirdim . Bir yasin sonra genel anestezi yapiliyormus. Yarin altini aldigimda insallah gordugumde sok olmam:))) yardimlarin icin tesekkurler.

Beyhanoya cnm sagolasin insallah acimaz bende senin dusundugun gibi dusundugum icin yaptirdim ama ana yuregi iste biraz agliyinca pisman oluyor buyuyuncemi yaptirsaydim dedim bugunyaptirayim diye.

medela marka yanlıs yazmadıysam elektrıklı pompa anlamadım bende umarım sagabılırım. kısmet

sütünü bi şekilde boşaltman lazım canım ya
pompayı mı deiştrsen?

medela marka yanlıs yazmadıysam elektrıklı pompa anlamadım bende umarım sagabılırım. kısmet

canım daha önce hiç mi sağmamıştın?
bilmiyomuydun ne kadar çıkıyor?

Bu yuzden depresyonda olabilir misin, o kadar gaz sancisi yuzunden uykusuz geceler gecirmistim ama emmemesi beni cok uzmustu cok garip bi duygu ondan mi bebisim eger bundan sebepse bu kadar zamana kadar emzirmen bile cok iyi bu tarafindan bak olaya

3 hafta önce adet olmustum bugün yine kirmiziyi gördüm felaket bel agrisi cekiyorum ve ilkin de oldugu gibi sütüm neredeyse yok kadar azaldi tek pozitif yani kocisin evde olmadigi haftaya denk geldi

Bu yuzden depresyonda olabilir misin, o kadar gaz sancisi yuzunden uykusuz geceler gecirmistim ama emmemesi beni cok uzmustu cok garip bi duygu ondan mi bebisim eger bundan sebepse bu kadar zamana kadar emzirmen bile cok iyi bu tarafindan bak olaya

evet canım ya katılıyorum kesnlkle

Cok gecmis olsun ne kadar surede geciyomus insallah biran once vucut atar. İyilesir

evet bunun etkisi büyük. bide afedersiniz evi bişiler götürüodu. yetememe duygusu falan. seninki kadar olmasa da bende doğru düzgün bi emziremedim ki. 6 ay su bile içmeyip anne sütü alanlara imreniyorum ya. aslında doğrudan bişiye üzülmüyorum. aman emmiyor niye emmiyor diye o kadar takmıyorumda. ama bi mutsuzluk hali var. yorgunum çok belki ondan.

dilca yeni pompa alamam pompalar çok pahalı. avent benimki. her göğüs sağmaya uygun değil diolardı. ondan sanırsam

3 hafta önce adet olmustum bugün yine kirmiziyi gördüm felaket bel agrisi cekiyorum ve ilkin de oldugu gibi sütüm neredeyse yok kadar azaldi tek pozitif yani kocisin evde olmadigi haftaya denk geldi

ya bende geçenlerde regl oldum demiştim ya. aslında olmamışım. duş alırken bişiler oldu ama sonra devamı gelmedi. o zaman gelen neydi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…