canım geçmiş olsun çok şaşırdım rabbim şifa versin
benım bebegım tam 4.5 aylık oldu anne sutu aldı bugune kadar ama 1 ay sonra ıse baslayacagım dıye alıstırma yapmaya basladım sutumu sagayım dedım emdıkten sonra 25 ml sut cıktı. sok oldum ama bebegım hıc aclık cekmıyor ve ayda 1 kılo kadar alıyor suan 7 kılo. sızce sutum az mı yoksa emdıkten sonra sagdıgım ıcın mı cıkmadıç hos 2 saat emmedıgınde de sagdım ozaman hıc gelmedı bu nasıl ıs anlamadım. ek gıdaya gececegım mecburen. ıste oldugum saatlerde ek besın alsın ben gelınce benı emer sızce de olurmuu
allah allah ama bizim de 10 gün sürdü
en azından gece uykuda emmeyi bırakmasa
ha bide sallayıp uyuutup yarı uykulu veriyodum memeyi
yani o an açlıltan pek anlamıyodu
çok geçmiş olsun canım ya
dr a fln gittiğinzde mi kaptı acaba
yakında gittnz mi?
olmaz inş canım benim. sen çok dikkat et dikkatini başka yerlere yönlendir kaşımasın diyeKv gösterdi sivilce dökmüş bu dedi. Ben acaba verdiğim kayısı suyuna alerji mi oldu dedim. aklımdan bide yoğurt geçti allah'ım inşlh inek sütüne alerjisi yoktur diyorum içimden. Bi açtım baktım içi dolmuş kırmızı kırmızı benekler. Su çiçeği mi oldu dedim yok yok daha küçücük dedim. doktora gittik doktorda şaşırdı çok küçük dedi. Dikkat etmemiz lazım. Su çiçeği önemli bir hastalıkmış. Ciğerde, kalpte bile çıkabilir dikkat edin çocuk kaşımasın iz kalır dedi. Gül yüzlümün yüzünde leke yapmaz inşlh
bizimki baya bişi vermişti ya. lokal mi yaptrıdın. arkadaşımla aynı anda yaptırdık biz. onun bebeği 6,5 aylıktı. halliyle çok haraketliydi. onunki bizden bile önce iyileşti. küçükken yapılan sünnetler sıkıntı olmuyor sanırım. cesur olduktan sonra bişi olmaz. ilk bezini alcam zaman bende tırstım ama alışıyor insan. çok şişecek hazırlıklı ol. yani o kadarki ben bi ara patlıcak sandım.
tabi annelik insan dayanamıyor. bide ben yeni pipisini hiç sevmedim. eskisi çok tatlıydı ya. bebek pipisi. yenisinin güzel olmayacağını bilseydim az daha bekler eski pipisinin tadını çıkarırdım
istanbulizmir vazelini büyük aldır. tüpte ufaklardan oluyor eczaneden. o hemen bitiyor. büyük boy kapta olandan aldır.
bende 1 hafta once sunnet ettırdım gece uykusu normalde nasılsa oyle oluyor gece 12 bucuk gıbı ben calpol ıcırdım oyle yattı ertesı gune hıc bırseyı kalmıyor 3 . gun tamamen ıyılesıyor. canı yanmıyor anlayacagın hıc panık yapma ıyıkı bu zamanda yaptırmısız cok rahat gectı:)
canım bebişin nasıl oldu ya yazdın mı göremedim
Çok teşekkürler bilmiyorum doktor havadan kapmış olabilir dedi
tabi olur canım
zaten artık 6 aylık oluyor o zamana
pompada sıkıntı vardır, yoksa bebeek ac olsa duurur mu hiç
yada ayda bi kilo alr mı
hangi marka pompan
bide unutma hiçbi pompa bebeğin kadar kuvvetli ceekemez
oyyy kıyamam ya rabbim kısa zamanda şifa versin6 aya kadar geçmezse amelliyat olacakmış. akıntısı biraz azalmış ama hala varmış. inş ameliyata gerek kalmaz
inş gecici bi durumdur ve bu süre çinde benim sütüm gitmez. bi gece uykusu açıldı ben alıp emzirene kadar. gece yarısı uğraştık durduk emmedi. normalde sabahları emerdi emmeyi reddettiği günlerde bile. şimdi sabahlarıda almıyor. açlıktan kıvarnıo almıyor. işteki bi kadın tatlı bişi sür dedi.kuşburnu sürdüm. annem yapmıştı. onunla azıcık emio gene bırakıyor. bidaha sürüyorum azıcık emio bırakıo.
medela marka yanlıs yazmadıysam elektrıklı pompa anlamadım bende umarım sagabılırım. kısmet
aslında bişiler yazcam anlatcam ama uygusuzluğun yorgunluğun dibiyim. başım ağrıyor uykusuzluktan. düşüncelerimi toparlayamıyorum.
şimdilik az fragman yayınlayayım.
oğlum emmeyi bıraktı. mama veriyorum. biberonu içerken bana ve göğsüme bakıyor. biberonun keyfini sürerken bana bakıp emme güdüsü ve annesini düşlüyor. fantezi yapıyor uyuss
bide önceden açıktığında bana bakar ağzını şaplatırdı. şimdi acıktığında babasına bakıyor. bilio mamayı onun getirdiğini
Bu yuzden depresyonda olabilir misin, o kadar gaz sancisi yuzunden uykusuz geceler gecirmistim ama emmemesi beni cok uzmustu cok garip bi duygu ondan mi bebisim eger bundan sebepse bu kadar zamana kadar emzirmen bile cok iyi bu tarafindan bak olaya
Kv gösterdi sivilce dökmüş bu dedi. Ben acaba verdiğim kayısı suyuna alerji mi oldu dedim. aklımdan bide yoğurt geçti allah'ım inşlh inek sütüne alerjisi yoktur diyorum içimden. Bi açtım baktım içi dolmuş kırmızı kırmızı benekler. Su çiçeği mi oldu dedim yok yok daha küçücük dedim. doktora gittik doktorda şaşırdı çok küçük dedi. Dikkat etmemiz lazım. Su çiçeği önemli bir hastalıkmış. Ciğerde, kalpte bile çıkabilir dikkat edin çocuk kaşımasın iz kalır dedi. Gül yüzlümün yüzünde leke yapmaz inşlh
Kızlar oğlum su çiçeği olmuşDua edin inşlh kolayca atlatır bebeğim. Daha aşısı bile yok o kadar küçük yani
Bu yuzden depresyonda olabilir misin, o kadar gaz sancisi yuzunden uykusuz geceler gecirmistim ama emmemesi beni cok uzmustu cok garip bi duygu ondan mi bebisim eger bundan sebepse bu kadar zamana kadar emzirmen bile cok iyi bu tarafindan bak olaya
3 hafta önce adet olmustum bugün yine kirmiziyi gördüm felaket bel agrisi cekiyorum ve ilkin de oldugu gibi sütüm neredeyse yok kadar azaldi tek pozitif yani kocisin evde olmadigi haftaya denk geldi
ya bende geçenlerde regl oldum demiştim ya. aslında olmamışım. duş alırken bişiler oldu ama sonra devamı gelmedi. o zaman gelen neydi bilmiyorum.
ya bende geçenlerde regl oldum demiştim ya. aslında olmamışım. duş alırken bişiler oldu ama sonra devamı gelmedi. o zaman gelen neydi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?