2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

başlayalı hiç pes ettiğin oldu mu arada kacamak ? yoksa kararlı bi şekilde ilerliyomusun?
ayrıca uyku saatleri deişti mi yöntem değiltireli?
bide kaç gün oldu sizin?

istanbulizmir vazelini büyük aldır. tüpte ufaklardan oluyor eczaneden. o hemen bitiyor. büyük boy kapta olandan aldır.

Icini zaten farkli pisirip ekliyorsun sekil verirken sen cig olarakmi doldurdun???
Kiymayi bir tava da güzelce baharatlarla kavurup icine cevizini atip dolduruyorsun zaten
Benimkinin disi cig kalmisti bunun icinde disini cok ince acmak gerekiyor elini islatip avcunda yuvarlayip top gibi yaptiktan sonra bas parmaginla icini oyar gibi cevire cevire aciyorum ben

içi derken hamurunun iç kısmı. kıymasını pişirmiştim tabi. kızartınca hamurunun içi çiğ olmuştu

farklı poziyonlar denedin mi
ne kadardır direniyor bide?
pompanda mı sıkıntı var acaba neden akıyor öyle?
mesela ben üzerine yatıyodum, yada onu dik pozisyonda oturtarak emziryordum
yada evde gezdirirken memeyi sokuveriyodum ağzına
az çektirmedi bizim kız da

bende 1 hafta once sunnet ettırdım gece uykusu normalde nasılsa oyle oluyor gece 12 bucuk gıbı ben calpol ıcırdım oyle yattı ertesı gune hıc bırseyı kalmıyor 3 . gun tamamen ıyılesıyor. canı yanmıyor anlayacagın hıc panık yapma ıyıkı bu zamanda yaptırmısız cok rahat gectı:)

1 haftadır falan böyle. hatta 2 sayılır. ilk başlar dedğin gibi üstüne abanıp biberon gibi veriyordum. denemediğim yöntem kalmadı. hatta babası ayaktaymış gibi tutup öyle bile denedik.

pompadan mı bilmiyorum. göğüs yapısındandır diye düşündüm ben. zeynoda da aynısı var onda öyle olmuyor. neden akıyor bende anlamıyorum

Cok gecmis olsun canim ben onu daha buyukker olucaklar diye biliyordum

Bende öyle biliyordum ama değilmiş.çocuğu arada parka götürüyoz oda haftada bir ellerimizi yıkamadan dokunmuyoruz, kimseyi gördüğüde yok ama kapmış. doktor aşı yaptırmana gerek kalmadı dedi

Eninde sonunda geçirecek biliyorum ama aşı falan olsaydı en azından belki kolay atlatırdı. Dua edin lütfennn

Son düzenleme:
Birde benimkini ben neredeyse hic sallayarak uyutmadim önceleri hep kucakta sonra da arabasin da uyumak istiyordu yatak fobisi vardi anlayacagin

canım arabada kendi kendine mi uyyuyordu?
yatağına alışırsa çok farklı bi yerde uyumaz durumu olur mu sence?
misafirlkte vs.?

başlayalı hiç pes ettiğin oldu mu arada kacamak ? yoksa kararlı bi şekilde ilerliyomusun?
ayrıca uyku saatleri deişti mi yöntem değiltireli?
bide kaç gün oldu sizin?

Dayanamayacak kadar oldum cok zaman ama hic pes etmedim cunku biliyorum pes edersem iyice kafasi karisil daha da bozulacak duzeni..

Uyku saatleri ayni nerdeyse tek fark arabasin da degil yatagin d uyuyor bugün 5. günümüz mesela sabah okadar direndi ki aksam 4 e kadar uyumadi bir gülüp oynadi bir yorgunluktan agladi simdi de banyosunu yaptirdik yatagina yatirip yan cevirdim 5 dk icin de uyudu

lover çok geçmiş olsun. nasıl olmuş ki. bi yerden mi bulaşmış

benım bebegım tam 4.5 aylık oldu anne sutu aldı bugune kadar ama 1 ay sonra ıse baslayacagım dıye alıstırma yapmaya basladım sutumu sagayım dedım emdıkten sonra 25 ml sut cıktı. sok oldum ama bebegım hıc aclık cekmıyor ve ayda 1 kılo kadar alıyor suan 7 kılo. sızce sutum az mı yoksa emdıkten sonra sagdıgım ıcın mı cıkmadıç hos 2 saat emmedıgınde de sagdım ozaman hıc gelmedı bu nasıl ıs anlamadım. ek gıdaya gececegım mecburen. ıste oldugum saatlerde ek besın alsın ben gelınce benı emer sızce de olurmuu

allah allah ama bizim de 10 gün sürdü
en azından gece uykuda emmeyi bırakmasa
ha bide sallayıp uyuutup yarı uykulu veriyodum memeyi
yani o an açlıltan pek anlamıyodu

çok geçmiş olsun canım ya
dr a fln gittiğinzde mi kaptı acaba
yakında gittnz mi?

içi derken hamurunun iç kısmı. kıymasını pişirmiştim tabi. kızartınca hamurunun içi çiğ olmuştu

Anladim bende de ilk denemede aynisi olmustu bayagi bir ince acmak gerekiyor disini ozaman cok guzel oldu

Ben de korktum simdi canim yaa asisini ne zaman yapiyorlar acaba benim doktor daha 1 yasina kadar asi olmayacak demisti.. Cok üzüldüm kuzuyaa hemen atlatir ins

canım arabada kendi kendine mi uyyuyordu?
yatağına alışırsa çok farklı bi yerde uyumaz durumu olur mu sence?
misafirlkte vs.?

Hayirr :) ben evin icin de arabayla gezdirerek uyutuyordum sonra bir kenar da uyuyordu kendi icin de valla bu yöntemi uygularken zaten uzunca bir süre yatagindan baska hicbir yerde uyutmama kurali var yoksa hemen basa dönebilirmis tamamen alistiktan sonra ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…