- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
nasıl gidiyor sallamadan uyutma?
emziği de bıraktırcak mısın canım ya ?
Dün uykusu gayet iyiydi bugün de ehh istee ama ilerleme var sükür tabi tam alisti derken daha güclü direnmeleri oluyor önce yatagin da uyumaya iyice alissin hafta sonu gece emzirmelerini unutturmaya ondan sonra da emzii biraktirmaya calisicam bakalim
içli köfte yapıcıları. yapabilen herkese sesleniyorum. evdeki ince bulgurlar artık değerlensin istiyorum. azıcık bana yardım etseniz.
ben daha önceden yapmıştım ama içi pişmemişti. iğrenç bişi olmuştu. şekil vermeyi bi türlü becerememiştim. benden umut var mı. püf noktalarla yapabilir miyim bende??
Kızlar oğlum su çiçeği olmuşDua edin inşlh kolayca atlatır bebeğim. Daha aşısı bile yok o kadar küçük yani
Icini zaten farkli pisirip ekliyorsun sekil verirken sen cig olarakmi doldurdun???
Kiymayi bir tava da güzelce baharatlarla kavurup icine cevizini atip dolduruyorsun zaten
Benimkinin disi cig kalmisti bunun icinde disini cok ince acmak gerekiyor elini islatip avcunda yuvarlayip top gibi yaptiktan sonra bas parmaginla icini oyar gibi cevire cevire aciyorum ben
daha önceden emmeme sıkıntısı olmuştu ama ben direniodum çok acıkınca emiodu. şimdi saatlerce aç olsun gene emmiyor. gece uykuluyken emiyor. azıcık ayık olsa emmiyor. annem bırakıp işe gittiğin için sana küsüyordur dedi ama bilmiyrum. inş gecici bi durumdur.
sağım pek yapamıyorum. çığlık çığlığa ağlıyor onla uğraşırken sağamıyorum. ara ara sağıyorum . süt az zaten. mama veriodum. sütüm geri gitcek diye korkuyorum zaten.
sağım yapmak benim için ayrı sıkıntı zaten. sağarken hep akıyor. hem sütüm ziyan oluyor hem üstüm başım batıyor.
süt az ondan emmiodur dedim ama dün mü ne mesela 6-7 saatlik birikmiş sütüm vardı. göğsüm sertleşmişti. tam 2,5-3 saat uğraştım. toplamda 5 saatir açtı. gene almadı. gittim mama yaptım.:26:
Geridonusum dun sordum ama yoktun bugun oglumu sunnet ettirtik. Sabah 9:30 gibi 14:00 biseyi yoktu sonra bir aglamaya basladi 18:00 kadar kucakta aglamiyor yataga koydugumuzda agliyordu. Senin oglan nezamana kadar acisini hissetmisti tamamen nezaman iylesti simdi benimki gece uykusuna yatirdim bakalim sabaha kadar kac kez uyancak. Ilk osunnet oldugu gece ne yaptiniz?
farklı poziyonlar denedin mi
ne kadardır direniyor bide?
pompanda mı sıkıntı var acaba neden akıyor öyle?
mesela ben üzerine yatıyodum, yada onu dik pozisyonda oturtarak emziryordum
yada evde gezdirirken memeyi sokuveriyodum ağzına
az çektirmedi bizim kız da
Cok gecmis olsun canim ben onu daha buyukker olucaklar diye biliyordum
Birde benimkini ben neredeyse hic sallayarak uyutmadim önceleri hep kucakta sonra da arabasin da uyumak istiyordu yatak fobisi vardi anlayacagin
başlayalı hiç pes ettiğin oldu mu arada kacamak ? yoksa kararlı bi şekilde ilerliyomusun?
ayrıca uyku saatleri deişti mi yöntem değiltireli?
bide kaç gün oldu sizin?
lover çok geçmiş olsun. nasıl olmuş ki. bi yerden mi bulaşmış
allah allah ama bizim de 10 gün sürdü1 haftadır falan böyle. hatta 2 sayılır. ilk başlar dedğin gibi üstüne abanıp biberon gibi veriyordum. denemediğim yöntem kalmadı. hatta babası ayaktaymış gibi tutup öyle bile denedik.
pompadan mı bilmiyorum. göğüs yapısındandır diye düşündüm ben. zeynoda da aynısı var onda öyle olmuyor. neden akıyor bende anlamıyorum
Bende öyle biliyordum ama değilmiş.çocuğu arada parka götürüyoz oda haftada bir ellerimizi yıkamadan dokunmuyoruz, kimseyi gördüğüde yok ama kapmış. doktor aşı yaptırmana gerek kalmadı dedi
Eninde sonunda geçirecek biliyorum ama aşı falan olsaydı en azından belki kolay atlatırdı. Dua edin lütfennn
içi derken hamurunun iç kısmı. kıymasını pişirmiştim tabi. kızartınca hamurunun içi çiğ olmuştu
Bende öyle biliyordum ama değilmiş.çocuğu arada parka götürüyoz oda haftada bir ellerimizi yıkamadan dokunmuyoruz, kimseyi gördüğüde yok ama kapmış. doktor aşı yaptırmana gerek kalmadı dedi
Eninde sonunda geçirecek biliyorum ama aşı falan olsaydı en azından belki kolay atlatırdı. Dua edin lütfennn
canım arabada kendi kendine mi uyyuyordu?
yatağına alışırsa çok farklı bi yerde uyumaz durumu olur mu sence?
misafirlkte vs.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?