2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet fazla düşünmedim geçer bu durum dedim çok şükür düzeldi...inşallah hep böyle güzel devam eder :))))

evet tatlım doktor kontrolünde aldım şmdilik iyiyim bütün günüm 5 dk bulantısız geçmiodu kusmada cabası şmdi 1,5 saat oldu iyiyim inş iyi gelir

nane limon zencefil mide bulantısını geçiriyormuş dene canım belki iyi gelir

Hamilelikte çektiğim tek sıkıntı duygusallık kafayı yemezsem iyidir iyice ağlak birşey oldum ta geçmişi düşünüp düşünüp ağlıyorum.Ay delircem

kizlar kayınvalide ile iliskileriniz okudum da benim yatıp kalkıp sukretmem lazımmis, Allah sabir versin sizlere.
Benimkiler İzmir'de yasiyor. senede bir kere gelip 10 gun bizde kalırlar. ben calistigim icin sadece aksamdan aksama gorusuruz kadın evi temizler yemek yapar. Tek sikinti cok sigara ictigi icin (ben evin icinde icirmiorum) genelde kis geldikleri icin surekli kapı cam acik olur ve hasta oluruz:) Bir de cok konusur ama oyle boyle degil, beni de dinler ama surekli konusmak zorunda kaliriz. Bi de alman disiplininde oldugu icin evin duzenine sozum ona karismaz ama o geldiginde hep bir usta gider gelir eksikler alinir, yapilir bize de "ben gelmesem yapacaginiz yok" imajı yaratilir. Yilda 1-2 de tatillerde biz izmire gideriz, cesmede yazliklari oldugu icin rahat ederiz. sabah ne kalkmaya karisir ne aksam yatmaya, tek sorun cok yemek yapar ve israrcidir. Onun disinda haftada bir ogullariyla konusur ayda bir de telefona beni alir hos bes yaparlar. Ama ben bu halde bile sikilirim, valla sukur etmem lazimmis. Simdi hamile oldugumu soyledim, acikcasi cok muthis sevinmedi. Esimin ablası 38 yasinda cocukları olmadı tup bebek denediler 5 kerede tutmdi onlarda kabullendi vazgecti. Herhalde ondan kizi hamile kalamadi diye cok asiri sevinemedi ogluna. Ama buna da sukur en azindan uzaklar yoksa ilgisizligi moralimi bozardi.

yok cnm yüksek değil ama allaha şükür bize yetiyor 1200 tl.kayınpederim 3.500 tl maaş alıyor şirketin bi bayisinde müdür bide!!

bunları anlamak mükün değil bitaembereket versin kendileri geçiniyorlar demiyorlar benim kayınpederimde biz iki kişi çalışıyoruz yaçocuklardn bir şey için 100er lira istiyem diyor bende dedimki bizim borcmuz çok olsun diyor biraz daha borçlanırsınız bende dedim valla ankarada bn sırf cebime iki kuruş kalsın diye hmile hamile aktarma yapıp 45 dk otobüs bekliyorum bizim bbeğimiz oclak dedim sonrada kayınvldemi çekip siz halden anlrsınız durmumuz böyleböyle kardeşim evlendi bileziğibile babam alı benim takacağım buna rağmen istemezler inşallah

1000 e lira yanlı yazdım

kızlaar ; ben cıkıyorum haftasonu evden girmeye çalısırım artık kısmetseee , minnaklara ve kendinize çok iyi bakın :80:

iyi aksamlar:

umarım bi cesaret de bize gelir, gelir herhalde. Doğumdan sonra bu topikten devam etmiyor muyuz, bizden başka haziran 2013 olmayacak kii:44:

benim annem şimdiden pazarlığını yaptı, ben küçük bebek yıkayamam diye. Bizi küçükken hep babam yıkamış. Babam yardım etse k.annem alınır, o yardım etse benim içim rahat etmeyecek. Onlar bebeklere çok rahat davranıyorlar, kültürleri öyle. Eşimin yeğeni olmuştu daha küçücüktü havaya atıp tutuyorlardı. Benim aklım çıkar öyle şeyde. O yüzden ben iyice bir öğrensem iyi olur sanırımGöbek bağı kopmadan yıkamak bana da pek mantıklı gelmedi, zaten herkes "yıkanabilir" diyor, aman yıkayın demiyor. Bir süre sileriz artık.

oooh oh nasıl bir yaş farkı o öyle eh sen gayet net hatırlıyorsundur ne nasıl yapılır

canım %10'u vermişsin. Benim de 1 kg kadar kaldı. Sonrası ne olacak bilmiyorum, dr. ne dedi sana hastaneye mi yatacaksın?

maşallah ne güzel ya düzene oturtmuşsun.çamaşırları serip toplamak bile ölüm geliyor off çok tembeliimm
tembellik değil canım hamilelik, kendine haksızlık etme. Kolay mı ya, bugün biz kışlıkları çıkardık ...ablayla. Tam bilemediği için yardım edeyim dedim tansiyonum düştü hemen çöküp kaldım. Yardım al canım, ücretli bulamıyorsan anne, abla, bi akraba vs. Tek başına çok zor.

mehselciğim sen neler yaşamışsın öyle eşin de tabi, canım işin çok zor ama inceden inceden eşinin ailesinin artık öncelikle sen ve bebeğin olduğunu anlatman lazım eşine. Anladığım kadarı ile eşin çok içli ve vicdanlı biri. Kimseye kıyamıyor. O vicdana en çok bebeğinizin ihtiyacı var, en savunmasız o ve onu herkesten önce babasının düşünmesi lazım. Anlat her fırsatta eşine, ailesi çok fenaymış canım ya Allah sana sabır versin. Senin eşinin başına gelenler ve şimdiki davranışları benim rahmetli kayın babama benziyor. Bu yüzden k.annem ve çocukları çok çekmişler. O yüzden k.annem de eşim de çok dikkatlidir, hep "önce kendi ailen" derler. Tabi o zamanla şimdi bir değil, sen sakın izin verme canım, her şeyin olduğu gibi iyiliğin fazlası da zarar

aynı topikten devam ediyoruz canım, diğer yılların haziran anneleri aynı topikten devam ediyor..

kardeşim plansız bi bebekti canım, çok ağladım istemem bu yaştan sonra diye ama şimdi iyi ki var diyorum
canım o benimm

ah di mi kardeş gibisi yok bebişin de çok şanslı gencecik dayısı/teyzesi olacak

herkese ıyı aksamlar hazıran annelerınde rahımde perde olan bır arkadas vardı oncekı sayfalarda ama bulamıyorum yardım ıstıyordu ama ben o zman topıge katılmamıstım am takıp edıyordum o arkadas kımdı acaba benımde rahımde perde var sormak ıstedıgı bırsey varsa bana sorabılır.

ah di mi kardeş gibisi yok bebişin de çok şanslı gencecik dayısı/teyzesi olacak
evet küçük dayısı olacak o da sabırsızlıkla bekliyo yeğenini, inş erkek olur diye dua ederek.
teyzemiz de vaar, kız kardeşim var 26 yaşında :)
gerçekten kardeş gibisi yok

Sayfaya yazıp yazmamak arasında kaldım ama dua isteyeceğim sizden kızlar.

Arkadaşım 2 gün sonra doğum yapacaktı. Bugün doğum öncesi son kontrolüne gitti ve bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendi. Sezeryanla aldılar bebeğini. Görünürde hiçbir sebep yokmuş doktorunun söylediğine göre anneciğinin karnında ölmesi için. Onun yanındaydım çok kötüyüm.

Sizden istediğimde Eylül bebek için dua. Ve anneciği, babacığı için. Rabibm sabırlar versin, kimselere göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…