ayy canım ya nasıl kötü oldum anlatamam çok kötü oldum yaa allah sabırlar versin rabbim kimseye yaşatmasın böle acıSayfaya yazıp yazmamak arasında kaldım ama dua isteyeceğim sizden kızlar.
Arkadaşım 2 gün sonra doğum yapacaktı. Bugün doğum öncesi son kontrolüne gitti ve bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendi.Sezeryanla aldılar bebeğini. Görünürde hiçbir sebep yokmuş doktorunun söylediğine göre anneciğinin karnında ölmesi için. Onun yanındaydım çok kötüyüm.
Sizden istediğimde Eylül bebek için dua.Ve anneciği, babacığı için. Rabibm sabırlar versin, kimselere göstermesin.
kızlar ya sarı renk akıntı normal dimi?
Sayfaya yazıp yazmamak arasında kaldım ama dua isteyeceğim sizden kızlar.
Arkadaşım 2 gün sonra doğum yapacaktı. Bugün doğum öncesi son kontrolüne gitti ve bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendi.Sezeryanla aldılar bebeğini. Görünürde hiçbir sebep yokmuş doktorunun söylediğine göre anneciğinin karnında ölmesi için. Onun yanındaydım çok kötüyüm.
Sizden istediğimde Eylül bebek için dua.Ve anneciği, babacığı için. Rabibm sabırlar versin, kimselere göstermesin.
maşallah canım ne güzel düşünüyorsun..düşüncelerin çok hoşuma gitti..Allah herkese senin gibi bi gelin versin..Herşey karşılıklı canım.anlayışlı olmak lazım..Birde kendi ailemiz açısından düşünmemiz lazım..aynı şekilde bizim ailemiz zor durumda kalsa eşimiz yardım etmek için elinden geleni yapsa ne kadar hoşumuza giderdi değilmi?Allah bozmasınmerhaba kızlar herkes kaynanasından yakınmış:)benim Allaha şükür kaynanamda kayınbabam da çok iyi...ama ikiside hasta..kaynanamda şeker hastalığı var ayrıyeten romatizması var..kayınbabamda kalp hastası..kaynanam kaynanasından çok çekmiş..hep ezmiş kaynanası..kadın gıkını çıkarmmaış..şimdeide kaynanası çok yaşlı sürekli kaynananmdan özür diliyor sana çok cektirdim diyor..kadın yaşlanınca melek gibi olmuş... ama kaynanam affetmio tabi..bütün hastalıklarının sebebi bu çektikleri..bu yaşadıklarını da etkisi var ama iyi bir insan..dolmama salçama turşuma kadar verdi..durumları olmadıgı için arada eşim harclık verior..gitmiş onları biriktirmiş bana et kıyma makinası almış..
bizim tek sorunumuz eşim küçükkenden beri çok çalışmış..hiç durumları olmamış..üniversiteeide çalışarak okumuş..şimdi de hiç kıyamıor ailesine..kayınbabam işten çıktı..zaten kiralarını ödüyorduk,aradada eşim para veriyordu..doktor masraflarını falan karşılıyordu..şimdi işten çıkınca emekli olana kadar biz gecindirmek zorundayız..ama ben bişey demiyorum..Allaha şükür ikimizde devlet memuruyuz.Allah can sağlığı versin ben bişey istemiorum..eşimde bu konuda çok vefalı..bu arada görümcelerimde çok iyi.hepsi üstüme çok düşüyor. zaten tek gelinimAlllahıma şükür iyi insanlarla karşılaştırdı beni..Allah hepinizi karşılaştırsın
rahim anomalisi derken.. ? rahmi kalp seklinde olan arkadas sen miydin.. rumuzlari aklimda tuamiyom18 gun olduysa kosa kosa gıt :) bende ıple cekıyorm gunlerı tabıkı anlıyorum ben herkes 15 gunde gıdıyor dıye dusundum benım rahım anomalım ve dusuk tehlıkem oldugu ıcın doktora 15 gunde gıdıyorum.agrılar oluyor ma sureklıyse ıhmal etme benımde ıkı gun suren bır agrım oldu.sanırım rahım genıslıyor bunun netıcesınde bıraz rahatsızlık hıssı verıyor.
o hayırlı bir evlat..ben de keşke onun kadar yardım edebilseydim aileme.genede yapmaya çalışıyorum tabi..gecen kurban paralarını yolladım tabi adagım da vardı..onu kesin dedim..gecen eşime sen ne kadar düşünceli hayırlı bir evlatsın dediğim de sende öylesin bak ailen kesemedi diye sende para yolladın dedi bana..böyle demesi çok hoşuma gitti..eger eşimin ailesininin durumu iyi olsaydı da yardım etseydi gücüme giderdi gerçekten..çünkü düğün borcumuz bile 3-4 ay önce bitti daha yeni artıya gecmeye başladık..tabi benim paramı harcamıoruz..hatta düğün borcunu bile her ay ben ödedim..altınları bile ertesi gün geri verdirdim sırf borcumuz azalsın diye...sonuçta herşeyi eşim yaptı..onun borcu benim borcum..iki üc parca altından başka altınım yok..imam nikahında söylenene altın kadar bile yokmaşallah canım ne güzel düşünüyorsun..düşüncelerin çok hoşuma gitti..Allah herkese senin gibi bi gelin versin..Herşey karşılıklı canım.anlayışlı olmak lazım..Birde kendi ailemiz açısından düşünmemiz lazım..aynı şekilde bizim ailemiz zor durumda kalsa eşimiz yardım etmek için elinden geleni yapsa ne kadar hoşumuza giderdi değilmi?Allah bozmasın
kalp atışı dinleme günlerimiz aynı :) benim aile hekimin avrupa yakasında ben anadolu yakasındayım oraya gidemem bu aralar tek başıma. oturduğum yerdeki sağlık ocağı tam evimin yanında ona geçmek istiyorum aslında. rica etsem jülide eşine sorabilir misin avrupa yakasındaki aile hekimime gitmeden oturduğum yerdeki aile hekime nasıl geçebilirim bir yere müracaat etmem gerekir mi. pat diye geçebilsem ne güzel olur
anlıyorum seni de canım, ben de evlenemden önce 3,5 yıl çalışmadım.
annemler boşveer evde otur, çık kardeşinle gez dolaş dediler.
Bugün sinemaya, yarın gezmelere ama çoook sıkılmıştım. Evlenince eşime destek olayım dedim, işe girdim ve dediğin gibi İstanbuldayım, özel sektör..Sabah 8:30 akşam 18:30, trafikkk.. beziyo insan.. Birde muhasebe çekilecek iş değil, kafan kazan gibi oluyo akşama kadar :106: akşam yemek yapacak halim bile olmuyo.. o memurluğu hepimize nasip etsin Allahımm.. Sen de inşallah bebeğine biraz kendin bakınca, kreşe felan vermeyi düşünürsen çalışırsın ilerleyen zamanlarda, şimdi hamişliğin tadını çıkart
2 ay öncesi 2 ay sonrası oluyor daha sonrada süt izni sürüyor bildiğim kadarıyla 1 yıl olacak oda.Şayet ben çok kötü olmazsam doğumdan sonra kullanıcam inşallah o 4 ayımı.İyi bir bakıcı ayarlayıncaya kadar en azından 4 ay düzenli emzirebilirim diye düşünüyorum.Amin cümlemize kolaylıklar versin canım
maşallah cnm ne güzel yatıyo annesinin karnında ohhh gel keyfim gell
cnm çok üzüldüm. bizde diyoruz 3 ay bitsin tehlike geçer diye ama hiç belli olmuyo işte bu dünyada yicek ekmekleri yoksa Rabbim bi şekilde nasip etmiyor. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Allah arkadaşınada sabır versin çok büyük acı tam 2 gün kalaRabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin..
merhaba kızlar herkes kaynanasından yakınmış:)benim Allaha şükür kaynanamda kayınbabam da çok iyi...ama ikiside hasta..kaynanamda şeker hastalığı var ayrıyeten romatizması var..kayınbabamda kalp hastası..kaynanam kaynanasından çok çekmiş..hep ezmiş kaynanası..kadın gıkını çıkarmmaış..şimdeide kaynanası çok yaşlı sürekli kaynananmdan özür diliyor sana çok cektirdim diyor..kadın yaşlanınca melek gibi olmuş... ama kaynanam affetmio tabi..bütün hastalıklarının sebebi bu çektikleri..bu yaşadıklarını da etkisi var ama iyi bir insan..dolmama salçama turşuma kadar verdi..durumları olmadıgı için arada eşim harclık verior..gitmiş onları biriktirmiş bana et kıyma makinası almış..
bizim tek sorunumuz eşim küçükkenden beri çok çalışmış..hiç durumları olmamış..üniversiteeide çalışarak okumuş..şimdi de hiç kıyamıor ailesine..kayınbabam işten çıktı..zaten kiralarını ödüyorduk,aradada eşim para veriyordu..doktor masraflarını falan karşılıyordu..şimdi işten çıkınca emekli olana kadar biz gecindirmek zorundayız..ama ben bişey demiyorum..Allaha şükür ikimizde devlet memuruyuz.Allah can sağlığı versin ben bişey istemiorum..eşimde bu konuda çok vefalı..bu arada görümcelerimde çok iyi.hepsi üstüme çok düşüyor. zaten tek gelinimAlllahıma şükür iyi insanlarla karşılaştırdı beni..Allah hepinizi karşılaştırsın
canım çok geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış...eşim kaza yapmış kızlar, az önce aradı neyse ki ona bir şey olmamış,canı sıkılmış sadeceNazar çıktı herhalde di mi, Allah hepimizin ailelerini, bebişlerini korusun
kızlar şu bebek takımlarını alıp da ne kadar küçük olduklarını gördüğümden beri beni bir korku kapladı, nasıl bakacağım becerebilecek miyim diye. Her gün youtubedan videolar izliyorum. Bugün ilk banyo videoları izledim. Değişik banyo teknikleri var ama türkçe videoları çok beğenmedim, o şekilde yaptıracağımı hiç sanmıyorum. Nasıl bir küvet ve küvet aparatı almam gerektiği konusunda da fikrim oldu. Sizinle de paylaşayım dedim.
Yeni doğan bebek banyosu | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube (Türkçe)
Essential Newborn First Bath Nurse Tutorial - With Julie & Eloise - YouTube (burada bir tencerede yıkıyorlar bebişi)
Courtney's First Bath at the Hospital - YouTube (biraz uzun ama bunu beğendim)
How to give a baby a bath for the first time! - YouTube (bu da güzel, babası yıkadı)
hamişler bebeişlerinize ğünlük tutmaya başlamak için en ğüzel dönem bu dönem:)))ona şimdiden hamilelik dönemizde neler yaşadığınızı ultrasyon sonuçlarını kilosunu boyunu her şeyi sıcağı sıcağına yazmak çok daha ğüzel.o daha doümadan ona nasıl aşık olduğunuzu ispatlamanın yolu :))ben 2 bebişimede hamile olduğumu öğrendiğim ğünden itibaren her önmeli şeyi yazdım...tabii 2. bebeğimde yarım bırakmak zorunda kaldım.çünkü 2. kez anneliğe hazırlanırken ben annesiz kaldım.kötü ğünler ğeçirdim.yazamadım..((
bunları anlamak mükün değil bitaembereket versin kendileri geçiniyorlar demiyorlar benim kayınpederimde biz iki kişi çalışıyoruz yaçocuklardn bir şey için 100er lira istiyem diyor bende dedimki bizim borcmuz çok olsun diyor biraz daha borçlanırsınız bende dedim valla ankarada bn sırf cebime iki kuruş kalsın diye hmile hamile aktarma yapıp 45 dk otobüs bekliyorum bizim bbeğimiz oclak dedim sonrada kayınvldemi çekip siz halden anlrsınız durmumuz böyleböyle kardeşim evlendi bileziğibile babam alı benim takacağım buna rağmen istemezler inşallah
arkadaşlar bugün bir kınaya gittim,yarında düğüne gidecem.
sizce yüksek ses bebeğe zarar verir mi ya :26:
bide oynuorum ama çok tepinerek halay falan çekmiorum, o konuda bi zararı olacağını sanmıorum ama,
yüksek ses olayından çekiniorum siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?