2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ayy canım ya nasıl kötü oldum anlatamam çok kötü oldum yaa allah sabırlar versin rabbim kimseye yaşatmasın böle acı

senin kaynana da ne fenaymış canım ya kayınpederin de düşüncesiz eşinde kıyamıyo herlade işin zor canım ama bebeğin dogunca hayırlısıyla eşinde farkına varır bebişin bi ihtiyacı falan oldugunda parası olmazsa kendini eksik hissetmeye başlar o yüzden meleğin herşeyi düzeltir sen sıkma canıını

kızlar ya sarı renk akıntı normal dimi?

iltahap olabılır dıyecegım ama duydugum herkeste akıntı sarı galıba doktora sormanda fayda var ıltahap oldugunda allah korusun erken doguma bıle yol acıyor.benımkı sarı renkte degıl beyaz sut gıbı aslında herkes akıntısının nasıl oldugunu soylese ona gore normal olan ne bılebılırız.

Allah arkadaşına sabır versin çok zor..Allah kimseye yaşatmasın,söylenecek söz yok.. ama keşke yazmasaydın zaten hepimiz korkuyoruz ben okuyunca daha kötü oldum.. elbette yaşadığımız zorlukları,korkuları paylaşıcaz destek olmak için ama Dünya'da çok acı şeyler oluyor zaten ,dışarıdan daha moralimizi düzelticek şeyler paylaşmalıyız bence..yanlışsam kusura bakmayın ama bu duygusallıkta kaldırmak zor oluyor..

merhaba kızlar herkes kaynanasından yakınmış:)benim Allaha şükür kaynanamda kayınbabam da çok iyi...ama ikiside hasta..kaynanamda şeker hastalığı var ayrıyeten romatizması var..kayınbabamda kalp hastası..kaynanam kaynanasından çok çekmiş..hep ezmiş kaynanası..kadın gıkını çıkarmmaış..şimdeide kaynanası çok yaşlı sürekli kaynananmdan özür diliyor sana çok cektirdim diyor..kadın yaşlanınca melek gibi olmuş... ama kaynanam affetmio tabi..bütün hastalıklarının sebebi bu çektikleri..bu yaşadıklarını da etkisi var ama iyi bir insan..dolmama salçama turşuma kadar verdi..durumları olmadıgı için arada eşim harclık verior..gitmiş onları biriktirmiş bana et kıyma makinası almış..
bizim tek sorunumuz eşim küçükkenden beri çok çalışmış..hiç durumları olmamış..üniversiteeide çalışarak okumuş..şimdi de hiç kıyamıor ailesine..kayınbabam işten çıktı..zaten kiralarını ödüyorduk,aradada eşim para veriyordu..doktor masraflarını falan karşılıyordu..şimdi işten çıkınca emekli olana kadar biz gecindirmek zorundayız..ama ben bişey demiyorum..Allaha şükür ikimizde devlet memuruyuz.Allah can sağlığı versin ben bişey istemiorum..eşimde bu konuda çok vefalı..bu arada görümcelerimde çok iyi.hepsi üstüme çok düşüyor. zaten tek gelinimAlllahıma şükür iyi insanlarla karşılaştırdı beni..Allah hepinizi karşılaştırsın

Son düzenleme:
maşallah canım ne güzel düşünüyorsun..düşüncelerin çok hoşuma gitti..Allah herkese senin gibi bi gelin versin..Herşey karşılıklı canım.anlayışlı olmak lazım..Birde kendi ailemiz açısından düşünmemiz lazım..aynı şekilde bizim ailemiz zor durumda kalsa eşimiz yardım etmek için elinden geleni yapsa ne kadar hoşumuza giderdi değilmi?Allah bozmasın

rahim anomalisi derken.. ? rahmi kalp seklinde olan arkadas sen miydin.. rumuzlari aklimda tuamiyom ( benim de rahmim ters.. agrilar surekli degil, boyle bazen resmen kaslarim geriliyor icerden biri cekiyor gbi oluyor ve geciyor.. iAlla'in izniyle hic bisicik olmayacak bebislerimize..

bu arada ilk uc ay herhangi bi nemlendirici kullanmanin sakincasi ar mi ki. ? bem gebelikten once de 2 gunde bir vucudumu nemlendirirdim, vucud kremi emip kana karismyorur herhade..

o hayırlı bir evlat..ben de keşke onun kadar yardım edebilseydim aileme.genede yapmaya çalışıyorum tabi..gecen kurban paralarını yolladım tabi adagım da vardı..onu kesin dedim..gecen eşime sen ne kadar düşünceli hayırlı bir evlatsın dediğim de sende öylesin bak ailen kesemedi diye sende para yolladın dedi bana..böyle demesi çok hoşuma gitti..eger eşimin ailesininin durumu iyi olsaydı da yardım etseydi gücüme giderdi gerçekten..çünkü düğün borcumuz bile 3-4 ay önce bitti daha yeni artıya gecmeye başladık..tabi benim paramı harcamıoruz..hatta düğün borcunu bile her ay ben ödedim..altınları bile ertesi gün geri verdirdim sırf borcumuz azalsın diye...sonuçta herşeyi eşim yaptı..onun borcu benim borcum..iki üc parca altından başka altınım yok..imam nikahında söylenene altın kadar bile yokAllah sağlık versin güç versin paranın altının önemi yok..tabiki gelecek düşünmek zorundayız..artık çocugumuzda olacak..Allahım huzur versin,sağlık versin.bir de kimseye muhtaç etmeyecek,cocuguma iyi bir gelecek sunacak kadar para...fazlasında gözüm yok

Son düzenleme:

Ben biraz geç kaldım bu hafta uykulu geçtiği için( evine en yakın sağlık ocağına kimliğinle git orada form dolduracaksın onlar verir formu zaten. O formu doktor sağlık müdürlüğüne gönderdiği an kaydın da alınır çok kolay. Kendine iyi bak)))

öyle cnm kpss ye girmiştim zaten bu sene ama çalışmadan girdim sınav zaten düğünden bigün önceydi tercih yapıcam ama kazanıcağımı sanmıyorum. olmadı bidaha hazırlanıcam sınava ama ne yapıp edip devlete giricem inşallah. zaten parasında diilim çok şükür durumumuz iyi sadece çalışmak istiyorum ama dozunda çalışmak. hayatımıda işe adayamam kocam var çocuğumda olucak inşallah.ama çalışmakda insana ayrı bi güven veriyor. biraz büyüsünde bebişim başlıcam inşallah çalışmaya. zaten şuan sivasta olduğum için öğle aralarında bile emzirmeye gidebilirim eve burda en uzak mesafe 15 dk dır

işten çok geç çıkmıyosan sütünü sağıpta bırabilirsin zaten cnm aman emzirebildiğin kadar emzir. benim sütüm olursa inşallah 2 yaşına kadar bile emzirebilirim yeterke emsin ya bakıcı işide korkutuyo beni güvenemem hiç ama kaynanamada güvenemem bakalım Allah kerim :)
Eki Görüntüle 549125
bızde bu kadarcıız teyzelerıı
maşallah cnm ne güzel yatıyo annesinin karnında ohhh gel keyfim gell

cnm çok üzüldüm. bizde diyoruz 3 ay bitsin tehlike geçer diye ama hiç belli olmuyo işte bu dünyada yicek ekmekleri yoksa Rabbim bi şekilde nasip etmiyor. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Allah arkadaşınada sabır versin çok büyük acı tam 2 gün kala Rabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin..

arkadaşlar bugün bir kınaya gittim,yarında düğüne gidecem.
sizce yüksek ses bebeğe zarar verir mi ya :26:

bide oynuorum ama çok tepinerek halay falan çekmiorum, o konuda bi zararı olacağını sanmıorum ama,
yüksek ses olayından çekiniorum siz ne dersiniz?

Geldiğimde o kadar kötüydüm ki ne hissedersiniz düşünemeden döktüm içimi. Kusuruma bakmayın arkadaşlar.
Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin. Arkadaşıma da sabır versin. Her şey Allahtan. Biz elimizden geleni yapıyoruz evlatlarımız için. Takdir Rabbimin.

senin adına iyi insanlarla karşılaşmana sevindim. Allah ağız tadınızı hiç bozmasın

eşim kaza yapmış kızlar, az önce aradı neyse ki ona bir şey olmamış,canı sıkılmış sadece Nazar çıktı herhalde di mi, Allah hepimizin ailelerini, bebişlerini korusun
canım çok geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış...

bayıldımiyiki paylaşmışsın bizimle,saol...

canım Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun anneciğinin...

canım ya biraz hızlı mı yazdın ?ben iki kere okudum ama çözemedim

çok büyük bir kayıp,hemde mutlu sona bu kadar yaklaşmışkendua ettim arkadaşına,Allah sabır versin,kucaklarını boş bırakmasın,kimseye yaşatmasın RABBİM...

ses zarar vermez bence ama oynama konusunda dikkatli ol,zıplayıp hoplama sakınotur oturduğun yerde

Ya ben nasil fotograf pylasacagiim bebisimi gostermek istiyorum annesi hizla kilo kaybederken o cooook saglikli ama dokyor hanim bizi cok korkutuyor ama neyseki bugun hiiic migdem bulanmadi kilo almak icin biraz sagliksiz da olsa yagli biseyler yedim normal ev yemegide yedim :) veee 2 litre sut ictim bende bunlari yiyebilmemin nedni naneli seker kizlar migdemin bulantisini azaltti :))))

aynı şeyi biz de yaşadık 2 hafta önce.
Eşimin arkadaşının bebeğini kaybettik, Beklenen doğum tarihi 3 gün geçmişti ama ısrarla sezaryana almadılar kadını normal doğumu beklettiler. Ayrıntıya girmiyim, çok zor bir durum. Allah kimseye yaşatmasın, arkadaşının ve eşinin başı sağ olsun.. Allahım en büyük acıyla sınamış, inş tekrar yüzlerini güldürür..
Eşim hastaneden geldiğinde okadar üzgündü ki, ilk üç ay değil 9 ay boyunca her gün riskliymiş meğer deyip duruyodu.. Öyle..
Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Günaydın herkese

Bugün Ulu Önderimiz Atatürk'ün 74. ölüm yıldönümü. Aramızda değil ama hep içimizde.. Olmasaydı olmazdık...Fikirlerini sadakatla çocuklarıma taşıyacağım Atam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…