2 litre sütü 1 günde mi içtin? :26:Ya ben nasil fotograf pylasacagiimbebisimi gostermek istiyorum annesi hizla kilo kaybederken o cooook saglikli ama dokyor hanim bizi cok korkutuyor ama neyseki bugun hiiic migdem bulanmadi kilo almak icin biraz sagliksiz da olsa yagli biseyler yedim normal ev yemegide yedim :) veee 2 litre sut ictim bende bunlari yiyebilmemin nedni naneli seker kizlar migdemin bulantisini azaltti :))))
Ben biraz geç kaldım bu hafta uykulu geçtiği için( evine en yakın sağlık ocağına kimliğinle git orada form dolduracaksın onlar verir formu zaten. O formu doktor sağlık müdürlüğüne gönderdiği an kaydın
Oturdugun yerde muhtarliga kayitliysan nufus cuzdani fotokopini alip gidiyorsun ancak kontenjani doluysa baska saglik ocagina gidiyorsun.telefonla kayit alip almadiklarini sor oyle git.
Allah sabır versin onlara, Allah'ım sen koru bizi de. Öyle bir şey olsa ben bir daha iflah olmam herhalde, benim de canımı alsın Allah'ımSayfaya yazıp yazmamak arasında kaldım ama dua isteyeceğim sizden kızlar.
Arkadaşım 2 gün sonra doğum yapacaktı. Bugün doğum öncesi son kontrolüne gitti ve bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendi.Sezeryanla aldılar bebeğini. Görünürde hiçbir sebep yokmuş doktorunun söylediğine göre anneciğinin karnında ölmesi için. Onun yanındaydım çok kötüyüm.
Sizden istediğimde Eylül bebek için dua.Ve anneciği, babacığı için. Rabibm sabırlar versin, kimselere göstermesin.
maşallah canım ne güzel düşünüyorsun..düşüncelerin çok hoşuma gitti..Allah herkese senin gibi bi gelin versin..Herşey karşılıklı canım.anlayışlı olmak lazım..Birde kendi ailemiz açısından düşünmemiz lazım..aynı şekilde bizim ailemiz zor durumda kalsa eşimiz yardım etmek için elinden geleni yapsa ne kadar hoşumuza giderdi değilmi?Allah bozmasın
Geldiğimde o kadar kötüydüm ki ne hissedersiniz düşünemeden döktüm içimi. Kusuruma bakmayın arkadaşlar.
Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin. Arkadaşıma da sabır versin. Her şey Allahtan. Biz elimizden geleni yapıyoruz evlatlarımız için. Takdir Rabbimin.
Kimseler yok :106: tüm annişler uyuyo tabi, hava da yağmurlu
ben neden çalışıyorum ya :/
tabiki canım o arkadaşın ailesinin durumuna göre söyledim..ama bazı aileler oğullarının maaşını kaptırmamak adına yapmadıkları kalmıyor neler duyuyoruz..Gelini kabullenmek istemiyolar v.s. Sosyologun eşinin ailesi bir talepte bulunmuyormuş eşi kendisi ailesine yardım ediyormuş..kayınvalideside elinden geleni yapıyormuş onlar için..insan iyi ve kötü niyeti az çok anlar..Belki illa yardım edin deseler mecbur tutmaya kalksalar işler farklı olurdu..size laf atmadım yani şeker sosyologun durumuna göre konuştumevet düşünceler gerçekten çok güzel iyi niyet suistimal etdilmediği sürece burda konuşan ben vearkadaşlarımın ailelerinin durumları kötü değil tamamen kazdan ne koparırsak kar diye düşünüyorlar
rahim anomalisi derken.. ? rahmi kalp seklinde olan arkadas sen miydin.. rumuzlari aklimda tuamiyom( benim de rahmim ters.. agrilar surekli degil, boyle bazen resmen kaslarim geriliyor icerden biri cekiyor gbi oluyor ve geciyor.. iAlla'in izniyle hic bisicik olmayacak bebislerimize..
bu arada ilk uc ay herhangi bi nemlendirici kullanmanin sakincasi ar mi ki. ? bem gebelikten once de 2 gunde bir vucudumu nemlendirirdim, vucud kremi emip kana karismyorur herhade..
Günaydınnn anneler çalışan annelere de kolay gelsinnn 2 kg aldım diye dikkat ediyordum yememe biraz diyet yapmıyodum da abur cuburu kesmiştim, yürüyüşlere başlamıştım bugün tartıldım yarım kg geri gitmiş ayy bi mutlu oldum sormayın gitsin
aa niye öyle erken saate düzenlemiş ki, kahvaltı konseptinde yapıcak herhaldeYok cnm bende uyumuyorum sabah sabah kaynanamin gunu var oraya gidicez :/
malesef biz o vicdan yüzünden sıkntı çekiyoruz işte cnm.meleğim gelince bizi daha fazla düşünmeye başlayacağına inanıyorum inşallah öyle de olur.mehselciğim sen neler yaşamışsın öyleeşin de tabi, canım işin çok zor ama inceden inceden eşinin ailesinin artık öncelikle sen ve bebeğin olduğunu anlatman lazım eşine. Anladığım kadarı ile eşin çok içli ve vicdanlı biri. Kimseye kıyamıyor. O vicdana en çok bebeğinizin ihtiyacı var, en savunmasız o ve onu herkesten önce babasının düşünmesi lazım. Anlat her fırsatta eşine, ailesi çok fenaymış canım ya Allah sana sabır versin. Senin eşinin başına gelenler ve şimdiki davranışları benim rahmetli kayın babama benziyor. Bu yüzden k.annem ve çocukları çok çekmişler. O yüzden k.annem de eşim de çok dikkatlidir, hep "önce kendi ailen" derler. Tabi o zamanla şimdi bir değil, sen sakın izin verme canım, her şeyin olduğu gibi iyiliğin fazlası da zarar
anaaaaam kuzucuk
allahım işte erkenden kaybetmekle bunun arasında o kadar çok fark var ki rabbim ikisini de yaşatmasın ama bu daha zor yaSayfaya yazıp yazmamak arasında kaldım ama dua isteyeceğim sizden kızlar.
Arkadaşım 2 gün sonra doğum yapacaktı. Bugün doğum öncesi son kontrolüne gitti ve bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendi.Sezeryanla aldılar bebeğini. Görünürde hiçbir sebep yokmuş doktorunun söylediğine göre anneciğinin karnında ölmesi için. Onun yanındaydım çok kötüyüm.
Sizden istediğimde Eylül bebek için dua.Ve anneciği, babacığı için. Rabibm sabırlar versin, kimselere göstermesin.
herkes anlına yazılanı yaşar.ben bebek ölüm haberleri alınca çok etkileniyorum arkadaşlar sanırım foruma veda edeceğim çünkü psikolojim çok etkileniyor biliyorum acı paylaşılıyor ama hamile olarakta psikolojimiz çok önemli yanlış anlaşılmak istemiyorum.
Kimseler yok :106: tüm annişler uyuyo tabi, hava da yağmurlu
ben neden çalışıyorum ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?