2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
2 litre sütü 1 günde mi içtin? :26:

Allah sabır versin onlara, Allah'ım sen koru bizi de. Öyle bir şey olsa ben bir daha iflah olmam herhalde, benim de canımı alsın Allah'ım öyle bir acı yaşatmasın...

evet düşünceler gerçekten çok güzel iyi niyet suistimal etdilmediği sürece burda konuşan ben vearkadaşlarımın ailelerinin durumları kötü değil tamamen kazdan ne koparırsak kar diye düşünüyorlar

Allah'ım sabırlar versin kmseye böyle bir acı yaşatmasın

Kimseler yok :106: tüm annişler uyuyo tabi, hava da yağmurlu
ben neden çalışıyorum ya :/

tabiki canım o arkadaşın ailesinin durumuna göre söyledim..ama bazı aileler oğullarının maaşını kaptırmamak adına yapmadıkları kalmıyor neler duyuyoruz..Gelini kabullenmek istemiyolar v.s. Sosyologun eşinin ailesi bir talepte bulunmuyormuş eşi kendisi ailesine yardım ediyormuş..kayınvalideside elinden geleni yapıyormuş onlar için..insan iyi ve kötü niyeti az çok anlar..Belki illa yardım edin deseler mecbur tutmaya kalksalar işler farklı olurdu..size laf atmadım yani şeker sosyologun durumuna göre konuştum

rahım terslıgı sorun degıl bebek buyudukce normal rahım seklını alacak rahımın merak etme bu da allahın bır lutfu olsa gerek.bunu doktorun soylemıs olması gerekıyordu sana merak edılecek durumun yok senın normal dogumda yapabılırsın merak etme.kaslarının gerılmesı ıse rahımın normal pozısyonu almasıyla ılgılı olsa gerek.dogumdan sonra eskı tesr halıne gerı donecek rahımın.zaten ters rahımlılerın o kadar buyuk sorunları olmaz bazen ılıskıde agrı olanlar olabılıyor.bende o rahımı kalp seklınde olan arkadası arıyorum bende aranıza yenı katıldım bu konuda bılgım var yardımcı olmak ısterım ona.gozune carparsa oncekı sayfalarda bana yonlendırırsen sevınırım.nemlendırı konusunda ben hamıle kaldıktan sonra cıldımı daha yaglı oldugunu farkettım oysakı cok ta kuru bır cıldım vardı onceden.o yuzden nemlendırıcı kullanmıyorum.ama catlama ıcın henuz aklımda olusan bır krem yok bunuda doktoruma soracagım.sanırım kortızon ıceren kremler bebek ler ıcın zararlı guvenılır bır markaysa sanırım korkulacak bırsey yoktur.saglıkla ınsallah...

Günaydınnn anneler çalışan annelere de kolay gelsinnn😉😉 2 kg aldım diye dikkat ediyordum yememe biraz diyet yapmıyodum da abur cuburu kesmiştim, yürüyüşlere başlamıştım bugün tartıldım yarım kg geri gitmiş ayy bi mutlu oldum sormayın gitsin😃😃😃

gunaydın sanırım aynı haftadayız bende henuz kılo almadım ama 3 aydan sonra sanırım kılo almaya baslayacagız bende cok kılo almak ıstemıyorum bende ıkı yıl once sıgarayı bıraktım halıhazırda 10 kılom vardı zaten yanı daha da kılo almak ıstemem ama bebeklerımız sglıklı olsunda zaten emzırırken verırız kıloları telas yok yemeye devam :)

günaydın güzel anneler
sonunda bebişimizin kalp atışını duyduk
maşallah gayet iyiymiş

sosyolog kalp atışı duyma tarihimiz: 09.11.2012

Son düzenleme:
GÜNAYDIN ANNELER VE MİNİŞLEEEERR
kızlar sabahın köründe ağlayarak uyandım ağlamaktan yastığım sırılsıklam olmuştu.rüya gördüm tabiki.önce marsa gittik ben eşim babam ve annem.ama marsa gittiğimiz cihaz bildiğiniz şu fuardaki hızlı tren, korunaksız bşy.tren uzayda ters dönüyo falan biz düşmemek için demirlerine resmen yapşıyoruz felaket bi korkuydu.marsa giderken yanlış bi yerde indik oras çizgifilm karakterlerinin dünyasıymış.sonunda marsa geldik.bu sefer de kaçıyoruz sokaklarda çünkü bizim geldiğimizi öğrenince peşimize düşmüşler öldürecekler.karnım burnumdaymış bu arada.sonra ben yakalandm koşamadğm için bide baktım ki kaynanam orda yüz aynı ama şekil kaymış marslı olmuş.beni yakalatan o beni hapse attırdı dünyaya asla dönemiyim diye sebep de dolaptaki bütün salatalıkları yememmiş ya şu an geberiyorum gülmekten ama nasıl korktum nasıl ağladım anlatamamböyle işte ben şimdi geçmişe bi bakıp geliyorum.

malesef biz o vicdan yüzünden sıkntı çekiyoruz işte cnm.meleğim gelince bizi daha fazla düşünmeye başlayacağına inanıyorum inşallah öyle de olur.
Eki Görüntüle 549125
bızde bu kadarcıız teyzelerıı
anaaaaam kuzucuk yesin onu teyzesi göbişe bak maşallah
allahım işte erkenden kaybetmekle bunun arasında o kadar çok fark var ki rabbim ikisini de yaşatmasın ama bu daha zor yatüylerim ürperdi allah yardmcıları olsun kıyamam ya adı bile var artk

ben bebek ölüm haberleri alınca çok etkileniyorum arkadaşlar sanırım foruma veda edeceğim çünkü psikolojim çok etkileniyor biliyorum acı paylaşılıyor ama hamile olarakta psikolojimiz çok önemli yanlış anlaşılmak istemiyorum.

herkes anlına yazılanı yaşar.
Oku, okuma, üzül, üzülme değiştirmek senin elinde değil.. hiç kimsenin ölüm saati değişmez..
İnşallah Allah güzel şeyler yazmıştır kaderimize..

Kendi kararın tabi :/

Kimseler yok :106: tüm annişler uyuyo tabi, hava da yağmurlu
ben neden çalışıyorum ya :/

çok kolay gelsin canım, ben de geçen haftasonu dahil bir 12 gündür aralıksız çalışmak zorunda kalmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. bugün çok şükür tatildeyim de biraz kendime geldim. sen de inşallah yarın süper bir uyku çeker, dinlenirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…