2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

aa sanırım banada o tarihi söylemişti :)
ben kendim yoğurdu yapamıyorumda k.validem yapmış aldım ondan sütüde bildiğimiz yerden alıyoruz ayırttım biraz güzelcede kaynattırdım gözümle gördüğüm içinde benimde içim rahatladı ztn her içiceğimde dolaptan çıkartıp yeniden kaynatıyorum ne olur ne olmaz diye inşallah bir sorun olmaz

maşallah ne güzel ya düzene oturtmuşsun.çamaşırları serip toplamak bile ölüm geliyor off çok tembeliimm

sağol tatlım yaa.. hamilelik takviminde de yazıyor bu ara depresif olabilirsiniz diye biraz da ondan galiba

ay iş yerindeki arkadaşım da hamile, 23 gün aramız var
10 temmuzda gelecek onun bebişi 7600 küsür çıkmış betası :119:
çok heyecanlı yaaa

kendi çocuklarına bunları yaşatan insan şimdimi oğlunun mutsuzluğuyla ilgileniyo şok oldum valla. neyseki Rabbim eşine yardım etmiş seninle tanıştırmış. bide üstüne bi melek göndermiş bundan sonra hep mutlu olursunuz inşallah. bide kaynananın hafızası hala yerine gelmemiş galiba ki utanmadan hala sizi rahatsız ediyor

bunun bir çıktısını alıp buzdolabına yapıstırayım da unutmayayım bende ; paylaşım için teşekkürler seldacm
benimki de buzdolabında duruyo cnmvaaay jeste bak adımla hitap etmiş hatun
ben çıktım kızlar bebişim saolsun şimdiden dişlerini çürüttü herhalde annesinin dişçiye gidiyorum
inşallah diş kaybı yaşamazsın cnm ya
slm canlarım bulantılarla başım belada demiştim bgn emedur aldı eşim en iyi oymuş sanırım denedim 1 saattir yoklamıo iyi geldi gibi yemekte yiyebildim :) ay yiyince mutlu oluo insan ya kahroldum kaç gündür
emeduru alırken doktoruna sordun dimi canım benim bulantyı brak kusma çok vardı ZOFRAN vermişti doktorum en etkilisi bu diye
inşallah bundan sonra artık alırsın cnm bulantıdan dolayı kilo kaybediyosun galiba vitamin falan vermedi mi doktorun?:44:

ya bi dak. ben şimdi okudum yazdıklarını.ve şok oldum kaynananın yaptıklarına.hani filmlerde falan görüyoruzda yok artık diyoruz ama gerçekten yok artık.birde utanmadan oğlunun yüzüne nasıl bakıyor ki.zaten kocanın o kadını evine alması da çok garip. hadi annesidir et tırnaktan ayrılmaz dicem e bari sana laf söylemesin.hani senin oğluna kadınlığını falan beğenmiyorya sende de ki ona anne dinime küfreden müslüman olsa... canım eşinin yaşadıkları kolay şeyler değil tabi önemli olan şuan sana iyi bir eş olması.zaten bu şartlarda düzensiz bir gençlik yaşayan erkekler sıcak yuvaya daha hasret oluyorlar.neyse sen kocanla mutlusunya sen ona bak. o ne söylerse söylesin takma .ben takmıyorum eeeehhh salla gitsin yapıyorum.

benim bu eşim 2. evliliğim kızlar.ilk evliliğimden 10 yaşında bir oğlum var.bende oğlumu göremiyorum babası göstermiyor. ben boşandıktan 2 yıl sonra evlendim ama eski eşim bunu hazmedemedi ve aklı sıra beni cezalandırdığını sanıyor.okulda öğretmenini bile tembihlemişler.bende 2 ay öncesine kadar kayınvalidemle oturuyordum anlaşamadık evimizi ayırdık.başlarda çok iyiydik davullu zurnalı düğün yaptılar bana canla başla istediler oğullarıyla evlenmemi ama şimdi diyolar ki adam gibi birisiyle evlenseydin keşke.ve bunu benim yanımda söylediler. bizde o saniye tası tarağı topladık ve taşındık. yani kızlar hepimizin bir derdi var birde hamileyim üzülmeyim diyorum ama elde değil...

emeduru alırken doktoruna sordun dimi canım benim bulantyı brak kusma çok vardı ZOFRAN vermişti doktorum en etkilisi bu diye

i:

evet tatlım doktor kontrolünde aldım şmdilik iyiyim bütün günüm 5 dk bulantısız geçmiodu kusmada cabası şmdi 1,5 saat oldu iyiyim inş iyi gelir

maşallah ne güzel ya düzene oturtmuşsun.çamaşırları serip toplamak bile ölüm geliyor off çok tembeliimm

aynenn yaa bi sepet çamaşır duruyo yıkanması gereken üşeniyorum toplanması gereken çamaşırlar var onada üşeniyorumm bide ütülenicekler varr onada üşeniyorumm offf offf nolucak bu halimizz :95::95::111::111:

yaaa kızlar kaynana konusunda yaşadıklarınızı okuyorum ve çok şaşırıyorum neler varmış neler... benim kaynanam bana 15 sa uzakta:) senede 1 biz gidiyoruz bi hafta ne az ne çok bi hafta da o geliyo, ben o kadarcık zaman diliminde bile kendisine dayanamıyorum. bizim bi problemimiz yok aslında ama benim kaynanam çok konuşuyo herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyo tam bende bişi anlatim diorum kafasını çeviriveriyo:))) dinlemeye tahammülü yok kadının ben de artık onu dinlemiyorum bişi de anlatmıyorum. sadece bayramlarda ve özel günlerde arayıp 2dk konuşuyorum onun dışında o haftada bi gün oğlunu arar, konuşurlar.. allah size saabırlar versin, ama bebişleriniz için hiç kendinizi üzmeyin...
bu arada ikiz gebelikte erken doğum oluyo, yani ben en geç 37. haftada doğurucam ki bu haftayı bulmak çok zormuş 32 de falan doğuranlar var. inş o kadar kısa olmazda bebeklerim biraz büyürleer. anlıcanız ben de haziran annesi olamıcam( ama buraya alıştım başka bi yere gitmeye de niyetim yok:)))

cnm seninde yaşadıkların az buz diilmiş Allah seninde yardımcın olsun bundan sonra çok mutlu olursun inşallah kocanla bebeğinle. tabi oğlunlada düzelir inşallah herşey. bu insanlar nasıl insanlar ya nasıl böle şeler söleyip üzebiliyolar hemde hamile birini. Allah bu kaynanalara biraz vicdan merhamet versin aminn

hem çalışıp hem ev hanımı olmak... bir de annelik eklendi sıyırmazsak kafayı iyi

walla kızlar bir hafta oldu çamasırlıkta çamasırlar duruyooo ,tek yaptığım işten eve gelince biseyler yiyip uyumak , aksamda erkenden uyumusum gece yarısı 4 te ayaktaydım ; kalkııp evimi toplasam acabaaa dedim , sonra benim koca kafayı düşünürken tekrar dalmışım uykuyaaa , artık haftasonu geldi yarın yavaş yavaş yapcam artıkkk napcan elim mahkum , ne anne ne kaynana yanımda

çocuklu arkadaşlarım derdi de inanmazdım , boşvermek lazım birazda , aman bebişlerimiz sağolsun yeter ki ev dediğin nedir allahsen

hem çalışıp hem ev hanımı olmak... bir de annelik eklendi sıyırmazsak kafayı iyi

ama bide sizz çalışıyomuşsunuzz işin ilginci ben çalışmıyorumda zaten 12-1 gibi anca kalkıyorum 2. kahvaltımı yapıyorum sonra forumdaki geçmişi okuyorum sonra mutfağı etrafı toparlayıp yine geçiyorum televizyon internet başına :126: şimdi yemekte yok kara kara düşünüyorum akşam kocama ne yediricem diye :44::44:

wallaa okurken için daraldı , sen yaşıyorsun çok zor olmalı , allahtan sana bir melek geliyor , seni kollayıp sırtlayacak insallah , insan yasadıkça neler görecek kimbilir :44:
ben de meleğimin verdiği sabırla daha bi olgunlaştım ve o geldiği zaman eşimin biraz daha mantıklı düşüneceğine inanıyorum.
canım iki yüzlü olmak çok başka bana eşimle bir tartışmamızda eşim işteyken ben sizin evliliğinizin yürümeyeceğini biliyodum allah var ya hiç de istemedim bu evliliği mehmetle konuşup yol yakınken bi an önce bitirmesini isticem dedi üstelik tartışmamıza da kendisi sebep olmuştu.akşam eşim gelince o da yanmdayken yüzüne karşı söyledim bunu hemen masum ayaklarına yattı kızm sen herşeyi yanlış anlıyosun ben öyle bşy demedim diye ağlamaya başladı ve kötü kadın ben oldum o ağladı diye daha neler neler gebeliğimin 2. aynda sinir krizi geçirtip acillik etti beni sonra da eşime gidip çok üzülüyorum bu kızın haline çok zor geçiyo hamileliği ne yapsak ki diye laflar etti.zamanında eşim ikisini de öldürmek istemiş ama hafıza kaybı olunca sanırım bu sefer kin yerini vicdan azabına bırakmış.şu an tamamen kendini rahatlatmaya çalışıyor bundan kurtulabilmek için annesinin gözünün içine bakyor.çok zor çooookeşim babasna öyle düşkün ki suçlamayı bırak geçen gün maaşını babası çekmiş yaklaşık 10 gündür taşn kökünü yiyoruz dün dayanamadım söylendim.bana kzd yine o benim babam bizim için neler yaptı isterse hep alsın maaşımı hiç önemli değil dedi ya delirdim.biz şu an kayınpederimin evinde oturuyoruz.bunun kamburunu da hep yaşcaz galiba.başka bi semtte 4 katlı apartmanları var ev sıkıntısı yok, bankada 20 bin tl parası var bize 21 bin ye araba aldı 1 yıl önce 1ay önce de görümceme aynısını aldı.ihtiyacı olsa ben derim zaten aşkım babana yardım edelim diye ama anlamıyorum.eşim evlenmeden önce maaşını aldığı gibi babsına veriyodu sonra her gün ondan harçlık istiyodu.şimdi de isterse hep alsın maaşımı ben ondan istediğimde veriyo nasılsa diyo.delirmek üzereyim bu zihniyetini nasıl değiştircem bilmiyorum.
hala tedavi görüyor dengesizliklerinin sebebi de bu zaten ama ben bi yere kadar hasta gözüyle bakarım meleğim olduktan sonra asla izin veremem bize zarar vermesine.
cnm kadın bizim evliliğimizin de kendininki gibi sonuçlanmasını istediği için bunları yapıyo zaten.seni alırken deselerdi ya bunu ya ben çok sinir oluyorum böyle insanları bi kaşık suda boğasım geliyo artık.keşke evlenirken annesi babası olmayan birini bulaydım diyorum bazen ama eşimi de çok seviyorum o da beni çok saf ve temiz kalpli hemen inanıveriyo altınd yatan sebebi göremiyo yoksa hiç bi derdimiz yok.allah senin de yardımcın olsun cnm.

Merhabalar 2013 haziran anneleri. Bende ilk bebişimi bekliyorum inşAllah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yavrularımızı sağ sağlim kucağımıza alırız inşAllah:)

aman boşver wallaa , biraz keyif yapmak bizimde hakkımız bence denilene göre hamilelikte ; ilk 3 ay hasta gibi , ikinci 3 ay keyifli hayat normale döner ,son 3 ay da beklemekle geçermiş artık
o yüzden önce kendi kendimizi idare etcez napcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…