2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hayalimdeki hayat ay nasıl özledim geç saatte uyanıp, saçımı taramadan topuz yapıp miskin miskin koltuğun tepesine kurulmayı, abuk subuk programlar izliyim, laptopum kucağımda, kitap okumayı felan uffff çok özendim yaa

Mahsel, canım yaa, eşin niye öyle yapıyo.. artık kendi yuvası, kendi sorumlulukları var verilir mi maaş babaya öyle :26: çocuk olunca napıcak? Baba çocuğun bezi, maması bitti al mı diyecek? Bebek gelene kadar 3-5 birikim yapsa, onca ihtiyacınız olacak :26:

Arkadaşlar yarın kontrolüm var,umarım bebeğim iyidir.Cinsyeti konusunda da sıkıştırıcaam doktoru bakalım ne dicek

ayy cnm varya şuan bende tam tersi çalışmayı özledim.mezun oldum 1 sene çalıştım sadece sonra evlilik başka şehir derken telaştan anlamadım ama şimdi yavaş yavaş özlediğimi anladım. gerçi özel şirkette çalışmıştım ve 8:30-19:00 arasıydı mesai ee tabi istanbulda bu 6 buçukta kalk 8 de eve gelmek oluyodu. onun için illallah gelmişti. şöle en iyi memur olucan sabah 9 akşam 5 ohh bayıla bayıla çalışırdım valla şuan tam özendiğin hayatı yaşıyorum ama emin ol sıkılıyosun bi zamandan sonra kendini işe yaramaz hissediyosun boşuna mı okudum mühendis oldum ben

hem mühendisim hem kamudayım arkadaşım fakat sandığın kadar kolay değil.Hamileliğimin bence en dinlenmeye ihtiyacım olduğu şu dönemlerde hep çalıştım.Araziye çıktım tangur tungur yollarda arabayla gittim.(Ki benim bebeğim 7 yıl sonunda gelen bi bebek).Yerime bakacak arkadaş yoktu raporda alamadım.Yani hamileliğim ve sonunda ki inşallah bebeğimle beraber 1 yılımı evimde geçirmeyi çoooooooooooook isterdim.

daha çok çalısacağız yaaa yorucu günler bizi bekliyooo anlasılan daha 5 ay varrr

ben endüstri mühendisiyim cnm benim tabi o kadar yorucu olmuyodu genelde masa başındaydım bide tecrübesizdim onun içinde çok üstüme gelmiyolardı :) senin zormuş tabi cnm Allah kolaylık versin sana kamuda ne zaman izne çıkıyosunuz ?

anlamyorum cnm bi anlasam canını verir babası için.ben de dün gece bunu anlatmaya çalıştım sen baba olacaksın artık sorumluluklarımız artacaka masraflarımız olacak bebeğimizin ihtiyaçlarını karşılayamayız böyle yaparsan dedim ama anlamıyo.ben bebek düşünmeye başladığımızdan beri 11 tane çeyrek altın yaptm geçen ay görümceme vercekti onları araba alsın diye.bu arada görümcem yeni telefon almş i-ped 2000 tl ye.ben nasıl düzelticem bu durumu bilmiyorum yardım edin lütfen

anlıyorum seni de canım, ben de evlenemden önce 3,5 yıl çalışmadım.
annemler boşveer evde otur, çık kardeşinle gez dolaş dediler.
Bugün sinemaya, yarın gezmelere ama çoook sıkılmıştım. Evlenince eşime destek olayım dedim, işe girdim ve dediğin gibi İstanbuldayım, özel sektör.. Sabah 8:30 akşam 18:30, trafikkk.. beziyo insan.. Birde muhasebe çekilecek iş değil, kafan kazan gibi oluyo akşama kadar :106: akşam yemek yapacak halim bile olmuyo.. o memurluğu hepimize nasip etsin Allahımm.. Sen de inşallah bebeğine biraz kendin bakınca, kreşe felan vermeyi düşünürsen çalışırsın ilerleyen zamanlarda, şimdi hamişliğin tadını çıkart

2 ay öncesi 2 ay sonrası oluyor daha sonrada süt izni sürüyor bildiğim kadarıyla 1 yıl olacak oda.Şayet ben çok kötü olmazsam doğumdan sonra kullanıcam inşallah o 4 ayımı.İyi bir bakıcı ayarlayıncaya kadar en azından 4 ay düzenli emzirebilirim diye düşünüyorum.Amin cümlemize kolaylıklar versin canım

ahh cnm benm
bebiş ben burdayım diyor annesi geçer geçer
ya ben napimm çalışıyorum ve heryer kokuyo
yat dinlen kuzucum
bir zaman sonrada alışıyosun kusmaya

Evet ben burdayım diyo teyzesi ama gel bide bana sor ben sana kıyamam çalışkan arkadaşım benim Allah nasılda gücünü veriyor sana inşallah o kokuların verdiği rahatsızlıktan en kısa zamanda kurtuluruz

yok artık cnm sakın verme altınlarını ben olsam hayatta vermezdim valla. araba almak için senin 11 tane altınına mı kalmışlar o kadar altın bi ipad parası etmez zaten. ay varya aynı benim babamı görüyorum şuan senin eşinde benim babamda halamlara falan çok düşkündü ama artık kalmadı şimdi hiçbirini sallamıyor.ama tabi annem çekmiş çekiceğini o zamana kadar

Son düzenleme:
ay yok daha neler
oldu oldu senin çeyreklerini de versin tam olsun sakın izin verme.
İnşallah çocuğunu kucağına alınca farklı düşünmeye başlar, artık öncelik bebeğiniz ve sen olmalısınız :26:

düzeliyolar ama sen de senden gitmiş oluyosun cnm işte. inşallah uzun sürmez bu durum
aynen öyle cnm benim de tek istediğim o meleğimi bekliyorum şu an sadece, onun rızkını kimseye yedirtmem

Canım öncelikle geçmiş olsun ben baya geriden takip ediyorum kusura bakma yaşadıklarına üzüldüm en çok da o hemşireye!! Bak onların prosedürü şöyle: sen o doktorun kayıtlı hastasısın ve be olduğun için de seni düZenli aralıklarla çağırıp kontrol etmek ZORUNDALAR... Aşıların bebeğin doğduktan sonra bebeğin aşıları gelişimi.. Her ay seni arayacaklar yani. Eğer gitmeZsen bakanlığa sana ulaşamadıklarını beyan edecekler ve doktorun da gemşirenin de maaş kesintisi olacak! Sen doğumu izmirde yapacam dedin diye hemşire de sana ulaşamaz diye böyle yapmış anlayacağın. Ama kaydın orada kalır izmir de aşını izlemini yaptırıp telefonla haber verirsin ben bunları yaptırdım diye o da senin kaydına yazar olur biter:)) ben bunları eşimden biliyorum onlar da böyle yapıyorla:)

Kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti. Yarın bebişimi görücem çok heyecanlıyım benim için dua edin kızlar. Byeeee

eşinin maaşı nasıl canım .ok yüksekte ondan mı göz dikiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…