ama bide sizz çalışıyomuşsunuzz işin ilginci ben çalışmıyorumdazaten 12-1 gibi anca kalkıyorum 2. kahvaltımı yapıyorum sonra forumdaki geçmişi okuyorum sonra mutfağı etrafı toparlayıp yine geçiyorum televizyon internet başına :126: şimdi yemekte yok kara kara düşünüyorum akşam kocama ne yediricem diye :44::44:
hayalimdeki hayatay nasıl özledim geç saatte uyanıp, saçımı taramadan topuz yapıp miskin miskin koltuğun tepesine kurulmayı, abuk subuk programlar izliyim, laptopum kucağımda, kitap okumayı felan uffff çok özendim yaa
Arkadaşlar yarın kontrolüm var,umarım bebeğim iyidir.Cinsyeti konusunda da sıkıştırıcaam doktoru bakalım ne dicek
ayy cnm varya şuan bende tam tersi çalışmayı özledim.mezun oldum 1 sene çalıştım sadece sonra evlilik başka şehir derken telaştan anlamadım ama şimdi yavaş yavaş özlediğimi anladım. gerçi özel şirkette çalışmıştım ve 8:30-19:00 arasıydı mesai ee tabi istanbulda bu 6 buçukta kalk 8 de eve gelmek oluyodu. onun için illallah gelmişti. şöle en iyi memur olucan sabah 9 akşam 5 ohh bayıla bayıla çalışırdım vallaşuan tam özendiğin hayatı yaşıyorum ama emin ol sıkılıyosun bi zamandan sonra kendini işe yaramaz hissediyosun boşuna mı okudum mühendis oldum ben
Arkadaşlar yarın kontrolüm var,umarım bebeğim iyidir.Cinsyeti konusunda da sıkıştırıcaam doktoru bakalım ne dicek
hayırlı haberlerle gelirsin insallah doğum zamanımız aynı görünüyoorrr bakalım minnak ne kadar büyümüş
hem mühendisim hem kamudayım arkadaşım fakat sandığın kadar kolay değil.Hamileliğimin bence en dinlenmeye ihtiyacım olduğu şu dönemlerde hep çalıştım.Araziye çıktım tangur tungur yollarda arabayla gittim.(Ki benim bebeğim 7 yıl sonunda gelen bi bebek).Yerime bakacak arkadaş yoktu raporda alamadım.Yani hamileliğim ve sonunda ki inşallah bebeğimle beraber 1 yılımı evimde geçirmeyi çoooooooooooook isterdim.
hem mühendisim hem kamudayım arkadaşım fakat sandığın kadar kolay değil.Hamileliğimin bence en dinlenmeye ihtiyacım olduğu şu dönemlerde hep çalıştım.Araziye çıktım tangur tungur yollarda arabayla gittim.(Ki benim bebeğim 7 yıl sonunda gelen bi bebek).Yerime bakacak arkadaş yoktu raporda alamadım.Yani hamileliğim ve sonunda ki inşallah bebeğimle beraber 1 yılımı evimde geçirmeyi çoooooooooooook isterdim.
İnşallah canım büyümüşlerdir bebişlerimiz.Çok ama çok heyecanlıyım.Vakit geçmiyor inanki.
Mahsel, canım yaa, eşin niye öyle yapıyo.. artık kendi yuvası, kendi sorumlulukları var verilir mi maaş babaya öyle :26: çocuk olunca napıcak? Baba çocuğun bezi, maması bitti al mı diyecek? Bebek gelene kadar 3-5 birikim yapsa, onca ihtiyacınız olacak :26:
anlıyorum seni de canım, ben de evlenemden önce 3,5 yıl çalışmadım.ayy cnm varya şuan bende tam tersi çalışmayı özledim.mezun oldum 1 sene çalıştım sadece sonra evlilik başka şehir derken telaştan anlamadım ama şimdi yavaş yavaş özlediğimi anladım. gerçi özel şirkette çalışmıştım ve 8:30-19:00 arasıydı mesai ee tabi istanbulda bu 6 buçukta kalk 8 de eve gelmek oluyodu. onun için illallah gelmişti. şöle en iyi memur olucan sabah 9 akşam 5 ohh bayıla bayıla çalışırdım vallaşuan tam özendiğin hayatı yaşıyorum ama emin ol sıkılıyosun bi zamandan sonra kendini işe yaramaz hissediyosun boşuna mı okudum mühendis oldum ben
ben endüstri mühendisiyim cnm benim tabi o kadar yorucu olmuyodu genelde masa başındaydım bide tecrübesizdim onun içinde çok üstüme gelmiyolardı :) senin zormuş tabi cnm Allah kolaylık versin sana kamuda ne zaman izne çıkıyosunuz ?
ahh cnm benm
bebiş ben burdayım diyor annesi geçer geçer
ya ben napimm çalışıyorum ve heryer kokuyo
yat dinlen kuzucum
bir zaman sonrada alışıyosun kusmaya
anlamyorum cnm bi anlasam canını verir babası için.ben de dün gece bunu anlatmaya çalıştım sen baba olacaksın artık sorumluluklarımız artacaka masraflarımız olacak bebeğimizin ihtiyaçlarını karşılayamayız böyle yaparsan dedim ama anlamıyo.ben bebek düşünmeye başladığımızdan beri 11 tane çeyrek altın yaptm geçen ay görümceme vercekti onları araba alsın diye.bu arada görümcem yeni telefon almş i-ped 2000 tl ye.ben nasıl düzelticem bu durumu bilmiyorum yardım edin lütfen
ay yok daha neleranlamyorum cnm bi anlasam canını verir babası için.ben de dün gece bunu anlatmaya çalıştım sen baba olacaksın artık sorumluluklarımız artacaka masraflarımız olacak bebeğimizin ihtiyaçlarını karşılayamayız böyle yaparsan dedim ama anlamıyo.ben bebek düşünmeye başladığımızdan beri 11 tane çeyrek altın yaptm geçen ay görümceme vercekti onları araba alsın diye.bu arada görümcem yeni telefon almş i-ped 2000 tl ye.ben nasıl düzelticem bu durumu bilmiyorum yardım edin lütfen
düzeliyolar ama sen de senden gitmiş oluyosun cnm işte. inşallah uzun sürmez bu durumyok artık cnm sakın verme altınlarını ben olsam hayatta vermezdim valla. araba almak için senin 11 tane altınına mı kalmışlar o kadar altın bi ipad parası etmez zaten. ay varya aynı benim babamı görüyorum şuan senin eşinde benim babamda halamlara falan çok düşkündü ama artık kalmadı şimdi hiçbirini sallamıyor.ama tabi annem çekmiş çekiceğini o zamana kadar
aynen öyle cnm benim de tek istediğim o meleğimi bekliyorum şu an sadece, onun rızkını kimseye yedirtmemay yok daha neler
oldu oldu senin çeyreklerini de versin tam olsunsakın izin verme.
İnşallah çocuğunu kucağına alınca farklı düşünmeye başlar, artık öncelik bebeğiniz ve sen olmalısınız :26:
kızlar ii akşamlar öncelikle.sizee hem kötüüüü hemdee iyiii haberlerim var..öncelikle çook şükür bebeğimin kalp atışını dün duydum.bnm ınternet hesabından yapısıma göre 7 hafta cıkıodu.ama doktor ınternette son adet tarıhının baslangıc gününü baz alıo dedı.yanıltr o dedi.bidee 1 2 hafta herzaman oynar bunu burdan heseaplayamazsın dedi.suan 6haftalık dedi.ve kalp atışı olusmus duymadım ama gösterdi kesenin yeride güzel gelişimide ii.cook şükür ççook heycanlandım..çook güzel bi duygu allah herkese nasip etsin.
geleyim kötü haberime.ben ögleden sonra sagllık ocagına kayıt yaptırmaya gittim.doktor nüfus kayıt örneği al gel dedi.o sırada kan ve idrar tahlılı verdim.neysee arkadasımı cagrdım ve nufus müdürlüğüne gidiıoduk.tam kafamı kaldırdım.karsıdan agızları posuyla kapalı kalabalık bi grup geliyor.snra çoçuk giderseniz dönemezsiniz dedi ve ondaaa güm diye ses bombası ve molotof attılar.ve biber gazı benim boğazım burnum ve agzım yandı hem hapsurduk hemde kostuk..hertaraf dumandı inanaılmazkorktum arkadasın evı hemen oraya yakındı.ve kosarak eve attık kendımızı.ve evıme dün gelemedim.cok karısktı heryer.bogazlarım hala cok kötü.hayatımın en korkulu günleydı ve acilden terörist cenazesı aldılar hastanedydım camdan asagı bı baktım izmirde öyle bı kalabalık görmemstım.çook kötüydü.apo posterı sloganlar...
ve de üstelik bugun gittim aldım nufus kaydını bugun düzelmişti hersey.sonra saglık ocagına gittim.hemşire kaydı doldururken hep düzenli gel dedi bende sadece doguma gitcem burda yapmıcam dedi.hemşire aldı iptal etti neymiş hercagrdıgında gitmezsem sorun olurmus oyüzden baska saglık ocagına git ben yapamam dedi.bendeee kavga ettim mecbur yapcaksın ben nereye gitcem iğneleri nasıl olcam dedim.bagrıs cıgrıs oldu doktor beni sakinlestrdi.hakda verdi ben sana yardımcı olcam dedi ve kaydımı yaptı bıay sonraya cagrdı.ben zaten kntrle gtmıck olsam neden kayıt yaptırayım.eşimde görevde.allahım hayatımın en zor günleriydi.hala ses bombası kulagımda ve dudaklarım catladı..neyse ki çoooook şükür bebeğim ii kalp atısını duydum ve cok rahatladım.allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu ve allah bidaha bukadar zor günler yasatmasın.
anlamyorum cnm bi anlasam canını verir babası için.ben de dün gece bunu anlatmaya çalıştım sen baba olacaksın artık sorumluluklarımız artacaka masraflarımız olacak bebeğimizin ihtiyaçlarını karşılayamayız böyle yaparsan dedim ama anlamıyo.ben bebek düşünmeye başladığımızdan beri 11 tane çeyrek altın yaptm geçen ay görümceme vercekti onları araba alsın diye.bu arada görümcem yeni telefon almş i-ped 2000 tl ye.ben nasıl düzelticem bu durumu bilmiyorum yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?