2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kız biz çağırsak bi dene polis gelmez. maşşallah sendeki berekete bak

belki gerçekten vardı seni görünce kaçtı bilemezsin ki. seninki hayal gibi değil.

ama evde hiç bişeye dokunulmamıştıı, hersey bıraktıgım gibiydii zaten etrafı sarmışlardıı

bimiyorumm yaaa ama kapı niye açılmadııı hala aklım almıyorr :44:

ee peki neden açılmamış kapı...:44::44:

orası bir muammaa halaa :44:

:44::44::44::44::44:

Hahaha ay ruya mi dedim bi ara cok komik

ysmc ye bi soralım kızının yavuklusu yoksaa müsasip bir zamanda istemeye gidelimm
saol ağam ilgilendiğin için
yaa zeyno senin bu olaya çok güldüm yaaa bende yaptım aynı şeyi bikere yalnız kalıyordum ama ben. bi de bende taş çatlasa 10 polis vardı

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn,

offf çok mutsuzum. sohbete dahil olmak istiyorum olamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

saol ağam ilgilendiğin için
yaa zeyno senin bu olaya çok güldüm yaaa bende yaptım aynı şeyi bikere yalnız kalıyordum ama ben. bi de bende taş çatlasa 10 polis vardı

kız bizde şok oldukk :44:
hiç polisle falan işimiz olmadıgı için allaha şükürr bir an öyle sürü gibi gelince neye uğradıgımızı şaşırdıkk
hayatımızda ilkkez polis çagırmak zorunda kaldıkk oda ilk ve son olduu

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn,

offf çok mutsuzum. sohbete dahil olmak istiyorum olamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gel canım gel. zorla dahil ediolar burda insanı. bende 2-3 gün kafamı dinleyeyim dedim ama zeyno izin vermedi

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn,offf çok mutsuzum. sohbete dahil olmak istiyorum olamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canımm yap bir alıntıı hemen hooop sohbettesinn

bak talia, niran hülyayaaaaaa 5 gün önceki yazıyı alıntı yapıyolarrr

direk dalıyorlar olayaaa

insallah birakmaz canim birakir emmessede diye cok germe sende kendini zaten nerdeyse 6aylik oldular bu zaman kadar emmis olmasi bile muthis birsey bence) bizimki gece boyu emdi sabahta emmek istedi sol gögsümü verdim biraz emdi birakip aglamaya basladi sagi verdim yine ayni sekilde bir iki dk emdi yine birakip agladi sanirim süt gelmiyordu bende kalkip mama yaptim icti :)) zaten gece cok emdigi icin bosaltmistir ikisinide :)) ayrica termos almana gerek yok gece icin ben isiticida su kaynatiyorum onu bir siseye koyuyorum yada isiticida su oluyor geceleri yada gunduzleri mama yapinca hafif isitiyorum isiticida bir kac sny beklemek yetiyor zaten ilimasina dk biel demiyorum sny yeterli oluyor :)) biberona koyup sogutmaya fln gerek kalamdan veriyourm cok isinmista ayirmis oldugum siseden su ekliyorum okadar :)) hem esin hemde sen geceleri rahatedersiniz saatlerce sogusun diye beklemzsiniz biberonu :))
kızlar bişey sorucam hkn nerde bilgisi olan var mı bijde denizayrılıktır diye bi arkadaş var dı oda yok uzun süredir
hkn neti yokmus canim bu aralar denizayrilgii bende cok merak ediyorum neden gelmiyor acaba artik:44:

ayyy zeynoo sabah sabah gülmekten öldümm kiz gercekten filim gibi birsey yasamissinn kapi neden acilmadi ama cok merak ettim bende simdi istanbulda bizim bir tanidik vardi evlerinde ak sakalli dede gezermis onlarin butun binada yani birsey yapmazmis kimseye ama biri zile ney bassa kapiyi acar mis o aklima gelmisti sen anlatirkenn evin icinde gezer abdest ney alirmis banyoda banyo pise eger ev sahibi uyarirmis temizle diye anam cok tirstimya kendim anlattim kendim geri tirstim:18::18::18: zaten rezenenin yuzunden butun gece uyuyamadim tirsak tavuk gibi kocisin kanatlarinn altina girdim birde disarda firtina var kapilar peceler carpiyor o zavallimda firtinadan korktugumu sandi o birsey degilde adamin kolu kopacakti cekistirecem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…