kız biz çağırsak bi dene polis gelmez. maşşallah sendeki berekete bak
belki gerçekten vardı seni görünce kaçtı bilemezsin ki. seninki hayal gibi değil.
ee peki neden açılmamış kapı...:44::44:
ama evde hiç bişeye dokunulmamıştıı, hersey bıraktıgım gibiydii zaten etrafı sarmışlardıı
bimiyorumm yaaa ama kapı niye açılmadııı hala aklım almıyorr :44:
orası bir muammaa halaa :44:
Bizim kiz biraz iri kiyim olur soyliim bastan :)
rezene evde sesler duyup korkmuşşsunn
benimde başıma böyle bişi geldi ama ben ortalıgı ayaga kaldırdımmçok işim var ama yazmadan edemicemm
hamile kalmadan 2 yada 3 ay önceydii
işden çıktım eve geldim ben eşimden 15 dakika falan önce evde oluyordum. anahtarı taktım çevirdim açtım kapıyı ittimm
arkadan biri tutuyor sanki kapıyıı tak diye yine kapandıalla ala dedim tekrar ittim açık ama itemiyorumm :44:
sanki bide erkek sesi duydum gibiii :44: eşim sandım numara yapıyor banaaya aşkoşş açç kapıyı çok yorgunum diye zile bastım uzun uzunnn sözde bende onu zil sesiyle bunaltıcamm
yok açmıyor.. telefonla aradımmm açtııı açsana kapıyı dedimmmcanım ben otobüsdeyim geliyorum dedii
ay nasıll tırstım anlatamammm :18: elim ayagım boşaldııı resmennn hemen asansöre koştumm aşagı. eşimm noldu noldu diyor bende evde biriii var hırsız galiba diye başladım ağlamayaeşim tamam aşagıda bekle yanlız kalma hemen geliyorum deyip
kapattıı. o sırada benim karsı dairemde oturan bir çocuk var eşimlede tanışıyolar.. yukarı çıkacak gördü benii iyimisin bişeymi oldu
dedii.. bende dedim evde biri var eşimi bekliyorum falan. yanında da eniştesi var.. polisi arayalım dediler tam o sırada eşim geldiii. eşimde aramış zaten hemen polisitabi biz polis ekibi bekliyoruz ama 1 polis arabası 2 memur falan gelir sanıyoruzzz
6 tane polis ekibiii belki 50 tane polis.. böle çelik kuvvet gibii giyinmişş aman allahımmmm blogun etrafını sardılar.. bütün katlara çatıya kadar yayıldılar,, 10 taneside bizim kapıdaa kapıyı açıp girmek çin bekliyorlarranahtarı aldılar kapıyı açamadılar..
ben açim dedim 5 tanesi önümde 5 tanesi arkamda beni koruyolarkapıyı açmamla bizim eve o botlarıyla bir daldılar
aynı anda tüm odalarıı arıyolar dolapları açıyolar aynı amerikan filimlerindeki gibiii
kimse yoktabi bu arada bütün site camlarda herkes ayaga kalktıı
10 dakikaa falan evin içini aradılar saklanmıştır diye yok.hepside genç genç çocuklar.. bu kez eşim ben geridönüşüm gibi bir utandık bir utandık dediler kii siz dogru olanı yaptınız çekinmeyin.. bir şey olursa ararsınız deyip gittilerr
bütün komşular bizim kapıya toplandııı falan... neyse herkes dagıldı biz eşimle baş başa kaldıkk ben direk halılara bakıyorumm
hepside krem rengiii koca koca ayak izleriiiieşim kızıyor bana yaptıgını begendin miii falannn
rezil oldum ona mı yanim, koskoca devletin polisini meşgul ettim ona mı yanim yoksaaa batan eve mi yanimmm
en komigi dee aradan haftalar geçtiiii eşim bana en ufak bişi söylediginde bak kafamı bozma polisi ararım görürsün gününü diyee günlerce dalga geçmiştimm
kız orasını boşver talibiniz varrne diyosunn var mı kızın sevgilisi falann
canım bebişin nasıl oldu ya yazdın mı göremedim
Neee buzim nisan atilmak mi isteniyoooo
Yavuklumuz yoktur :)
heeeeeeeeee varsa öle bişi zeyno olaya el atsın dicektim
saol ağam ilgilendiğin içinysmc ye bi soralım kızının yavuklusu yoksaa müsasip bir zamanda istemeye gidelimm
aman ağam sinirlenme sen ne dersen oo eliii artık size atmaya başlicam bennn
olsun gelin kaynan toprağından olurmuş.Bizim kiz biraz iri kiyim olur soyliim bastan :)
saol ağam ilgilendiğin için
yaa zeyno senin bu olaya çok güldüm yaaabende yaptım aynı şeyi bikere yalnız kalıyordum ama ben. bi de bende taş çatlasa 10 polis vardı
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn,
offf çok mutsuzum. sohbete dahil olmak istiyorum olamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn,
offf çok mutsuzum. sohbete dahil olmak istiyorum olamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
olsun gelin kaynan toprağından olurmuş.ben 175 e 76 kiloyum oğlum da en az benim kadar olur herhaldee
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn,offf çok mutsuzum. sohbete dahil olmak istiyorum olamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
1 haftadır böyle ama. hatta iki sayılır. önce kucağımda emmek istemedi. sonra hiç emmek istemedi. bu gece mesela ben kucağıma alana kadar uykusu açıldı. ayık olduğu an emmiyor. emmedi. bende kalkıp mama hazırlayamadım çünkü gözümü açamıodum. gitti eşim mama yaptı getirdi uyuttu. emmemeside ayrı zor ya. diğer türlü ağladıkça emzirip sakinleştiriyordum. bu şekilde mama yapana kadar yıkıyor ortalığı. bide termosda almadım daha. buzlukta sıcak mamayı soğutup gelene kadar canıma okuyor
hkn neti yokmus canim bu aralar denizayrilgii bende cok merak ediyorum neden gelmiyor acaba artik:44:kızlar bişey sorucam hkn nerde bilgisi olan var mı bijde denizayrılıktır diye bi arkadaş var dı oda yok uzun süredir
rezene evde sesler duyup korkmuşşsunn
benimde başıma böyle bişi geldi ama ben ortalıgı ayaga kaldırdımmçok işim var ama yazmadan edemicemm
hamile kalmadan 2 yada 3 ay önceydii
işden çıktım eve geldim ben eşimden 15 dakika falan önce evde oluyordum. anahtarı taktım çevirdim açtım kapıyı ittimm
arkadan biri tutuyor sanki kapıyıı tak diye yine kapandıalla ala dedim tekrar ittim açık ama itemiyorumm :44:
sanki bide erkek sesi duydum gibiii :44: eşim sandım numara yapıyor banaaya aşkoşş açç kapıyı çok yorgunum diye zile bastım uzun uzunnn sözde bende onu zil sesiyle bunaltıcamm
yok açmıyor.. telefonla aradımmm açtııı açsana kapıyı dedimmmcanım ben otobüsdeyim geliyorum dedii
ay nasıll tırstım anlatamammm :18: elim ayagım boşaldııı resmennn hemen asansöre koştumm aşagı. eşimm noldu noldu diyor bende evde biriii var hırsız galiba diye başladım ağlamayaeşim tamam aşagıda bekle yanlız kalma hemen geliyorum deyip
kapattıı. o sırada benim karsı dairemde oturan bir çocuk var eşimlede tanışıyolar.. yukarı çıkacak gördü benii iyimisin bişeymi oldu
dedii.. bende dedim evde biri var eşimi bekliyorum falan. yanında da eniştesi var.. polisi arayalım dediler tam o sırada eşim geldiii. eşimde aramış zaten hemen polisitabi biz polis ekibi bekliyoruz ama 1 polis arabası 2 memur falan gelir sanıyoruzzz
6 tane polis ekibiii belki 50 tane polis.. böle çelik kuvvet gibii giyinmişş aman allahımmmm blogun etrafını sardılar.. bütün katlara çatıya kadar yayıldılar,, 10 taneside bizim kapıdaa kapıyı açıp girmek çin bekliyorlarranahtarı aldılar kapıyı açamadılar..
ben açim dedim 5 tanesi önümde 5 tanesi arkamda beni koruyolarkapıyı açmamla bizim eve o botlarıyla bir daldılar
aynı anda tüm odalarıı arıyolar dolapları açıyolar aynı amerikan filimlerindeki gibiii
kimse yoktabi bu arada bütün site camlarda herkes ayaga kalktıı
10 dakikaa falan evin içini aradılar saklanmıştır diye yok.hepside genç genç çocuklar.. bu kez eşim ben geridönüşüm gibi bir utandık bir utandık dediler kii siz dogru olanı yaptınız çekinmeyin.. bir şey olursa ararsınız deyip gittilerr
bütün komşular bizim kapıya toplandııı falan... neyse herkes dagıldı biz eşimle baş başa kaldıkk ben direk halılara bakıyorumm
hepside krem rengiii koca koca ayak izleriiiieşim kızıyor bana yaptıgını begendin miii falannn
rezil oldum ona mı yanim, koskoca devletin polisini meşgul ettim ona mı yanim yoksaaa batan eve mi yanimmm
en komigi dee aradan haftalar geçtiiii eşim bana en ufak bişi söylediginde bak kafamı bozma polisi ararım görürsün gününü diyee günlerce dalga geçmiştimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?