2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ysmc ayak altlarina kremden suruyorum tatlim doktorda bol bol sur dedi ama nedense bitek vucuduna alerji yapti birde burun deliklerine suruyorum.krem spreylerden daha iyi geldi aklinizda olsun bella b marka adi little bee rub

Ya gece biraz iyiydi ama yine kotu ayagimda salliyorum.az once yedigi butun mamayi hemde butun mamayi kustu bisey yemek istemiyo suan oksuruk krizi tutuyo
canım benim çok geçmiş olsun. dr a gidince bi sor astım olmasın. inşallah diildir. benim astımım var da böyle bebekken başlamış. korkutmak istemiyorum seni canım ama benim ki çok geç tespit edildiği için bir sürü yanlış tedavi görmüşüm gereksiz yere antibiyotikler falan... sn bi sor diye dedim...
verdim odunu haaa
valla canım önce göğsü deniyorum her devasında. tutuyo çekiyoo 1-2 dakka sonra çekip çekip bırakmaya huzursuzlanmaya başlıyoo bende takıyorum ucu oooh rahat rahat emiyoo. sanıtım benim göğüs yapımla ilgili uclarıda çıktı bayaa ama çok önemsemiyorum artık anne sütü alsın da hergün nasıl alırsa alsın... ben de aventin pompası var ve aynı senin gibi benim de üstüm çok ıslanıyoo boşa gidiyor hep sütler. acaba bizim göğüs yapımız aynı mı benzer sorunlar yaşıyoruz hep emzirmeyle ilgili:44: ben birsürü uç aldım marka marka en iyisi avent sen hiç bekleme onu al. dedimya 20 tl tutmazsa ne kaybedersin. şimdi sen önce şunu yap:
güzel sıcak bir duş al.
sütün biriktiyse sağ oğluşunu doyur iyice üstüne de mama ver karnı iyice doysun gazını mazını çıkar. hatta onuda bi yıka masaj yap bi gevşesin rahatlasın. bi uyut onu. sonra bırak etrafffı dağınıklığı herşeyii. sen de karnını doyur. bi kahve yap iç. yanında da ıslak kek olsun.
git bi termos bi de aventin göğüs ucunu al. agah ı hiç zorlama 1-2 gün sağabilirsen süt doymadıysa da arkasından mama ver. karnı tam doysun bol bol şarkı söyle ona uyduruk uyduruk. ikinizde biraz gevşeyin çok negatif enerji biriktirmişsiniz canım bana bile geçiyor burdan 2 gün sonra tekrar denemelere başla ama çok uğraşma 10 dk olmadı mı ver mamayı sağ sütünü. konu kapansın. enerjini başka işlere harca. iki gece eşinden rica et sen uyu o baksın 2 gece mama yese noolur. hiç bişii bak göreceksin biraz uyu agah ı da zorlama çocuk bi rahatlasın kuzu gibi çocuk o annesi.
çok karıştım belki ama noolur kızma benzer şeyleri yaşadım
aynı efe de agah gibi acıkınca babasına bakıyordu ağlasa babası susturabiliyordu babası uyutuyordu ben sadece emzirmeye takmıştım kafayı çünkü sağlıklı düşünemiyordum ve oğlum da bunu hissediyordu benim kucağımda huzur bulamıyordu çocuk.
sen de agah a ve kendine biraz zaman ver canım
şimdi işte misin evde mi?
evdeysen hemen söylediklerimi yapmaya başla
marş marş....:99:

yaaa power canım şimdi okudum bu yazınıda. bak ben de öyleyim hemen kabarırım her kremden. alerjik astımım var. yaa inşallah yanılıyorumdur ama sen dr danış canım boşuna gereksiz gereksiz ilaçları içmesin yavruu:26::26::26:

ben yinede sürmüyorum canım keskin bir kokusu var diye.bi de benim bebegim her fırsatta ayaklarını agzına almaya calışıyor corabı cekip çıkarıyo o yuzden uzak duruyorum.

Seninkide mihastaydi evet asyada corabini cekistirip cikariyor cok egleniyor ayaklariyla ama tulumda yapamiyor.

kızlar sayınızdan fazla okumayın. az kaldı, herkes sayısından fazla okursa toplam sayı fazla olabilir çünkü.

geçmişi tarayarak geliyordum liste için ama daha çok sayfa var. pes ettim. tefriciye almak isteyen , yada bitirmiş olan varsa tekrar söylesin lütfen

niyet: AHAHA'nın oğlunun ameliyata gerek kalmadan bir an önce iyileşmesi.

ahaha.................................500..............................okudu
.. +500
geridonusumkutusu................255...........................okudu
asesulfam............................250
tokoyay..............................250
eda1299..............................250
hkn.....................................250
melinnaz..............................100
mikailesra..............................100......................okudu
zeyyno.................................180........................okudu
benimszr..............................100
seyzen.................................250
merve..................................250
talia ....................................100
niran....................................250
ahsen...................................250
hülyaerdem...........................250
power...................................245
denoz...................................114

DAĞITILAN .............4444

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim ben onceden su kaynatip bir surahiye koyuyorum o Asya nin suyu kenarda su isiticisina biraz koyuyorum az isitiyorum eger sicak olduysa kaynamis sogumus olan sudan ekleyip ilitiyorum boyle daha kolay oluyor

Günaydınnnnn...

Geridönüşüm ben de 100 alayım demiştim ahaha için...

Gormedim canim evet eskiden pozcuda oturuyorduk halen evimiz var botanik resteurantin yaninda, İstabul Atasehirde bi yer cok guzel yapiyo orjinali gibi degil ama yakin ay yaninda limon ve kucuk tursu biber ayyy

aaaa annemlerde botanikle forum arasında oturuyorlar...yakınlar demekki...
beşiktaşta da var canım, orası da çok güzel yapıyor..hatta beşiktaş mutfak la aynı sokakta...
ahhh dünden beri istiyor canım...haftasonu beşiktaşa gideyim barii...

Kızlar oğlum su çiçeği olmuş Dua edin inşlh kolayca atlatır bebeğim. Daha aşısı bile yok o kadar küçük yani

Geçmiş olsun canım...

tişkürler teyzesi..
kuzum ne oldu test yaptınmı giremediğim için bilmiyorum

yapmama gerek kalmadı canım salı geldi misafirim...

Son düzenleme:

ıslak keki nerden bulayım kızz. yazının tamamını okumadan ilk ona cevap yazayım dedim aç karnımı zor doyuruyorum ben.

biri daha demişti çocuğum ergen gibi diye. ayy benimkide öyle galiba. sanırım ben büyüdüm havalarında. öyle bebkler gibi emmek istemio. biberon daha havalı gelio ona galiba. yatmakda istemiyor. biraz elimle tuttum havada bıraktım. yorulunca ters çevrip benim yatağa koydum. sürünerek ilerliyor. sırt üstü bıraktığımda çığlık atarak ağlıyor. havaya kaldırdığımda gülüyor. biran önce büyümek mi istiyor napıyor ben anlamadım bu sıpayı bu arada yeri gelmişken söyleyeyim. keşke ben buna hep sıpa desem ya. cadı ve zilli diyorum oğluma kızınca

evdeyim bugün. ya o kadar zorlamıyorum aslında emzirmeye. hatta belki de mamayı arttırdığım için böyle oldu. bi öğün mama veriyordum bi öğün emziriyordum. doymuyor diye.

annem baklavaa falan ye dedi. bana da bahane oldu. bol bol baklava yiyip sütümü tatlandırcam tabi önce eşimin alması lazım

göğüs yapımız benzer olabilir haklısın

çok geçmiş olsun canım .. biranevvel iyileşir inşallah..
bizimkide böle olmuştu 7 tane iğne olduda öyle kurtardık.. sanırım iğne tedavisi olması lazım

ben 200 tane okudum ..
50 kaldı ama bi oturamadım başına..
misaifrler falan çok yoğun bu ara ..
bitircem inşallah..

Seninkide mihastaydi evet asyada corabini cekistirip cikariyor cok egleniyor ayaklariyla ama tulumda yapamiyor.
hasta degilde gaz için annem duymuş baya ısrar etmişti yapmam için ama yapmamıştım.ben artık patikli pantolon veya tulum almıyorum çok çabuk boy atıyo kısa süre giyebiliyo yazın tek badiyede alıştı şimdi giydirilmekten kilotlu çoraptan hiç hoşlanmıyo yaz bir geleydi: )

geçmişten geliyorummm.. bakıyım anlatan olmamışsa anlatcam ben sana ..
keşke yakın olsak beraber yapardık daha kolay olurdu senin için..

tabi annelik insan dayanamıyor. bide ben yeni pipisini hiç sevmedim. eskisi çok tatlıydı ya. bebek pipisi. yenisinin güzel olmayacağını bilseydim az daha bekler eski pipisinin tadını çıkarırdım

ay evet yenisini bende sevmedim..
ilk hali daha tatlıydı ..
şimdi yavaş yavaş toparlanıyor bakalım
bi seneye eski halini alır sanki :26:

günaydınn kıslarr

sabah 7.20 de evden çıktım az önce işe vardım
kahrolsun istanbul trafigiiiiii

sağdığın sütünü versen onu da mı almıyor..
bi müddet te sağdığını vererek geçiştir bakalım
sonuçta nerdeyse 6 aylık oldunuz..
bundan sonra emmese de çok şey kaybetmezsin..
bak bana bak nirana bizim bebekler hiç anne sütü alamadı
yine sen 6 ayda olsa emzirdin..
bizimkilerde sağlıklı çok şükür
ilk başta bende emziremediğim için çookkk üzüldüm anlatamam hemde üzüntümü
ama sonra kendimi şöyle avuttum

sütü verende Allah alanda
benim yavrumun rızkını mamadan vermiş..
eğer süt içmesi gerekseydi banada bu hastalıkları vermezdi
sütüm vardı ama veremiyordum çünkü iki kere narkoz almıştım sürekli ilaç içiyordum
sonuç olarak herkesin rızkını veren Allah..
sütüne bu kadar zaman biçtiyse şükret

ayrıca çalışan tek anne sen deilsin..
ne diye küsecekmiş çocukk
çok saçma ..
inanma sen annene ..
gönlünü ferah tut..
vardır bunda da bi hayır

hayaaaaaat
kız o kocanın gözü çıkmasın
dün oğlum hiç yapmadığı şeyleri yaptı yaa
çok huysuzdu
kesin nazar değdirdi birisii:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…