canım benim çok geçmiş olsun. dr a gidince bi sor astım olmasın. inşallah diildir. benim astımım var da böyle bebekken başlamış. korkutmak istemiyorum seni canım ama benim ki çok geç tespit edildiği için bir sürü yanlış tedavi görmüşüm gereksiz yere antibiyotikler falan... sn bi sor diye dedim...Ya gece biraz iyiydi ama yine kotu ayagimda salliyorum.az once yedigi butun mamayi hemde butun mamayi kustu bisey yemek istemiyo suan oksuruk krizi tutuyo
verdim odunu haaaiyiyken herkes iyi olur. marifet kötüyken iyi olabilmekte. ki sen ona şu an kötülük bile yapmadın. bu kadarcık şeyde afra tarfa yapan kvalide iyi değildir. hiç sallama boşver.
bi an kendi kayınvalidemi gördüm sanki ya. evlenmeden önce annemden çok severdim onu. gezerdik, omzunda ağlardım. evlendik sudan sebeplere burun kıvırmalar surat asmalar. oğluna acındırmalar vs. iyi niyetli olmadığını anlayınca verdim odunu verdim odunu
valla canım önce göğsü deniyorum her devasında. tutuyo çekiyoo 1-2 dakka sonra çekip çekip bırakmaya huzursuzlanmaya başlıyoo bende takıyorum ucu oooh rahat rahat emiyoo. sanıtım benim göğüs yapımla ilgili uclarıda çıktı bayaa ama çok önemsemiyorum artık anne sütü alsın da hergün nasıl alırsa alsın... ben de aventin pompası var ve aynı senin gibi benim de üstüm çok ıslanıyoo boşa gidiyor hep sütler. acaba bizim göğüs yapımız aynı mı benzer sorunlar yaşıyoruz hep emzirmeyle ilgili:44: ben birsürü uç aldım marka marka en iyisi avent sen hiç bekleme onu al. dedimya 20 tl tutmazsa ne kaybedersin. şimdi sen önce şunu yap:canım çok saol ya. geçmişteki yazdıkların için ayrıca cevap yazcam. ajandama not almıştım onları
evde bi silikon ucum var. wee nin. pek iyi değil. göğüs yaralarım varken dr kullan demmişti. bi onla emzireyim. alırsa avent alayım. gerçi bizimki daha kucağıma aldığım anda atıyor kendini geri. değişik emzirme pozisyonlarından belim kopuyu şuan.
geçicek mi diosun. hiç inanmıyorum ya. daha bunu diş çıkarması var ergenliği varayy erkek çocukları bide yaramaz oluyor ya. yıkar ortalığı artık. kız olaydı evde evcilik oynardık ne güzel.
peki seninki bi süre sonra tekrar emdi mi. yoksa hala göğüs ucuyla mı emiyor. bu ara gecede çok uyanıyor ve çığlık ata ata uyanıyor. gündüzde sürekli bi çığlık halinde. işteykende sağolsun öğrenciler gürültü yapıyor. kafam kazan şu an. başım ağrıyor ve geçmiyor. bide gözümün altı çok ağrıyor. uyuyunca geçicek sanıyorum ama gecede beyimiz çığlık attığı için geçmiyor.
Ama solunum yaptirmicak sadece ayaginin altina surecek buda ayni etkiyi yaratir mi
yaaa power canım şimdi okudum bu yazınıda. bak ben de öyleyim hemen kabarırım her kremden. alerjik astımım var. yaa inşallah yanılıyorumdur ama sen dr danış canım boşuna gereksiz gereksiz ilaçları içmesin yavruu:26::26::26:Ya alinti yapamiyorum ben neyse herkese tesekkur ederim
ysmc cnm maalesef hicbir sprey fayda etmedi bize vicks yasak onun yerine organic lavanta ve okaliptus ozlu bir kremimiz var onu suruyorum ama oda surdugum yerde kabarciklar cikardi ben bu cocugun vucuduna hicbisey suremiyorum hemen dokunuyotam anasi kilikli oldu bu cocuk ya hem sumuklu hemde ileti derece alerji vakasi :)
bizimkide cocugu kac kere uyandirdi birde horladigini kabul etmiyo ben ona deli oluyorum.Videoya cektim en sonunda
hkn ın neti bozukkızlar bişey sorucam hkn nerde bilgisi olan var mı bijde denizayrılıktır diye bi arkadaş var dı oda yok uzun süredir
ben yinede sürmüyorum canım keskin bir kokusu var diye.bi de benim bebegim her fırsatta ayaklarını agzına almaya calışıyor corabı cekip çıkarıyo o yuzden uzak duruyorum.
1 haftadır böyle ama. hatta iki sayılır. önce kucağımda emmek istemedi. sonra hiç emmek istemedi. bu gece mesela ben kucağıma alana kadar uykusu açıldı. ayık olduğu an emmiyor. emmedi. bende kalkıp mama hazırlayamadım çünkü gözümü açamıodum. gitti eşim mama yaptı getirdi uyuttu. emmemeside ayrı zor ya. diğer türlü ağladıkça emzirip sakinleştiriyordum. bu şekilde mama yapana kadar yıkıyor ortalığı. bide termosda almadım daha. buzlukta sıcak mamayı soğutup gelene kadar canıma okuyor
Gormedim canim evet eskiden pozcuda oturuyorduk halen evimiz var botanik resteurantin yaninda, İstabul Atasehirde bi yer cok guzel yapiyo orjinali gibi degil ama yakin ay yaninda limon ve kucuk tursu biber ayyy
Kızlar oğlum su çiçeği olmuşDua edin inşlh kolayca atlatır bebeğim. Daha aşısı bile yok o kadar küçük yani
tişkürler teyzesi..
kuzum ne oldu test yaptınmı giremediğim için bilmiyorum
canım benim çok geçmiş olsun. dr a gidince bi sor astım olmasın. inşallah diildir. benim astımım var da böyle bebekken başlamış. korkutmak istemiyorum seni canım ama benim ki çok geç tespit edildiği için bir sürü yanlış tedavi görmüşüm gereksiz yere antibiyotikler falan... sn bi sor diye dedim...
verdim odunu haaa
valla canım önce göğsü deniyorum her devasında. tutuyo çekiyoo 1-2 dakka sonra çekip çekip bırakmaya huzursuzlanmaya başlıyoo bende takıyorum ucu oooh rahat rahat emiyoo. sanıtım benim göğüs yapımla ilgili uclarıda çıktı bayaa ama çok önemsemiyorum artık anne sütü alsın da hergün nasıl alırsa alsın... ben de aventin pompası var ve aynı senin gibi benim de üstüm çok ıslanıyoo boşa gidiyor hep sütler. acaba bizim göğüs yapımız aynı mı benzer sorunlar yaşıyoruz hep emzirmeyle ilgili:44: ben birsürü uç aldım marka marka en iyisi avent sen hiç bekleme onu al. dedimya 20 tl tutmazsa ne kaybedersin. şimdi sen önce şunu yap:
güzel sıcak bir duş al.
sütün biriktiyse sağ oğluşunu doyur iyice üstüne de mama ver karnı iyice doysun gazını mazını çıkar. hatta onuda bi yıka masaj yap bi gevşesin rahatlasın. bi uyut onu. sonra bırak etrafffı dağınıklığı herşeyii. sen de karnını doyur. bi kahve yap iç. yanında da ıslak kek olsun.
git bi termos bi de aventin göğüs ucunu al. agah ı hiç zorlama 1-2 gün sağabilirsen süt doymadıysa da arkasından mama ver. karnı tam doysun bol bol şarkı söyle ona uyduruk uyduruk. ikinizde biraz gevşeyin çok negatif enerji biriktirmişsiniz canım bana bile geçiyor burdan2 gün sonra tekrar denemelere başla ama çok uğraşma 10 dk olmadı mı ver mamayı sağ sütünü. konu kapansın. enerjini başka işlere harca. iki gece eşinden rica et sen uyu o baksın 2 gece mama yese noolur. hiç bişii bak göreceksin biraz uyu agah ı da zorlama çocuk bi rahatlasın kuzu gibi çocuk o annesi.
çok karıştım belki ama noolur kızma benzer şeyleri yaşadım
aynı efe de agah gibi acıkınca babasına bakıyordu ağlasa babası susturabiliyordu babası uyutuyordu ben sadece emzirmeye takmıştım kafayı çünkü sağlıklı düşünemiyordum ve oğlum da bunu hissediyordu benim kucağımda huzur bulamıyordu çocuk.
sen de agah a ve kendine biraz zaman ver canım
şimdi işte misin evde mi?
evdeysen hemen söylediklerimi yapmaya başla
marş marş....:99:
ya biliyorum ki çok şeyler kaçırdım içim içimi yiyo ama oğlum çok kötü oldu ya sesi çıkmıyo sürekli ağlıyo nefes alamıyo uyuyamıyo yarın tekrar doktora gitcez bakalım ne diyecek. gitgide kötülüşüyo çocuk ya iştiği ilaçlar boşunamıdır nedir :2::2::2: gece o ağlıyo ben ağlıyorum. tamam çocuk hasta olacak fln ama baya ağır atlatıyo ve o daha çok küçük yaaa
neysebiraz geçmişi okuyımda azıcık keyfim yerine gelsin
kızlar sayınızdan fazla okumayın. az kaldı, herkes sayısından fazla okursa toplam sayı fazla olabilir çünkü.
geçmişi tarayarak geliyordum liste için ama daha çok sayfa var. pes ettim. tefriciye almak isteyen , yada bitirmiş olan varsa tekrar söylesin lütfen
niyet: AHAHA'nın oğlunun ameliyata gerek kalmadan bir an önce iyileşmesi.
ahaha.................................500..............................okudu
.. +500
geridonusumkutusu................255...........................okudu
asesulfam............................250
tokoyay..............................250
eda1299..............................250
hkn.....................................250
melinnaz..............................100
mikailesra..............................100......................okudu
zeyyno.................................180........................okudu
benimszr..............................100
seyzen.................................250
merve..................................250
talia ....................................100
niran....................................250
ahsen...................................250
hülyaerdem...........................250
power...................................245
denoz...................................114
DAĞITILAN .............4444
hasta degilde gaz için annem duymuş baya ısrar etmişti yapmam için ama yapmamıştım.ben artık patikli pantolon veya tulum almıyorum çok çabuk boy atıyo kısa süre giyebiliyo yazın tek badiyede alıştı şimdi giydirilmekten kilotlu çoraptan hiç hoşlanmıyo yaz bir geleydi: )Seninkide mihastaydi evet asyada corabini cekistirip cikariyor cok egleniyor ayaklariyla ama tulumda yapamiyor.
içli köfte yapıcıları. yapabilen herkese sesleniyorum. evdeki ince bulgurlar artık değerlensin istiyorum. azıcık bana yardım etseniz.
ben daha önceden yapmıştım ama içi pişmemişti. iğrenç bişi olmuştu. şekil vermeyi bi türlü becerememiştim. benden umut var mı. püf noktalarla yapabilir miyim bende??
tabi annelik insan dayanamıyor. bide ben yeni pipisini hiç sevmedim. eskisi çok tatlıydı ya. bebek pipisi. yenisinin güzel olmayacağını bilseydim az daha bekler eski pipisinin tadını çıkarırdım
sağdığın sütünü versen onu da mı almıyor..daha önceden emmeme sıkıntısı olmuştu ama ben direniodum çok acıkınca emiodu. şimdi saatlerce aç olsun gene emmiyor. gece uykuluyken emiyor. azıcık ayık olsa emmiyor. annem bırakıp işe gittiğin için sana küsüyordur dedi ama bilmiyrum. inş gecici bi durumdur.
sağım pek yapamıyorum. çığlık çığlığa ağlıyor onla uğraşırken sağamıyorum. ara ara sağıyorum . süt az zaten. mama veriodum. sütüm geri gitcek diye korkuyorum zaten.
sağım yapmak benim için ayrı sıkıntı zaten. sağarken hep akıyor. hem sütüm ziyan oluyor hem üstüm başım batıyor.
süt az ondan emmiodur dedim ama dün mü ne mesela 6-7 saatlik birikmiş sütüm vardı. göğsüm sertleşmişti. tam 2,5-3 saat uğraştım. toplamda 5 saatir açtı. gene almadı. gittim mama yaptım.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?