2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın ama uyumayan çocuğun kesimn bir derdi var bizimkide öyle oldu biraz düzeldi sanki reflü mamsından sonra kıyamam ona napim ayakta sallamaya başladım gene ben.sütüme benim hurma iyi geliyor canım ye istersen sende

ne altı aylığı kızz. daha 5 aylık bile olmadık. sağdığım sütü içiyor ama sağmama fırsat vermiyor. dün 120 cc mama verdim. doymadı. beberon 120 cclik. bi daha mama yapmak yerine sağayım üstünü öyle tamamlayayım dedim. sağana kadar illalah ettridi. 20-30 ne sağdıysam tıktım ağzına

zeyno ağaam benim bi maruzatım var.
bizim sözlümüz ortalarda y6ok kayıp
çok bekledik 4 ay oldu ses sedaa yok
sanırım bizim söz düştü
biz şimdi senden oğluma munasip bi kısmaet bulmanı ricaa ediyoruz
hatta bi manisi yoksaa Asya kızımıza talibiz ysmc nin kızı
müsait oldunuzda bi istemeye gidelim hıı olar mııı???

sizin sözlü kimdi ki.

uyanık seniii
baktın ysmc güzel , bunu kızı da güzel olur dedin dimi

180 den aşağısı kurtarmaz canım agah ı 7 kilodeğil mi. sen listeye bi de biberon ekle 240 lık

180 den aşağısı kurtarmaz canım agah ı 7 kilodeğil mi. sen listeye bi de biberon ekle 240 lık

180 mi diosun. en son 7 ya yakındı şimdi yedi olmuştu. ben önceden 90-120 arası mama veriyordum. şimdi 120-150 arası mamaveriyorum. ama yetmiyor galiba. 180 fazla gelir diye vermeye cesaret edemeiştim. dün doktoru aradım aldığı kadar ver dedi. ama korkuyorum o kadar vermeye

canım hafzak vardı bizim diğer topikte o nun hızı hafsa ydı ama doğumdan beri görüşemedik:44:
uyanığım di mee

seninki baya eskiymiş ya. sen bozabilirsin ama şu hakn ve pdnk bozmaya çalışıyyor ya sinir oluyorum

ayy yazdığımı silsem mi. bi an içimi müthiş bi pdnk korkusu kapladı :))) hkn bişi yapmazda pdnk saçımı başımı yolar

Son düzenleyen: Moderatör:
canımben 6 ölçü veriyorum valla lıkır lıkır götürüyor 7 150 falan olmuştur bizim ki de en fazla

rezene evde sesler duyup korkmuşşsunn

benimde başıma böyle bişi geldi ama ben ortalıgı ayaga kaldırdımm çok işim var ama yazmadan edemicemm

hamile kalmadan 2 yada 3 ay önceydii

işden çıktım eve geldim ben eşimden 15 dakika falan önce evde oluyordum. anahtarı taktım çevirdim açtım kapıyı ittimm

arkadan biri tutuyor sanki kapıyıı tak diye yine kapandı alla ala dedim tekrar ittim açık ama itemiyorumm :44:

sanki bide erkek sesi duydum gibiii :44: eşim sandım numara yapıyor banaa ya aşkoşş açç kapıyı çok yorgunum diye zile bastım uzun uzunnn sözde bende onu zil sesiyle bunaltıcamm

yok açmıyor.. telefonla aradımmm açtııı açsana kapıyı dedimmm canım ben otobüsdeyim geliyorum dedii

ay nasıll tırstım anlatamammm :18: elim ayagım boşaldııı resmennn hemen asansöre koştumm aşagı. eşimm noldu noldu diyor bende evde biriii var hırsız galiba diye başladım ağlamaya eşim tamam aşagıda bekle yanlız kalma hemen geliyorum deyip

kapattıı. o sırada benim karsı dairemde oturan bir çocuk var eşimlede tanışıyolar.. yukarı çıkacak gördü benii iyimisin bişeymi oldu

dedii.. bende dedim evde biri var eşimi bekliyorum falan. yanında da eniştesi var.. polisi arayalım dediler tam o sırada eşim geldiii. eşimde aramış zaten hemen polisi tabi biz polis ekibi bekliyoruz ama 1 polis arabası 2 memur falan gelir sanıyoruzzz

6 tane polis ekibiii belki 50 tane polis.. böle çelik kuvvet gibii giyinmişş aman allahımmmm blogun etrafını sardılar.. bütün katlara çatıya kadar yayıldılar,, 10 taneside bizim kapıdaa kapıyı açıp girmek çin bekliyorlarr anahtarı aldılar kapıyı açamadılar..

ben açim dedim 5 tanesi önümde 5 tanesi arkamda beni koruyolar kapıyı açmamla bizim eve o botlarıyla bir daldılar

aynı anda tüm odalarıı arıyolar dolapları açıyolar aynı amerikan filimlerindeki gibiii

kimse yok tabi bu arada bütün site camlarda herkes ayaga kalktıı

10 dakikaa falan evin içini aradılar saklanmıştır diye yok. hepside genç genç çocuklar.. bu kez eşim ben geridönüşüm gibi bir utandık bir utandık dediler kii siz dogru olanı yaptınız çekinmeyin.. bir şey olursa ararsınız deyip gittilerr

bütün komşular bizim kapıya toplandııı falan... neyse herkes dagıldı biz eşimle baş başa kaldıkk ben direk halılara bakıyorumm
hepside krem rengiii koca koca ayak izleriiii eşim kızıyor bana yaptıgını begendin miii falannn

rezil oldum ona mı yanim, koskoca devletin polisini meşgul ettim ona mı yanim yoksaaa batan eve mi yanimmm

en komigi dee aradan haftalar geçtiiii eşim bana en ufak bişi söylediginde bak kafamı bozma polisi ararım görürsün gününü diyee günlerce dalga geçmiştimm

ysmc ye bi soralım kızının yavuklusu yoksaa müsasip bir zamanda istemeye gidelimm

kız biz çağırsak bi dene polis gelmez. maşşallah sendeki berekete bak

belki gerçekten vardı seni görünce kaçtı bilemezsin ki. seninki hayal gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…