üzülme canım tek dertli sen degilsin benim oglanada raşitizm teşhisi koydu doktor yazık yavruma huysuzluk uyku sorunu yapar dedi doktor şükürki tedavi var ve erken teşhis edildi hiç dönemeyen ayaklarını kaldırmaya mecali olmayan bi bebekti dün akşam baktım bacagı kaldırmış tutöaya çalışıyo inşallah daha iyi olur hasta oldugunu ögrenince bendede yelkenler suya indi emerek uyumasına izin verdim keyfi ne istiyorsa izin verdim napıyım seviyorum onudüzelir inşallah büyüyünce saglıklı olsunlarda çekelim bi kaç gün huysuzdu yine ama dün gece çok şükür bi defa kalktı o da normal acıktı yavrum. dayanamıyoruz hasta olunca sende sıkma canını düzelicek inşallah bu arada sütüm kesildi benim yaaaa bitmk üzere napıcammm:2:
sağdığın sütünü versen onu da mı almıyor..
bi müddet te sağdığını vererek geçiştir bakalım
sonuçta nerdeyse 6 aylık oldunuz..
bundan sonra emmese de çok şey kaybetmezsin..
bak bana bak nirana bizim bebekler hiç anne sütü alamadı
yine sen 6 ayda olsa emzirdin..
bizimkilerde sağlıklı çok şükür
ilk başta bende emziremediğim için çookkk üzüldüm anlatamam hemde üzüntümü
ama sonra kendimi şöyle avuttum
sütü verende Allah alanda
benim yavrumun rızkını mamadan vermiş..
eğer süt içmesi gerekseydi banada bu hastalıkları vermezdi
sütüm vardı ama veremiyordum çünkü iki kere narkoz almıştım sürekli ilaç içiyordum
sonuç olarak herkesin rızkını veren Allah..
sütüne bu kadar zaman biçtiyse şükret
ayrıca çalışan tek anne sen deilsin..
ne diye küsecekmiş çocukk
çok saçma ..
inanma sen annene ..
gönlünü ferah tut..
vardır bunda da bi hayır
günaydınn kıslarr
sabah 7.20 de evden çıktım az önce işe vardım
kahrolsun istanbul trafigiiiiii
zeyno ağaam benim bi maruzatım var.
bizim sözlümüz ortalarda y6ok kayıp
çok bekledik 4 ay oldu ses sedaa yok
sanırım bizim söz düştü
biz şimdi senden oğluma munasip bi kısmaet bulmanı ricaa ediyoruz
hatta bi manisi yoksaa Asya kızımıza talibiz ysmc nin kızı
müsait oldunuzda bi istemeye gidelim hıı olar mııı???
180 den aşağısı kurtarmaz canım agah ı 7 kilodeğil mi. sen listeye bi de biberon ekle 240 lıkne altı aylığı kızz. daha 5 aylık bile olmadık. sağdığım sütü içiyor ama sağmama fırsat vermiyor. dün 120 cc mama verdim. doymadı. beberon 120 cclik. bi daha mama yapmak yerine sağayım üstünü öyle tamamlayayım dedim. sağana kadar illalah ettridi. 20-30 ne sağdıysam tıktım ağzına
Kızlar oğlum su çiçeği olmuşDua edin inşlh kolayca atlatır bebeğim. Daha aşısı bile yok o kadar küçük yani
günaydınn kıslarr
sabah 7.20 de evden çıktım az önce işe vardım
kahrolsun istanbul trafigiiiiii
canım hafzak vardı bizim diğer topikte o nun hızı hafsa ydı ama doğumdan beri görüşemedik:44:sizin sözlü kimdi ki.
uyanık seniii
baktın ysmc güzel , bunu kızı da güzel olur dedin dimi
180 den aşağısı kurtarmaz canım agah ı 7 kilodeğil mi. sen listeye bi de biberon ekle 240 lık
canım hafzak vardı bizim diğer topikte o nun hızı hafsa ydı ama doğumdan beri görüşemedik:44:
uyanığım di mee
canımben 6 ölçü veriyorum valla lıkır lıkır götürüyor180 mi diosun. en son 7 ya yakındı şimdi yedi olmuştu. ben önceden 90-120 arası mama veriyordum. şimdi 120-150 arası mamaveriyorum. ama yetmiyor galiba. 180 fazla gelir diye vermeye cesaret edemeiştim. dün doktoru aradım aldığı kadar ver dedi. ama korkuyorum o kadar vermeye
canımben 6 ölçü veriyorum valla lıkır lıkır götürüyor7 150 falan olmuştur bizim ki de en fazla
zeyno ağaam benim bi maruzatım var.
bizim sözlümüz ortalarda y6ok kayıp
çok bekledik 4 ay oldu ses sedaa yok
sanırım bizim söz düştü
biz şimdi senden oğluma munasip bi kısmaet bulmanı ricaa ediyoruz
hatta bi manisi yoksaa Asya kızımıza talibiz ysmc nin kızı
müsait oldunuzda bi istemeye gidelim hıı olar mııı???
sizin sözlü kimdi ki.
uyanık seniii
baktın ysmc güzel , bunu kızı da güzel olur dedin dimi
rezene evde sesler duyup korkmuşşsunn
benimde başıma böyle bişi geldi ama ben ortalıgı ayaga kaldırdımmçok işim var ama yazmadan edemicemm
hamile kalmadan 2 yada 3 ay önceydii
işden çıktım eve geldim ben eşimden 15 dakika falan önce evde oluyordum. anahtarı taktım çevirdim açtım kapıyı ittimm
arkadan biri tutuyor sanki kapıyıı tak diye yine kapandıalla ala dedim tekrar ittim açık ama itemiyorumm :44:
sanki bide erkek sesi duydum gibiii :44: eşim sandım numara yapıyor banaaya aşkoşş açç kapıyı çok yorgunum diye zile bastım uzun uzunnn sözde bende onu zil sesiyle bunaltıcamm
yok açmıyor.. telefonla aradımmm açtııı açsana kapıyı dedimmmcanım ben otobüsdeyim geliyorum dedii
ay nasıll tırstım anlatamammm :18: elim ayagım boşaldııı resmennn hemen asansöre koştumm aşagı. eşimm noldu noldu diyor bende evde biriii var hırsız galiba diye başladım ağlamayaeşim tamam aşagıda bekle yanlız kalma hemen geliyorum deyip
kapattıı. o sırada benim karsı dairemde oturan bir çocuk var eşimlede tanışıyolar.. yukarı çıkacak gördü benii iyimisin bişeymi oldu
dedii.. bende dedim evde biri var eşimi bekliyorum falan. yanında da eniştesi var.. polisi arayalım dediler tam o sırada eşim geldiii. eşimde aramış zaten hemen polisitabi biz polis ekibi bekliyoruz ama 1 polis arabası 2 memur falan gelir sanıyoruzzz
6 tane polis ekibiii belki 50 tane polis.. böle çelik kuvvet gibii giyinmişş aman allahımmmm blogun etrafını sardılar.. bütün katlara çatıya kadar yayıldılar,, 10 taneside bizim kapıdaa kapıyı açıp girmek çin bekliyorlarranahtarı aldılar kapıyı açamadılar..
ben açim dedim 5 tanesi önümde 5 tanesi arkamda beni koruyolarkapıyı açmamla bizim eve o botlarıyla bir daldılar
aynı anda tüm odalarıı arıyolar dolapları açıyolar aynı amerikan filimlerindeki gibiii
kimse yoktabi bu arada bütün site camlarda herkes ayaga kalktıı
10 dakikaa falan evin içini aradılar saklanmıştır diye yok.hepside genç genç çocuklar.. bu kez eşim ben geridönüşüm gibi bir utandık bir utandık dediler kii siz dogru olanı yaptınız çekinmeyin.. bir şey olursa ararsınız deyip gittilerr
bütün komşular bizim kapıya toplandııı falan... neyse herkes dagıldı biz eşimle baş başa kaldıkk ben direk halılara bakıyorumm
hepside krem rengiii koca koca ayak izleriiiieşim kızıyor bana yaptıgını begendin miii falannn
rezil oldum ona mı yanim, koskoca devletin polisini meşgul ettim ona mı yanim yoksaaa batan eve mi yanimmm
en komigi dee aradan haftalar geçtiiii eşim bana en ufak bişi söylediginde bak kafamı bozma polisi ararım görürsün gününü diyee günlerce dalga geçmiştimm
rezene evde sesler duyup korkmuşşsunn
benimde başıma böyle bişi geldi ama ben ortalıgı ayaga kaldırdımmçok işim var ama yazmadan edemicemm
canım hafzak vardı bizim diğer topikte o nun hızı hafsa ydı ama doğumdan beri görüşemedik:44:
uyanığım di mee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?