2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım bende ondan korkuyorum ya doğduğundan beri burun speryi sıka sıka çocuğa bi hal oldum. daha hastaneden çıkmadan burnuna damla damlatmaya başladık afedersiniz oto b.ka hapşırıyo :2:
offf bizim doktor alerji astım konusunda eğitim görmüş bi kulağına çalıyım bakım ne dicek

çok geçmiş olsun canım .. biranevvel iyileşir inşallah..
bizimkide böle olmuştu 7 tane iğne olduda öyle kurtardık.. sanırım iğne tedavisi olması lazım

pufff yaaa olmaz inşallah

ayyy gözümden yaş geldi valla yaa

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn,

offf çok mutsuzum. sohbete dahil olmak istiyorum olamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
neyin var hayatım havadan mı yoksa bişeye canın mı sıkıldı

bende günaydinnnnnnn diyimm ya daldim hemen sohbete

bizim burda simdi bomba alarmi varrrrr aslinda benim suan evde degil disarda olmam gerek ama bu defa cikmiyacam dedim allahim korusun bizleri insallahh:18::18::18:

yaa çok eski olcak ama o kadar ajandama notlar aldım. eski geçmişe cevap vereyim bari

wait ben beğendim saçının her halini. hepsinin ayrı bi havası olmuş. gerçi ben bunu yazana kadar sen vazgeçmişssin zaten :26:
enessibel hoşgeldin.

seyzen
ikeanınn ütü masasını kullanıyorum.. 3 yıldır. gerçi çok kullanıyorum sayılmaz ama annemlere de bundan aldık. annemler yıla bi kez ütü masası değiştirir. bunu 3 yıdır kullanıyorlar. hem çok pahalı da değil hemde fiyatına göre baya dayanıklı bence. kitap teklifin içinde çok teşekkür ederim ama onu okuyacak enerji görmüyorum kendimde. bide ben uyku eğitimi veremem sanırım. haftanın yarısında kvalide bakıyo. diğer yarısı ben. uygulamada farklılık olur olmaz sanırım.

talia oyun halımız yok bizim. şu aralar oyalancak bişi istiyorum. ö gösterdiğim şeyin stoğu yokmuş zaten.

kk enleri yarışmasına aday gösterdiniz mi. ben mesaj yolladım onlara.

canımm yap bir alıntıı hemen hooop sohbettesinn

bak talia, niran hülyayaaaaaa 5 gün önceki yazıyı alıntı yapıyolarrr

direk dalıyorlar olayaaa

kiz ben ne zaman 5gunluk alinti yaptim hergun giriyom zaten

ama bugun dedim bak alintidan sonra gunaydin yazdim bu yazdigin malummu oldu ne

ne oldu bacım neyin var

gel canım gel. zorla dahil ediolar burda insanı. bende 2-3 gün kafamı dinleyeyim dedim ama zeyno izin vermedi

canımm yap bir alıntıı hemen hooop sohbettesinn

bak talia, niran hülyayaaaaaa 5 gün önceki yazıyı alıntı yapıyolarrr

direk dalıyorlar olayaaa

offff burası çok yoğun, herkes bişey istiyor, yurtdışından ekip burda, uçakları, transferleri yemeleri içmeleri hep dert. asistan kızın da babası vefat etti, yok haliyle... öyle biribirimize bakıyoruz
topik de almış başını gidiyor maşallah.heh bişey yazıym diyorum bi bakıyorum benim yaptıgım alıntı 10sayfa önde kalmış
he bi de salı günü alışverişe çıktım, kilo vericem diye pahalı şeyler almak istemiyorum. koton ve oxxo ya gittim ve kabinde bi b.k çuvalı olduguma karar verdim. kaç beden pantolon aldım dersiniz?? 44
he bi de süt sagıyorum tek elle yazıyorum
ay bu bile sıkıcı
bugun bunalımdayım herhalde

canım gece mama yapmak için termos fln almana gerek yok suyu kaynat cam bir şişe bul içine koy lazım oldukça ondan kullan gece cezvede 10 saniyede ısıtırsın bırak azıcık ağlasın bişey olmaz. ama termos dışarı çıkınca çok iyi oluyo.

ne bombası kız dünde okumuştum nedir bu bomba muhabbeti

2. dünya savasindan kalma bombalar cikiyor bizim buralardan hemde k. dibinden:18: yilarca bombalarin üzerinde oturuyormusuzda haberimiz yokmuss bu 4. oldu dahada cikar kesin sabahtan beri helikopterler polisler cirit atiyorlar tepemizde simi sessizlestilr sanirim imhaya basladilar:18:

tamam öyle yapcam. kızlarda söylemiş. aslında evde bardak termos var ama onda çabuk soğuyor. dışarısı için en azından alcam bi tane.

kiz ben ne zaman 5gunluk alinti yaptim hergun giriyom zaten

ama bugun dedim bak alintidan sonra gunaydin yazdim bu yazdigin malummu oldu ne

kız giremediginde geçmiş konulara alıntı yapan benmiyimm
5 gün lafın gelişii işteee

aaa dikkat edin bacım dicem ama biraz saçma olacak sanırım
ben çıkıyorum 1 saat sonra dr randevumuz var hazırlanalım

Cam mi acikti ki hanibelki ruzgar varmistir :26:

oda aklıma geliyor.. çünkü agustos temmuz ayları gibiydii.. çünkü eylülde hamile oldugumu ögrenmiştim :26:

kapının karsısındaki odanın camı üstten açıktııı omu rüzgar yaptı acaba diyorum ama üstten açıktı ya o kadar aralıktan o kadar güçlü rüzgar olmuş olabilir mi ki diye şüphelerim varr :44:

Bi keresinde ben boyle evin kapisini actim anahtari iceri koydum tam ayakkabi cikarmak icin egilince ruzgardan kapi patt kapandi kaldiydim disarda
Ordan aklima geldi ruzgardan olabilir diye

sürekli dualarımdasın canım ..
biranevvel iyileşicek oğluşumuz inşallah..
duasıda bitsin Allahın izniyle iyileşecek..
sana özel msj yazdım aldınmı canım..

sizede çok geçmiş olsun çok şaşırdım :26:
inş bir an önce atlatırsınız

terkedilmis kasaba gibiydi yaa burasiicok sükür imha etmisler anons geciyorlar

kız giremediginde geçmiş konulara alıntı yapan benmiyimm
5 gün lafın gelişii işteee
bendim dimi bennnn
aaa dikkat edin bacım dicem ama biraz saçma olacak sanırım
ben çıkıyorum 1 saat sonra dr randevumuz var hazırlanalım

tamam canim ederimm bundna sonra bomba olup olmadigini arastirip evi tutarim ay nesseki kurtarilmis cok sükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…