olsun gelin kaynan toprağından olurmuş.ben 175 e 76 kiloyum oğlum da en az benim kadar olur herhaldee
ben geldim zilliler .. akşam çok kaynattınız mı bi bakam da geleyim..:126:
hazır oğluşta kendi kendine oynuyo.
ay dilimi ısırayımmm
Kizlar televizyon epilepsiyi tetikliyomus birde otizime sebep oluyormus bu yuzden ben hic televizyon izleyemiyorum actigim an televizyona kitleniyo cokvseviyo, siz napiyosunuz
aman polisle işiniz olmaz inşallah bi dahakız bizde şok oldukk :44:
hiç polisle falan işimiz olmadıgı için allaha şükürrbir an öyle sürü gibi gelince neye uğradıgımızı şaşırdıkk
hayatımızda ilkkez polis çagırmak zorunda kaldıkkoda ilk ve son olduu
Kizlar televizyon epilepsiyi tetikliyomus birde otizime sebep oluyormus bu yuzden ben hic televizyon izleyemiyorum actigim an televizyona kitleniyo cokvseviyo, siz napiyosunuz
oooo iyi iyi ben de kendimi kazulet gibi hissetmemiş olurum.Ah tam oldu benim koca 192 bende 177 birde babasina benziyo az biraz bogazli olabilir ama cok gulec bi gelinin var.Yalniz su eski nisanli sonra sikinti olmasin dunurcan
ne altı aylığı kızz. daha 5 aylık bile olmadık. sağdığım sütü içiyor ama sağmama fırsat vermiyor. dün 120 cc mama verdim. doymadı. beberon 120 cclik. bi daha mama yapmak yerine sağayım üstünü öyle tamamlayayım dedim. sağana kadar illalah ettridi. 20-30 ne sağdıysam tıktım ağzına
180 mi diosun. en son 7 ya yakındı şimdi yedi olmuştu. ben önceden 90-120 arası mama veriyordum. şimdi 120-150 arası mamaveriyorum. ama yetmiyor galiba. 180 fazla gelir diye vermeye cesaret edemeiştim. dün doktoru aradım aldığı kadar ver dedi. ama korkuyorum o kadar vermeye
aman ha 6 ha 5 .. bi ayın lafı mı olur aramızda ..
ben nasıl etkileyici nasıl uhrevi bir konuşma yapmışım karıya bak nereye takılmış..
bumudur yani..
bu arada tel den msj yazmıssın zeynonun şeysini
az önce gördüm ..
benm telfn bozuk bi haftadır mı ne serviste
idareten bi tlfn var oda msjları yiyor mu naapıyor bilmem
dünde benimki yapmaz yapmaz bi msj yazası tutmuş
çok orijinal bi aşk mesajı aklına hayaline gelmez
msj aynen şöyle
seni seviyorum aşkım
bende görmedim msjı
akşam geldi bi tripler falan
yazmıyon diye kızıyon yazınca ciddiye almıyon diye
haberim yok yahuuu diyorum
misaifr var kv ler var
köfteler yapılıyor falan
o arada gidip tlfn bakcakmışım
ööle kaldıydı işte
sabah bi bakayım dedim senin msjı gördüm
dün zeynoya seni çekiştiriyodum
net yok numarayı bulunca msj at diyorum oda gitmiş face ten yazmış diyorum
günaaaanı aldım beyaaa .. affediver bu zavvallı dostunu
ben dici de baby fırst tv var. pedagogların da tavsiye ettiği bi kanalmış. 0-3 yaşa hitap ediyor zaten. renkler ve şekillerle ilgili çok kısa programlar var 5 dk sürüyoo onları izletiyorum bi de 6 da jimnastik bölümü var onu yapıyoruz 10 dk da o sürüyooo. yani tv karşısında öölee möl möl oturtmuyorum.Kizlar televizyon epilepsiyi tetikliyomus birde otizime sebep oluyormus bu yuzden ben hic televizyon izleyemiyorum actigim an televizyona kitleniyo cokvseviyo, siz napiyosunuz
hayaaaaaat
kız o kocanın gözü çıkmasın
dün oğlum hiç yapmadığı şeyleri yaptı yaa
çok huysuzdu
kesin nazar değdirdi birisii:44::44::44::44:
Ayy taliaaammm geçen sene de çıkıyordu bomba sizin oralardan daha bitmedi mi kız2. dünya savasindan kalma bombalar cikiyor bizim buralardan hemde k. dibinden:18:yilarca bombalarin üzerinde oturuyormusuzda haberimiz yokmuss bu 4. oldu dahada cikar kesin sabahtan beri helikopterler polisler cirit atiyorlar tepemizde simi sessizlestilr sanirim imhaya basladilar:18:
hosgeldin mervecimmm nasilsin ervanin uykusu düzeldimiAyy taliaaammm geçen sene de çıkıyordu bomba sizin oralardan daha bitmedi mi kız
canm saol düşündüğün için doktor takip edicez dedi
hala geliyo iltihap 6. aya kadar beklicez o zamana kadar geçmezse ameliyat diyo doktor başka çözüm yok
dünden beri iyi gibiydi akşam üzeri baktım yine gelmiş biraz
onu öyle görünce resmen ömrümden ömür gidiyo
inşşlh geçer biran önce
hiç birşey yapamıyorum, aklım onda hep, altını korka korka açıyorum
Rabbim cümlemizin evladına sağlık versin çok zormuş çok
Ya gece biraz iyiydi ama yine kotu ayagimda salliyorum.az once yedigi butun mamayi hemde butun mamayi kustu bisey yemek istemiyo suan oksuruk krizi tutuyo
Ya alinti yapamiyorum ben neyse herkese tesekkur ederim
ysmc cnm maalesef hicbir sprey fayda etmedi bize vicks yasak onun yerine organic lavanta ve okaliptus ozlu bir kremimiz var onu suruyorum ama oda surdugum yerde kabarciklar cikardi ben bu cocugun vucuduna hicbisey suremiyorum hemen dokunuyotam anasi kilikli oldu bu cocuk ya hem sumuklu hemde ileti derece alerji vakasi :)
B.k çuvalı mıoffff burası çok yoğun, herkes bişey istiyor, yurtdışından ekip burda, uçakları, transferleri yemeleri içmeleri hep dert. asistan kızın da babası vefat etti, yok haliyle... öyle biribirimize bakıyoruz
topik de almış başını gidiyor maşallah.heh bişey yazıym diyorum bi bakıyorum benim yaptıgım alıntı 10sayfa önde kalmış
he bi de salı günü alışverişe çıktım, kilo vericem diye pahalı şeyler almak istemiyorum. koton ve oxxo ya gittim ve kabinde bi b.k çuvalı olduguma karar verdim. kaç beden pantolon aldım dersiniz?? 44
he bi de süt sagıyorum tek elle yazıyorum
ay bu bile sıkıcı
bugun bunalımdayım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?