2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
olsun gelin kaynan toprağından olurmuş. ben 175 e 76 kiloyum oğlum da en az benim kadar olur herhaldee

Ah tam oldu benim koca 192 bende 177 birde babasina benziyo az biraz bogazli olabilir ama cok gulec bi gelinin var.Yalniz su eski nisanli sonra sikinti olmasin dunurcan

ben geldim zilliler .. akşam çok kaynattınız mı bi bakam da geleyim..:126:
hazır oğluşta kendi kendine oynuyo.
ay dilimi ısırayımmm

maşallah dediğim 3 gün yaşamaz haee..
çocuk uslu dedim 5 saniye geçmedi ağlamalar zırlamalar ..
2.5 saat oolmuş bu msjı yazalı..
bi buraya bi oğlana bak mama yap yedir alıntı yap cvp yaz (hiçbirindende geri kalmıyom ama haa)
nese uyudu sonunda .. bakalım kaç dakka sürecek..

Kizlar televizyon epilepsiyi tetikliyomus birde otizime sebep oluyormus bu yuzden ben hic televizyon izleyemiyorum actigim an televizyona kitleniyo cokvseviyo, siz napiyosunuz

Kizlar televizyon epilepsiyi tetikliyomus birde otizime sebep oluyormus bu yuzden ben hic televizyon izleyemiyorum actigim an televizyona kitleniyo cokvseviyo, siz napiyosunuz

canim baslar da benimki de hemen tv e kitlenip kaliyordu ama artik 5 dk acsam hemen kafasini ceviririyor hatta actim diye birde agliyor istemiyor sadece onunla konusup ilgileneyim diyemi yapiyorum acaba

aman polisle işiniz olmaz inşallah bi daha

deme kıızzz bende kahvaltımı yapacağım zaman falan açıyodum tv karşısında oyuncaklarla falan dönerek 1 saat falan geçiriyodu
baby tv açıyodum

Ah tam oldu benim koca 192 bende 177 birde babasina benziyo az biraz bogazli olabilir ama cok gulec bi gelinin var.Yalniz su eski nisanli sonra sikinti olmasin dunurcan
oooo iyi iyi ben de kendimi kazulet gibi hissetmemiş olurum. kız 4 aydır ses seda yok diyorum napiiim çok bekledik ama:26::26::26:

aman ha 6 ha 5 .. bi ayın lafı mı olur aramızda ..
ben nasıl etkileyici nasıl uhrevi bir konuşma yapmışım karıya bak nereye takılmış..
bumudur yani..
bu arada tel den msj yazmıssın zeynonun şeysini
az önce gördüm ..
benm telfn bozuk bi haftadır mı ne serviste
idareten bi tlfn var oda msjları yiyor mu naapıyor bilmem
dünde benimki yapmaz yapmaz bi msj yazası tutmuş
çok orijinal bi aşk mesajı aklına hayaline gelmez
msj aynen şöyle
seni seviyorum aşkım

bende görmedim msjı
akşam geldi bi tripler falan
yazmıyon diye kızıyon yazınca ciddiye almıyon diye
haberim yok yahuuu diyorum
misaifr var kv ler var
köfteler yapılıyor falan
o arada gidip tlfn bakcakmışım
ööle kaldıydı işte
sabah bi bakayım dedim senin msjı gördüm
dün zeynoya seni çekiştiriyodum
net yok numarayı bulunca msj at diyorum oda gitmiş face ten yazmış diyorum
günaaaanı aldım beyaaa .. affediver bu zavvallı dostunu

niyet: AHAHA'nın oğlunun ameliyata gerek kalmadan bir an önce iyileşmesi.

ahaha.................................500..............................okudu
.. +500
geridonusumkutusu................255...........................okudu
asesulfam............................250
tokoyay..............................250
eda1299..............................250
hkn.....................................150........................okudu
melinnaz..............................100
mikailesra..............................100......................okudu
zeyyno.................................180........................okudu
benimszr..............................100
seyzen.................................250
merve..................................250
talia ....................................100
niran....................................250
ahsen...................................250
hülyaerdem...........................250
power...................................245
denoz...................................114
hayat.............................................100

DAĞITILAN .............4444
tefriciyelerimizin hepsi dağıtışmıştır :)
kalan:100

Son düzenleyen: Moderatör:

senin dr da ne dese yapasın yok anacım ..
doktrnan yıldıslarnıs baarışmadı gitti ( yalandünyadan zerrin kafa
)

Slm kizlar ben de kasim annesi olacaktim ama oglum sabırsız cikti ekim de dogdu.galactago isimli damlayi kullanan var mi aranizda.yarari zarari var mi.sutum yetmiyor galiba.moralim cok bozuk.yardimci olabilir misiniz?

evet o konuya cevap vercektim unuttum. garanti olsun diye 2 tarafa da atmıştım. sen öyledeyince yanlış numaraya yolladım sandım.

hülya bu 2 oldu

ben dici de baby fırst tv var. pedagogların da tavsiye ettiği bi kanalmış. 0-3 yaşa hitap ediyor zaten. renkler ve şekillerle ilgili çok kısa programlar var 5 dk sürüyoo onları izletiyorum bi de 6 da jimnastik bölümü var onu yapıyoruz 10 dk da o sürüyooo. yani tv karşısında öölee möl möl oturtmuyorum.
ben bu konuda çocukları sakınamayacağımızı düşünüyorum. o kadar çok teknolojik alet var ki çevremizde. mutlaka etkilenecekler görecekler izleyecekler. barii kontrolüm dahailinde olsun diyorum:44:

Son düzenleme:

kucağımdaysa o yöne çevirmiyorum, yatıyorsa eğer koltuğun büyük yastığı var tv ile onu koyuyorum arasına göremiyor hiç. renkli ve ışıklı tabi dikkatlerini çekiyor.

tv beni bile etkiliyor (epilepsi hastasıyım ya) parlak yanıp sönen ışık uyarandır epilepside.

hayaaaaaat
kız o kocanın gözü çıkmasın
dün oğlum hiç yapmadığı şeyleri yaptı yaa
çok huysuzdu
kesin nazar değdirdi birisii:44::44::44::44:

ayy üzüldüm ya bugün nasıl iyi olsun hep ya oyuncu yapcaz biz onu
Zeyno yine 10numarasın valla o kadar polisi nasıl getirdin eve helal
Geridönüşüm bana da 100tane yazar mısın fazlasını okuyamam gibi bi arkadaşın tezinde son dakika sorun çıkarmış hoca onun için de okuyoruz

Ben izletmiyorum tv
dikkat dağınıklığı yapıyormuş diye duydum
Tvsiz yapamazdim şimdi açmadığ günler bile oluyor

Ayy taliaaammm geçen sene de çıkıyordu bomba sizin oralardan daha bitmedi mi kız

Ayy taliaaammm geçen sene de çıkıyordu bomba sizin oralardan daha bitmedi mi kız
hosgeldin mervecimmm nasilsin ervanin uykusu düzeldimi yok canim ya bitmedi gitti 2 dünya savasinda ne kadar bomba varsa bizim buraya atmislar herhalde bu 4. oldu ya kazdiklari yerden cikiyor buralardada surekli bir calisma var demek bomba cikartmaya ugrasiyorlarmis yol yapma ev yapma bahanesiyle:44:

Ya gece biraz iyiydi ama yine kotu ayagimda salliyorum.az once yedigi butun mamayi hemde butun mamayi kustu bisey yemek istemiyo suan oksuruk krizi tutuyo

Kizlar cok gecmis olsun allah sifa versin benim oglumunda herseyi uzun surdugu icin sizi cok iyi anliyorum 2 ay gecmeyen sarilik yasadik pamukcuk 1 ayi gecti hala devam ediyor allah butun bebislerimizu korusun inşallah
Siz anlatinca benimde aklima geldi bir yillik evliyiz evimizi sattik tasinicaz ben eşyaları falan topluyorum her yer kolilerle dolu esimde disariya cikmisti abimde yolda bize yardima geliyordu... neyse ben bos koliyi bir actim icinden tuhaf bi yaratik cikti ole boceklerle falan aram çok kotu vurup asla olduremem hemen esimi aradim agliyorum (((dedim hemen eve gel evde tuhaf bi yaratik var ne var diyo tarif edemiyorum birturlu tiksinmekten kapattim telefonu oda abimi aramis yakindaysan eve git evde birsey varmis diyomus neyse ben koltugun ustune ciktim hayvani ikna etmeye calisiyorum ne olur gelme gelirsen ben seni olduremem falan diye o sirada biri kapiyi tekmeliyo ama ben gidip acamiyorum yere basicam diye sonra cesaretimi toplayip actim kapiyi abim gelmis uzun ugraslar sonucu oldurdu hayvani....buarada o tuhaf yaratikta kerkenkeleymis:)))) ikinci kertenkele maceramiz daha var onudada esim agustos sicaginda ustune mont giyip vileda sapiyla oldurmeye calismisti:))))))

B.k çuvalı mı
Ay gülmekten ölüyorum yaa
Bende karar vermiştim zayiflamaya ama geçti ya
Kalmadı o istek seninkide geçer bir iki güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…