hosgeldin mervecimmm nasilsin ervanin uykusu düzeldimiyok canim ya bitmedi gitti 2 dünya savasinda ne kadar bomba varsa bizim buraya atmislar herhalde bu 4. oldu ya kazdiklari yerden cikiyor buralardada surekli bir calisma var demek bomba cikartmaya ugrasiyorlarmis yol yapma ev yapma bahanesiyle:44:
Ahaha canım çok geçmiş olsun oğluşuna düzelecek inşallah dualarimiz seninle
Power tatlım sizede çok geçmiş olsun
B.k çuvalı mı
Ay gülmekten ölüyorum yaa
Bende karar vermiştim zayiflamaya ama geçti ya
Kalmadı o istek seninkide geçer bir iki güne
Kizlar televizyon epilepsiyi tetikliyomus birde otizime sebep oluyormus bu yuzden ben hic televizyon izleyemiyorum actigim an televizyona kitleniyo cokvseviyo, siz napiyosunuz
Hadi gel seninle zayıflama Seysine girelimkız öyle demeeeeeeeeeeeee, insan içine çıkıyorum, millet şık şıkıdım, giydiklerim yakışmıyoroxxoda pantolon denedim meselam s - m - l - xl xl içine girdim ama o göbek öyle bi taştı ki üstüne ne giysen pörtler... ne edeyim şimdi faik sönmezden mi giyineyim büyük beden mi alayım. tamam hiçbir zmn zayıf bi kadın olmadın 38 - 40 tım. ne zmn 44 oldum bennnnnnn!!!!!!!
bu arada ben suyu sordum doktora sana yazmıştım gördün mü?
bende tasinmak icin can atiyorum kuzum ama burda ev bulmak cok zor ha deyince bulunmuyorkiHosbulduk bacım sen taşın oradan taşınma ihtimalin varmı gerci:26:
canimya kiyamam ben sana cok düsüncesizmis desene misafirlerinAnam yorgunluktan ölüyorum yaa
Sanki Odunla dovmusler beni
Misafir gitti gece 2ye kadar ev topladım temizledim.
Attılar çocukları ortaya mahvettiler evi
Ayakkabılği bile kırmışlar
Halılar yeni yıkanmıştı mahvoldu
Daha kendime gelemedim
kuzum dilay kaka yapmisti onun altini temizle emzir uyut derken cevap yazamadim bride bugun benim nette sorun var galiba cok yavasBugün niye kimse konuşmuyor topikte
Bir şey mi oldu acaba ben mi kaçırdım:26:
Geridonusumkutusu seyzen istanbulizmir eczhavva Eddaaaa
Kızlar konuşsaniza aaaa
Ben girince sus geldi.size
Çıkıyorum ben
Geridonusumkutusu seyzen istanbulizmir eczhavva Eddaaaa
Kızlar konuşsaniza aaaa
Çıkıyorum ben
bende tasinmak icin can atiyorum kuzum ama burda ev bulmak cok zor ha deyince bulunmuyorkiüstelik birde annem var onada yakin olmam gerek mecburen ( evzaten cok dar geliyor genis bulmam lazim o da imkansiz gibi birsey ya turkiyedeki evler gibi genis genis degil buralar g. kadar ev yapmislar yani tasinmak bende imkansiz gibi birsey oluyor ama bu evde yasamakta cok güc ahh ahh yarama bastin benim
canimya kiyamam ben sana cok düsüncesizmis desene misafirlerinbu kadin yol yorgunu evi yeni temizleyio gitmis birde bebek var insan dusunur dimi
kuzum dilay kaka yapmisti onun altini temizle emzir uyut derken cevap yazamadim bride bugun benim nette sorun var galiba cok yavasinsallah ben bunu yazana kadar sen cikmamisindir
gerci artik bende ciksam iyi olur dilay uyumusken biraz is yapim
ay canım kusura bakma kız istemeye gidicez de hazırlık yapıyorummGeridonusumkutusu seyzen istanbulizmir eczhavva Eddaaaa
Kızlar konuşsaniza aaaa
Çıkıyorum ben
hııımm:44::44: bak bu konu giderek ilginç olmaya başladı.sabah süt sağmıştım. şimdi onu verdim. azıcık işte devamını içmedi :44::44: mama yaptım . onu löp löp götürüo :44::44: sütümün tadı mı değişti ne oldu ya:44:
Evet emseyde doğum yapmıştım şükrani bıraktım ben.bebegimle ilgili iyi şeyler soylememistine konuşsak ki:)sen de emseyde dogum yaptın degil mi şükran hanımda ben de ona gidiyordum bıraktım memnun kaldın mı doktordan?
ay canım kusura bakma kız istemeye gidicez de hazırlık yapıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?