2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bu televizyon olayini dun gece izeldigim prgramdada anlatiyorlardi otizime kadar gidebiliyormus allah koruusn (
ben baslarda izletiyordum ama artik son zamanlarda dikkat etmeye baslamistim izletmemeye calsiyordum kafasini fln ceviyordum ama evde benden baska 3 kisi daha var ben acmasamda digrleri mutlaka aciyor ( bir cözüm bulmam lazim buna :44:

Ahaha canım çok geçmiş olsun oğluşuna düzelecek inşallah dualarimiz seninle

Power tatlım sizede çok geçmiş olsun

Hosbulduk bacım sen taşın oradan taşınma ihtimalin varmı gerci:26:

Anam yorgunluktan ölüyorum yaa
Sanki Odunla dovmusler beni
Misafir gitti gece 2ye kadar ev topladım temizledim.
Attılar çocukları ortaya mahvettiler evi
Ayakkabılği bile kırmışlar
Halılar yeni yıkanmıştı mahvoldu
Daha kendime gelemedim

Bugün niye kimse konuşmuyor topikte
Bir şey mi oldu acaba ben mi kaçırdım:26:

B.k çuvalı mı
Ay gülmekten ölüyorum yaa
Bende karar vermiştim zayiflamaya ama geçti ya
Kalmadı o istek seninkide geçer bir iki güne

kız öyle demeeeeeeeeeeeee, insan içine çıkıyorum, millet şık şıkıdım, giydiklerim yakışmıyor oxxoda pantolon denedim meselam s - m - l - xl xl içine girdim ama o göbek öyle bi taştı ki üstüne ne giysen pörtler... ne edeyim şimdi faik sönmezden mi giyineyim büyük beden mi alayım. tamam hiçbir zmn zayıf bi kadın olmadın 38 - 40 tım. ne zmn 44 oldum bennnnnnn!!!!!!!

bu arada ben suyu sordum doktora sana yazmıştım gördün mü?

Kizlar televizyon epilepsiyi tetikliyomus birde otizime sebep oluyormus bu yuzden ben hic televizyon izleyemiyorum actigim an televizyona kitleniyo cokvseviyo, siz napiyosunuz

bizimkide basta ilgiliydi izletmedik şimdi de pek ilgisini çekmiyo gün boyu 5 dk bakmıyordum birde bizim televizyon küçük onun da etkisi olabilir...

Eddaaaa canım pamukçugunuz geçmemiş hala
Sana bir şey diyeyim. Ama gülme
Erva da pamukçuk olmuştu
O kadar damla kullandım geçmedi
Anneannem bir yöntem söyledi
Esimle. Onu denedik geçti
Şu saç sürme olayı
Annenin bir tutam saçını. Pamukçuk. Olan bölgeye suruyorsun işlem bu kadar

Hadi gel seninle zayıflama Seysine girelim
Tekrar 40 beden olalım

Yok görmedim su ile ilgili yazdığın cevabı

Hosbulduk bacım sen taşın oradan taşınma ihtimalin varmı gerci:26:
bende tasinmak icin can atiyorum kuzum ama burda ev bulmak cok zor ha deyince bulunmuyorki üstelik birde annem var onada yakin olmam gerek mecburen ( evzaten cok dar geliyor genis bulmam lazim o da imkansiz gibi birsey ya turkiyedeki evler gibi genis genis degil buralar g. kadar ev yapmislaryani tasinmak bende imkansiz gibi birsey oluyor ama bu evde yasamakta cok güc ahh ahh yarama bastin benim

canimya kiyamam ben sana cok düsüncesizmis desene misafirlerin bu kadin yol yorgunu evi yeni temizleyio gitmis birde bebek var insan dusunur dimi
Bugün niye kimse konuşmuyor topikte
Bir şey mi oldu acaba ben mi kaçırdım:26:
kuzum dilay kaka yapmisti onun altini temizle emzir uyut derken cevap yazamadim bride bugun benim nette sorun var galiba cok yavas insallah ben bunu yazana kadar sen cikmamisindir
gerci artik bende ciksam iyi olur dilay uyumusken biraz is yapim

Geridonusumkutusu seyzen istanbulizmir eczhavva Eddaaaa
Kızlar konuşsaniza aaaa
Ben girince sus geldi.size

Çıkıyorum ben

Geridonusumkutusu seyzen istanbulizmir eczhavva Eddaaaa
Kızlar konuşsaniza aaaa
Ben girince sus geldi.size

Çıkıyorum ben

ya hakkaten baska zaman olsa ceneleri duser bugun sayfayi yeniliyorum yeniliyorum ayni yerde duruyor

acayip uykum varya uyusammi acaba birazcik:44:

sabah süt sağmıştım. şimdi onu verdim. azıcık işte devamını içmedi :44::44: mama yaptım . onu löp löp götürüo :44::44: sütümün tadı mı değişti ne oldu ya:44:

Canım şartları biliyorum çok saçma. Ya oradaki ev sistemi
3 çocukla maşallah cok zor bbiztek çocukla sigmiyiruz inan
Heryerde zillosun eşyaları var

Sorma birde i ayakkabiligi kiran çocuğun annesi kadın aman canım ne varki bu aparat satılıyor alır takarsin diyor bana

Tama hadi çıkalım bende uzanayum biraz bebek uyumusken öptüm seni mucx

sabah süt sağmıştım. şimdi onu verdim. azıcık işte devamını içmedi :44::44: mama yaptım . onu löp löp götürüo :44::44: sütümün tadı mı değişti ne oldu ya:44:
hııımm:44::44: bak bu konu giderek ilginç olmaya başladı. sen hastaneye gidip bi süt analizi falan mı yaptırsan:44::44:
hangi mamayı kullanıyorsun sen canım acaba mama şekerli falan da hoşuna mı gidiyooo

Son düzenleme:
ne konuşsak ki:)sen de emseyde dogum yaptın degil mi şükran hanımda ben de ona gidiyordum bıraktım memnun kaldın mı doktordan?
Evet emseyde doğum yapmıştım şükrani bıraktım ben.bebegimle ilgili iyi şeyler soylememisti
Emineden devam ettim çok iyi bir doktor
Elide çok hafif maşallah Şipşak valla
5 dakikada bebeği çıkartıp bizimkilerin eline vermiş
Hastaneden memnun kaldın mı ben çok memnun kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…