sabah süt sağmıştım. şimdi onu verdim. azıcık işte devamını içmedi :44::44: mama yaptım . onu löp löp götürüo :44::44: sütümün tadı mı değişti ne oldu ya:44:
Canım şartları biliyorum çok saçma. Ya oradaki ev sistemi
3 çocukla maşallah cok zor bbiztek çocukla sigmiyiruz inan
Heryerde zillosun eşyaları var
Sorma birde i ayakkabiligi kiran çocuğun annesi kadın aman canım ne varki bu aparat satılıyor alır takarsin diyor bana
Tama hadi çıkalım bende uzanayum biraz bebek uyumusken öptüm seni mucx
Eddaaaa canım pamukçugunuz geçmemiş hala
Sana bir şey diyeyim. Ama gülme
Erva da pamukçuk olmuştu
O kadar damla kullandım geçmedi
Anneannem bir yöntem söyledi
Esimle. Onu denedik geçti
Şu saç sürme olayı
Annenin bir tutam saçını. Pamukçuk. Olan bölgeye suruyorsun işlem bu kadar
Onuda deniyim bari canim bende neler kullandim gecmiyor ama nasil yapcam simdi Denedim ama acmiyo azini sacini gorunce yaaaa bide ben telden giriyorum canim burda olmasamda sayfayi acik birakiyorum ve ben kim var kim yok goremiyorumGeridonusumkutusu seyzen istanbulizmir eczhavva Eddaaaa
Kızlar konuşsaniza aaaa
Ben girince sus geldi.size
Çıkıyorum ben
Evet emseyde doğum yapmıştım şükrani bıraktım ben.bebegimle ilgili iyi şeyler soylememisti
Emineden devam ettim çok iyi bir doktor
Elide çok hafif maşallah Şipşak valla
5 dakikada bebeği çıkartıp bizimkilerin eline vermiş
Hastaneden memnun kaldın mı ben çok memnun kalmıştım
Hadi gel seninle zayıflama Seysine girelim
Tekrar 40 beden olalım
Yok görmedim su ile ilgili yazdığın cevabı
Ben izletmiyorum tv
dikkat dağınıklığı yapıyormuş diye duydum
Tvsiz yapamazdim şimdi açmadığ günler bile oluyor
hııımm:44::44: bak bu konu giderek ilginç olmaya başladı.sen hastaneye gidip bi süt analizi falan mı yaptırsan:44::44:
hangi mamayı kullanıyorsun sen canım acaba mama şekerli falan da hoşuna mı gidiyooo
Hadi gel seninle zayıflama Seysine girelim
Tekrar 40 beden olalım
Yok görmedim su ile ilgili yazdığın cevabı
sabah süt sağmıştım. şimdi onu verdim. azıcık işte devamını içmedi :44::44: mama yaptım . onu löp löp götürüo :44::44: sütümün tadı mı değişti ne oldu ya:44:
hastaneden memnundum ama suda dogum var diye gidiyordum eşim dr.u pek sevmedi doktorda suda sancıyı çekiyorsun ama dogum anında masaya alıyoruz deyince bıraktık zaten bana da baya uzaktı hastane
Yediklerini değiştir bi dene bakalım tatlı şeyler yemeye çalış
ben abartıp sadece kurabiye yemeye başlamıştım bi ara çünkü onun dışında ne yersem emmeyi bırakıyordu şimdi de tatlı şeyleri tüketmeye çalışıyorum yoksa hem süt olmuyor hem de emme isteği azaloyor.
forumlardan birinde okumuştum bebekte besin alerjisi varmış annesi emmek istemiyor diye bir profa götürmüş adam koltuk altına çilek enjekte etmiş işte inek sürü falan gerçekten bebeğin alerjisi olan şeylerde kızarıklık oluyormuş kadın onları yemeyi bırakınca çocuk memeye dönmüş.
bu arada okudun mu geride kaldı ben de ahaha için 100 tane tefriciye aldım canım
kız öyle demeeeeeeeeeeeee, insan içine çıkıyorum, millet şık şıkıdım, giydiklerim yakışmıyoroxxoda pantolon denedim meselam s - m - l - xl xl içine girdim ama o göbek öyle bi taştı ki üstüne ne giysen pörtler... ne edeyim şimdi faik sönmezden mi giyineyim büyük beden mi alayım. tamam hiçbir zmn zayıf bi kadın olmadın 38 - 40 tım. ne zmn 44 oldum bennnnnnn!!!!!!!
bu arada ben suyu sordum doktora sana yazmıştım gördün mü?
biri bana lafmı soktu Eki Görüntüle 852952
ağa mağa demem yolarım saçını kaşını ...
ben görevimi icra ediyorum bikerem
kurban ol bana sen ..
ahada isyan modum Eki Görüntüle 852953 [/B]
ay canım kusura bakma kız istemeye gidicez de hazırlık yapıyorumm
Cam mi acikti ki hanibelki ruzgar varmistir :26:
Su o kadar rahatlatan birseyki o anda bence kabul etseydin, surekli yatakta olmaktan iyidir.Ben doguma kadar dustaydim bir nevi suda dogum gibi olmus desene
2+1 demi sizin ev kiler felan var mı evindesanirim senin oglusun mamanin tadina alismis canim onu istiyorsen yinede zorla biraz insallah icer aman ya anlamiyorum bu bebekleri halbuki süt daha lezzetli mamadan mama hem igrenc kokuyor
evet canimya baya zor oluyor artik her yer tiklim tiklim dilosunda herseyi oturma odasinda geziyor bizimdekiyafetlerin yarisi bizim dolapta yarisi kardeslerinin dolabinda tmm rezil bir durum yani
yokya senden bilmiyorum salak deseydinnkim alcak kim yapcak birde huzulu masrafyazik degilmi cocuguna biraz dikkat etsene deseydin aman neyse canim hadi cikalim canim aksam gelirsen grs biraz dinlenim gece hic uyuyamadim zaten rezene sayesinde
Eşinle beraber yap onu eşin bebeğin ağzını açsın sende saçını sür canımOnuda deniyim bari canim bende neler kullandim gecmiyor ama nasil yapcam simdi Denedim ama acmiyo azini sacini gorunce yaaaa bide ben telden giriyorum canim burda olmasamda sayfayi acik birakiyorum ve ben kim var kim yok goremiyorum
Kız su çok. Rahatlatiyormus amahastaneden memnundum ama suda dogum var diye gidiyordum eşim dr.u pek sevmedi doktorda suda sancıyı çekiyorsun ama dogum anında masaya alıyoruz deyince bıraktık zaten bana da baya uzaktı hastane
ay valla girelim nereye girecekseksütüm etkilenir diye korkuyorum yoksa 40 kere girmiştim. ben de öyle dikkat etmek falan bilmiyorum, ya hep ya hiç. vur dedin mi öldürüyorum ya. nasıl olcak bilmiyorum artık 5 bitti 6dan gün alıyoruz.
bebelactı. bende ondan şüphelenip değiştrmiştim. aptamil aldım. bugün aptamile geçtim. süt analizi nerde olurki. biraz daha böyle deneyeyim bakalım neler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?