2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
efe uyanır pışpışla tıptıpla avut uyut zarla zorla
sona gel kk ya hadi şimdi de elektrk kesilsin .. pooff püffff pıffff..
sona gttim karyolaya aldım çocuğu beraber uyuyalım die
orasını burasını bizlerken uyandı
oynaştık falan elektrk geldi buraya gelesim var
ama oğluş bırakmıyo
mama yaptım dayadım ağzına geldim

sabah süt sağmıştım. şimdi onu verdim. azıcık işte devamını içmedi :44::44: mama yaptım . onu löp löp götürüo :44::44: sütümün tadı mı değişti ne oldu ya:44:

sanirim senin oglusun mamanin tadina alismis canim onu istiyorsen yinede zorla biraz insallah icer aman ya anlamiyorum bu bebekleri halbuki süt daha lezzetli mamadan mama hem igrenc kokuyor

evet canimya baya zor oluyor artik her yer tiklim tiklim dilosunda herseyi oturma odasinda geziyor bizimde kiyafetlerin yarisi bizim dolapta yarisi kardeslerinin dolabinda tmm rezil bir durum yani
yokya senden bilmiyorum salak deseydinnkim alcak kim yapcak birde huzulu masrafyazik degilmi cocuguna biraz dikkat etsene deseydin aman neyse canim hadi cikalim canim aksam gelirsen grs biraz dinlenim gece hic uyuyamadim zaten rezene sayesinde

Geridonusumkutusu seyzen istanbulizmir eczhavva Eddaaaa
Kızlar konuşsaniza aaaa
Ben girince sus geldi.size

Çıkıyorum ben
Onuda deniyim bari canim bende neler kullandim gecmiyor ama nasil yapcam simdi Denedim ama acmiyo azini sacini gorunce yaaaa bide ben telden giriyorum canim burda olmasamda sayfayi acik birakiyorum ve ben kim var kim yok goremiyorum

hastaneden memnundum ama suda dogum var diye gidiyordum eşim dr.u pek sevmedi doktorda suda sancıyı çekiyorsun ama dogum anında masaya alıyoruz deyince bıraktık zaten bana da baya uzaktı hastane

Hadi gel seninle zayıflama Seysine girelim
Tekrar 40 beden olalım

Yok görmedim su ile ilgili yazdığın cevabı

ay valla girelim nereye gireceksek sütüm etkilenir diye korkuyorum yoksa 40 kere girmiştim. ben de öyle dikkat etmek falan bilmiyorum, ya hep ya hiç. vur dedin mi öldürüyorum ya. nasıl olcak bilmiyorum artık 5 bitti 6dan gün alıyoruz.

Ben izletmiyorum tv
dikkat dağınıklığı yapıyormuş diye duydum
Tvsiz yapamazdim şimdi açmadığ günler bile oluyor

Evet oyleymis aslinda hic izletmemek lazim ordan zaten turlu turlu seyler ogreniyolar karsimda cocuk mu var buyuk mu bilemiyorum.Ama tabi ne kadar yapilabilir surekli onunla oynamakta zor bende suan ozellikle daha cok kucuk oldugu icin acmiyorum, televizyon pek izlemem ama insan evdesikiliyor birseyler izlemek istiyosun

Kizlar trt 1 anne elimi tutsana seyredin ordaki uzman diyorki hic bir bebek istahsiz degil yeme problemi vardir. Bu problemide annelerin yanlis beslemesidir diyor.

hııımm:44::44: bak bu konu giderek ilginç olmaya başladı. sen hastaneye gidip bi süt analizi falan mı yaptırsan:44::44:
hangi mamayı kullanıyorsun sen canım acaba mama şekerli falan da hoşuna mı gidiyooo

bebelactı. bende ondan şüphelenip değiştrmiştim. aptamil aldım. bugün aptamile geçtim. süt analizi nerde olurki. biraz daha böyle deneyeyim bakalım neler oluyor

sabah süt sağmıştım. şimdi onu verdim. azıcık işte devamını içmedi :44::44: mama yaptım . onu löp löp götürüo :44::44: sütümün tadı mı değişti ne oldu ya:44:

Yediklerini değiştir bi dene bakalım tatlı şeyler yemeye çalış
ben abartıp sadece kurabiye yemeye başlamıştım bi ara çünkü onun dışında ne yersem emmeyi bırakıyordu şimdi de tatlı şeyleri tüketmeye çalışıyorum yoksa hem süt olmuyor hem de emme isteği azaloyor.
forumlardan birinde okumuştum bebekte besin alerjisi varmış annesi emmek istemiyor diye bir profa götürmüş adam koltuk altına çilek enjekte etmiş işte inek sürü falan gerçekten bebeğin alerjisi olan şeylerde kızarıklık oluyormuş kadın onları yemeyi bırakınca çocuk memeye dönmüş.
bu arada okudun mu geride kaldı ben de ahaha için 100 tane tefriciye aldım canım

hastaneden memnundum ama suda dogum var diye gidiyordum eşim dr.u pek sevmedi doktorda suda sancıyı çekiyorsun ama dogum anında masaya alıyoruz deyince bıraktık zaten bana da baya uzaktı hastane

Su o kadar rahatlatan birseyki o anda bence kabul etseydin, surekli yatakta olmaktan iyidir.Ben doguma kadar dustaydim bir nevi suda dogum gibi olmus desene

ekledim seni. değişik bişi yemiorum aslında pek bişi yemiyorum :26::26: biraz tatlıya abanayım bakim ne olcak. bencede çocuklar durduk yerde bişi yapmıyor ama işte derdini anlamak zor

canım onun bir yöntemi varr bi yerde okumuştummm
sana yemek ikram edildiginde kafanı önce sağa sonra sola 3 defa sallıyorsunn

direk gidiyor kilolar

biri bana lafmı soktu Eki Görüntüle 852952
ağa mağa demem yolarım saçını kaşını ...

ben görevimi icra ediyorum bikerem

kurban ol bana sen ..

ahada isyan modum Eki Görüntüle 852953 [/B]

kız sen daha dün arkamda dilmiydinnn
ilk isyan eden sen oldun ne işşş

kuzum hazırmısın hadi gidelim kız istemeyeee

Cam mi acikti ki hanibelki ruzgar varmistir :26:

evet bende öyle düşündüm bizim yatakodasının penceresi ne zaman açık kalsa
aynı zeynonun dediği gibi arkadan biri itiyomuş gibi zor açılır
rüzgar kuvvetliyse bazen gücüm yetmiyo resmen iyice abanıyorum da öle açılıyo
okurken o geldi aklıma ..

bide ablam hakkarideykn başına böle bişey gelmiş
evden çıkarken ışığı açık unutmuş ama haberi yok
eve bi geliyo bakıyo ki ışık yanıyo
e malum orası hakkari
eşide görevde
çocuğuyla birlikte sokakta kalıyo korkudan giremiyor içeri
polisi arıyo
sonrası zeynonun anlattığı seneryonun aynısı

2+1 demi sizin ev kiler felan var mı evinde
Niye rezene kız ne alaka
Onuda deniyim bari canim bende neler kullandim gecmiyor ama nasil yapcam simdi Denedim ama acmiyo azini sacini gorunce yaaaa bide ben telden giriyorum canim burda olmasamda sayfayi acik birakiyorum ve ben kim var kim yok goremiyorum
Eşinle beraber yap onu eşin bebeğin ağzını açsın sende saçını sür canım
Kız su çok. Rahatlatiyormus ama
Banada uzaktı hastane ama değdi valla
O fiyata okalite hizmet harikaydı her şey

Bizde 5 bucuk aylık olduk
Ben böyle. Olmak istemiyorum ya açıkçası
Kendimi aynada beğenmiyorum
Helr banyoda iykkk
Bir sey yapalım ama neeee
Bide su sut yapar diyorlar
Sabahtan beri 2 litre su içtim bekliyorum
Hiçbir iş yapmadan hani gelmedi süt felan

bebelactı. bende ondan şüphelenip değiştrmiştim. aptamil aldım. bugün aptamile geçtim. süt analizi nerde olurki. biraz daha böyle deneyeyim bakalım neler oluyor

ben hiç mama vermedim ama hastanede calışırken hemşireler aptamil şekerli cocuklar daha çok seviyo diyorlardı sma en iyisi ama sekersiz digerlerine göre demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…