2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Benim dünür nerelerde ya
Valla vazcayacam bu keeple dünürlük işinden
Var mı kızıma talip olan
Minnoşum diye söylemiyorum
Kendisi çok tatlı güzel bir bebektir

dışarı mı çıksam. hem bişiler alırdım tatlı falan. ama çok üşeniyorum yaa.kim giyinecek şimdi

sabah süt sağmıştım. şimdi onu verdim. azıcık işte devamını içmedi :44::44: mama yaptım . onu löp löp götürüo :44::44: sütümün tadı mı değişti ne oldu ya:44:

değişik bişey yedinmi son günlerde bi düşün bakalım

ha bide annemin anlattığı bilgiyi paylaşayım

eskide kadınlar tarlada çalışırlarmış ya

emziren kadınları uzun süre çalıştırmazlarmış

sütün kaynar senin git gölgede dinlen emzir gel derlermiş

anne sütü kaynayınca olmazmış çiğ olması gerekirmiş

düşün güneş bile sütü etkiliyosa neler etkilemez..

Kızlar dün akşam dönemedim buraya, öğleden sonra bir arkadaşım geldi Doğa Eylülü de aldık yanımıza alışveriş merkezine gezmeye gittik sonra eve geldim yemek telaşı derken akşam koca kafalı kocam geldi önce herşey iyiydi dedimki alışveriş merkezinde bebe mağazalrını gezdim mama sandalyelerine baktım çok pahalı dedim. eğer baştan benim istediğim salıncağı alsaydık dedim hem salıncak hem mama sandalyesi olarak kullanılabilme özelliği vardı dedim - geçen hafta salıncak aldık kızıma ama benim istediğimi almadı uyuz kocam gitti en ucuzunu aldı , salıncak eve geldi demirleri falan sağlam ama hiç kullanışlı değil sırt pozisyonunu ayarlayamıyosun çocuk içindeyken, altta bir vidası var onu söküp takıp öyle ayar çekiyosun, emniyet kemeri yok, veee daha ilk binişinde bacak arasında duran bariyerin çıtçıtı sen açılıver ve kızım yere kayark düştüüüü. Allahtan halının üzerine ve yavaşça sırt üstü düştü kafası çok sert çarpmadı ama benim gözümün önünde düştü ya içim çıktı korkudan sonra k.validem hemen çıtçıtlı yerini dikti ama ben diyorumki bu kullanışsız arkasını bile kolay yatırsmıyoruz sabitlenebilme özelliği de yok önünde mama tepsisi de yok geri iade edelim dedim etmedi beni iknaya çalıştı ve o gün bugündür gözüme batıyo salıncak bi haltıma yaramıyo oturma yeri de çok rahatsız..
http://www.hepsiburada.com/liste/p-baby-tenteli-salincak-pembe/

işte bu linkteki aldığımız --neyse işte bu başladı ben de huzur bırakmadın daha nekadar bu salıncak mevzusu sürecek diye ama dedim ben kullanıyorum ve anlatıyorum anlamıyosun dedim birdaha benim istemediğim bişeyi almazsın dedim bu aldığımız 69.90tl benim istediğim 139.90tl iki katı ama tüm istdiğim özellikler var hemde sadece bu paraya ve çok daha fazlasına mama sandalyesi almaktan sa bu salıncak çok amaçlı daha iyi işte en son anlaştık bir daha bebeğe alacağım şeylere burnunu sokmayacaktı, neyse doğa o sırada salıncakta ağlıyodu ben de of be kızım hiçbiyerde durmuyosun şu salıncakta bile mutlu değilsin diye kendi kendime söyleniyodum çocuğu kucağıma almamla eşim salıncağa bir tekme attı dağıttı parçaladı , bana öyle bağırıyoki ev inlıyo , kızımı da aldım yatak odasına geçti ağladım ağladım sinşrlerim boşaldı, bir süre sonra geldi öpüyo beni sarılıyo ben hiç suratına bakmadım özür diledi , sonra yine kendi haklılığından bahsetmeye başladı ben onu anlamıyomusum o çok yoruluyomuş işte hali kalmıyomuş çocuğunla az ilgilen diyomuşum ki kucağına 5 dakika alıyo hemen bana veriyo onunla ilgilenmiyomuşum özel ilgi göstermiyomuşum, ben de bir başladım ben insan değilmiyim dedim benle kim ilgilensin dedim çocuk, ev işleri yemek, uykusuzluk, istediklerimin olmaması, benim hakkım yokmu dedim ben genç olduğumu unuttum dedim hemen diyoki bugün gezdin ya ! 40 yılda bir bir-iki saat gezdim çok ağladım dün gece , beni çağırdı bilgisayarın başına ve beğendiğim salıncağı seçmemi söyledi , hiç umursamadım acımadım da ona güzelce seçtim ve hala gözüme bakıyo alma demem için ma demedim al dedim akılsız başının cezasını cüzdanın çeksin dedim ve istediğim salıncağı gece 12 buçukta sipariş verdi öbürünü de toplamış hiçbişey olmamış zaten kırılmamış biyeri, onu da işyerinde durumu kötü olan 10 aylık bebeği olan bi arkadaşına hediye edecekmiş ...

off ne uzun yazmışım kusura bakmayın tek başımayım dertleşmem gerekti....

Son düzenleme:

heeee bana su süt yapıyor da ancak tatlı yiyip üstüne su içersem valla su ile sütü olan insanlara hayranım

Ben 250 okudum Allah kabul etsin iniallah

Ahaha canım çok geçmiş olsun oğluşuna düzelecek inşallah dualarimiz seninle

Power tatlım sizede çok geçmiş olsun
sağol tatlım benim
bebelactı. bende ondan şüphelenip değiştrmiştim. aptamil aldım. bugün aptamile geçtim. süt analizi nerde olurki. biraz daha böyle deneyeyim bakalım neler oluyor
mamayla sütünü kariştır öyle ver canım yavaş yavaş sütünü ekle önce 30 cc ertesi gün 60 cc falan dene böylece sütün tadını almaya başlar. ek gıda hesabı vermeye çalış

ya varya bu kocaları kaynanayla beraber kaynar kazana atmak lazım. dün gece bizimkide çocuk ağlıyo hiç umursamıyo gel yardım et diyorum aradan geçmiş 5 dk öle geliyo neymiş benim istediğim zaman değil kendi istediği zaman gelecek
surat yapınca ben çekilmez oluyorum senin kocada tam sopalık olanlardan valla bırak şimdi versin parayı bayramda yaptığı mesai parasını böylece senin istedğine vermiş olacak

canım link çalışmıyo .. ama madem istediğin olmuş güle güle kullan ..
çok iyi yapmışsın .. sonuçta babası deil sen kullanacaksın bebeğinle birlikte
erkekler bazen çok katı ve bencil olabiliyorlar..

geçen gün benimkide diyoki seninde hiç yorgun olmadığın bi zaman yok !
e ayaklarımı uzatıp yatmıyorumki akşama kadar
sabah giderken yattığın yatak yaptığın kahvaltı nereye gidiyo nası toplanıyo sanıyosun
,bu çocuk doğduğu günden buyana nerdeyse 5 kilo aldı
buda kendi kendine olmuyo ben besliyorum onu falan diye anlattım işte

sonuç aynı hep evet sen haklısın ama bende haklıyım
gerçi benmki öle vurup kıramaz genelde o görev bana aittir ama iyice dolduğu bi ana gelmiş demekki
idare edivercen i,şte yapcak bişey yok
ağlayıp zırlayıpta olsa istediğini yaptıramayan da var
sen sözünü geçirmişsin enazından

Ayyynen canım versin paraları rahatlasın, bir de kızdım dedimki benmi söylüyorum sana bukadar mesai yap diye dedim adamın gözünü iş -para aşkı bürüdü evde hiç yok hep işte ve yorgun geliyo pestil gibi o yüzden de sinirli bir de cocuğu sanki anamın evinden götürmüşüm gibi davranıyo deli olucam yaa bunların derdi ne biz tek başımıza mı yaptık bu çocukları

denizkızı,

canım eşin yapmış bir öküzlük ama neyse ki karlı çıkan sen olmuşsun
böyle durumlarda acımaaa yaptıgının bedelini ödesinn
bide erkekler ne anlar ki ne lazım ne degilll, bırak anne ne istiyosa onu alsınn

kıs sen bide polis olacaksınn, böyle yaptıgında tak kelepçeyi kolunaa seni aile içi şiddete
teşebbüsden tutukluyorum de olsun bitsinn

kız tarafı hazırlık neyin yapmamışş zatii gel sendee oturursun bi köşedeee

AAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAA

hemmen dedikodu time

fısfısfıs>>>>> ayyyy anasına bak kızını al bacııımm dünden haberli bide bişiycik yapmamış
>>>>>senin oğlanı aç bırakır bu aaaçç
>>>> ayy evlerden ırakkk ...

sorma canım o dil seyzen de ortalıkta yokk
vaz mı geçti acabaa tabi baktı anası hazırlık yapmamışş bunun kızıda böyledir diye mi düşündü acaba

ay bilmem ki napsak şimdiiii ( çekirdek çitleten sarı kafa)

Kiskanc,fesat, arabozucu seni oglunu almadik diye yapiyon demi

akşam geliyo çocukla yarım saatten fazla ilgilenmiyo hemen satıcak yer arıyo resmen
ama o çalııyo işte biz evde hep oturuyoruz. ütüyü yemeği temizliği hep başkası yapıyo bi taraftan çocukla uğraş valla karnımı doyurmak bile çok geliyo bazen
aman bırakalım şu koca kafaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…