2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Çok doğru diyosun cnm bebeğe bakmak başlı başına bir işken bir de ev temizliği ve yemek telaşı, o mutfak her seferinde karman çorman oluveriyo deliriyorum bide eve kapandım İstanbula geldim geleli , Sinopta ne güzel hep dışarı çıkıyodum denizkenarlarında gezdiriyodum temiz havayla o da çok huzurluydu, burda evim şehir merkezlerine çok uzak bebekle otobüslere binmeyi ve arabayla tek başıma yola çıkmayı göze alamıyorum bunaldım boğuldummm kızımdan ayrılmak da istemiyorum ama işe başlamak iyi olacak sanırım az kaldı ....

Ahh ben o kelepçeyi değil de birgün silahı elime alcam dansettircem onu ama yinede ben karlıyım , ben de dedim dün ona ya dedim sen evde değilsin bu çocuğa bakan benim ne iyi ne değil ne kullanışlı hangi özlellikte olmalı ben biliyorum dedim karışma dedim ne istiyosam onu alıcam hem ben yine kesemize uygun davranıyorum şimdi bu salıncak sayesinde mama sandalyesi almıycaz hem keseden hem de evde yerden tasarruf edicez dedim.

Kızlar bide geçmişi bitiremedim ahaha nın oğluna ne olmuş ne ameliyatı ne hastalığı ? çok geçmiş olsun da merak ettim.

Kiskanc,fesat, arabozucu seni oglunu almadik diye yapiyon demi

hahahaaayyyttt haanım hannıımmmmmmm kendine gel

benim pırrrrlanta gibi oğlum senin sümüklü kızına kalmadııı

ne doktorlar ne mühendisler .............

tam burda yazarken tıkandım gülmektennn ..:111::111::111::111::111::111::111::111::111:

adile naşit mode...

ayy dağıldımm biri beni toplasınnnn....

Suna bak senin oglun pirlantada bizimki ponza tasimi
HEm benim kizim nerden sumuklu oluyo , sen kurban o sumuklerine
Benim kizim evlenmicek yalniz takilacak Baskanda yasakladi ya napsak ki

seyzen gel anacımm isteyelim şu kızıııı hülya baltalamadannnn

Helal olsun sana ben saf saf iyi tamam alma bunla idare ederiz diyip icime atarim, birdaha birsey alinacagi zaman senin lafina gelir oh mis

evet benimde öyle ara öğünüm öğle yemeğim yok mesela, zar zor sabah kahvaltısı ve yorgunluk içinde hızlı hızlı yediğim akşam yemegi amaaaaan neyse sıkmayalım canımızı böyle alışcaz gitgide düzeliyo bebelerimiz.

Helal olsun sana ben saf saf iyi tamam alma bunla idare ederiz diyip icime atarim, birdaha birsey alinacagi zaman senin lafina gelir oh mis
Ah cnm ben de sendenim zaten ilk aldığımızda aynen öyle dedim ama olmadı işte hep gözüme battı çok kullanışsız ve yer kaplıyodu dün de en sonunda tartışma sonrasında ben de patladım ağladım zırladım tartıştık ve hem ağlatıp hem de benim ağlamama dayanamayan kociş istediğimi yaptı . Kadının fendi erkeği Yendi:113::113::113:

Şimdi üst komşu yani cici dadımız geldi kızımı aldı ve evine çıktı , hergün kızımı bir saat falan alıyo ya da ben ona oturmaya çıkıyorum ki doğa yabancılık çekmesin diye alışsın diye... Çünkü Kayınvalidemi hastaneye götürdüğümde bırakmıştım çok ağladı...
bir de bebişlere kaşık mamasını nekadar ölçüde veriyosunuz tam ölçü çok fazla oluyo da ben günde bir kere bazen veriyim diyorum süt sağıp biriktirdiğim için yetmiyo süt sağdığım zaman bir öğün vermek zorunda kalabiliyrumda o yüzden ENGİN Fikirlerinize ihtiyacım var bacılar...

Son düzenleme:
uyku eğitimi verebilen arkadaşları çok tebrik ediyorum önce . ben hamileyken Tracy nin kitabını özet çıkararak yalayıp yutmuştum ve orada yazanları uygulayabilmek için neler yaptım ama Allah bana öyle inat bir oğlan verdi ki hiçbirini uygulayamadım. hatta bunun dışında internetten ve kitaplardan birsürü yöntem öğrendim ,sabırla denedim (çok sabırlıyımdır bu arada) ,hiçbirini uygulayamıyorum .oğlum sadece kendi uykusu geldiğinde memede uyuyor ,uykusu gelmediğinde memede de uyumuyor. işe başladığımda ne yapıcam bilmiyorum ,evden daha hiç anneme falan bırakıp ayrılmadım ve ayrılamam ,çıldırabilir .ne diyim sağlıklı olduğu için şükrediyorum ,bi de ben bu bebeğim olmadan önce hep şöyle dedim: ne olursa olsun,huysuz olsun ,ağlasın, uyumasın .....yeter ki olsun.ağzımızdan çıkanlara dikkat etmek lazım valla

sevgili ysmc,

seyzen ve oğlu ahmet efe kızın asya yı görmüşler begenmişler

topik sahibi olarak bu hayırlı iş için bendende rica ettilerrr bende senden allahın emri
peygamberimizin kavliyle kızın asya yı oğlumuz ahmet efe ye istiyorumm :119:

Eklentiler

• $kahve-dunyasi-cikolata-ziyafeti.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $gul-seklinde-14-ayar-yuzuk.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $sepette-11-beyaz-gul.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 28
  • $hizmeti1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 24

Ahahahaha ay koptum hizmetciyide kapmis hahaha Zeynoo supersin dunurum yok anacim nere gitti

rezene evde sesler duyup korkmuşşsunn

senin olay daha kötü olmuş
polisi ben de düşündüm ama bi saniye de vazgeçtim
kocan nasiplenmiş sayemde
aslında korkutacak bişey yazmadımki

Herkes susmus nisani bekliyo ama damat tarafi yok oldu hizmetciyi duyunca vazgecti zar.Neyse 1 kizi 1000 kisi ister 1 kisi alir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…