- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
Çok doğru diyosun cnm bebeğe bakmak başlı başına bir işken bir de ev temizliği ve yemek telaşı, o mutfak her seferinde karman çorman oluveriyo deliriyorum bide eve kapandım İstanbula geldim geleli , Sinopta ne güzel hep dışarı çıkıyodum denizkenarlarında gezdiriyodum temiz havayla o da çok huzurluydu, burda evim şehir merkezlerine çok uzak bebekle otobüslere binmeyi ve arabayla tek başıma yola çıkmayı göze alamıyorum bunaldım boğuldummm kızımdan ayrılmak da istemiyorum ama işe başlamak iyi olacak sanırım az kaldı ....canım link çalışmıyo .. ama madem istediğin olmuş güle güle kullan ..
çok iyi yapmışsın .. sonuçta babası deil sen kullanacaksın bebeğinle birlikte
erkekler bazen çok katı ve bencil olabiliyorlar..
geçen gün benimkide diyoki seninde hiç yorgun olmadığın bi zaman yok !
e ayaklarımı uzatıp yatmıyorumki akşama kadar
sabah giderken yattığın yatak yaptığın kahvaltı nereye gidiyo nası toplanıyo sanıyosun
,bu çocuk doğduğu günden buyana nerdeyse 5 kilo aldı
buda kendi kendine olmuyo ben besliyorum onu falan diye anlattım işte
sonuç aynı hep evet sen haklısın ama bende haklıyım
gerçi benmki öle vurup kıramaz genelde o görev bana aittir ama iyice dolduğu bi ana gelmiş demekki
idare edivercen i,şte yapcak bişey yok
ağlayıp zırlayıpta olsa istediğini yaptıramayan da var
sen sözünü geçirmişsin enazından
Ahh ben o kelepçeyi değil de birgün silahı elime alcam dansettircem onudenizkızı,
canım eşin yapmış bir öküzlük ama neyse ki karlı çıkan sen olmuşsun
böyle durumlarda acımaaa yaptıgının bedelini ödesinn
bide erkekler ne anlar ki ne lazım ne degilll, bırak anne ne istiyosa onu alsınn
kıs sen bide polis olacaksınn, böyle yaptıgında tak kelepçeyi kolunaa seni aile içi şiddete
teşebbüsden tutukluyorum de olsun bitsinn
Kiskanc,fesat, arabozucu seni oglunu almadik diye yapiyon demi
hahahaaayyyttt haanım hannıımmmmmmm kendine gel
benim pırrrrlanta gibi oğlum senin sümüklü kızına kalmadııı
ne doktorlar ne mühendisler .............
tam burda yazarken tıkandım gülmektennn ..:111::111::111::111::111::111::111::111::111:
adile naşit mode...
ayy dağıldımm biri beni toplasınnnn....
Eki Görüntüle 853056 Eki Görüntüle 853056
Çok doğru diyosun cnm bebeğe bakmak başlı başına bir işken bir de ev temizliği ve yemek telaşı, o mutfak her seferinde karman çorman oluveriyo deliriyorum bide eve kapandım İstanbula geldim geleli , Sinopta ne güzel hep dışarı çıkıyodum denizkenarlarında gezdiriyodum temiz havayla o da çok huzurluydu, burda evim şehir merkezlerine çok uzak bebekle otobüslere binmeyi ve arabayla tek başıma yola çıkmayı göze alamıyorum bunaldım boğuldummm kızımdan ayrılmak da istemiyorum ama işe başlamak iyi olacak sanırım az kaldı ....
Ahh ben o kelepçeyi değil de birgün silahı elime alcam dansettircem onuama yinede ben karlıyım , ben de dedim dün ona ya dedim sen evde değilsin bu çocuğa bakan benim ne iyi ne değil ne kullanışlı hangi özlellikte olmalı ben biliyorum dedim karışma dedim ne istiyosam onu alıcam hem ben yine kesemize uygun davranıyorum şimdi bu salıncak sayesinde mama sandalyesi almıycaz hem keseden hem de evde yerden tasarruf edicez dedim.
Kızlar bide geçmişi bitiremedim ahaha nın oğluna ne olmuş ne ameliyatı ne hastalığı ? çok geçmiş olsun da merak ettim.
seyzen gel anacımm isteyelim şu kızıııı hülya baltalamadannnn
Hulya tirispisida geliyo mu biliyimde ona gore onlem aliim
Kizima hizmetci tutacak bi damat ariyom
evet benimde öyle ara öğünüm öğle yemeğim yok mesela, zar zor sabah kahvaltısı ve yorgunluk içinde hızlı hızlı yediğim akşam yemegiakşam geliyo çocukla yarım saatten fazla ilgilenmiyo hemen satıcak yer arıyo resmen
ama o çalııyo işte biz evde hep oturuyoruz. ütüyü yemeği temizliği hep başkası yapıyo bi taraftan çocukla uğraş valla karnımı doyurmak bile çok geliyo bazen
aman bırakalım şu koca kafaları
Ah cnm ben de sendenim zaten ilk aldığımızda aynen öyle dedim ama olmadı işte hep gözüme battı çok kullanışsız ve yer kaplıyodu dün de en sonunda tartışma sonrasında ben de patladım ağladım zırladım tartıştık ve hem ağlatıp hem de benim ağlamama dayanamayan kociş istediğimi yaptı . Kadının fendi erkeği YendiHelal olsun sana ben saf saf iyi tamam alma bunla idare ederiz diyip icime atarim, birdaha birsey alinacagi zaman senin lafina gelir oh mis
Hulya tirispisida geliyo mu biliyimde ona gore onlem aliim
sevgili ysmc,
seyzen ve oğlu ahmet efe kızın asya yı görmüşler begenmişler
topik sahibi olarak bu hayırlı iş için bendende rica ettilerrrbende senden allahın emri
peygamberimizin kavliyle kızın asya yı oğlumuz ahmet efe ye istiyorumm :119:
Ahahahaha ay koptum hizmetciyide kapmis hahaha Zeynoo supersin dunurum yok anacim nere gitti
rezene evde sesler duyup korkmuşşsunn
kocan nasiplenmiş sayemdeinsallah birakmaz canim birakir emmessede diye cok germe sende kendini zaten nerdeyse 6aylik oldular bu zaman kadar emmis olmasi bile muthis birsey bence) bizimki gece boyu emdi sabahta emmek istedi sol gögsümü verdim biraz emdi birakip aglamaya basladi sagi verdim yine ayni sekilde bir iki dk emdi yine birakip agladi sanirim süt gelmiyordu bende kalkip mama yaptim icti :)) zaten gece cok emdigi icin bosaltmistir ikisinide :)) ayrica termos almana gerek yok gece icin ben isiticida su kaynatiyorum onu bir siseye koyuyorum yada isiticida su oluyor geceleri yada gunduzleri mama yapinca hafif isitiyorum isiticida bir kac sny beklemek yetiyor zaten ilimasina dk biel demiyorum sny yeterli oluyor :)) biberona koyup sogutmaya fln gerek kalamdan veriyourm cok isinmista ayirmis oldugum siseden su ekliyorum okadar :)) hem esin hemde sen geceleri rahatedersiniz saatlerce sogusun diye beklemzsiniz biberonu :))
hkn neti yokmus canim bu aralar denizayrilgii bende cok merak ediyorum neden gelmiyor acaba artik:44:
ayyy zeynoo sabah sabah gülmekten öldümm kizgercekten filim gibi birsey yasamissinn kapi neden acilmadi ama cok merak ettim bende simdi istanbulda bizim bir tanidik vardi evlerinde ak sakalli dede gezermis onlarin butun binada yani birsey yapmazmis kimseye ama biri zile ney bassa kapiyi acar mis o aklima gelmisti sen anlatirkenn evin icinde gezer abdest ney alirmis banyoda banyo pise eger ev sahibi uyarirmis temizle diye anam cok tirstimya kendim anlattim kendim geri tirstim:18::18::18: zaten rezenenin yuzunden butun gece uyuyamadim tirsak tavuk gibi kocisin kanatlarinn altina girdim birde disarda firtina var kapilar peceler carpiyor o zavallimda firtinadan korktugumu sandi o birsey degilde adamin kolu kopacakti cekistirecem diye
aslında korkutacak bişey yazmadımkisanirim senin oglusun mamanin tadina alismis canim onu istiyorsen yinede zorla biraz insallah icer aman ya anlamiyorum bu bebekleri halbuki süt daha lezzetli mamadan mama hem igrenc kokuyor
evet canimya baya zor oluyor artik her yer tiklim tiklim dilosunda herseyi oturma odasinda geziyor bizimdekiyafetlerin yarisi bizim dolapta yarisi kardeslerinin dolabinda tmm rezil bir durum yani
yokya senden bilmiyorum salak deseydinnkim alcak kim yapcak birde huzulu masrafyazik degilmi cocuguna biraz dikkat etsene deseydin aman neyse canim hadi cikalim canim aksam gelirsen grs biraz dinlenim gece hic uyuyamadim zaten rezene sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?