2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ohhh istemeniz yarım kalmışş. kıskançlıktan çatlamıştım zaten. çikolatalar kahveler

Herkes susmus nisani bekliyo ama damat tarafi yok oldu hizmetciyi duyunca vazgecti zar.Neyse 1 kizi 1000 kisi ister 1 kisi alir

kıs sen nereee kayboldunnn

kısı istedikk yoksun piyasada bakkk vermicek annesi göreceksin gününüüüü

ohhh istemeniz yarım kalmışş. kıskançlıktan çatlamıştım zaten. çikolatalar kahveler

sormaaaa kıs, ilk kez başıma böle bişi geliyorrr
kısı iste dedi istedim erkek tarafı sırra kadem bastıııı ah seyzennnn ahhhh yapılacak iş degil senin kiiii

bari gelirken altınları maltınları toplada dünürünün gönlünü yapalımmm

selam kızlar geçen burda seyzen mi yazmıştı tam hatırlamıyorum herobaby numune gönderiyomuş diye bende hemen üye oldum bugün kargom geldi. içinde bi tane sütlü pirinçli mama,bebe bisküvisi, üzüm havuç suyu,karışık meyva püresi ve 20 grlık devam sütü var. valla sizde hemen üye olun yavrucaklarımız yesin :125::125::125::125::125:

zeynooo ysmc affedin canlarıım çat kapı kb. geldi efe yi sevecekmiş ben hazırlıklarımı yapmış bekliyordum halbüküsüü
çok mu geç kaldım:26::26:

bende çocugu deneme tahtasına çevirdim bi sürü sekilde uyutmaya calıştım uyumayan çocuk uyumuyo sanırımm.şimdi yatır kaldır yapıyorum ams sadece geceleri hemde Emziriyorum uyanınca.sabırlı degilim aglamasına sabredemem diye gündüz denemedim.gitgide düşüyo aglama süresş ama gece saat başı uyanmaya devam ediyo yanlış bi seyler yapıyorum kesin.allah saglık versin gerisi hallolur inş.

zeynooo ysmc affedin canlarıım çat kapı kb. geldi efe yi sevecekmiş ben hazırlıklarımı yapmış bekliyordum halbüküsüü
çok mu geç kaldım:26::26:

onuda alıp gelseydin. sen eşten dolayı mı işten dolayımı oraya gittin

tamam mı oldu mu verdiler mi kızı
ayyy napiim yaaa çok üzgünüüüm:26::26::26:
ama oğlum Asya diyo başka bişii demiyooo

Son düzenleme:
tamam mı oldu mu verdiler mi kızı
ayyy napiim yaaa çok üzgünüüüm:26::26::26:
ama oğlum Asya diyo başka bişii demiyooo

alcaz alcazz üzülme sennn

bide öyle küçük altın olmass kaynana olarak çıkar 5 i 1 yerdeniii namın yürüsünnn

slm kızlar ben geldım bır haftadır gıremıyodum kocacım bıze surprız yaptı bızı kardesımın yanına ıspartaya goturdu annemle cok guzel gectı dınlendım kafamı dagıttım yolculuk bıraz uzun ve zor oldu ama kızım genelde uyudu bıraz huzursuzlandı ama olsun o kadar dımızeynocum ılk senden baslamak ıstıyorum dogum gunu kutlu olsun ben bır gun once yola cıktıgım ıcın kutlayamadım :119::119::119::119:gecmısı daha okuyamadım umarım kutlamayanları atmamıssındır topıkten

canım herobabynın kendı sıtesındenmı uye oldun bende olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…