2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hemen üye oldum canım saol..

ben hamileyken milupaya üye olmuştum bi kargo gelmişti sonrada yollicaz yazıyodu ama gelmedi bişiy
gelse iyi olurdu
du onlarada bi fırça çekiyim
niye yollamıyonuz paketimi diee =))

Hazir nisandan sözden konu acilmisken bizim dünür 2 gün var 3 ay yok neredeyse bizde nisani bozuyoruzzz evde kalicak oglusum ana kuzusu yapicam ben onu vermem kimselereee

Aslen elazigliyim anne ve babadan vesselam annem cok guzel yapar offf bugun tantuni olayini hallediyorum icli kofte olayini napicam yaaa

Yaa amaa amaaa amaaaaa hadi siz yine iyi kötü heryer de bulursunuz ben viyananin göbegin de nerdeen bulasim tantuniyiii ( gecen bir yerde yedim bildigimiz basit kavurmayi ekmek arasi tantuni diye satiyorlar off simdi aklimaa atasehirde yedigim kokorec geldii ilk defa tadina orda baktik hayran kaldim

melinnaz senin içli köfte tarifini aradım ama bulamadımm:26::26:

melinnaz senin içli köfte tarifini aradım ama bulamadımm:26::26:

Eger ilgilenirsen ben vereyim gecenlerde yaptigimi
İlk önce 2 su bardağı ince bulgurla,3 çorba kaşığı irmigi suyla islayip agzini kapatiyoruz

Sonra iç malzemesine basliyoruz 2 tane sogani yemeklik dograyip az sivi yagda pembelesince 400-500 gr kadar kiymayi ekliyoruz, kiymayi kavurduktan sonra icine 3 yemek kasigi biber salcasi-tuz-karabiberi ekleyip biraz daha ocakta karistirip sonra 1-2 su bardagi dövülmüs cevizi ekleyip ocaktan alip sogumaya birakiyoruz

Gelelim dis malzemesine bulgur ve irmiginin icine 2 yumurta, 200 gr yagsiz iki defa cekilmis kiyma, 2 corba kasigi biber salcasi, tuz-karabiber ve kivama göre un ekleyip yoguruyoruz daha sonra ellerimizi islatip elimizde yuvarlaryarak sekil verip icini dolduruyor bol kizgin yagda kizartiyoruz...

250 adet okudum. Allh kabul etsin.

Esracığım kocişleri yanlarında olmayanlar belli oldu bi sen birde ben....topikte senle benden başka kimse yok hayatım:))

çokk teşekkür ederimm nihayet tarife kavuştum :))

niyet: AHAHA'nın oğlunun ameliyata gerek kalmadan bir an önce iyileşmesi.

ahaha.................................500..............................okudu
.. +500
geridonusumkutusu................255...........................okudu
asesulfam............................250
tokoyay..............................250..........................okudu
eda1299..............................250........................okudu
hkn.....................................150........................okudu
melinnaz..............................100
mikailesra..............................100......................okudu
zeyyno.................................180........................okudu
benimszr..............................100
seyzen.................................250
merve..................................250
talia ....................................100
niran....................................250
ahsen...................................250
hülyaerdem...........................250
power...................................245
denoz...................................114
hayat.............................................100

DAĞITILAN .............4444
tefriciyelerimizin hepsi dağıtışmıştır :)

2+1 demi sizin ev kiler felan var mı evinde
Niye rezene kız ne alaka

evet canim 2+1 evin icindekinimi diyorsun yoksa bodrum kattakinimi:44: yani bu durumda ikiside var evin icinde kücük bir odacik var kiler yerine kullaniliyor 2 metre uzunliugunda 1 metre eninde birsey yani odacik dedigimde :)) oraya fazlaliklarimizi kouyoruz bodrum katta da var kendimize ait 2 yer var birisi buyuk bir oda kadar digeride bu deminki dedigim odacik kadar büyük olani kullaniyoruz esyalarimizi koyuyoruz kücük olanida atlacak esyalari koyuruz öyle yani
rezene dün birseyler görmüsmü duymusmu topikte yazmis ben daha yazinin basini okurken tirstim gerisini okuyamadim okusam herhalde artik nolurdu bilmiyorum:18::18:

senin olay daha kötü olmuş
polisi ben de düşündüm ama bi saniye de vazgeçtim

kocan nasiplenmiş sayemde

aslında korkutacak bişey yazmadımki

yok kizi ne yararlanmasi sadece sarildim canim daha yazininin tamanini okumamistimki zaten basini okumayla tirstimcunku ben öyle seyleri düsünemiyorum bile cok korkuyorum:18::18:

Dünürüm ayıp ettin istediğin içli köfte olsun gel en güzelini yapayım sana söylemesi ayıptır has adanalıyık....:)))
damadım nasıl?zor zamanlar geçiriyorsunuz ama üzülme aynı şeyleri gelininde bana çektirdi ama artık ne kızımı nede kendimi üzmüyorum tek emmeyen bebek bizimkiler değil napalım sağlıklı olsunlar yeter,ayrıca seyzene annesi güzel kızı kaptın diyerekten şeyyy etmişsin alındım valla bizimde elimiz yüzümüz düzgün ayyy(

Denöööööözz nerelerdesin sen bakiiim!!!!hem kendine alıştırıyorsun hemde ortalarda görünmüyorsun olmaz olmazzzz,Muhtar,güvenlik,aga kimse yokmu şu denöze hergün gelmesi gerektiğini söyleyecek:)))

ooo süperr. iyi yerden gelin aldık desene. kızınada öğret bunları da oğluma güzel sofralar kursun arada beni de yemeğe çağırır belki sebeplenirim

göstermedinki kendini. baya merak ediyorum. face in falan var mı. kızının da fazla fotosunu göremedik :26:

sennkide emmiyordu dimi. sen naptın . tamamen bıraktı mı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…