zorunlu hizmetim var dı bilerek eşimin memleketini yazdımonuda alıp gelseydin. sen eşten dolayı mı işten dolayımı oraya gittin
selam kızlar geçen burda seyzen mi yazmıştı tam hatırlamıyorum herobaby numune gönderiyomuş diye bende hemen üye oldum bugün kargom geldi. içinde bi tane sütlü pirinçli mama,bebe bisküvisi, üzüm havuç suyu,karışık meyva püresi ve 20 grlık devam sütü var. valla sizde hemen üye olun yavrucaklarımız yesin:125::125::125::125::125:
yaa ben onu söz nişan bi arada yaparız da orda takarım diye şeeeyeddidiim :26:
içli köfte tarifi???
Aslen elazigliyim anne ve babadan vesselam annem cok guzel yapar offf bugun tantuni olayini hallediyorum icli kofte olayini napicam yaaa
melinnaz senin içli köfte tarifini aradım ama bulamadımm:26::26:
niyet: AHAHA'nın oğlunun ameliyata gerek kalmadan bir an önce iyileşmesi.
ahaha.................................500..............................okudu
.. +500
geridonusumkutusu................255...........................okudu
asesulfam............................250
tokoyay..............................250
eda1299..............................250
hkn.....................................150........................okudu
melinnaz..............................100
mikailesra..............................100......................okudu
zeyyno.................................180........................okudu
benimszr..............................100
seyzen.................................250
merve..................................250
talia ....................................100
niran....................................250
ahsen...................................250
hülyaerdem...........................250
power...................................245
denoz...................................114
hayat.............................................100
DAĞITILAN .............4444
tefriciyelerimizin hepsi dağıtışmıştır :)
kalan:100
Eger ilgilenirsen ben vereyim gecenlerde yaptigimi
İlk önce 2 su bardağı ince bulgurla,3 çorba kaşığı irmigi suyla islayip agzini kapatiyoruz
Sonra iç malzemesine basliyoruz 2 tane sogani yemeklik dograyip az sivi yagda pembelesince 400-500 gr kadar kiymayi ekliyoruz, kiymayi kavurduktan sonra icine 3 yemek kasigi biber salcasi-tuz-karabiberi ekleyip biraz daha ocakta karistirip sonra 1-2 su bardagi dövülmüs cevizi ekleyip ocaktan alip sogumaya birakiyoruz
Gelelim dis malzemesine bulgur ve irmiginin icine 2 yumurta, 200 gr yagsiz iki defa cekilmis kiyma, 2 corba kasigi biber salcasi, tuz-karabiber ve kivama göre un ekleyip yoguruyoruz daha sonra ellerimizi islatip elimizde yuvarlaryarak sekil verip icini dolduruyor bol kizgin yagda kizartiyoruz...
Eki Görüntüle 853421
Esracığım kocişleri yanlarında olmayanlar belli oldu bi sen birde ben....topikte senle benden başka kimse yok hayatım:))
2+1 demi sizin ev kiler felan var mı evinde
Niye rezene kız ne alaka
senin olay daha kötü olmuş
polisi ben de düşündüm ama bi saniye de vazgeçtim
kocan nasiplenmiş sayemde
aslında korkutacak bişey yazmadımki
Dünürüm ayıp ettin istediğin içli köfte olsun gel en güzelini yapayım sana söylemesi ayıptır has adanalıyık....:)))
damadım nasıl?zor zamanlar geçiriyorsunuz ama üzülme aynı şeyleri gelininde bana çektirdi ama artık ne kızımı nede kendimi üzmüyorum tek emmeyen bebek bizimkiler değil napalım sağlıklı olsunlar yeter,ayrıca seyzene annesi güzel kızı kaptın diyerekten şeyyy etmişsin alındım valla bizimde elimiz yüzümüz düzgün ayyy(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?