2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben de öyle ümit ediyorum zaten cnm :26:
canım ah keşke gerçekten dediğin gib herşey karşılıklı olsa.ben bir ayaklarının altını öpmedim.içkiyi çok severler her yerde de içerler.ben namazımı kılıp kayınpederime içki sofrası hazırlamaya gidiyorum.nasıl ağır bşy düşün.evlenirken ellerini ceplerine attırmadık eşimle biz kendimiz aldık herşeyimizi ve sıfır borçsuz evimize girdik.dediğin gibi bide kendi ailemi düşünüyorum.benim annemle babam ayrı.annem kendine bakabilmek için temizliğe gidiyo merdiven yıkıyo bizden de bir kuruş kabul etmediği gibi her gelişinde kumbarama para atıyo doğum paramız biriksin diye.içim parçalanıyo onu öyle gördükçe ama izin vermiyo yardım etmeme durumumzu bildiği için.muhtaç olsunlar ihtiyaçları olsun canımı yesinler.ama kayınpederim gecede 100 tl içkiye veriyor!!!!
ne güzel ikinizin de maaşı var cnm.önceden ben de çalşıyoken sorun olmuyodu bunlar ama bebişi öğrenince çalışamadım.ücretli öğretmenlik yapıyodum ben her sene.anaokulu olduğu için bide bebiş zaten zor gelince malum hoplamak zıplamak gerekiyo dersi anlat çık yok bizde o yüzden biraz sıkntıya girdik.ben doğum parasını, bebeğin eşyalarının masrafını karşlayabilmek için bşyler yapmaya çalışyorum.evlenirken benim de 5 bileziğim vardı, kayınvaldem zincir bi kolye taktı yüzüğüyle o kadar onları da düğün masrafını karşılasın diye salona gelir gelmez aldlar elimden görümcemle kayınpederim.koluma bir bilezik yada künye takp da hevesimi alamadım içimde kaldı, ben hiçbirine ses etmedim.zaten o yüzden bu kadar ileri gittiler artık.ama artık çok zoruma gidiyo çünkü şu an tek düşündüğüm bebeğim.eşimle huzurluyum bunlar olmasa gerçi olsa da kıyamıyorum ona çok saf ve temiz olduğu için dinliyo onları.ben de paraymış altınmış düşünen birisi değilim, ama meleğimi birçok şeyden yoksun sıkıntıyla büyütmek istemiyorum tek düşüncem o.bebeğimi kimseye muhtaç olmadan büyütmek istiyorum benim kzdığm da o zaten biz bunu yapabilecek durumdayız ama bi şekilde izin verilmiyor keyfi durumlar için.ben günlerce aç kalayım sorun değil ama kursağından yok yere bebeğimin rızkını geçirenlere hakkımı helal etmiyorum.

slmlar nasılsınız kız kardeşler :) bugün hava ne öyle ya ilk yağmur seslerini duyunca aklıma kar yağması geldi ddm kışın kar yağınca göbüşler büyür çıkarız tın tın kar oynamaya öbr kışa minişte olur yanımızda dünden beri çok iyiyim bu arada emedur adlı ilaç çok iyi geldi bulantılarıma yemek yiyebiliorum mutluyum psikolojim bozulmuştu valla doktor kontrolünde öneririm kullanmanızı

öyle yapıcam canım, yarın tüm gün miskin miskin uyucam
neyseki bugün de 1e kadar çalışıyorum, ama sıcacık yatağımdan çıkıp geliyorum ya o bile işkence..

günaydın güzel anneler
sonunda bebişimizin kalp atışını duyduk
maşallah gayet iyiymiş
sosyolog kalp atışı duyma tarihimiz: 09.11.2012
maşallah ilksevcim sonunda kavuştunuz demek çok sevindim nazar değmesin amin
ben de şuan öldüm gülmekten
bu nassıl bir hayal gücü hayır olsun inşallah
nerden çıktı inan hiçbir fikrim yok nektarcım ya, totom açıkta kalmış dicem ama iki kat yorgan da vardı
mehsel o nasıl bir rüya
9 aylık hamile olsan doğururdun kız
evet hayatım o marsa çıkarken tren ters dönünce benim doğum başlardı kesin
canım hepimiz etkileniyoruz ciğerimiz parçalanıyor ama en azından haftasını zamanının sebebini öğrenmeye çalışıp daha temkinli oluruz bunları bildiğimiz için diye düşünüyorum ben:44::44:

günaydın güzel anneler
maşallah gayet iyiymiş
maşallah ilksevcim sonunda kavuştunuz demek çok sevindim nazar değmesin amin
ben de şuan öldüm gülmekten
bu nassıl bir hayal gücü hayır olsun inşallah
nerden çıktı inan hiçbir fikrim yok nektarcım ya, totom açıkta kalmış dicem ama iki kat yorgan da vardı
mehsel o nasıl bir rüya
9 aylık hamile olsan doğururdun kız
evet hayatım o marsa çıkarken tren ters dönünce benim doğum başlardı kesin
canım hepimiz etkileniyoruz ciğerimiz parçalanıyor ama en azından haftasını zamanının sebebini öğrenmeye çalışıp daha temkinli oluruz bunları bildiğimiz için diye düşünüyorum ben:44::44:

günaydın güzel haziran anneleri:79:

bugün herkese bulantısız keyifli bir gün diliyorum:)

annişler bizim bu günden itibaren 11. haftamız bitiyor 12. olduk ilk trimestlere yavaş yavaş veda ediyoruz sanırım çok mutluyum minişim hala orda ve her geçen gün risk biraz daha azalacak

ay canım ne güzel aile ilişkileriniz varmış kayınvaliden de kayınpederin de ne kadar iyi insanlarmış çok şanslısın eşinde hayırlı evlat sende ne güzel böle düşünceler inşallah sizin evlatlarınız da sizin gibi olur
günaydın güzel anneler
maşallah gayet iyiymiş

maşallah canım gözün aydın
bende çok güldüm canım ne rüyaymış salatalık yüzünden hapis
bende akşam öle rüyalar gördüm maskeli adamlarla resmen savaş yaptık herkes öldü benimde kafama silah dayadılar o sırada uyandım ama çok korktum

ya mehselcim snn bikaç yazını daha okumuştum aile içi şeyler olduğu için yorum yapmamıştım ama snn kaynana falanda az değil yani güzelim sen hamilesin şmdi zorluklarda çektin bi aralar stres herşeyn düşmanı kocan anladığım kadaryla nereye çekersen oraya gidecek türden ama burda hep snn yanında olması gerekir snn kolundakileri nasıl alırlar onuda ayrıca anlamadım ya bilezik takı daha doğrusu insanın kötü gün parasıdır sıkışırsın bozarsın ama sen bozarsın bak bnmde 20 tne bileziğim vardı evlendim borç üstümüzdeydi ama bize karışmazlardı o yzden kendimi kötü etmedim hiçbr zaman sıkıştık neyse biz verdim kocama al boz ddm 5 tanesini heryeri kapadık kafam rahat etti ama kocam hçbr şekilde bana teklif etmedi adamın saçları beyazladı stres yapıodu gece rüyasında bağrıodu üzülüodum bnde.Sen şuan kocanı ciddi ciddi karşına alıp konuş cnm bak de önceden aileydin ama şmdi sen kendi aileni kurdun çocuk olunca insan aile oluyo gerçekten sen bebeğin için artık brz ağzını aç kaynanaya gelince saygını bozmadan cevabını ver bazı durumlarda iyi oturuolar allah sana bebeğine eşine sağlık versin herşey düzelir erkekler bazen boşlukta oluyolar tatlım sıkıntı yapmamaya çalış en azından şu 2 ay boyunca

kızlar bakın benim takvimde yazanlara cinsiyeti artık ayırt edilebiliyormuş.bide nefes almada güçlük çekiyorum diyen bi arkadaş vardı o aklıma geldi.
"""Bebeğinizin cildi artık daha kalın ve daha az şeffaf duruma geldi. Kız bebeklerde vajina gelişmeye başladı. Erkek bebeklerin penisi artık ayırt edilebiliyor. 1 hafta gibi kısa bir sürede bebeğinizin ağırlığı iki katına çıktı. Bebeğiniz yaklaşık 7,6 gr. ağırlığında. Hamile anneler daha fazla oksijene ihtiyaç duyarlar, bundan dolayı hamilelik boyunca nefes darlığı hissedebilirsiniz."""

annişler bizim bu günden itibaren 11. haftamız bitiyor 12. olduk ilk trimestlere yavaş yavaş veda ediyoruz sanırım çok mutluyum minişim hala orda ve her geçen gün risk biraz daha azalacak
ay ne güzel sen böle yazınca ben heycanlandım bende bir an önce atlatsam bi rahatlıcam gibi

ayh maşallah bizimde yarından itibaren 11.haftamız bitiyor pazartesi günüde doktor kontrolümüz var bakalım bebişimiz ne kadar büyümüş merak içersindeyim ama babamız daha heycanlı cinsiyetini öğreniriz belki diyor, eğer söylemezse bile doktora dicem şuna Kız deyinde bende rahatlayım oda rahatlasın

tAMAM BİTANEM BENDE YANLIŞ ANLADIM HAMİLELİK PSİKOLOJİSİ SANIRIM

cnm inş 2li testte öğrenirsin cinsiyetini :) bizim daha var benide aralığın ilk haftası çağırdı 2li test için ultrason muayenesinde bebeğin ense kalınlığını ölçüolar pipiş yada minişi varsada görünebilio bazen yengemn oğlandı görünmüştü :)

nasılsınız kızlar?bende iyi sayılırım ama içim içimi yiyor.en son 3 kasımda bebişimi görmüştüm doktor 3 hafta sonra gel dedi.bir haftasını atlattık ama ben dayanamıcam sanırım.nede olsa kontrol hakkım var 15 gün içinde,gitsem mi acaba?doktor kızar mı ne desem ki? cee eee ben geldim desem olmaz mı

ben kendime bile şaşırıyorum nasıl dayanabildim diye bende 18 ekimde en son gitmiştim, farkında olmadan annesi geçiyor günler meraklanma:)

ikili testler yaklaşıyor çok heyacanlanıyorum endişe rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bebeklerimize sağlık versin sizde çok heyacanlı mısınız kızlar

ya çok komik aslında uyanınca gülüyosun ama çok korkutuyo o esnada bşy olcakmış gibi oluyo bide sanki bire bir yaşıyomuşsun gibi.hamilelikten sonra rüyalar 3D oluyomuş meğer
eşim konusunda çok haklısın cnm nereye çekersen oraya gidiyo iyi niyetinden.hiçkimseye karşı kötü bşy düşünemez art niyet besleyemez çok iyi bşy aslında ama bazen de herşeyi tozpembe değil olduğu gibi görmek gerekiyor.ben onunla 2 gün önce konuşmamı yaptım ve üstü kapalı durum böyle devam ederse çok büyük şeyler yaşayabileceğimizi bebeğimizin iyiliği, onun sağlıklı büyümesi için herşeyi yapabileceğimi anlattım.ordan anlad bşyler sanırım ki normalde her akşam eve gelince annesiyle ve babasıyla konuşur o günden beri hiç aramadı ,bide ben dün aşkşam anne yanı bebek beşiklerini gösterirken ona keşke paramız bize kalsaydı da yaptrsaydık dedim bana karşı mahçup tavırları var anladı sanırım.:26::44:

Ne kadar çok uyuyorum ben böyle ya!! Kendime engel olamıyorum Aranızda benim gibi çok uyuyan var mı? Psikolojim bozulacak böyle giderse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…