ben de öyle ümit ediyorum zaten cnm :26:senin kaynana da ne fenaymış canım ya kayınpederin de düşüncesiz eşinde kıyamıyo herlade işin zor canım ama bebeğin dogunca hayırlısıyla eşinde farkına varır bebişin bi ihtiyacı falan oldugunda parası olmazsa kendini eksik hissetmeye başlar o yüzden meleğin herşeyi düzeltir sen sıkma canıını
canım ah keşke gerçekten dediğin gib herşey karşılıklı olsa.ben bir ayaklarının altını öpmedim.içkiyi çok severler her yerde de içerler.ben namazımı kılıp kayınpederime içki sofrası hazırlamaya gidiyorum.nasıl ağır bşy düşün.evlenirken ellerini ceplerine attırmadık eşimle biz kendimiz aldık herşeyimizi ve sıfır borçsuz evimize girdik.dediğin gibi bide kendi ailemi düşünüyorum.benim annemle babam ayrı.annem kendine bakabilmek için temizliğe gidiyo merdiven yıkıyo bizden de bir kuruş kabul etmediği gibi her gelişinde kumbarama para atıyo doğum paramız biriksin diye.içim parçalanıyo onu öyle gördükçe ama izin vermiyo yardım etmeme durumumzu bildiği için.muhtaç olsunlar ihtiyaçları olsun canımı yesinler.ama kayınpederim gecede 100 tl içkiye veriyor!!!!maşallah canım ne güzel düşünüyorsun..düşüncelerin çok hoşuma gitti..Allah herkese senin gibi bi gelin versin..Herşey karşılıklı canım.anlayışlı olmak lazım..Birde kendi ailemiz açısından düşünmemiz lazım..aynı şekilde bizim ailemiz zor durumda kalsa eşimiz yardım etmek için elinden geleni yapsa ne kadar hoşumuza giderdi değilmi?Allah bozmasın
ne güzel ikinizin de maaşı var cnm.önceden ben de çalşıyoken sorun olmuyodu bunlar ama bebişi öğrenince çalışamadım.ücretli öğretmenlik yapıyodum ben her sene.anaokulu olduğu için bide bebiş zaten zor gelince malum hoplamak zıplamak gerekiyo dersi anlat çık yok bizde o yüzden biraz sıkntıya girdik.ben doğum parasını, bebeğin eşyalarının masrafını karşlayabilmek için bşyler yapmaya çalışyorum.evlenirken benim de 5 bileziğim vardı, kayınvaldem zincir bi kolye taktı yüzüğüyle o kadar onları da düğün masrafını karşılasın diye salona gelir gelmez aldlar elimden görümcemle kayınpederim.koluma bir bilezik yada künye takp da hevesimi alamadım içimde kaldı, ben hiçbirine ses etmedim.zaten o yüzden bu kadar ileri gittiler artık.ama artık çok zoruma gidiyo çünkü şu an tek düşündüğüm bebeğim.eşimle huzurluyum bunlar olmasa gerçi olsa da kıyamıyorum ona çok saf ve temiz olduğu için dinliyo onları.ben de paraymış altınmış düşünen birisi değilim, ama meleğimi birçok şeyden yoksun sıkıntıyla büyütmek istemiyorum tek düşüncem o.bebeğimi kimseye muhtaç olmadan büyütmek istiyorum benim kzdığm da o zaten biz bunu yapabilecek durumdayız ama bi şekilde izin verilmiyor keyfi durumlar için.ben günlerce aç kalayım sorun değil ama kursağından yok yere bebeğimin rızkını geçirenlere hakkımı helal etmiyorum.o hayırlı bir evlat..ben de keşke onun kadar yardım edebilseydim aileme.genede yapmaya çalışıyorum tabi..gecen kurban paralarını yolladım tabi adagım da vardı..onu kesin dedim..gecen eşime sen ne kadar düşünceli hayırlı bir evlatsın dediğim de sende öylesin bak ailen kesemedi diye sende para yolladın dedi bana..böyle demesi çok hoşuma gitti..eger eşimin ailesininin durumu iyi olsaydı da yardım etseydi gücüme giderdi gerçekten..çünkü düğün borcumuz bile 3-4 ay önce bitti daha yeni artıya gecmeye başladık..tabi benim paramı harcamıoruz..hatta düğün borcunu bile her ay ben ödedim..altınları bile ertesi gün geri verdirdim sırf borcumuz azalsın diye...sonuçta herşeyi eşim yaptı..onun borcu benim borcum..iki üc parca altından başka altınım yok..imam nikahında söylenene altın kadar bile yokAllah sağlık versin güç versin paranın altının önemi yok..tabiki gelecek düşünmek zorundayız..artık çocugumuzda olacak..Allahım huzur versin,sağlık versin.bir de kimseye muhtaç etmeyecek,cocuguma iyi bir gelecek sunacak kadar para...fazlasında gözüm yok
öyle yapıcam canım, yarın tüm gün miskin miskin uyucamçok kolay gelsin canım, ben de geçen haftasonu dahil bir 12 gündür aralıksız çalışmak zorunda kalmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. bugün çok şükür tatildeyim de biraz kendime geldim. sen de inşallah yarın süper bir uyku çeker, dinlenirsin...
maşallah ilksevcim sonunda kavuştunuz demek çok sevindim nazar değmesin amingünaydın güzel anneler
sonunda bebişimizin kalp atışını duyduk
maşallah gayet iyiymiş
sosyolog kalp atışı duyma tarihimiz: 09.11.2012
nerden çıktı inan hiçbir fikrim yok nektarcım ya, totom açıkta kalmış dicem ama iki kat yorgan da vardıben de şuan öldüm gülmekten
bu nassıl bir hayal gücühayır olsun inşallah
evet hayatım o marsa çıkarken tren ters dönünce benim doğum başlardı kesinmehsel o nasıl bir rüya
9 aylık hamile olsan doğururdun kız
canım hepimiz etkileniyoruz ciğerimiz parçalanıyor ama en azından haftasını zamanının sebebini öğrenmeye çalışıp daha temkinli oluruz bunları bildiğimiz için diye düşünüyorum ben:44::44:ben bebek ölüm haberleri alınca çok etkileniyorum arkadaşlar sanırım foruma veda edeceğim çünkü psikolojim çok etkileniyor biliyorum acı paylaşılıyor ama hamile olarakta psikolojimiz çok önemli yanlış anlaşılmak istemiyorum.
maşallah ilksevcim sonunda kavuştunuz demek çok sevindim nazar değmesin amingünaydın güzel anneler
maşallah gayet iyiymiş
nerden çıktı inan hiçbir fikrim yok nektarcım ya, totom açıkta kalmış dicem ama iki kat yorgan da vardıben de şuan öldüm gülmekten
bu nassıl bir hayal gücühayır olsun inşallah
evet hayatım o marsa çıkarken tren ters dönünce benim doğum başlardı kesinmehsel o nasıl bir rüya
9 aylık hamile olsan doğururdun kız
canım hepimiz etkileniyoruz ciğerimiz parçalanıyor ama en azından haftasını zamanının sebebini öğrenmeye çalışıp daha temkinli oluruz bunları bildiğimiz için diye düşünüyorum ben:44::44:ben bebek ölüm haberleri alınca çok etkileniyorum arkadaşlar sanırım foruma veda edeceğim çünkü psikolojim çok etkileniyor biliyorum acı paylaşılıyor ama hamile olarakta psikolojimiz çok önemli yanlış anlaşılmak istemiyorum.
ay canım ne güzel aile ilişkileriniz varmış kayınvaliden de kayınpederin de ne kadar iyi insanlarmış çok şanslısın eşinde hayırlı evlat sende ne güzel böle düşünceler inşallah sizin evlatlarınız da sizin gibi oluro hayırlı bir evlat..ben de keşke onun kadar yardım edebilseydim aileme.genede yapmaya çalışıyorum tabi..gecen kurban paralarını yolladım tabi adagım da vardı..onu kesin dedim..gecen eşime sen ne kadar düşünceli hayırlı bir evlatsın dediğim de sende öylesin bak ailen kesemedi diye sende para yolladın dedi bana..böyle demesi çok hoşuma gitti..eger eşimin ailesininin durumu iyi olsaydı da yardım etseydi gücüme giderdi gerçekten..çünkü düğün borcumuz bile 3-4 ay önce bitti daha yeni artıya gecmeye başladık..tabi benim paramı harcamıoruz..hatta düğün borcunu bile her ay ben ödedim..altınları bile ertesi gün geri verdirdim sırf borcumuz azalsın diye...sonuçta herşeyi eşim yaptı..onun borcu benim borcum..iki üc parca altından başka altınım yok..imam nikahında söylenene altın kadar bile yokAllah sağlık versin güç versin paranın altının önemi yok..tabiki gelecek düşünmek zorundayız..artık çocugumuzda olacak..Allahım huzur versin,sağlık versin.bir de kimseye muhtaç etmeyecek,cocuguma iyi bir gelecek sunacak kadar para...fazlasında gözüm yok
maşallah canım gözün aydıngünaydın güzel anneler
maşallah gayet iyiymiş
bende çok güldüm canım ne rüyaymış salatalık yüzünden hapisGÜNAYDIN ANNELER VE MİNİŞLEEEERR
kızlar sabahın köründe ağlayarak uyandım ağlamaktan yastığım sırılsıklam olmuştu.rüya gördüm tabiki.önce marsa gittik ben eşim babam ve annem.ama marsa gittiğimiz cihaz bildiğiniz şu fuardaki hızlı tren, korunaksız bşy.tren uzayda ters dönüyo falan biz düşmemek için demirlerine resmen yapşıyoruz felaket bi korkuydu.marsa giderken yanlış bi yerde indik oras çizgifilm karakterlerinin dünyasıymış.sonunda marsa geldik.bu sefer de kaçıyoruz sokaklarda çünkü bizim geldiğimizi öğrenince peşimize düşmüşler öldürecekler.karnım burnumdaymış bu arada .sonra ben yakalandm koşamadğm için bide baktım ki kaynanam orda yüz aynı ama şekil kaymış marslı olmuş .beni yakalatan o beni hapse attırdı dünyaya asla dönemiyim diye sebep de dolaptaki bütün salatalıkları yememmiş ya şu an geberiyorum gülmekten ama nasıl korktum nasıl ağladım anlatamam böyle işte ben şimdi geçmişe bi bakıp geliyorum.
ben de öyle ümit ediyorum zaten cnm :26:
canım ah keşke gerçekten dediğin gib herşey karşılıklı olsa.ben bir ayaklarının altını öpmedim.içkiyi çok severler her yerde de içerler.ben namazımı kılıp kayınpederime içki sofrası hazırlamaya gidiyorum.nasıl ağır bşy düşün.evlenirken ellerini ceplerine attırmadık eşimle biz kendimiz aldık herşeyimizi ve sıfır borçsuz evimize girdik.dediğin gibi bide kendi ailemi düşünüyorum.benim annemle babam ayrı.annem kendine bakabilmek için temizliğe gidiyo merdiven yıkıyo bizden de bir kuruş kabul etmediği gibi her gelişinde kumbarama para atıyo doğum paramız biriksin diye.içim parçalanıyo onu öyle gördükçe ama izin vermiyo yardım etmeme durumumzu bildiği için.muhtaç olsunlar ihtiyaçları olsun canımı yesinler.ama kayınpederim gecede 100 tl içkiye veriyor!!!!
ne güzel ikinizin de maaşı var cnm.önceden ben de çalşıyoken sorun olmuyodu bunlar ama bebişi öğrenince çalışamadım.ücretli öğretmenlik yapıyodum ben her sene.anaokulu olduğu için bide bebiş zaten zor gelince malum hoplamak zıplamak gerekiyo dersi anlat çık yok bizde o yüzden biraz sıkntıya girdik.ben doğum parasını, bebeğin eşyalarının masrafını karşlayabilmek için bşyler yapmaya çalışyorum.evlenirken benim de 5 bileziğim vardı, kayınvaldem zincir bi kolye taktı yüzüğüyle o kadar onları da düğün masrafını karşılasın diye salona gelir gelmez aldlar elimden görümcemle kayınpederim.koluma bir bilezik yada künye takp da hevesimi alamadım içimde kaldı, ben hiçbirine ses etmedim.zaten o yüzden bu kadar ileri gittiler artık.ama artık çok zoruma gidiyo çünkü şu an tek düşündüğüm bebeğim.eşimle huzurluyum bunlar olmasa gerçi olsa da kıyamıyorum ona çok saf ve temiz olduğu için dinliyo onları.ben de paraymış altınmış düşünen birisi değilim, ama meleğimi birçok şeyden yoksun sıkıntıyla büyütmek istemiyorum tek düşüncem o.bebeğimi kimseye muhtaç olmadan büyütmek istiyorum benim kzdığm da o zaten biz bunu yapabilecek durumdayız ama bi şekilde izin verilmiyor keyfi durumlar için.ben günlerce aç kalayım sorun değil ama kursağından yok yere bebeğimin rızkını geçirenlere hakkımı helal etmiyorum.
ay ne güzel sen böle yazınca ben heycanlandım bende bir an önce atlatsam bi rahatlıcam gibiannişler bizim bu günden itibaren 11. haftamız bitiyor 12. olduk ilk trimestlere yavaş yavaş veda ediyoruz sanırım çok mutluyum minişim hala orda ve her geçen gün risk biraz daha azalacak
Kimseler yok :106: tüm annişler uyuyo tabi, hava da yağmurlu
ben neden çalışıyorum ya :/
annişler bizim bu günden itibaren 11. haftamız bitiyor 12. olduk ilk trimestlere yavaş yavaş veda ediyoruz sanırım çok mutluyum minişim hala orda ve her geçen gün risk biraz daha azalacak
tabiki canım o arkadaşın ailesinin durumuna göre söyledim..ama bazı aileler oğullarının maaşını kaptırmamak adına yapmadıkları kalmıyor neler duyuyoruz..Gelini kabullenmek istemiyolar v.s. Sosyologun eşinin ailesi bir talepte bulunmuyormuş eşi kendisi ailesine yardım ediyormuş..kayınvalideside elinden geleni yapıyormuş onlar için..insan iyi ve kötü niyeti az çok anlar..Belki illa yardım edin deseler mecbur tutmaya kalksalar işler farklı olurdu..size laf atmadım yani şeker sosyologun durumuna göre konuştum
kızlar bakın benim takvimde yazanlara cinsiyeti artık ayırt edilebiliyormuş.bide nefes almada güçlük çekiyorum diyen bi arkadaş vardı o aklıma geldi.
"""Bebeğinizin cildi artık daha kalın ve daha az şeffaf duruma geldi. Kız bebeklerde vajina gelişmeye başladı. Erkek bebeklerin penisi artık ayırt edilebiliyor. 1 hafta gibi kısa bir sürede bebeğinizin ağırlığı iki katına çıktı. Bebeğiniz yaklaşık 7,6 gr. ağırlığında. Hamile anneler daha fazla oksijene ihtiyaç duyarlar, bundan dolayı hamilelik boyunca nefes darlığı hissedebilirsiniz."""
nasılsınız kızlar?bende iyi sayılırım ama içim içimi yiyor.en son 3 kasımda bebişimi görmüştüm doktor 3 hafta sonra gel dedi.bir haftasını atlattık ama ben dayanamıcam sanırım.nede olsa kontrol hakkım var 15 gün içinde,gitsem mi acaba?doktor kızar mı ne desem ki? cee eee ben geldim desemolmaz mı
nasılsınız kızlar?bende iyi sayılırım ama içim içimi yiyor.en son 3 kasımda bebişimi görmüştüm doktor 3 hafta sonra gel dedi.bir haftasını atlattık ama ben dayanamıcam sanırım.nede olsa kontrol hakkım var 15 gün içinde,gitsem mi acaba?doktor kızar mı ne desem ki? Cee eee ben geldim desemOlmaz mı
ya çok komik aslında uyanınca gülüyosun ama çok korkutuyo o esnada bşy olcakmış gibi oluyo bide sanki bire bir yaşıyomuşsun gibi.hamilelikten sonra rüyalar 3D oluyomuş meğerbende çok güldüm canım ne rüyaymış salatalık yüzünden hapis
bende akşam öle rüyalar gördüm maskeli adamlarla resmen savaş yaptık herkes öldü benimde kafama silah dayadılar o sırada uyandım ama çok korktum
eşim konusunda çok haklısın cnm nereye çekersen oraya gidiyo iyi niyetinden.hiçkimseye karşı kötü bşy düşünemez art niyet besleyemez çok iyi bşy aslında ama bazen de herşeyi tozpembe değil olduğu gibi görmek gerekiyor.ben onunla 2 gün önce konuşmamı yaptım ve üstü kapalı durum böyle devam ederse çok büyük şeyler yaşayabileceğimizi bebeğimizin iyiliği, onun sağlıklı büyümesi için herşeyi yapabileceğimi anlattım.ordan anlad bşyler sanırım ki normalde her akşam eve gelince annesiyle ve babasıyla konuşur o günden beri hiç aramadı ,bide ben dün aşkşam anne yanı bebek beşiklerini gösterirken ona keşke paramız bize kalsaydı da yaptrsaydık dedim bana karşı mahçup tavırları var anladı sanırım.:26::44:ya mehselcim snn bikaç yazını daha okumuştum aile içi şeyler olduğu için yorum yapmamıştım ama snn kaynana falanda az değil yani güzelim sen hamilesin şmdi zorluklarda çektin bi aralar stres herşeyn düşmanı kocan anladığım kadaryla nereye çekersen oraya gidecek türden ama burda hep snn yanında olması gerekir snn kolundakileri nasıl alırlar onuda ayrıca anlamadım ya bilezik takı daha doğrusu insanın kötü gün parasıdır sıkışırsın bozarsın ama sen bozarsın bak bnmde 20 tne bileziğim vardı evlendim borç üstümüzdeydi ama bize karışmazlardı o yzden kendimi kötü etmedim hiçbr zaman sıkıştık neyse biz verdim kocama al boz ddm 5 tanesini heryeri kapadık kafam rahat etti ama kocam hçbr şekilde bana teklif etmedi adamın saçları beyazladı stres yapıodu gece rüyasında bağrıodu üzülüodum bnde.Sen şuan kocanı ciddi ciddi karşına alıp konuş cnm bak de önceden aileydin ama şmdi sen kendi aileni kurdun çocuk olunca insan aile oluyo gerçekten sen bebeğin için artık brz ağzını aç kaynanaya gelince saygını bozmadan cevabını ver bazı durumlarda iyi oturuolar allah sana bebeğine eşine sağlık versin herşey düzelir erkekler bazen boşlukta oluyolar tatlım sıkıntı yapmamaya çalış en azından şu 2 ay boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?