2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

sen bu yemek aşkıyla nasıl bu kadar zayıf kaldın

onu bende yapıyorum güzel oluyor. adanalılarınki kadar olmasa da tabi. maraşlı arkadaşım var. ondan yemiştim ben onu. çok lezzetli yapar o da. ondan tarif alıp yapmıştım çok güzel olyor.

Aslinda o tarafin hepsi halep mutfagindan etkilenmistir.Ben zaten sarimsagi ve eksiyi cok severim off yapsana ya yiyelim mi sen guzel yemek yaparsin bence

Aslinda o tarafin hepsi halep mutfagindan etkilenmistir.Ben zaten sarimsagi ve eksiyi cok severim off yapsana ya yiyelim mi sen guzel yemek yaparsin bence

çok yemek yapmıyorum. çok geniş bi menümde yok ama yaptıklarımı güzel yaparım hamurişi hariç. hala adamakılı bi kek yapamadım. çok da severim aslında

yapayım ne demek.büyük buluşmaya yapıp getireyim. anca kişi başı bitane yaparım ama 50 kişi oluruz çünkü :)

kız bişey gördüm demedim
ben yukarı kattan gelen sesleri eşim geldi zannettim
ama eşim gelmeyince korktum eve hırsız girdi gibi oldu.
yoksa ben de çok korkarım öyle hikayelerden
ya ben o kerebiçi yedim ama hiç beğenmedim

sen bu yemek aşkıyla nasıl bu kadar zayıf kaldın

Kiz ben zayif degilim :) boyum uzun ondan oyle birde ust tarafim zayiftir turk kadin modeli ama tabi kiloluda sayilmam.Ben yemekleri seviyorum ama cok yemeyi sevmiyorum bir tabakla tikaniyorum, yoksa bu damakla boyle kalmam mumkun degil hic yemek secmem dusun artik.

Buyuk bulusma mi?

Buyuk bulusma mi?

evet haberin yok mu. yakında istanbulun ortasında büyük buluşmayı yapcaz. küçükbuluşmayı biz beylikdüzülüler yapmıştık haa bide mini buluşma var. onuda karşıdkiler yapmıştı

ayyy damak zevklerimizde tuttu dünürüüm
sen bu nlara bi de acıyı ekle offff bayılırım
hiiç yemek seçmem bende
diyarbakırda da çok yaparlar o kuru dolmadan ben de yaptım geçen sene kv öğretti. makine gibi patlıcan içi çıkarıyorum valla

Son düzenleme:
Beylikduzu de benim icin bir cevre il :) valla zeyno yapar keske herkes gelse.Suanki halimi gorse kk valla reklami icin kullanir bi elimle hem bebegi hem bibronu tutup emziriyorum bi elimlede buraya laf yetistiriyotum

beylükdüzü çevre il haa

Bendensin ohhh aman aman pek guzel kiskananlar catlasin. biz senle cocuklara yemek yapar yer siseriz artik

Akşam akşam dolmalar içli köfteler havada uçuştu ben de bir anda acıkıverdim eşimin de verdiği gazla yedik de yedik Allah sonumuzu hayretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…