2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
SATILIK TOPİK

irtibat icin : zeyno özel mesaj bölümüne müracaat ediniz

hahahahahahhaaaaaaaaaaa

artık çok geç canıım bu marabalarla senden başka kimse başa çıkamaz.
ihaleye gireni yakarız
bu satış olmiycek uleeeyyn

BURNUM akıyor
bildiğiiz grip oldum ya şaka gibi
o kadar korumaya çalışıyorum kendimi
mirayı nasıl koruyabilrm ona geçmemesi için napabilrm
canım emzirirken maske tak ve bo bol emzir. sütün korur küçük miray ı merak etme. aslında sağıp versen 2-3 gün garanti olr. onun dışın da da fazla temas kurma bebişinle. sık sık ellerini yıka..vs. geçmiş olsun tatlım

Gunaydin kizlar cumaniz mubarek olsun.ya butun gece acildeydik artik 5 gibi geldik pasamin cisini yapmasini bekledik daha yeni yapti gerci mide bos ne yapsin.cocuk butun gun ne yediyse cikardi mamayi yiyo 1 dk sonra burnundan gelene kadar cikariyo sanirim suan dun aksam saat 9 an beri 50 cc mama yla duruyo sabah 5 de vermistim bi onu cikarmadi.tahlil sonucunu bekliyoruz ona gore serum takariz dedi doktor dua edinde oglusum biran once iyilessin altiustu grip demeyin valla 1 haftadir oda bende hayattan bezdik bebislerinize dikkat edin.
Donusum ben 250 tefriciyeyi okudum habetin olsun.

yaaa de mee:18:
bazen küçücük bişeyi önemsemiyoruz sonra telafisi mümkün olmayan sonuçlar çıkıyor ortaya. :26:

geçmiş olsun,allah şifa versin canım biran önce.

tekrar çok geçmiş olsun canım. inşalalh seruma falan gerek kalmadna belki bir iki iğneyle falan iyileşi verir paşacık.

Allah şifa versin geçmiş olsuncanım

dilekleriniz herkese tesekkurler ben hala alinti yapamiyorum Ysmc yazmis bende bisey diyim sabah sabah icinizi kararticm ama bizim komsumuzun 1 yasindaki ogluda ucuk cikariyo ve beynine kadar gidiyo suan cocuk % 50 engelli 2 kere ameliyat gecirdi.bebeklerinize ucugu olan kimseyi hatta kendinize bile yaklastirmayin

Power-spring kizlar coook gecmis olsun kis geldi artik bende cok korkuyorum zamanin da ceken biri olarak hayirlisiyla iyilesin artik ins

Kizlaaar oglum uyandi ona baktim tabi birazdan yine uyanir neyse birazdan omletimi ben hazirlayip yer birde fotog. Cekerim sizde baka bakaa yemis kadar olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…