2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
geridönüsümkutusu canim 100 taneyi okudum ben rabbim kabul etsin insallah ameliyata gerek kalmadan iyilesir ahaha nin bebisi :))

diş çıkarıyor olabilir,iştahsızlıgı ondandır belki.

Cok faydali oldu dunurcum saol su ates olayi cok kafama takiliyor.Ates bagisikligi guclendiriyo fitil vermeyin ilik dus vs. Diyorlar ama havaleden korkuyorum
Birde bunu herkesin okumasini isterim kotu bi olay anlatmak istemem ama biraz daha bilinclenip dikkatli olmamiz icin anlatiyorum.Gecen firsat bulup kuafore gittim calisan kadinin 2 cocugu varmis oglunun kucukken agzinda yara cikmis(ucuk yarasi) yaradan dolayida yemekleri redediyormus elini yarasina vurup sonra gozune suruyormus ve gozu baya kizarmis doktora goturmusler ucuk gozune sicramis ne yazik ki gozunu kaybetmis suan sadece %5 oraninda goruyormus.

eşim gelmeden uyuyamıyorum ya. çok uykum var ama onu bekliyorum. toipiğinde maşallahı var. nerdeyse in cin top oynayacak

yaa neler oluyor burada buluşma mı var yoksa yine
ben de istiyorum ya ben de gelmeliydim bence buluşmayın çok eğlencesiz olucak kesin
haaayyyııııırrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bende istanbulda olanlari cok kiskandim ama caktirmamaya calsiyorumm bize yazik degilmii yabizde istiyozzzzzzzzzzzzzz ama yaküstüm zaten konusmuyacam kimseyle

yaa dedim ya zeyno çevre illerden otobüs kaldırcak diye. pdnk hadi yine iyisin

yakın zamanda olmaz o buluşma. mart nisana anca olur. yada hkn gelince olur

çatlayınn napalımm

yok kız çatlamayın yazık. inaın çocuklardan bişi anlaşılmıyor

BIZDE UCAK ISTERIZ ZEYNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
sitttttttttttt zeynooya söyleyin ucakta kaldirsinn bizim basimiz kelmii he kelmii önce beni alsinlar sonra redbul esra sonra rusyaya geceriz neydi ordaki arkadasin nikic canim kusura bakma hatirlayaamdim sonrada londraya gecer hayati alirizzbaska varmiydi ya yurt disindan

Ben de dicektim bizim başımız kel mi diye..
zeyyyno hanım kocaaaman topik sahibi otobüs kaldırabiliyor da niye uçak kaldıramıyormuş bakalım
ayarlasın efendim avrupaya bi uçak gereken neyse yapılsın o buluşmada bizler de olcaz bizim en doğal hakkımız biz de emek verdik bu topiğe gece demedik gündüz demedik konuştuk durduk
isteriz de isteriz uçak isterizz

Son düzenleme:

evet kelmi bizim basimiz zeyno agaaaa bir ucak kaldirabilir dimiihemde en cok geceleri biz emek veriyoruz uykusuzkaliyoruzisterizzzzzzz zeynooo bizde ucak istriz büyük bulusma biz olmazsak olmazz

zeynooo sabah bunu okuyunca ya cildirecek yada bu kez kesin topigi satcekk

haa bu arada rusyadaki arkadasin niki giltaymis affet beni hatirlayamamistim :

Son düzenleme:
BURNUM akıyor
bildiğiiz grip oldum ya şaka gibi
o kadar korumaya çalışıyorum kendimi
mirayı nasıl koruyabilrm ona geçmemesi için napabilrm

Günaydınnnnlaaaarrrr,neşenîz boooollll gününüz aydınnnn olsunnnnn güzel hatunlar ilk öpücükler benden:))))))

BURNUM akıyor

geçmiş olsun canım,inş.geçmez bebeğine temel ihtiyaçları dışında varsa yardımcı olacak birileri o ilgilensin bence kızınla.

hatta zeyno çevre illerden otobüs kaldırtcakmış

Iyi aksamla canim ben sizi kiskandim.bulusucakmisiniz.ben ne yapiyim peki rusiyadanmi geliyim.yok amma ne konusursaniz gelmiyenleri bilgilendirirsiniz.uzuldum

yaa neler oluyor burada buluşma mı var yoksa yine
ben de istiyorum ya ben

bende istanbulda olanlari cok kiskandim ama caktirmamaya calsiyorumm bize yazik degilmii yabizde istiyozzzzzzzzzzzzzz ama yaküstüm zaten konusmuyacam kimseyle

SATILIK TOPİK

irtibat icin : zeyno özel mesaj bölümüne müracaat ediniz

BURNUM akıyor
Canim bebek sendeki antikorlarla korunuyo bildigim kadariyla virusu aliyo ama grip olmuyo sen yinede emzirirken maske tak
SATILIK TOPİK

irtibat icin : zeyno özel mesaj bölümüne müracaat ediniz

Hahhahahahah cok guldum sabah sabah:))))) bu saatten sonra bu topigi bedavada versen kimse almaz canim kaldi basina hadi gecmis olsun:))))))

DOUSSY: canim kusur bakma baktim in cin top oynuyor burda cikmistim bende

YSMC: canim aslin da burasinin koktugunu senden duyuyorum ilk veya biz burda yasamaya alistigimiz icin de fark etmiyor olabiliriz ama domuz kokusuna falan aynen katiliyorum yemek olarak lezzetlu olan schitzel ve eiernockerl leri var mutfak kültürü sifir bunlar da birde dedigin gibi küflü peynirleri vardir onun icin kendileri bile ya çin yada türk restaurantlarin da karnini doyururlar, bende hic sevmiyorum burayi ama insanin bütün ailesi burda olunca birnevi mecbur kaliyor bana kalsa hemen temelli dönüs yapasim var ama esim pek sicak bakmiyor..

Sen atasehir de kaliyorsun sanirim dedigin seyi hic yemedim nasil birsey oldugunu ve tadini da cok merak ettim acikcasi böyle düsünmen bile güzel canim yemis kadar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…