2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydinnn

Power gecmis olsun canim rabbim acil şifalar versin kuzuya

Esra bende geliyorum dört kişilik oldu omlet

Oooooo hanım aga büyük buluşmaya uçak kaldırıyorsun dimek

zeyno aga sen çok yaşa

Cook gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin insallah

Benim ki ayda 1 hafta hic yok düsün artik
Tamam yaa tamam ben öleyim ozaman şifre yi aldım ben çekilin çekilin topikten aşağı atlıycam kimse tutmasın beni(((
2yıldır kocasızııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmm....(kociş 2yıldır Romanya'daydı geçenlerde (20 gün önce)geldi bu kezde Paris'e gitti ayda 1geliyor bir hafta kalıyor ama bu kez bende peşine düşcem hemde çocukla:)))adam her geldiğinde bir çocuk yaptı gitti:)))))
bu arada haftaya cuma da benim kocişim geliyor esracığım hobareeeeeeyyyy parti vaaarrr:)))))))

Hepimizin cumasi mubarek olsun kizlar.yardim edin bana.adet kanamam 6kasim olucakdi olmadi.test yapdim birsey cikmadi.daha oyle bir seyde yani gebelikde dusunmuyorum.korkuyorum test yanilta bilirmi.hamilelikden sonrada ilk ekim ayinda adet gordum.ne yapsam adeti tezlesdire bilirim ada cayi ise yariyormu? Ve ya gebemiyim.ya korkuyorum daha erken yardim.

BURNUM akıyor
bildiğiiz grip oldum ya şaka gibi
o kadar korumaya çalışıyorum kendimi
mirayı nasıl koruyabilrm ona geçmemesi için napabilrm
cok gecmis olsun canim benim arkadaslar gerekeni yazmislar zaten tekrar etmiyorum bende o yuzden :)) insallah kizina gecmeden cok cabuk iyilesirsin canim :))

SATILIK TOPİK

irtibat icin : zeyno özel mesaj bölümüne müracaat ediniz

Ben demistim kesin satcek diyee ama gecmis olsun hayatim kimse almaz bu topigi artik patladi elindensen ucagimiz ne zaman kalkacak onu haber ver bize

Günaydin kizlarrr
Kocis geliyooor bugün aksamm :81::81::81:
oo hadi gözün aydin insallah bu defaki kavusma daha uzun sürer

Peynirlii&kasarli&dereotlu güzel bir omlet yapsam yaninda da nescafee kimler gelir kahvaltiyaa
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn ekmek arasi birseyler yedim demin doymadim hemen gelirim ben

hahahahahahhaaaaaaaaaaa

artık çok geç canıım bu marabalarla senden başka kimse başa çıkamaz.
ihaleye gireni yakarız
bu satış olmiycek uleeeyyn

günaydın hanımlar,
inşallah musmutlu bir cumanız olur
günaydin canimm hosgeldinn nasilsin cok özledik seni hayatim ömercim nasil öpüyorum sizi

dur kiz atlama sakinn sen bakma onlara kocasiz da hayat güzelll her gelmesinde cocuk mu yapip gitti kiz kac taneydi senin cocuklar:44::44:

günaydin canimm hosgeldinn nasilsin cok özledik seni hayatim ömercim nasil öpüyorum sizi

dur kiz atlama sakinn sen bakma onlara kocasiz da hayat güzelll her gelmesinde cocuk mu yapip gitti kiz kac taneydi senin cocuklar:44::44:
Üç tane canım......:)iki erkek bir kız:)

niyet: AHAHA'nın oğlunun ameliyata gerek kalmadan bir an önce iyileşmesi.

ahaha.................................500..............................okudu
.. +500
geridonusumkutusu................255...........................okudu
asesulfam............................250
tokoyay..............................250..........................okudu
eda1299..............................250........................okudu
hkn.....................................150........................okudu
melinnaz..............................100
mikailesra..............................100......................okudu
zeyyno.................................180........................okudu
benimszr..............................100..............................okudu
seyzen.................................250................................okudu
merve..................................250
talia ....................................100.................................okudu
niran....................................250
ahsen...................................250
hülyaerdem...........................250
power...................................245..............................okudu
denoz...................................114
hayat.............................................100

DAĞITILAN .............4444
tefriciyelerimizin hepsi dağıtışmıştır :)

saol canim senin de mübarek olsun ve tabi herkesinde :)) canim insallah hamile degilsindir ya cok zor olur bu kadar kücük bir bebekle hamile olmak :)) sen baska bir test yapmadan adest söktürücü seyler kullanma canim bence :))
Üç tane canım......:)iki erkek bir kız:)

oooo masallahh allah bagislasinn canim topiktekiler duyun duyun benden baska 3 cocuk annesi varmsiya burda

Duydukki nişanlar bohçalar takılar varmış topikte, biz dilayımızı burda mahsun bırakmazdık kusura bakma annesi. en kısa zamanda telafi edicez oğluşla, ömer bir öpücük istiyor dilaydan

Canım sen Almanya'nın nersinde kalıyorsun?bakarsın gelirim bileyim de:))üç çocuklu birbirimizi iyi anlarız:)

ay ayyy ben biliyorum zaten benim dünürüm bizi mahsun birakmaz hemen kocaman kocaman öpücükler geliyor dilaydan ömerimesenide öpüyormus kayin annesi masallah kuzuma ya ne kadar tatli gülüsü var kiz ben bunu cok seviyorum yirim yirim ya tatlim askim

Son düzenleme:
Canım sen Almanya'nın nersinde kalıyorsun?bakarsın gelirim bileyim de:))üç çocuklu birbirimizi iyi anlarız:)

canim ben düsseldorfta kaliyorum yani yakin yerde :)) beklerim herzaman canim ne demek buyur gel evetanlariz valla ogluslarin büyükmü kac yaslarindalar :))

ya kizlar ben disari cikmak zorundayim simdi sonra grs kendinize iyi bakin hoscaka kalinn

kızlar hem çıtırlar hem bebişler albümüne resimlerinizi koydum bilginize

Slm kizlar ben de kasim annesi olacaktim ama oglum sabırsız cikti ekim de dogdu.galactago isimli damlayi kullanan var mi aranizda.yarari zarari var mi.sutum yetmiyor galiba.moralim cok bozuk.yardimci olabilir misiniz?

canım benimde sütüm yetmiyor gibiydi.ısrarla mama vermedim.sonra düzene girdi.aman aman taşmıyor ama kızıma yetiyor Allaha şükür. sık sık emzir ve ev işi falan hiç bişey yapma uyuyosa sende uyu uyumasada dinlenmeye çalış kendini strese sokma.emzirme kampı diye birşey var onu bir incele istersen.sakın pes etme.

biz önce aşkımızı anlatıp sevgilimizi evliliğe ikna etmek istedik bohçalar, takılar kolay dünürüm kurban olsunlar gelinime

Haklisin canim insallah hamile kalmamisimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…