seyzen esra gitti bizim omletler kaldı gel bacım ben hazırlarım kahvaltıyı beraber edelim
Gunaydin kizlar cumaniz mubarek olsun.ya butun gece acildeydik artik 5 gibi geldik pasamin cisini yapmasini bekledik daha yeni yapti gerci mide bos ne yapsin.cocuk butun gun ne yediyse cikardi mamayi yiyo 1 dk sonra burnundan gelene kadar cikariyo sanirim suan dun aksam saat 9 an beri 50 cc mama yla duruyo sabah 5 de vermistim bi onu cikarmadi.tahlil sonucunu bekliyoruz ona gore serum takariz dedi doktor dua edinde oglusum biran once iyilessinaltiustu grip demeyin valla 1 haftadir oda bende hayattan bezdik bebislerinize dikkat edin.
Donusum ben 250 tefriciyeyi okudum habetin olsun.
Tamam yaa tamam ben öleyim ozaman şifre yi aldım ben çekilin çekilin topikten aşağı atlıycam kimse tutmasın beniBenim ki ayda 1 hafta hic yok düsün artik
cok gecmis olsun canim benim arkadaslar gerekeni yazmislar zaten tekrar etmiyorum bende o yuzden :)) insallah kizina gecmeden cok cabuk iyilesirsin canim :))BURNUM akıyor
bildiğiiz grip oldum ya şaka gibi
o kadar korumaya çalışıyorum kendimi
mirayı nasıl koruyabilrm ona geçmemesi için napabilrm
Ben demistim kesin satcek diyee ama gecmis olsun hayatim kimse almaz bu topigi artik patladi elindenSATILIK TOPİK
irtibat icin : zeyno özel mesaj bölümüne müracaat ediniz
oo hadi gözün aydin insallah bu defaki kavusma daha uzun sürerGünaydin kizlarrr
Kocis geliyooor bugün aksamm:81::81::81:
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnPeynirlii&kasarli&dereotlu güzel bir omlet yapsam yaninda da nescafee kimler gelir kahvaltiyaa
hahahahahahhaaaaaaaaaaa
artık çok geç canıım bu marabalarla senden başka kimse başa çıkamaz.
ihaleye gireni yakarız
bu satış olmiycek uleeeyyn
günaydin canimm hosgeldinn nasilsin cok özledik seni hayatimgünaydın hanımlar,
inşallah musmutlu bir cumanız olur
Tamam yaa tamam ben öleyim ozaman şifre yi aldım ben çekilin çekilin topikten aşağı atlıycam kimse tutmasın beni(((
2yıldır kocasızııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmm....(kociş 2yıldır Romanya'daydı geçenlerde (20 gün önce)geldi bu kezde Paris'e gitti ayda 1geliyor bir hafta kalıyor ama bu kez bende peşine düşcem hemde çocukla:)))adam her geldiğinde bir çocuk yaptı gitti:)))))
bu arada haftaya cuma da benim kocişim geliyor esracığım hobareeeeeeyyyy parti vaaarrr:)))))))
Üç tane canım......:)iki erkek bir kız:)günaydin canimm hosgeldinn nasilsin cok özledik seni hayatimömercim nasil öpüyorum sizi
dur kiz atlama sakinn sen bakma onlara kocasiz da hayat güzelllher gelmesinde cocuk mu yapip gitti kiz kac taneydi senin cocuklar :44::44:
saol canim senin de mübarek olsun ve tabi herkesinde :)) canim insallah hamile degilsindir ya cok zor olur bu kadar kücük bir bebekle hamile olmak :)) sen baska bir test yapmadan adest söktürücü seyler kullanma canim bence :))Hepimizin cumasi mubarek olsun kizlar.yardim edin bana.adet kanamam 6kasim olucakdi olmadi.test yapdim birsey cikmadi.daha oyle bir seyde yani gebelikde dusunmuyorum.korkuyorum test yanilta bilirmi.hamilelikden sonrada ilk ekim ayinda adet gordum.ne yapsam adeti tezlesdire bilirim ada cayi ise yariyormu? Ve ya gebemiyim.ya korkuyorum daha erken yardim.
Üç tane canım......:)iki erkek bir kız:)
Duydukki nişanlar bohçalar takılar varmış topikte, biz dilayımızı burda mahsun bırakmazdık kusura bakma annesi. en kısa zamanda telafi edicez oğluşla, ömer bir öpücük istiyor dilaydan
Eki Görüntüle 853959
Canım sen Almanya'nın nersinde kalıyorsun?bakarsın gelirim bileyim de:))üç çocuklu birbirimizi iyi anlarız:)
Slm kizlar ben de kasim annesi olacaktim ama oglum sabırsız cikti ekim de dogdu.galactago isimli damlayi kullanan var mi aranizda.yarari zarari var mi.sutum yetmiyor galiba.moralim cok bozuk.yardimci olabilir misiniz?
saol canim senin de mübarek olsun ve tabi herkesinde :)) canim insallah hamile degilsindir ya cok zor olur bu kadar kücük bir bebekle hamile olmak :)) sen baska bir test yapmadan adest söktürücü seyler kullanma canim bence :))
oooo masallahh allah bagislasinn canimtopiktekiler duyun duyun benden baska 3 cocuk annesi varmsiya burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?