2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

wawwwwwwwww iste bu benim dünürüm ve ömerin farki bizimkilerin ki ask evligi olcak yani dimi

bunlar cok güzel sahane olmus ya bayildik bayildim cok mutlu ettininiz bizii hayatim ve cok utandik

tabi bizde buna bir cevap vercegiz ama suan cikmak zorundayiz canim benim gelince telafi etcegiz bizde

allahim benim kiz disardaki seslerden korkmaya basladi demin yürütecilye mutfaga kadar gitmis ki baska zaman gecemez kapilardan fln nasil olduysa kasla göz arasinda kacmis zilli neyseki yetisebilcegi tehlikeli birsey yok ortada neyse gecmis bu camin önune tmm o sirada da balikci geldi elindeki can gibi olan zili caliyor haber vermek icin buda ondan korkmus basladi aglamaya ama nasil icli icli aglyior üzülümmü gülümmü bilemedim cok komik duruyordu ama ben o telsla hemen kosup kucagima aldim sakinlestirdim simdi pismanim keske kameraya cekseydim saka saka yine olsa yine sakinlestirmek icin kosardim hemen neyse bu sondu artik cikmam ve hazirlanmam gerek doktora gitcegiz birazdan tlf actim 11 de ge dedi
dünürcüm seni tekrar öpüyoruz hadi kiskanmayin sizleride öptük

kizlar simdi bizim mamamiz bitti yenisi alcam fakat biz hala 1 numara kullaniyoruz sizce artik 2ye gecmemiz gerekiyormu ya bir fikriniri alim dedim ben hazirlana kadar pc acik birakacam lütfen cevap yazin hemen cunku simdi alip gelmem gerek

kizlar simdi bizim mamamiz bitti yenisi alcam fakat biz hala 1 numara kullaniyoruz sizce artik 2ye gecmemiz gerekiyormu ya bir fikriniri alim dedim ben hazirlana kadar pc acik birakacam lütfen cevap yazin hemen cunku simdi alip gelmem gerek

ben kullanmıyorum canım ama senin için yazdım baktım googlea, 4-6 ay arası 2 numara mamaya başlanabilir yazıyor. dilay nerdeyse 6 aylık bence 2ye geçebilir

Canım ben iki numaraya geçtim sende geçebilirsin bence 6.ayın içindeler

ben kullanmıyorum canım ama senin için yazdım baktım googlea, 4-6 ay arası 2 numara mamaya başlanabilir yazıyor. dilay nerdeyse 6 aylık bence 2ye geçebilir

tsmm canim benim cok tsk ederim arastirdigin icin bende kac zamandir bakim bakim diyordum unutuyordum hep mamanin uzerindede 6aylik olana kadar yaziyor ama ben yinede icim rahat etsin diye bir sorum dedim bencede artik 2 ye gecme zamanimiz gelmis coktann hadi grs canim insallah bundan sonra devamli gelirsin

ohh beee bir çalıştım bir çalıştımmm ki sormayınnn zor toparladım vallahi işleri güçlerii :111::111::111:

hayır bende ayıp etmişim yani insan arada olsa azda iş yaparrr

Valla bende isyanlara geçiyordum az kalsın zeynoo,denöz,Hülya bugün nerdeler diyeeee:))hoşgeldin hayatım(zeynoo)

valla bende isyanlara geçiyordum az kalsın zeynoo,denöz,hülya bugün nerdeler diyeeee:))hoşgeldin hayatım(zeynoo)

ben burdayımm şekerimm geldim Hülya totosunu kaldıramamıştırrr
Denoz cugumude rahatsız etmeyin gece yoruluyorsaa işde uyukluyor olabilirrr

Yogun o yoğunnn

Bir çocuk daha geliyor desene

Valla bende isyanlara geçiyordum az kalsın zeynoo,denöz,Hülya bugün nerdeler diyeeee:))hoşgeldin hayatım(zeynoo)

CNM SEN KARI KAFALARI KULLANAMIYORMUSUN :44:

hemen anlatim bimeyenlerde ögrensinlerrr (hayata taş atan sarı kafaa)

Kullanıcı Kontrol Paneli[h=2]Ayarlarım[/h]

[h=3]Çeşitli Seçenekler[/h]Mesaj Editörü:
  • Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
  • Basit Editör - Sadece text alanı
  • Standart Editör - Toolbar

bu bölümde ki gelişmiş düzenliyici seçip degişiklikleri kaydet diyorsun

ohh beee bir çalıştım bir çalıştımmm ki sormayınnn zor toparladım vallahi işleri güçlerii :111::111::111:

hayır bende ayıp etmişim yani insan arada olsa azda iş yaparrr

aaa senin hobin değil miydi oo
canım senin işin burası zaten çalışıyorsunyaaa

üfff
benim de çok işim var
hadi öptüm hepinizi sonra görüşürüz

Canım bende düşündüm aynı şeyi geçen gün. Sma kullanıyoruz biz. Eşim yanlışlıkla 2 numara almış gelmiş. Ne olur ne olmaz dedim gittim 1 aldım yine. Evde açılmamış bekliyor 2 numara.
Bizde bugün tam 170 günlük olduk. 10 günümüz kaldı 6. ayımızın bitmesine.

Ben geçenlerde bir yerde okudum. 2 numaraya direk geçişlerde hazımsızlık yaşayabiliyormuş bazı bebekler. Onun için kısa bir süre 1 ile 2 yi karıştırıp vermek daha iyimiş. 4 ölçek mama koyacaksak 2 ölçek 1 numara 2 ölçek 2 numara şeklinde. Günden güne 1 azaltılıp 2 arttırılarak alıştırılıyormuş bebek.

Ben denemeyi düşünüyorum. 1 numara mamamız 3-4 gün yeter bize. Bu kutu bitince bizde 2 numaraya geçiş yapalım o zaman.

zeynom biz daha küçük sarı kafaları yeni öğrenmişken sen o büyükleri nasıl yapıyorsun he

google dan buldum kopyalayıp yapıştırıyorum canım

aaa senin hobin değil miydi oo
canım senin işin burası zaten çalışıyorsunyaaa

he yaa bencede öyle bir duruma dönüştü benim işş

benim k.v geçmiş 2 yee
bi baktım 2 yazıyor, niye 2 aldın diyorum e 6 aylık oldu nerdeyse digeri doyurmuyor dediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…