biz önce aşkımızı anlatıp sevgilimizi evliliğe ikna etmek istedikbohçalar, takılar kolay dünürüm kurban olsunlar gelinime
Eki Görüntüle 853963 Eki Görüntüle 853964 Eki Görüntüle 853971 Eki Görüntüle 853972 Eki Görüntüle 853974
biz önce aşkımızı anlatıp sevgilimizi evliliğe ikna etmek istedikbohçalar, takılar kolay dünürüm kurban olsunlar gelinime
Eki Görüntüle 853963 Eki Görüntüle 853964 Eki Görüntüle 853971 Eki Görüntüle 853972 Eki Görüntüle 853974
kızz sen böyle yapıon ondan sonra topikteki diğer kızlar özeniyor ayrılmaya kalkıyor
kizlar simdi bizim mamamiz bitti yenisi alcam fakat biz hala 1 numara kullaniyoruz sizce artik 2ye gecmemiz gerekiyormu ya bir fikriniri alim dedim ben hazirlana kadar pc acik birakacam lütfen cevap yazin hemen cunku simdi alip gelmem gerek
Canım ben iki numaraya geçtim sende geçebilirsin bence 6.ayın içindelerkizlar simdi bizim mamamiz bitti yenisi alcam fakat biz hala 1 numara kullaniyoruz sizce artik 2ye gecmemiz gerekiyormu ya bir fikriniri alim dedim ben hazirlana kadar pc acik birakacam lütfen cevap yazin hemen cunku simdi alip gelmem gerek
ben kullanmıyorum canım ama senin için yazdım baktım googlea, 4-6 ay arası 2 numara mamaya başlanabilir yazıyor. dilay nerdeyse 6 aylık bence 2ye geçebilir
valla bende isyanlara geçiyordum az kalsın zeynoo,denöz,hülya bugün nerdeler diyeeee:))hoşgeldin hayatım(zeynoo)
Tamam yaa tamam ben öleyim ozaman şifre yi aldım ben çekilin çekilin topikten aşağı atlıycam kimse tutmasın beni(((
2yıldır kocasızııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmm....(kociş 2yıldır Romanya'daydı geçenlerde (20 gün önce)geldi bu kezde Paris'e gitti ayda 1geliyor bir hafta kalıyor ama bu kez bende peşine düşcem hemde çocukla:)))adam her geldiğinde bir çocuk yaptı gitti:)))))
bu arada haftaya cuma da benim kocişim geliyor esracığım hobareeeeeeyyyy parti vaaarrr:)))))))
Valla bende isyanlara geçiyordum az kalsın zeynoo,denöz,Hülya bugün nerdeler diyeeee:))hoşgeldin hayatım(zeynoo)
ohh beee bir çalıştım bir çalıştımmm ki sormayınnn zor toparladım vallahi işleri güçlerii :111::111::111:
hayır bende ayıp etmişim yani insan arada olsa azda iş yaparrr
kizlar simdi bizim mamamiz bitti yenisi alcam fakat biz hala 1 numara kullaniyoruz sizce artik 2ye gecmemiz gerekiyormu ya bir fikriniri alim dedim ben hazirlana kadar pc acik birakacam lütfen cevap yazin hemen cunku simdi alip gelmem gerek
zeynom biz daha küçük sarı kafaları yeni öğrenmişken sen o büyükleri nasıl yapıyorsun he
aaa senin hobin değil miydi oo
canım senin işin burası zaten çalışıyorsunyaaa
Canım bende düşündüm aynı şeyi geçen gün. Sma kullanıyoruz biz. Eşim yanlışlıkla 2 numara almış gelmiş. Ne olur ne olmaz dedim gittim 1 aldım yine. Evde açılmamış bekliyor 2 numara.
Bizde bugün tam 170 günlük olduk. 10 günümüz kaldı 6. ayımızın bitmesine.
Ben geçenlerde bir yerde okudum. 2 numaraya direk geçişlerde hazımsızlık yaşayabiliyormuş bazı bebekler. Onun için kısa bir süre 1 ile 2 yi karıştırıp vermek daha iyimiş. 4 ölçek mama koyacaksak 2 ölçek 1 numara 2 ölçek 2 numara şeklinde. Günden güne 1 azaltılıp 2 arttırılarak alıştırılıyormuş bebek.
Ben denemeyi düşünüyorum. 1 numara mamamız 3-4 gün yeter bize. Bu kutu bitince bizde 2 numaraya geçiş yapalım o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?