ne kadar çok uyuyorum ben böyle ya!! Kendime engel olamıyorumaranızda benim gibi çok uyuyan var mı? Psikolojim bozulacak böyle giderse
tabiki canım o arkadaşın ailesinin durumuna göre söyledim..ama bazı aileler oğullarının maaşını kaptırmamak adına yapmadıkları kalmıyor neler duyuyoruz..Gelini kabullenmek istemiyolar v.s. Sosyologun eşinin ailesi bir talepte bulunmuyormuş eşi kendisi ailesine yardım ediyormuş..kayınvalideside elinden geleni yapıyormuş onlar için..insan iyi ve kötü niyeti az çok anlar..Belki illa yardım edin deseler mecbur tutmaya kalksalar işler farklı olurdu..size laf atmadım yani şeker sosyologun durumuna göre konuştum
ben kendime bile şaşırıyorum nasıl dayanabildim diye bende 18 ekimde en son gitmiştim, farkında olmadan annesi geçiyor günler meraklanma:)
ikili testler yaklaşıyor çok heyacanlanıyorum endişe rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bebeklerimize sağlık versin sizde çok heyacanlı mısınız kızlar
Ne kadar çok uyuyorum ben böyle ya!! Kendime engel olamıyorumAranızda benim gibi çok uyuyan var mı? Psikolojim bozulacak böyle giderse
senin de az kalmş kuzucum ya bak 10. haftadasn ben 11. haftaya girdiğimde uzman tv den o haftayı izledim ve artık düşük tehlikeniz % 1 diyodu.sen de atlatmış sayılrsın.ay ne güzel sen böle yazınca ben heycanlandım bende bir an önce atlatsam bi rahatlıcam gibi
ne güzel ya bizim kontrolümüze daha 10 gün var bu sefer geçmek bilmedi zatenayh maşallahbizimde yarından itibaren 11.haftamız bitiyor pazartesi günüde doktor kontrolümüz var bakalım bebişimiz ne kadar büyümüş merak içersindeyim ama babamız daha heycanlı cinsiyetini öğreniriz belki diyor, eğer söylemezse bile doktora dicem şuna Kız deyinde bende rahatlayım oda rahatlasın
ilk başta ben de yanlş anlamıştım cnm ama sonra o arkadaşın durumuna yorum yaptğı için ailelerin yapısı farklı ya o yüzden sonradan anladım.tAMAM BİTANEM BENDE YANLIŞ ANLADIM HAMİLELİK PSİKOLOJİSİ SANIRIM
ben de o günü bekliyorum zaten cnm 21 kasmda. senin daha çokmuş ben bitek benim o kadar uzun heralde arası diyodum bidecnm inş 2li testte öğrenirsin cinsiyetini :) bizim daha var benide aralığın ilk haftası çağırdı 2li test için ultrason muayenesinde bebeğin ense kalınlığını ölçüolar pipiş yada minişi varsada görünebilio bazen yengemn oğlandı görünmüştü :)
canım sık dişini bekle biraz allah korusun tehlikeli bi durum kanama falan yok nasl olsa sabret ki gittiğinde kocaman göresin minişinasılsınız kızlar?bende iyi sayılırım ama içim içimi yiyor.en son 3 kasımda bebişimi görmüştüm doktor 3 hafta sonra gel dedi.bir haftasını atlattık ama ben dayanamıcam sanırım.nede olsa kontrol hakkım var 15 gün içinde,gitsem mi acaba?doktor kızar mı ne desem ki? cee eee ben geldim desemolmaz mı
ben de öyle ümit ediyorum zaten cnm :26:
canım ah keşke gerçekten dediğin gib herşey karşılıklı olsa.ben bir ayaklarının altını öpmedim.içkiyi çok severler her yerde de içerler.ben namazımı kılıp kayınpederime içki sofrası hazırlamaya gidiyorum.nasıl ağır bşy düşün.evlenirken ellerini ceplerine attırmadık eşimle biz kendimiz aldık herşeyimizi ve sıfır borçsuz evimize girdik.dediğin gibi bide kendi ailemi düşünüyorum.benim annemle babam ayrı.annem kendine bakabilmek için temizliğe gidiyo merdiven yıkıyo bizden de bir kuruş kabul etmediği gibi her gelişinde kumbarama para atıyo doğum paramız biriksin diye.içim parçalanıyo onu öyle gördükçe ama izin vermiyo yardım etmeme durumumzu bildiği için.muhtaç olsunlar ihtiyaçları olsun canımı yesinler.ama kayınpederim gecede 100 tl içkiye veriyor!!!!
ne güzel ikinizin de maaşı var cnm.önceden ben de çalşıyoken sorun olmuyodu bunlar ama bebişi öğrenince çalışamadım.ücretli öğretmenlik yapıyodum ben her sene.anaokulu olduğu için bide bebiş zaten zor gelince malum hoplamak zıplamak gerekiyo dersi anlat çık yok bizde o yüzden biraz sıkntıya girdik.ben doğum parasını, bebeğin eşyalarının masrafını karşlayabilmek için bşyler yapmaya çalışyorum.evlenirken benim de 5 bileziğim vardı, kayınvaldem zincir bi kolye taktı yüzüğüyle o kadar onları da düğün masrafını karşılasın diye salona gelir gelmez aldlar elimden görümcemle kayınpederim.koluma bir bilezik yada künye takp da hevesimi alamadım içimde kaldı, ben hiçbirine ses etmedim.zaten o yüzden bu kadar ileri gittiler artık.ama artık çok zoruma gidiyo çünkü şu an tek düşündüğüm bebeğim.eşimle huzurluyum bunlar olmasa gerçi olsa da kıyamıyorum ona çok saf ve temiz olduğu için dinliyo onları.ben de paraymış altınmış düşünen birisi değilim, ama meleğimi birçok şeyden yoksun sıkıntıyla büyütmek istemiyorum tek düşüncem o.bebeğimi kimseye muhtaç olmadan büyütmek istiyorum benim kzdığm da o zaten biz bunu yapabilecek durumdayız ama bi şekilde izin verilmiyor keyfi durumlar için.ben günlerce aç kalayım sorun değil ama kursağından yok yere bebeğimin rızkını geçirenlere hakkımı helal etmiyorum.
maşşallah ya sen iyi dayanmışsın,ben dayanamıcam sanırım.sizlerin çoğunun mide bulantısı var ve halsiz olabildiğiniz için gün içinde hep aklınızda bebeğiniz ve ona göre dikkatli davranabiliyorsunuz.benim çok şükür şikayetim nerdeyse hiç yokçoğu zaman unutup kendimi yoruyorum ve yanlış hareketlerde bulunabiliyorum.bunun içinde hep endişeliyim acaba istemeden ona zarar veriyormuyum diye,bişey olmuşmudur diye.iyi olduğunu bilmek istiyorum hep
ne güzel ya bizim kontrolümüze daha 10 gün var bu sefer geçmek bilmedi zatenbi filmde izlemiştim adam yalancıktan doktorluk yapyodu "prostat yeminimiz var bizim olum" diyodu.yani onlar prostat yemini etmiş o kadar, yalan söylemezler kzıım
yok canım benim daha var ya 9+5 ama biz biraz geriden geliyoruz o yüzden hep tedirginim çok varmış gibi geliyo gerçi biz 12. haftadan sonra bile rahat olamayız o zamnda başka şeyler düşünürüzsenin de az kalmş kuzucum ya bak 10. haftadasn ben 11. haftaya girdiğimde uzman tv den o haftayı izledim ve artık düşük tehlikeniz % 1 diyodu.sen de atlatmış sayılrsın.
tebrikler canıımgünaydın güzel anneler
sonunda bebişimizin kalp atışını duyduk
maşallah gayet iyiymiş
sosyolog kalp atışı duyma tarihimiz: 09.11.2012
canım sık dişini bekle biraz allah korusun tehlikeli bi durum kanama falan yok nasl olsa sabret ki gittiğinde kocaman göresin minişi
aa döküntülerim olmuşAllah kocişime sabır versin aynaya bakıyorum da sanırım bu en çirkin halim ama adamcağız yine de beğeniyor (ya da beğendiğini söylüyor ) hani kız olursa annenin güzelliğini alırmış derler ya, benimki buradan yola çıkarsak kesin kız hatta süslü mü süslü kokoş mu kokoş bir kız
Canım benim diyetisyen sana hamile değilken ki yaklaşımla kilo verdirtmeye çalışmıyor, sadece hamilelikte doğru kilo kontrolü sağlıyor.
Fazla kilo ile hamile kalıp 1-2 kilo ile atlatan da var hatta kilo vererek doğuma giden de KK yı incele forumda yazanlar var bu tür sıkıntılarını paylaşan çözüüm bulanlar vs.
Bence senin moralini yüksek tutman lazım kendi kendine ara gazı vermeye çalış :128:
Bak ben 2-3 kilo aldım fazla uyuyorum ama akşam hiçbir yürüyüş fırsatını kaçırmam bazen eşimin banka da felan işi oluyor arabasız gidelim yürüyelim diye ben tutturuyorum arabayla giderse gelmeyeceğimi bildiğinden o da yürüyor.
Bazen ben bunaldım evde yürüyelim diye tuturuyorum.
Hiç moralini bozma ben bu boyla öyle bir kilo almıştım ki topaç gibi olmuştum hayatım da ilk kez :78:
Ama sonra verdim hepsini, şimdi hamilelikte alacagım kiloları dert etmiyorum çünkü nasıl vereceğimi öğrendim her seyim başı irade ve merak etme irade herkeste var sadece kullanıp kullanmamak sana kalmış.
Bak miss gibi hamişsin bozma moralini araştır bul derdinin caresini, korkma hepsini verirsin.
Zaten haziran anneleri doğumdan sonra kilo verme topiklerine taşınıcaz komple
sorma cnm ben gün sayıyorum hem edişe hem mutluluk böyle karşk bşyikili testler yaklaşıyor çok heyacanlanıyorum endişe rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bebeklerimize sağlık versin sizde çok heyacanlı mısınız kızlar
canım benim o dediklerini ben çok yaşadım kaç kez boşanmanın eşiğinden döndük biz.bir keresinde ben okuldayken kanamam olmuştu geçen müdür acile kaldırdı ben hastanede yatıyorum eşim beni aradı ablamın arkadaşının kına gecesi varmş ben oraya gidiyorum dedi ve gitti.annem de yoktu kanlı bezlerimi ordaki başka refakatçı değiştirdi perişan oldum hastaneden çıkıp eve kendim geldim sonra tartıştık benden daha mı önemliydi ablanın arkadaşının kınası dedim tartışmanın sonunda bana kapıyı gösterdi.taksiyle garaja gittim.nereye gideceğimi de bilmiyodum o zaman ailemle görüşmüyodum istememişlerdi eşimi alkol alıyolar diye.hangi otobüs denk gelirse bincektim. arkamdan arabayla gelmiş gel eve gidelim sabah gidersin istediğin yere dedi.kayınvaldem foçada oturuyo bikere de ben dershanedeydim çıkmama 1 saat var aradı beni ben anneme gidiyorum diyip gitti ve 2 gün kaldı.döndüğünde sen bekar yaşamaya devam et ben yokmuşum gibi diyip yüzüğümü çıkarttım bi arkadaşıma gittim hiç engel olmadı, ertesi gün de adliyeye boşanma dilekçesi vermeye.ertesi gün aramaya başladı ağlyodu dayanamadım geldi adliyeden aldı beni.en son da 4 ay önce görümcem bizim arabamızı alcakmış küçükparka arkadaşlaryla buluşmaya gitcekmiş bu arada evli ve gittiği yerden sabah dönüyo kendisi eşi denizlide çalışıyo, eşini bırakıp izmire gezmeye geliyo.neyse biz de o gün babama sobayla elektirik süpürgesi almaya gitcez eşim de işe gitcek.ben arabamz için izin istedim ya eşyalarmız olcak abala sabah erkenden sen kalkmadan biz onları alp gelsek olur mu dedim.o arabayı babam mehmetle bize aldı bana lazım veremem dedi.akşam durumu eşime anlattm ben ablama al dedim senin istemen yanlş dedi.biz birbirimize girdik sonra parka çıktım ben tartışma ilerlemesin diye park da evimizin önünde.ablasını aramış git bul şunu abla diye, ablası önce abimi arayıp kızınızn nereye gittiği belli değil biz mesuliyet kabul etmeyiz demiş.sonra bizim arabayla parka geldi nerden geldiyse artık, sen mehmeti mutlu edemiyosun bizle alp veremediğin var, biz hiçbirimiz seni bu evde görmek istemiyoruz artık şimdi git mehmete de ki ben seninle yürütemicem mutlu değilim ayrılmak istiyorum.eve geldim eşime anlattm ablan bana bunları söyledi dedim bana inanmad.telefonunu açıp bi mesaj okuttu ablası atmış ""canım kardeşim biz senin mutlu olmanı istiyoruz selday çok seviyoruz ama o seninle bu işi yürütmek istemiyor, aslında çok iyi bi kızcağız keşke böyle huyları olmasaydı da mutlu mesut yaşasaydınız, biz sizin aldğınz her karara saygı duyarız karar sizin""ben eve gelirken kadın bunu atmış eşime.ben onu okuyunca bayıldım hastanede açtım gözümü kanamam vardı kolumda serumlar yüzümde bir hava maskesi abimler gelmiş burdan çıkınca hep beraber sakaryaya bize gidiyoruz bu zamana kadar sen bizi neden aramadın dediler.......YANİ UZUN HİKAYE CANIM ÇOK MÜCADELE ETTİM AMA BUNDAN SONRA BÖYLE BŞY OLURSA BAŞIMI EĞMEM!!!!canım eşinle iyiysen kafana takma hiçbişeyi.Allah can sağlığı versin..tabi eşin ailesi çok öenmli helede sizin ailenizin hep içindelerse..çok daha kötü şeyler yaşaan arkadaşlarım var..eşiyle boşanma durumuna gelen,hatta boşanan...eşi ailesini dinleyen falan...eşin senin yanındaysa en güzeli bu...inşallah d,ger seylerde düzelir
kızlar 11-12 haftalıklardan haftaya kontrolü olan var mı? cinsiyet öğrenmeye başlarız artık di mi
Hiç bozulmasın psikolojin canım...Sonuçta içimizde bir oluşum var ve halsizlik uyku yapıyor elbet..Ben de çok uyuyorum öğlen 12 de bir kapıyorum gözlerimi uyandığımda hava kararmış oluyor düşün artık :)))Ne kadar çok uyuyorum ben böyle ya!! Kendime engel olamıyorumAranızda benim gibi çok uyuyan var mı? Psikolojim bozulacak böyle giderse
kızlar 11-12 haftalıklardan haftaya kontrolü olan var mı? cinsiyet öğrenmeye başlarız artık di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?