2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet canım aynen öyle..zaten gariban insanlar..oğullarından başka ne güvenceleri varki..napsınlar

ben kendime bile şaşırıyorum nasıl dayanabildim diye bende 18 ekimde en son gitmiştim, farkında olmadan annesi geçiyor günler meraklanma:)

maşşallah ya sen iyi dayanmışsın,ben dayanamıcam sanırım.sizlerin çoğunun mide bulantısı var ve halsiz olabildiğiniz için gün içinde hep aklınızda bebeğiniz ve ona göre dikkatli davranabiliyorsunuz.benim çok şükür şikayetim nerdeyse hiç yokçoğu zaman unutup kendimi yoruyorum ve yanlış hareketlerde bulunabiliyorum.bunun içinde hep endişeliyim acaba istemeden ona zarar veriyormuyum diye,bişey olmuşmudur diye.iyi olduğunu bilmek istiyorum hep

ikili testler yaklaşıyor çok heyacanlanıyorum endişe rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bebeklerimize sağlık versin sizde çok heyacanlı mısınız kızlar

bende çok heyecanlıyım ve endişeliyim.Allah sonumuzu hayır etsin,bebişlerimize sağlık sıhhat versin inşallah

Ne kadar çok uyuyorum ben böyle ya!! Kendime engel olamıyorum Aranızda benim gibi çok uyuyan var mı? Psikolojim bozulacak böyle giderse

moralini bozma canım bende ilk haftalarda öyleydim gözümü açamıyordum sonra yatmıcam kalkıcam dedim alıştırmaya çalıştım kendimi şu anda ise günde 12 saat uyumazsam kendime gelemiyorum, hayatta koltukta uyuyakalmam ama bi bakıyorum akşam saat 10 dedin mi içim geçiyor tv karşında

ay ne güzel sen böle yazınca ben heycanlandım bende bir an önce atlatsam bi rahatlıcam gibi
senin de az kalmş kuzucum ya bak 10. haftadasn ben 11. haftaya girdiğimde uzman tv den o haftayı izledim ve artık düşük tehlikeniz % 1 diyodu.sen de atlatmış sayılrsın.
ne güzel ya bizim kontrolümüze daha 10 gün var bu sefer geçmek bilmedi zaten bi filmde izlemiştim adam yalancıktan doktorluk yapyodu "prostat yeminimiz var bizim olum" diyodu.yani onlar prostat yemini etmiş o kadar, yalan söylemezler kzıım
tAMAM BİTANEM BENDE YANLIŞ ANLADIM HAMİLELİK PSİKOLOJİSİ SANIRIM
ilk başta ben de yanlş anlamıştım cnm ama sonra o arkadaşın durumuna yorum yaptğı için ailelerin yapısı farklı ya o yüzden sonradan anladım.
ben de o günü bekliyorum zaten cnm 21 kasmda. senin daha çokmuş ben bitek benim o kadar uzun heralde arası diyodum bide
canım sık dişini bekle biraz allah korusun tehlikeli bi durum kanama falan yok nasl olsa sabret ki gittiğinde kocaman göresin minişi

canım eşinle iyiysen kafana takma hiçbişeyi.Allah can sağlığı versin..tabi eşin ailesi çok öenmli helede sizin ailenizin hep içindelerse..çok daha kötü şeyler yaşaan arkadaşlarım var..eşiyle boşanma durumuna gelen,hatta boşanan...eşi ailesini dinleyen falan...eşin senin yanındaysa en güzeli bu...inşallah d,ger seylerde düzelir

canım benimde çok şükür bir şikayetim yok, benimde oturup kalkmama hareketlerime pek dikkat ettiğim söylenemez her gören söyleniyor bana ama sabredicem dedim sabrettim aklına kötü şeyler lütfen getirme ben bebeğim iyi şükür Allaha emanet dedim geçirdim zamanı

valla yalan söylese iyi olucak doktorla anlaşmam lazım Kız aşkından yoksa ölebilirz durumumuz iyi değil dün akşam bile pazarlık yapıyordu benle kız olursa güzel bir hediyem olur sana erkek olursa sen alırsın bana diyor hay Yarabbim Allah hayırlara götürsün bende onun sayesinde doktor söylemese bile benim kızım olucak diyorum psikolojimi bozdu

Son düzenleme:
senin de az kalmş kuzucum ya bak 10. haftadasn ben 11. haftaya girdiğimde uzman tv den o haftayı izledim ve artık düşük tehlikeniz % 1 diyodu.sen de atlatmış sayılrsın.
yok canım benim daha var ya 9+5 ama biz biraz geriden geliyoruz o yüzden hep tedirginim çok varmış gibi geliyo gerçi biz 12. haftadan sonra bile rahat olamayız o zamnda başka şeyler düşünürüz
ama ben isim bile düşündüm bebeğim için inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz miniklerimize

canım sık dişini bekle biraz allah korusun tehlikeli bi durum kanama falan yok nasl olsa sabret ki gittiğinde kocaman göresin minişi

canım kanamam yok çok şükür ama kalbi atıyor mu herşey yolunda mı diye çok merak ediyorumdün arkadaşım bana kahvaltıya geldi maşallah çok tatlı bir oğlu var 3 yaşında.ama ilk gebeliğinde 9. haftada kalp durduğu için kürtaj olmuştu.böyle örneklere şahit olunca endişeleniyor insan

aa döküntülerim olmuş Allah kocişime sabır versin aynaya bakıyorum da sanırım bu en çirkin halim ama adamcağız yine de beğeniyor (ya da beğendiğini söylüyor) hani kız olursa annenin güzelliğini alırmış derler ya, benimki buradan yola çıkarsak kesin kızhatta süslü mü süslü kokoş mu kokoş bir kız

iyi tatiller şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebişlerinize ve size bol sağlıklı günler

sağoL Arkadasım.. bi diyetisyen şart olDu.. yürüyüşe baslamıstık eşimle ama uzun sürmedi.. en iyisi ara vermeden devam etmek..

valla kızlar bilgisayarın basına geliyorum açıyorum bizim forumu okuyorum okuyorum ay hangisine cevap vereceğimi şaşırıyorum =) sona okurken son sayfaya gelmeden uykum geliyo.. zaten masal gibi geliyor yazdıklarınız =) hele Mehsel yok mu yorumları beni bitiriyo keyfim yerine geliyo gidip güzelce uyuyorumm.. ohh anası uyusun da bebişi büyüsün.. hadi bana tatlı rüyalarrr =)

ikili testler yaklaşıyor çok heyacanlanıyorum endişe rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bebeklerimize sağlık versin sizde çok heyacanlı mısınız kızlar
sorma cnm ben gün sayıyorum hem edişe hem mutluluk böyle karşk bşy :44:
canım benim o dediklerini ben çok yaşadım kaç kez boşanmanın eşiğinden döndük biz.bir keresinde ben okuldayken kanamam olmuştu geçen müdür acile kaldırdı ben hastanede yatıyorum eşim beni aradı ablamın arkadaşının kına gecesi varmş ben oraya gidiyorum dedi ve gitti.annem de yoktu kanlı bezlerimi ordaki başka refakatçı değiştirdi perişan oldum hastaneden çıkıp eve kendim geldim sonra tartıştık benden daha mı önemliydi ablanın arkadaşının kınası dedim tartışmanın sonunda bana kapıyı gösterdi.taksiyle garaja gittim.nereye gideceğimi de bilmiyodum o zaman ailemle görüşmüyodum istememişlerdi eşimi alkol alıyolar diye.hangi otobüs denk gelirse bincektim. arkamdan arabayla gelmiş gel eve gidelim sabah gidersin istediğin yere dedi.kayınvaldem foçada oturuyo bikere de ben dershanedeydim çıkmama 1 saat var aradı beni ben anneme gidiyorum diyip gitti ve 2 gün kaldı.döndüğünde sen bekar yaşamaya devam et ben yokmuşum gibi diyip yüzüğümü çıkarttım bi arkadaşıma gittim hiç engel olmadı, ertesi gün de adliyeye boşanma dilekçesi vermeye.ertesi gün aramaya başladı ağlyodu dayanamadım geldi adliyeden aldı beni.en son da 4 ay önce görümcem bizim arabamızı alcakmış küçükparka arkadaşlaryla buluşmaya gitcekmiş bu arada evli ve gittiği yerden sabah dönüyo kendisi eşi denizlide çalışıyo, eşini bırakıp izmire gezmeye geliyo.neyse biz de o gün babama sobayla elektirik süpürgesi almaya gitcez eşim de işe gitcek.ben arabamz için izin istedim ya eşyalarmız olcak abala sabah erkenden sen kalkmadan biz onları alp gelsek olur mu dedim.o arabayı babam mehmetle bize aldı bana lazım veremem dedi.akşam durumu eşime anlattm ben ablama al dedim senin istemen yanlş dedi.biz birbirimize girdik sonra parka çıktım ben tartışma ilerlemesin diye park da evimizin önünde.ablasını aramış git bul şunu abla diye, ablası önce abimi arayıp kızınızn nereye gittiği belli değil biz mesuliyet kabul etmeyiz demiş.sonra bizim arabayla parka geldi nerden geldiyse artık, sen mehmeti mutlu edemiyosun bizle alp veremediğin var, biz hiçbirimiz seni bu evde görmek istemiyoruz artık şimdi git mehmete de ki ben seninle yürütemicem mutlu değilim ayrılmak istiyorum.eve geldim eşime anlattm ablan bana bunları söyledi dedim bana inanmad.telefonunu açıp bi mesaj okuttu ablası atmış ""canım kardeşim biz senin mutlu olmanı istiyoruz selday çok seviyoruz ama o seninle bu işi yürütmek istemiyor, aslında çok iyi bi kızcağız keşke böyle huyları olmasaydı da mutlu mesut yaşasaydınız, biz sizin aldğınz her karara saygı duyarız karar sizin""ben eve gelirken kadın bunu atmış eşime.ben onu okuyunca bayıldım hastanede açtım gözümü kanamam vardı kolumda serumlar yüzümde bir hava maskesi abimler gelmiş burdan çıkınca hep beraber sakaryaya bize gidiyoruz bu zamana kadar sen bizi neden aramadın dediler.......YANİ UZUN HİKAYE CANIM ÇOK MÜCADELE ETTİM AMA BUNDAN SONRA BÖYLE BŞY OLURSA BAŞIMI EĞMEM!!!!

Ne kadar çok uyuyorum ben böyle ya!! Kendime engel olamıyorum Aranızda benim gibi çok uyuyan var mı? Psikolojim bozulacak böyle giderse
Hiç bozulmasın psikolojin canım...Sonuçta içimizde bir oluşum var ve halsizlik uyku yapıyor elbet..Ben de çok uyuyorum öğlen 12 de bir kapıyorum gözlerimi uyandığımda hava kararmış oluyor düşün artık :)))

kızlar 11-12 haftalıklardan haftaya kontrolü olan var mı? cinsiyet öğrenmeye başlarız artık di mi

Benim perşembe günü kontrolüm var. 12 nin içinde oluyorum ama çok zor heralde. Büyük ihtimalle 1 hafta sonrasına da ikili test randevusu alınacak. O zaman belli olacağını düşünüyorum.

Arkadaşımla aynı doktorumuz. O geçen yıl doğum yaptı. İkili test için gideceğimiz yani doktorumuzun anlaşmalı yeri de aynı. İnanılmaz tecrübeli bir adam işinde ikili testi yapacak kişi. Ve ultrason cihazı da çok kaliteli. Biraz tuzlu sanırım :1 Ama bir kerelikten bir şey olmaz.
Arkadaşım 13. haftanın içindeyken kesinlikle kız demişti o doktor ve yanılmadı.

Bakalım inşallah benimde belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…