2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canim benim tabiki bir cogumuz özel hayatinda herkese gülücükler sacan durmadan siritan tipler degilizdir dimi
suan yazini okuyunca ben bile tirstim kiz senden :18::18: saka saka canim benimkayinvaliden de amma uyanikmis hee nasilda kvirmiss aslinda iyi etmis hee taktirde etmek gerek aslinda degismesi gerektiginin farkinda bir kadin:44:

kesinlikli katiiyorum sana agam hemen harcamaya kaltilar senii ( Yalacaki sari kafa ) Ay aslinda yazdiklarini okuyunca cok duygulandim kiz yasadiiklarimiz aklima geldiisen cok yasa emii

canim sen yazdiklarima alindinmii aslinda alinacak birseyde yazmamistim yaa kimsede yazmamistisanirim senin sinirlerin cok gerilmis ben zaten tamamen birak ugrasma da demedim cünkü arabada yatiriyor dediginde cok üzülmüstüm arbayi birakmasi sarti onun icin ugrasman gerekiyordu ve ugrastin iyide ettin sonunda yataginda ytamaya basladi oglusun. benim demek istedigim sey uyku egitimi vermeye calsirken oglusunun uykusu olmadigi halde uyutmaya calismandii canim onun icin cok zorluyorsun demistim sanirim ben anlatamadim sana ya uykusu yoksa birak ugrasma o yukusu gelince uyur demistim illaki ayni saate yatip kalkacak diye bir sart kural yok

dün doktora gittimde bir bayan vardi yeni dogmus bir bebek kucaginda bir haftalik yok daha sanirim yeni cikmis hastaneden kucaginda kücücük duruyor birde benim kizima baktim kucagimda oturuyor kocaman olmus kendi adima cok üzüldüm ve cokta kizdim ne cabuk bebeklik dönemleri gecti ve biz gaziydi caziyid cuzuydu derken o anini rahat rahat yasiyamadik kendi adima ise biliyorsun turkiyede gitcem kv de ne olcak tatilim burnumdan gelcek diye kafana takarak ve turkiyede ayni sekilde yasiyarak kiziminn ilk aylarini kacirdigimin farkinda vardim bundan sonrada hic birseyi kafama takmamaya calisacagim kizim ne istiyorsa o olcak onun artik hic bi anini kacirmak istemiyorum . lütfen sende uyku egitimi vercem diye oglunun bu dönemlerini kacirmaa canim benim kimseyede kizma herkes kendi fikrini yazdi bunu yazamiyacak kadar hukukumuz yokmu ya:44::44: ben burda sizlrden baska kimseye birseylerimi paylasmiyorum kendime cok yakin buluiyorum sizleri bilmiyorum sizlerde ayni seyi dunuyormusunuz benim icin ne kadar benimiszyorsunuz bilemiyecem ama böyle olunca benim yazdiklarima bazilar cikip alinca ben cok uzuluyorum ya
bundan sonrada kim bana ne yaziyorsa ona cevap yazsam daha iyi olcak sanirim düsüncelerimi fikrimi yazmaya cekinir oldum iyice

ay cnm bilmezmiyiz bebeğinin üstüne nasıl titriyorsun tabiki onun rahatı için yazpıyorsun üzülme biz sadece ikiniz de çok yoruldunuz diye şey ettiydik ama en iyi o bebeğin annesi bilir yani hepimizin bebişlerinin huyları karakterleri farklı velhasılı kerem seni seviyoruuuz

tabiki cnm sana da ve tüm bebişine uyku eğitimi veren yada daha başka şeyleri uygulayan annelere hiç sözüm yok her bebek farklı ve farklı ihtiyaçları var , herkes bebeğinin huyunu ne istediğini nasıl rahat edeceğini bilir ben sadece hani esra çok yoruldu ya bu aralar ne bileyim işte üzüldüm ben ona yoksa kimse bebeğinin kötülüğünü istemez..

cnm kocana ne güzel sürpriz yapmışsın süpersin valla bravooo alkış sana yakında yani 1buçuk ay sonra da benimkinin doğum günü var bakalım neler yapabilicem...

ISTERIM ISTERIMM SEVSINLER YA CIDDENcanim benim ya senden daha iyi dünürmü bulcam ama gelin kv denin topragindandir derler sende kv den gibi olmazdin dimi:44:ama yok yok benim dünürüm bitane olmaz öyle ama bak bu torun isi kafami karistirdi kizz bende bebekleri cok seviyimmm hele bu torunda ölürüm ölürümm yabuna bir cözüm bulamim biz en iyis:44::44:

canim ben yazarim sana cevap yazmaz olurmuyum sen üzülme bitanemm tsk ederiz gelinin icin yazdiklarina kayin annesi :))) cok tsk ediyor ellerinden öpüyor ömerinde yanaklarindan öpüyoruz

ajanda 2 notları :

spring

benimkide bu ara geceleri uyumuyor. normalde gündüz uykusu yoktu ama gece uykusu iyiydi. gece 2 kez falan kalkardı. bende iyi kötü uykumu alıyordum. en azından şu anki gibi aptal olmuyordum. şimdi bildiğin aptal gibiyim. çünkü çok sık uyanıyor gece. nerdeyse saat başı. hiç diştir diye düşünmemeiştim ama artık düşünmeye başladım. hatta emmemesi bile ondan gibi gelio bana. biberon dişini kaşıyor. göğsüm yumuşak. sanırım ondan emmek istemiyor. hatta bu ara biberonla bile zor yediriyorum. yemeğin ortasında elini ağzına sokup uuuu uuuvvvv gibi sesler çıkarıyor. sanırım damağı kaşınıyor.

wait

süpriz aslında yarındı.ama söylemek durumunda kaldı. çünkü kartın limiti bitmiş. yarın gidemeyiz o zman dedi. soruncada söyledi nereye gitceğimizi. uzun zamandır bi kahvaltı istiyordumm. kahvaltıya götürcekmiş. ansızın beni götürebilseydi bu sefer gerçekten süpriz yapmayı becerecekti ama olmadı. gene olmadı.

hülya demekki yeterince secret on mode da değilmişim.

dilca

maalesef ertelemek = ben

son dakikacıyım feci şekilde. bide çocukla iş yapamıyorum ben. detaycıyım. ve evim cadde kenarı. çok toz olduğu için ille çırparak iyice toz olarak yapcam temizliği. böyle olunca hiç bşi yapamıyorum ev hepten dapdağınık oluyor ha bide en büyük sorunumuz çok dağıtıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
kac saatir niye kimse birsey yazmamiss bugun:44::44: topige bir halley oluyor cidden tadimizmi kacti yoksa nazarmi degdi bize nolduu ya

Iyi aksamlar guzel anneler hepimiz bebislerimiz icin elimizden gelenin en iyisini yapmaya calisiyoruz inaniyorum.amma onlara iyi gelen her bir seyi onlar beyenemezlerkikendilerini nasil iyi hiss ediyorlarsa oylede yapmaliyiz.benimki emzikle ayagimda uyuyor.bazende geziniyoruz evde bode bakiyorumki uyumus ay ben butun bebisleri yerim.aksamda3saatde bir veriyorum mamasini.gece yiyip yatiyor bide sabaha karsi6ile7 arasi uyanip yedirtiyorum ve uyuyor.sabahlarda eskisi gibi agliyarak degil konusara eee duruyor.bizde bebisim bizim odada uyuyor. allah sizleri korusun bebisler hepiniz bir meleksiniz.

kac saatir niye kimse birsey yazmamiss bugun:44::44: topige bir halley oluyor cidden tadimizmi kacti yoksa nazarmi degdi bize nolduu ya

bence nazar değdii. kesin ocak şubat bilumum diğer ayların annelerinin gözü var burda

Ben bu cocugu napayım napayım geceleri uyuyabilmek istiyorum ins biran once gecer de rahat ederiz. Ben artik ogluma neredeyse herseyden veriyorum cok sukur o da yiyor ama daha corba yapamadim birde kasik mamasi alsam mi ya

ilk kez aptamil kullanıyorum. gaz yapar diye korkmuştum almamıştım bu zamana kadar. gerçekten çok gaz yaptı. bebelac şekerli sanırım. onu güzel yedi ama emmesine kötü etki yaptı gibi hissediyorum. similacı son günlerde içmiyordu. tadını beğenmiyordu. sma da gaz yapar diye cesaret edemiyorum. kaldı hipp. hipp kullananlar nasıl buluyorsunuz mamayı.

Ben bu cocugu napayım napayım geceleri uyuyabilmek istiyorum ins biran once gecer de rahat ederiz. Ben artik ogluma neredeyse herseyden veriyorum cok sukur o da yiyor ama daha corba yapamadim birde kasik mamasi alsam mi ya

benimkide uyumuyorr. bir iki kere elma armut verdim daha bişi vermedim. uykusuzluktan işte sıkıntı çekiyorum. hiç enerjim kalmıyor. evdeyken bi şekilde idare ediyorum ama işteyken çok zor

Ben ise gittigimde biraz dinleniyorum galiba ya. Ben normalde de pek aktif degilimdir yatmayi severim eee bebisde maşallah aktif

Ben daha hic bisey vermedim ne zamandir basladim biseyler vermeye doktor verme ay sonunu bekle dedi.

ne bilim sıkılıyorum işte. eşim maç izlemeye kahveye gitti. çok acındırdım kendimi gitme diye ama gitti

Kızlar benim kız malum Pazartesi 4.ay aşılarını oldu bugün hala huzursuz bu durum normal mi gerçi doktor 1 hafta sürebilir dedi ama ben çok üzülüyorum çaresiz kaldım

Kizlar sizin bebisler kac aylikki corba verigorsunuz lutfen benide bilgilendirin

bizim dr ek gıda yanlsıı aslında canım ama çorba için erken dedi
ilk bi ay sadece meyve ve kendi yaptğn yoğurt dedi
ha bide yoğurdu sevmezse diye azcık da pekmez izni verdi
onun dışında şeker bal kesinlkle yasak
pekmez de doğal kv yaptı

salı gününden beri hipp kullanıyorum. bi yamugunu görmedim. gerci sadece gece yatarken 4 ölçek alıyor. onun dışında tüm gün anne sütü
Kizlar sizin bebisler kac aylikki corba verigorsunuz lutfen benide bilgilendirin

benimki 1 haziran doğumlu

bizim doktor da tam tersi ilk 6 ay süt ve süt ürünü yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…