canim benim tabiki bir cogumuz özel hayatinda herkese gülücükler sacan durmadan siritan tipler degilizdir dimicanım siz benim böyle burda sürekli güldügüme enerjik davrandıgımda bakmayın
normalde niranın dedigi asabi ve sinirli tarafım günlük hayatımda daha baskındır. onun için k.v de de çekinir benden.
ilk sordugumda önce yanlışlıkla aldım dedii, bende hııı falan deyince digeri doyurmuyor zaten 6 aylık oldu nerdeyse diye
kasıtlı aldıgını bi şekilde belli etti zatenyanii yanlışlıkla aldım diyerek asıl niyetini zaten baştan kamufule ettii (uyanık k.v de)
bende çok üzerinde durmadım zaten geçmemiz gerekiyordu diye.
evet maviyi aldım benimde içime sinen o olduuçok tşkler bebişim
suan yazini okuyunca ben bile tirstim kiz senden :18::18: saka saka canim benim
kesinlikli katiiyorum sana agam hemen harcamaya kaltilar senii ( Yalacaki sari kafa )demek durup dururken birden bireeee heee
üye oldugumdan beri her sayfada her karışda emegim var benimdeee
gündüz demedim gece demedimm yazdım da yazdımmdoguma bile burda sohbet ederken gittimm
hem gece vardiyasına hem gündüz tayfasına bir fiil katıldımm
ne yaptıysam ne aldıysam ne duyduysam geldim burda paylaştımm
dogum yaptımm koşa koşa geldim ogluşumun resmini koydum
dogumdan sonra yaşadıgım her ayrıntıyııı sizlere detay detayy yazıp bilgilendirdim
dogumdan sonrada aynı tempoda aranıza katıldım kopmadım uzaklaşmadım
şimdi durup dururken birden bire oldu demeye hiç mi utanmadınızzzhiç mi yüzünüz kızarmadııı
terbiyesiz nankör kedilerrr
Sanirim burda bana gönderme yapiyorsun.. Dün ben az degil 6 gündür ugrasiyorum simdi birakirsam olurmu demistim..
Oglusumu deli gibi seven kollayan ben biran yazilarlara bakinca kendimi canavar gibi hissettim acaba öylemi hissettirdim size de.. Taliaa da yazmis cok zorluyorsun cocugu diye emzigini cekip agzindan birden almadim hep sacini oksayip elini tutarak agladigin da hemen kucagima alip öperek-sarilarak sakinlestirdim, sadece okadar dar araba da yatmasin rahat yatagina alissin diye anlamasi icin ugrasiyorum cok kati davranmadigim halde vicdanim sizliyor ogluma uyku egitimi vermeye calistigim icin diye de daha önce de yazmistim üzülerek
canim sen yazdiklarima alindinmii
dün doktora gittimde bir bayan vardi yeni dogmus bir bebek kucaginda bir haftalik yok daha sanirim yeni cikmis hastaneden kucaginda kücücük duruyor birde benim kizima baktim kucagimda oturuyor kocaman olmus
bundan sonrada kim bana ne yaziyorsa ona cevap yazsam daha iyi olcak sanirim