eeee ben yok muyum notlarındaaaaaaaaa
aynen canım ev resmen zindan oldu bana
Allah tan kızım var onla oyalanıyorum yoksa patlardım
alışkın da değilim ki böyle yaşamaya daha zor oluyor
bizim genelde aramız iyidir kocamla iyi anlaşırız
tek sorunumuz annesi
dediğin gibi böyle davranarak beni iyice uzaklaştırıyor annesinden haberi yok
böyle olmamızın sebebinin o kadın olduğunu düşündükçe afakanlar basıyor öfkem büyüdükçe büyüyor
ama sanırım artık ailesiyle görüşmek istemediğimi söylicem
benim huzurumdan daha önemli değil onlar
gitsin o görüşsün istediği zaman ama ben artık yüzlerini görmek istemiyorum
kp i severim aslında ama kv den nefret ediyorum şu an
bilmiyorum ne olacak Allah sonumuzu hayır etsin
şimdiye kadar hep susup alttan aldım da ne oldu canım bak yine başa döndük
ne yapıp edip aklıyor onları
empati yeteneği sıfırdır sağolsun
ama dediğin gibi kardeşi evlenince görücem ben onları
sana da günaydın şekerim
kız bu saatte ne işin var pazarda
zeyno, pdnk, denizkızı, tokoyay
söylediklerinize kesinlikle katılıyorum çok iyi yapıyorsunuz
bebekler nasıl mutlu olacaksa öyle yapın tabikii
bir bebeğin ihtiyaölarını en iyi annesi bilir
benim oğlumun da halinden şikayeti yok ki teyzelerii
hatta eskisinden çook daha mutlu sağa sola gülücükler saçıyor
eskiden çok sıkıntılıydı yavrum uyku konusunda demek ki benim bebeğiminde ihtiyacı buymuş
kız zeyno emziği öyle yazmışsın yaa benimde içinm burkuldu bak. ay öyle kaddarca çekmedim yaaa:26:
şaka bi yana canım sadece uyurken biraz emerdi zaten çoğu zaman emziksiz yatardı önceden de.
no problem yani canlar
Sanirim burda bana gönderme yapiyorsun.. Dün ben az degil 6 gündür ugrasiyorum simdi birakirsam olurmu demistim..
Oglusumu deli gibi seven kollayan ben biran yazilarlara bakinca kendimi canavar gibi hissettim acaba öylemi hissettirdim size de.. Taliaa da yazmis cok zorluyorsun cocugu diye emzigini cekip agzindan birden almadim hep sacini oksayip elini tutarak agladigin da hemen kucagima alip öperek-sarilarak sakinlestirdim, sadece okadar dar araba da yatmasin rahat yatagina alissin diye anlamasi icin ugrasiyorum cok kati davranmadigim halde vicdanim sizliyor ogluma uyku egitimi vermeye calistigim icin diye de daha önce de yazmistim üzülerek
Valla herkesi toplu sopadan geçiririm he.
Kimse kimseyi eleştirmiyor arkadaşlar. Herkes kendi fikrini yazıyor. Ben sizden okuduklarımla bozulan uyku düzenini tamir etmeye çalıştım oğlumun am ne bende ne onda o ışık yok bu aralar.Onun için pes ettim, ona amadeyim şu an.
Elbet sizde durmanız gerektiğini hissetseniz psikopatlık yapıp devam etmeyeceksiniz.
Herkes kendi duygularını dile getiriyor. Alınganlıklara yer yok, pilissss.
O zaman öpüşek.
O zaman öpüşek.
Zeyyyno esra nerdeler gelsin de güzel bi öpüşün
bi de beni öpün hatta eşim öpmüyor pek bu aralar ihtiyacım var
ben genelde yoğurt ve meyve veriyorum arada çorba olarak patates,havuç,irmik pişince sonra yağ döküyorum öğle veriyordum bugün ilk defa farklı çorba yaptım kızım severek yedi bal kabağı,patates,maydanoz,brokoli,irmik pişirdim sonra yağ döktüm verdim
hayatım olur mu öyle şey yaSanirim burda bana gönderme yapiyorsun.. Dün ben az degil 6 gündür ugrasiyorum simdi birakirsam olurmu demistim..
Oglusumu deli gibi seven kollayan ben biran yazilarlara bakinca kendimi canavar gibi hissettim acaba öylemi hissettirdim size de.. Taliaa da yazmis cok zorluyorsun cocugu diye emzigini cekip agzindan birden almadim hep sacini oksayip elini tutarak agladigin da hemen kucagima alip öperek-sarilarak sakinlestirdim, sadece okadar dar araba da yatmasin rahat yatagina alissin diye anlamasi icin ugrasiyorum cok kati davranmadigim halde vicdanim sizliyor ogluma uyku egitimi vermeye calistigim icin diye de daha önce de yazmistim üzülerek
ben dün gece en az 10 kere kalkmışımdırcanlar bişey soracağım benim oğluun gece uykuları iyidi ama son gündür bozuldu hele dün mahveti beni neden olabilir acaba geçici mi
aynen öyle canım herkes kendi bebeğini en iyi tanır ve onun için en iyisini isterzeyno, pdnk, denizkızı, tokoyay
söylediklerinize kesinlikle katılıyorum çok iyi yapıyorsunuz
bebekler nasıl mutlu olacaksa öyle yapın tabikii
bir bebeğin ihtiyaölarını en iyi annesi bilir
benim oğlumun da halinden şikayeti yok ki teyzelerii
hatta eskisinden çook daha mutlu sağa sola gülücükler saçıyor
eskiden çok sıkıntılıydı yavrum uyku konusunda demek ki benim bebeğiminde ihtiyacı buymuş
kız zeyno emziği öyle yazmışsın yaa benimde içinm burkuldu bak. ay öyle kaddarca çekmedim yaaa:26:
şaka bi yana canım sadece uyurken biraz emerdi zaten çoğu zaman emziksiz yatardı önceden de.
no problem yani canlar
canım esra dün de söyledi sıkıntılı birazben gönderme yapmadım, bunu direk sana alıntı yaparak da söyledimm.
canavarca hissetmene sebebiyet verecek bişi de yazmadık. sen öyle hissettiysen yapabilecgim bişi yok.
aynen canım ev resmen zindan oldu bana
Allah tan kızım var onla oyalanıyorum yoksa patlardım
alışkın da değilim ki böyle yaşamaya daha zor oluyor
bizim genelde aramız iyidir kocamla iyi anlaşırız
tek sorunumuz annesi
dediğin gibi böyle davranarak beni iyice uzaklaştırıyor annesinden haberi yok
böyle olmamızın sebebinin o kadın olduğunu düşündükçe afakanlar basıyor öfkem büyüdükçe büyüyor
ama sanırım artık ailesiyle görüşmek istemediğimi söylicem
benim huzurumdan daha önemli değil onlar
gitsin o görüşsün istediği zaman ama ben artık yüzlerini görmek istemiyorum
kp i severim aslında ama kv den nefret ediyorum şu an
bilmiyorum ne olacak Allah sonumuzu hayır etsin
sana da günaydın şekerim
kız bu saatte ne işin var pazarda
merhaba kızlar bir sorum olucaktı size sezeryan doğum sonrasında ilişki anında kanama yaşayan var mı bir kaç seferdir kanamam oluyor neden olabiliyor acaba
Dun kitap okuma konusu konusulmustu bugun yine deneyeyim dedim sonuç kitabi aldi yiyor
harfiyyen katılıyorum
ben de kızımı koynumda çok uyuttum o şekilde daha rahat ediyordu çünkü daha uzun uyuyordu
öyle alıştırma diyen çok oldu ama şimdi diyorum ki iyi ki yapmışım
kokusunu içime çeke çeke uyuttum miniğimi
şimdi göğsüme sığmıyor rahat edemiyor ve ben o halini özlüyorum
artık ayağımda uyutuyorum sallıyorum hatta uyuduktan sonra da indirmiyorum ayağımdan
hemen uyanıyor çünkü
ha uğraşsam biraz illa ki alışacak ama ben böyle istiyorum
bebeklikleri çok çabuk geçiyor ve ben doyamadan büyüyecek diye korkuyorum
bu anın tadını çıkarmak istiyorum hep yakınımda dibimde olsun temas edeyim dokunayım istiyorum
haliyle de hep elimin altında olmasını seviyorum
daha minicikler ya düşünsenize dünyaya geleli 5 ay olmuş
onlar için her şey yeni ve yabancı sesler ışıklar
e haliyle de bir günleri bir günlerine tutmuyor
biz bile bir gün çok uyuyoruz bir gün sabaha kadar oturuyoruz
onlara da biraz özgürlük vermek lazım
kolay iş değil ki bebeklik de anam her şey yabancı onlara
yetmiyormuş gibi damağı kaşınır diş çıkar gazı olur karnı ağrır yata yata sıkılır filan
ayy bilmiyorum ya ben hiç kıyamıyorum bebeklere
zaten hayatları boyunca bir kurallar disiplinler silsilesi içinde büyüyecekler
kızmayın ama bırakın da bebeklikleri bari keyiflerince geçsin yahu :78:
yaşasın bebişler :124:
Irmıgı ne kdr koyuyorsun canım yaa
Bu corba işini beceremıcem dıye korkuyorumm
Eki Görüntüle 854675 Eki Görüntüle 854687 Eki Görüntüle 854686 Eki Görüntüle 854685 Eki Görüntüle 854681 Eki Görüntüle 854689 Eki Görüntüle 854677 Eki Görüntüle 854688 Eki Görüntüle 854683 Eki Görüntüle 854682 Eki Görüntüle 854680 Eki Görüntüle 854678 Eki Görüntüle 854676 Eki Görüntüle 854690 Eki Görüntüle 854684 Eki Görüntüle 854679
valla canım ben bu eğitime başalamadan önce çok düşünüdm ya hep ya hiç dedim emzik ya da başka hiç bişey vermeme kararı verdim. tam anlamıyla kendi kendine uyumayı öğrenirse bi uyku arkadaşı düşünüyorum bu aralar dikkati çok dağınık zaten.
15 gündür emzik yok bakalım şimdilik fena diil ama ara ara hala emzik istediğini düşünüyorum...
çok mu kaddarım ben yaaaa:26::26::26::26:
talia neden öyle düşündün canım
biz seni okumaktan büyük keyif alıyoruz
bölmeyelim sen konuş biz dinleriz
seyzen sana bişey sormak istiyorum
benim oğlum daha hiç ağlamadan ve yatır-kaldır yapmadan uyumadı
bu yöntemde 2 hafta deneniyor zannedersem
sanki oğlum hep ağlayarak uyuyacak gibi geliyor bana
benim korktuğum şey sanki bu yöntem oğlumun uyuma şekli olacak gibi
bi de esraya söylemişsin ya elleri ve dizleri ile itmeyi ben bugün yaşadım. ama inat ettiği için mi yoksa emmek isteğiyle göğsüme doğru eğildiği için mi tam bilmiyorum
ilgin olansa oğlum emzik istemiyor
bide emziğin tersini emiyor ısrarla unuttu emzik nasıl emilir:26:
farkında mısınız artık geçmişi okumak gibi bir derdimiz yok Hiç muhabbet olmuyor ya
birisi yazdı eşinin doğum günü yakınmış benimkinin de 15 kasım napsak ki??
Ben ne yapsam bilmiyorum ama çok sürpriz enerjim de yok gibi:106::106::106:
Yarın bi dolşıcam mağazaları hediye alabilriim aslında sürpriz parti yapmak istiyorum ama bakalım nasıl olcak??
temmuz anneleri bebeklerine kitap okuyormuş içinizde bebeğine kitap okyan var mı?
Bi de hep aklıma geliyor sormayı unutuyorum acaabbba bu bebeğin adının emir olmasıyla zeyynonun bir alakası var mı???
ben kitap okumayı denedim ama pek sallamadı yokmuşum gibi yaptı
yaa oğlumun poposu çok büyük. özellikle yüzüstü yattığında koca bi popo ortaya çıkıyo :)
bide ne kadar büyüdü ya. kucağıma sığmıyor arrtık
benim kızda yabaniii
yabancıları görünce
bakıp bakıp içli içli ağlıyor
bugünde yabaniliği üstündeydi
millet gidince kahkahalar gülücükler attı zilli
bide ben başımı örtüp lens takınca tanımıyor banada ağlıyor
mümkün değil annesi olduğuma inandıramıyorum
kitap okumuyoruz ama şarkı söylüyoruz sohbet ediyoruz
hülya annemlere gelmeyin diyemezdim. torunlsrını özlüyorlar. hem bende onları özlüyorum. sadece evi toparlayamadım stres oldum falan diyecektim ki gerek kalmadan annnem acaba haftaya mı gelsek dedi. falan falanca sebepten. bende olur benimde işlerim vardı dedim halloldu kendiliğinden
günaydın canım
benim kız da 6 dedin mi uyanıyor
gece de elli kere kalkıyor perişan oluyorum
sürekli vikvik mızmızlanmalar filan
tam olarak uyanmıyor da uykulu ama ağlıyor memesini istiyor
veriyorum atıyor tekrar ağlayıp istiyor
bir süre böyle debeleniyoruz gecenin bir vakti
Sorumu mazur görün arkadaşlar çünkü hep karıştırırım, bal kabağı dediğiniz tatlı yaptığımız kabak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?