2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bence eşinle değilde direk kv ile konuş eşin sürekli sen yakındıkça seni haksız gibi görmeye devam edecek çünkü.
annesine söyle içindekileri böyle böyle diye açık açık anlat tabi senin yüzünü görmek istemiyorum deme de
aramızdaki problemleri eşime yansıtmadan ikimiz halledelim de. bu şekilde davranarak oğlunu da üzmüş oluyorsun beni de diye konuş sonuçta senin de oğlunun eşi olduğunu kızının annesi olduğunu ve senden de vazgeçemeyeceğini de vurgula. ben eşimin daha fazla arada kalıp üzülmesini istemediğim için seninle açık açık konuşmak istedim de.
inşallah hallolur sorunlarınız sonuçta ailenin bir parçası ve hep öyle olmaya devam edecekler. ilk adımı sen atarak eşinin de seni takdir etmesini sağlamış olursun hem. o kadarını da görmeyecek kadar anlayışsız değildir eminim.

Valla herkesi toplu sopadan geçiririm he.

Kimse kimseyi eleştirmiyor arkadaşlar. Herkes kendi fikrini yazıyor. Ben sizden okuduklarımla bozulan uyku düzenini tamir etmeye çalıştım oğlumun am ne bende ne onda o ışık yok bu aralar. Onun için pes ettim, ona amadeyim şu an.

Elbet sizde durmanız gerektiğini hissetseniz psikopatlık yapıp devam etmeyeceksiniz.
Herkes kendi duygularını dile getiriyor. Alınganlıklara yer yok, pilissss.

beni akrep soktu galibaa
(zeyno ya gönderme yapan sarı kafa)
(halaa şansını zorlayan sarı kafa)
(evrene pozitif enerji gönderen sarı kafa)

yaa beni dövmeee
ben valla alınmadım canım

Irmıgı ne kdr koyuyorsun canım yaa
Bu corba işini beceremıcem dıye korkuyorumm

hayatım olur mu öyle şey ya
sen şimdi çok daraldın sıkıldın haliyle bizi yanlış anladın
elias ı çok sevdiğini ve onun için en iyisini istediğini hepimiz biliyoruz
sana sadece fikir veriyoruz biraz ara mı versen acaba diye
bunun yanında da fikirlerimizi yazıyoruz
normal zamanda olsa bu yazdıklarımıza alınacak biri değilsin sen canım benim
şu an streslisin ondan alındın bence
her şey zamanla yoluna girecek üzülme lütfen
canlar bişey soracağım benim oğluun gece uykuları iyidi ama son gündür bozuldu hele dün mahveti beni neden olabilir acaba geçici mi
ben dün gece en az 10 kere kalkmışımdır
uykulu uykulu ağlamalar mızıldanmalar bir haller oluyor bizim kıza da dünürcüm
diş olabilir diyorum ben
aynen öyle canım herkes kendi bebeğini en iyi tanır ve onun için en iyisini ister
hepimiz yavrularımızı çook seviyoruz ve en iyi şekilde bakıyoruz
ben gönderme yapmadım, bunu direk sana alıntı yaparak da söyledimm.

canavarca hissetmene sebebiyet verecek bişi de yazmadık. sen öyle hissettiysen yapabilecgim bişi yok.
canım esra dün de söyledi sıkıntılı biraz
çok yorgun ve stresli
onun verdiği ruh haliyle bizi yanlış anladı
geçecek bunlar geçeceeek yakında attıkları adımlardan bahsedicez inşallah

zilloşlar benim koca travmamı arada kaynattınız
neyse dün burada yazanlar sayesinde sakinledim biraz çok şükür ama konuşmicam haketti bunu

kızım cırlıyor bakayım ne istiyormuş pamuk şekerim

canım organik pazara gidiyoruz. feriköyde, bize çok yakın değil arabayla gidiyoruz cumartesi günleri. övgü 9da uyanıyor. hop arabaya... daha geç gidersek git dön toparla gün bitiyor uyuz oluyorum

merhaba kızlar bir sorum olucaktı size sezeryan doğum sonrasında ilişki anında kanama yaşayan var mı bir kaç seferdir kanamam oluyor neden olabiliyor acaba

tatlım bana oldu, doktora gittim. doğum şekli ne olursa olsun doğumdan sonra bir süre kadar ilişki öncesi kuruluk olurmuş bu kuruluk da sürtünme sonrası tahriş ve hafif kanamaya sebep olurmuş. yani benimki öyleydi. bi jel verdi. ilişki öncesi sürmek için. şimdi artık gerek kalmadı geçti

Dun kitap okuma konusu konusulmustu bugun yine deneyeyim dedim sonuç kitabi aldi yiyor

ben övgüye 0-6 ay kitabi aldım. renkli müzikli ışıklı ve tabiki kağıt değil bez. ben okuyorum sesli kendi kitabımı o da kendininkiyle oyalanıyor. öyle bakıyor aval aval kitap kokusuna alışsın diye ben kitapçıya bile götürüp dolaştırıyorum kızımı. biraz daha büyüsün daha çok gidicez inşallah. çok isterim kitap seven bi birey olsun. bu arada da eşimle yatak odasındalar. gazete okuyor eşim sesli sesli. dedim noluyo, bi gittim eşim başbakan falan diye sesli sesli bişeyler okuyo, bizimki de öyle bakıyor gözleri dikmiş

Ben de boyle dusunuyorum ya bizimki de kucagimda uyuyor herkes oyle alismasin sonra zor olmaz mi diyor zaten buyuyunce kucakta uyumak istemicek ki bi de bizimki bazen kucagima alinca istemiyo yataga yatirimca uyuyor bazen de tam tersi ben de simdilik ona ayak uyduruyorum en cok bize ihtiyaclari var hele soyle aglarkem insanin gozunun icine icine bakmuyolar mi sipalarrr yaaa bak simdi anlatirken bile ozledim bi gidip opup kokluyumm yavrusumu

sanırım diş diyeceğim ama maşallah ne dişmiş altından mı ne bi çıkamadı nazlı dişler. eşim diyo ki önce bu çocuk melekmiş. dün neredeyse hiç uyumadık.

kitap konusunda bende çok isterim sevsin. kitapçılara bayılırım saatlerce dolaşabilirim ama evim çarşıya çok uzak ve oğluşda hasta artık gidemiyorum ben .

Irmıgı ne kdr koyuyorsun canım yaa
Bu corba işini beceremıcem dıye korkuyorumm

becerirsin canım neden beceremeyeceksin ki bizim dr. 2 öğün başlamamızı söylemişti günde meyve ve yoğurt yada çorba ve yoğurt olarak mümkünse hep yoğurt olsun diğerlerini kendine göre ayarlarsın dedi ben sağma süt alıyorum oda salı günü 3 gün yoğurt yiyor sonra çorba yapıyorum şişe sütlerden yoğurt yapmasını da ben beceremiyorum öğreneceğim inşallah
canım çeyrek patates onun kadar bal kabağı 2 dal maydanoz serçe parmak kadar havuç avuç içi kadar brokoli koydum göz kararı da su irmikte 1 çorba kaşığı kadar pişince bir çorba kaşığı da zeytin yağı koyuyorum bu kadar zaten hepsini yiyemiyor kalanını da evde ne çorba varsa ona döküyorum yada tuzlayıp ben yiyorum :) kolay gelsin

AMANDA BENİM TATLI GELİNİMM,
dünür ben bu çifte çok alıştım, istermisin büyüyüncede sevsinler böyle birbirlerini beni gerçek dünürün olarak düşün bakalım bir:26: ben kayınvalideyle sorunluyum ya biraz ama pambuk gibiyim he, hiç karışmam kızçeme ama torunuma ben bakarım ona göredoyamıyorum bebek sevmeye

oy ne konuymuş bu uyku eğitimi ya, germiş burda kızları nacizane fikrimi belirtiyim ki emin herkesin niyeti bu, başkasını kınamak değil fikrini belirtip, belki tavsiyede bulunmak. kaldıki o kadar hukukumuz var burda diye düşünüyorum, birbirimize emeğimiz geçiyor.
tracy hog kitabını seyzenden aldığım gazla sipariş ettim, kargoda sorun çıktı 6 gündür gelmedi kitap bende vazgeçtim eğitim meğitim yok zaten çok meyilli değilmişim, annemin tavrıda tuz biber oldu. ama her bebek farklı aynı bizler gibi. eminim herkes çocuğu için en iyisini ister ve yapar. gereksiz kırgınlıklar olmasın lütfen dediğim gibi o kadar dert paylaşmışlığımız var burda.

Herkess Bana Odaklansın Şimdi

zeyno oğluşun sebze çorbasına neler katabilirim artık hepten reddeder oldu, sen sevdirdim dedin bşeyler katıp sanki:26::26:
esra eliasa bulaşmasını nasıl önleyebildin grip olduğunda, burnum akıyor gözlerim yanıyor bugün:2:
seyzenn, benim bu tracynin kitap nolucak şimdi he nolcak:27
geridönüşüm kocan ne süpriz yaptı kız merak ettim?
pdnk, tırıspı kaynana benden selam söyle çokmu mutlu oluyo siz evde böyle olunca,Allah kocana akıl fikir versin
taliaam canım dünürüm maşallah dilayım kocaman olmuş, gelişimi süperr
denizkızı söylemeden geçemiycem maşallah sana daçocukla ev temizliği+habersiz yemekli misafir bide çaya ayrı misafirtotonu kaşı
denozz nerdesin yagel bi ablalık yap hepimize
hülya oğluşunun uyku düzenine de maşallah canım, inşallah bozulmaz

cevap vermeyeni yakarımm üzülürüm yani

off ne çok birikmiş gecmiş

evet canım ya emziği de bıraktırdın
peki şimdi nasıl
yatağına koyunca uyyuyor mu:44:

ya sanırım aynıyız :26:

farkında mısınız artık geçmişi okumak gibi bir derdimiz yok Hiç muhabbet olmuyor ya
birisi yazdı eşinin doğum günü yakınmış benimkinin de 15 kasım napsak ki??

şekerim ben sürpriz parti yaptm
valla bebeliyiz anacım öyle uzun uzun hazrlık yapmadım tabi
bi yere gidemediğimden int den ceket gömlek vs sipariş verdim
arkadaşlarını aradım
10 kişi fln bayan çağrmadım onlar çok detaycı ay
sadece erkekleri çağrdım
akşam geldi kociş bi arkaddaşı geldi erkenden onunla oturma odasında oturuyolardı
bunu da ayarlamıştm
aaa ben unuttm görüyomusunn vs ... dedim
onlar oturrken 8 oturma odasında )salonu hazrladm
arkadaşlarını oraya aldm
eşimi mutfağa cağrdm
canm salondan tepsiyi getirr misn hiç yardımcı olmuyosn ya ne ikram etcez arkadaşına fln
biraz da azar mutfakta
gitti salonaaaa süprriiizzzzzzz
güzel oldu ya çok da yorulmadm herşey hazrdı
çok mutlu olduuuuuu amaaaa
30 ekimdi

ben de okumaya çalışıyorm canm
beni çok salladığı yok ama
ben kitap okumayı denedim ama pek sallamadı yokmuşum gibi yaptı

yaa oğlumun poposu çok büyük. özellikle yüzüstü yattığında koca bi popo ortaya çıkıyo :)

bide ne kadar büyüdü ya. kucağıma sığmıyor arrtık

maş o zaman ona

benmki de yabani canm
napsam öyle

canm hiç ertelemeynce oluyor valla
hergün miray kucağmda olsa da hızlıca süpürüyorm
üstünkörü belki ama birikmiyor en azından pis durmuyor

canm aynıyız inan
karnı da ac değil
ölüyorm ya son bi haftadır böyle
gece uykusu çok kalitesizzzz
dişten mi acaba yaaa

Sorumu mazur görün arkadaşlar çünkü hep karıştırırım, bal kabağı dediğiniz tatlı yaptığımız kabak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…