2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canlar bişey soracağım benim oğluun gece uykuları iyidi ama son gündür bozuldu hele dün mahveti beni neden olabilir acaba geçici mi

benım kızımda ole bırkac gundur canım gecelerı uc dort kere kalkıyor onceden bır kere kalkıyodu :18:kalkınca huysuz degıl ama emıp uyuyoı tekrar sabah en erken 7 de kalkıp bıda uyumuyo bende hıc dınlenemıyorum basım donmeye basladı yorgunluktan herhalde nekadar surer bu durum bılmm umarım gecıcıdır :44:

ZEYNOOO....

kız senin emeklerini biliyoruz tabi. hatta o kadar çok emeğin varki kelimelerle anlatılamıyor.

geçen hafta yalan dünyada illimunati konusu vardı ya. izleyenler bilir. oraya atıf yapmıştım ben emir bebekle senin emir de aynı şey edince şey etmiştim ben

affettttt

Son düzenleyen: Moderatör:
zeyno, pdnk, denizkızı, tokoyay
söylediklerinize kesinlikle katılıyorum çok iyi yapıyorsunuz
bebekler nasıl mutlu olacaksa öyle yapın tabikii
bir bebeğin ihtiyaölarını en iyi annesi bilir
benim oğlumun da halinden şikayeti yok ki teyzelerii
hatta eskisinden çook daha mutlu sağa sola gülücükler saçıyor
eskiden çok sıkıntılıydı yavrum uyku konusunda demek ki benim bebeğiminde ihtiyacı buymuş
kız zeyno emziği öyle yazmışsın yaa benimde içinm burkuldu bak. ay öyle kaddarca çekmedim yaaa:26:
şaka bi yana canım sadece uyurken biraz emerdi zaten çoğu zaman emziksiz yatardı önceden de.
no problem yani canlar

insanın içini ısıtan bir yazı olmuş eline yüregine saglık.

seyzen kem gözlüler isim isim aklımda değilde hani şu çok yazıyorsunuz çok sayfa olmuş diyenler

bu arada kitap okuyanları çok kıskandım. bende kitap alıp okuyacam oğluma :) aslında kendi ile konuşulmasını seviyor. kayınvalide sağlam çene vardır. konuşmayı çok sever. o bile yoruluyormuş bizimki ile konuşmaktan. kızkardeşimde uyduruk masallar anlatır ona. ilgiyle dinliyor. ama benim enerjim yok pek bu konuda. gün içinde de çenemle çalıştığımda. konuşmaya yoruluyorum artık

canım bana dedi zeyno emzikle ilgili konuyuu sen üzme kendini:26:
kimse demedi zaten çocuğuun kötülüğünü istediğini
sen şimdi biraz ara ver bırak nasıl isityorsa öyle uyusun. sen de biraz rahatla
illa uyku eğitimi vereceksen önce kendini hazırla hem bilgi olarak hem psikolojik olarak. kitabı mutlaka oku belkide bu eğitim Elias a göre diildir:44:
geç kalmış diilsin zaten dahaa çoook şey öğrenecek bizden bu minikler

ben gönderme yapmadım, bunu direk sana alıntı yaparak da söyledimm.

canavarca hissetmene sebebiyet verecek bişi de yazmadık. sen öyle hissettiysen yapabilecgim bişi yok.

kızlar uykusuzluktan çalışamıyorum ya. öğle arasındayım şimdi. işteyken yazdıklarınızı okuyup notlar alıyorum

ben bu konuda konuşmasam iyi olur

niye yazmıyorsun.. biz sizi burada rencide mi ettik, niye konuşuyorsunuz yada

niye çocuklarınıza uyku egitimi veriyormusunuz dedik.. farklı bir bakış açısıyla yaklaştık duruma hepsi bu.

sizler uyku egitimi verenler olarak yazdınız bizde vermeyenler olarak...

asıl yazmazsanız bizim yazdıklarımızdan rahatsızlık duydugunuzu düşünürüz ki esra tavrını net bi şekilde koymuş zaten..

bundan sonraa demekki kimse kimsenin çocuguyla ilgili yada yöntemleriyle ilgili yorum yapmamalı.

hata ettik özür dileriz!

aaaa
zeyno ben espiri olsun diye dedim yaaa hatta sonuna gülücük bile ekledim:26:
alındığım hiç bişii yok sayfanın üstüne bak yazdım size hak verdiğimi
nolldu ki şimdi
biliyorum kimse kimseye karışmıyor herkes fikrini söylüyor sadece
niye özür dileyesin ki canım
ortada hiç bişeey yok gerçekten
Esra da şu an çok duygusal ve kafası karışık bence üzerine fazla gitmeyelim.
ben kimsenin sözlerine alınmadım tekrar ediyorum
lütfen yok yere birbirimizi kırmayalım arkadaşlar

Yok canım sana demiyordu herkes yöntemlerini anlattı o da genel bir yorum yaptı sadece
üzme kendini senin bebeğin zor bir bebek kolay adapte olamıyor demek ki belki nu dönemde dişi falsn çıkacaktır onun da etkisi olabilir. Sabır inşallah yöntemlerle ve yahut yöntemsiz 6.aydan sonra düzene girecekler.
ben de doğal anne diye bir yönteme merak sarmıştım bi blogda kadın uygulamış kızı çok mutluymuş kendi kendine okuma yazmayı öğrenmiş falan filan
kadın hamileyken bile emzirmiş kızını şoke olmuştum kızı 4.5yaşında memeyi bırakana kadar emzirmiş. Ve neredeyse bir boşluğuma denk gelip bu yönteme doğru gidiyordum ki birkaç eleştiri yazısı okudum my God oldum ben nereye gidiyormuşum
Şimdi de genel tarzımız zeyyyno gibi bakalım nolcak halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…