canlar bişey soracağım benim oğluun gece uykuları iyidi ama son gündür bozuldu hele dün mahveti beni neden olabilir acaba geçici mi
ben bu konuda konuşmasam iyi olurcanlar bişey soracağım benim oğluun gece uykuları iyidi ama son gündür bozuldu hele dün mahveti beni neden olabilir acaba geçici mi
canlar bişey soracağım benim oğluun gece uykuları iyidi ama son gündür bozuldu hele dün mahveti beni neden olabilir acaba geçici mi
harfiyyen katılıyorum
ben de kızımı koynumda çok uyuttum o şekilde daha rahat ediyordu çünkü daha uzun uyuyordu
öyle alıştırma diyen çok oldu ama şimdi diyorum ki iyi ki yapmışım
kokusunu içime çeke çeke uyuttum miniğimi
şimdi göğsüme sığmıyor rahat edemiyor ve ben o halini özlüyorum
artık ayağımda uyutuyorum sallıyorum hatta uyuduktan sonra da indirmiyorum ayağımdan
hemen uyanıyor çünkü
ha uğraşsam biraz illa ki alışacak ama ben böyle istiyorum
bebeklikleri çok çabuk geçiyor ve ben doyamadan büyüyecek diye korkuyorum
bu anın tadını çıkarmak istiyorum hep yakınımda dibimde olsun temas edeyim dokunayım istiyorum
haliyle de hep elimin altında olmasını seviyorum
daha minicikler ya düşünsenize dünyaya geleli 5 ay olmuş
onlar için her şey yeni ve yabancı sesler ışıklar
e haliyle de bir günleri bir günlerine tutmuyor
biz bile bir gün çok uyuyoruz bir gün sabaha kadar oturuyoruz
onlara da biraz özgürlük vermek lazım
kolay iş değil ki bebeklik de anam her şey yabancı onlara
yetmiyormuş gibi damağı kaşınır diş çıkar gazı olur karnı ağrır yata yata sıkılır filan
ayy bilmiyorum ya ben hiç kıyamıyorum bebeklere
zaten hayatları boyunca bir kurallar disiplinler silsilesi içinde büyüyecekler
kızmayın ama bırakın da bebeklikleri bari keyiflerince geçsin yahu :78:
yaşasın bebişler :124:
Sanirim burda bana gönderme yapiyorsun.. Dün ben az degil 6 gündür ugrasiyorum simdi birakirsam olurmu demistim..
Oglusumu deli gibi seven kollayan ben biran yazilarlara bakinca kendimi canavar gibi hissettim acaba öylemi hissettirdim size de.. Taliaa da yazmis cok zorluyorsun cocugu diye emzigini cekip agzindan birden almadim hep sacini oksayip elini tutarak agladigin da hemen kucagima alip öperek-sarilarak sakinlestirdim, sadece okadar dar araba da yatmasin rahat yatagina alissin diye anlamasi icin ugrasiyorum cok kati davranmadigim halde vicdanim sizliyor ogluma uyku egitimi vermeye calistigim icin diye de daha önce de yazmistim üzülerek
Sanirim burda bana gönderme yapiyorsun.. Dün ben az degil 6 gündür ugrasiyorum simdi birakirsam olurmu demistim..
Oglusumu deli gibi seven kollayan ben biran yazilarlara bakinca kendimi canavar gibi hissettim acaba öylemi hissettirdim size de.. Taliaa da yazmis cok zorluyorsun cocugu diye emzigini cekip agzindan birden almadim hep sacini oksayip elini tutarak agladigin da hemen kucagima alip öperek-sarilarak sakinlestirdim, sadece okadar dar araba da yatmasin rahat yatagina alissin diye anlamasi icin ugrasiyorum cok kati davranmadigim halde vicdanim sizliyor ogluma uyku egitimi vermeye calistigim icin diye de daha önce de yazmistim üzülerek
niyekineeeeeeeeeben bu konuda konuşmasam iyi olur
ben bu konuda konuşmasam iyi olur
ben topiin tracy hogg u kesildim de başlarınızaaniyekineeeeeeeee
% 100 yengeçseyzenn senin burcun ne. Notlarımda o da var
ne güzel bilgilendirdiniz işte bizi esra ve sen ben açıkcası baya öğrendim ha daha uygulamadım o başkaben topiin tracy hogg u kesildim de başlarınızaa
eeee ben yok muyum notlarındaaaaaaaaaseyzenn senin burcun ne. notlarımda o da var
niye yazmıyorsun.. biz sizi burada rencide mi ettik, niye konuşuyorsunuz yada
niye çocuklarınıza uyku egitimi veriyormusunuz dedik.. farklı bir bakış açısıyla yaklaştık duruma hepsi bu.
sizler uyku egitimi verenler olarak yazdınız bizde vermeyenler olarak...
asıl yazmazsanız bizim yazdıklarımızdan rahatsızlık duydugunuzu düşünürüz ki esra tavrını net bi şekilde koymuş zaten..
bundan sonraa demekki kimse kimsenin çocuguyla ilgili yada yöntemleriyle ilgili yorum yapmamalı.
hata ettik özür dileriz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?