2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
offf mehsel ya, neler yaşamışsın öyle, ne biçim insan bunlar..bi de eşin kaç yaşında canım ya, genç galiba?

valla yalan söylese iyi olucak doktorla anlaşmam lazım Kız aşkından yoksa ölebilirz durumumuz iyi değil dün akşam bile pazarlık yapıyordu benle kız olursa güzel bir hediyem olur sana erkek olursa sen alırsın bana diyor hay Yarabbim Allah hayırlara götürsün bende onun sayesinde doktor söylemese bile benim kızım olucak diyorum psikolojimi bozdu
[/QUOTE]
ah yavrum ya sağlıklı olsun diye dua edin sürekli ikisi de çok tatlı bu erkek olsa bile ikinci kız olur belki öyle düşünün.hem kız 2. de gelsin ki abisi kollasın onu
bana şu an isim çok uzak geliyo ve hepsi çok yabancı sanki dilim alışmayacakmş gibi geliyor çok garip bşy.:44 tedirginlik hiçbir zaman geçmeyecek galiba bizde çünkü artık anneyiz
çok etkileniyoruz işte böyle şeylerden.nasip kısmet o miğin yiyecek lokması varsa her türlü yaşar, yapamaya yaptık ama bundan sonrası artık bizim elimizde değil allaha emanetler

belli olma olasılığı var canım, şu nub teorisi var ya, en azından ona dayanarak birşeyler söylenebilir. Buna göre bebişin bacakları ile gövdesi arasındaki çıkıntı yere paralelse kız, yukarı doğruysa erkekmiş

Baby 'Nub Theory' Explained! - YouTube

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html

canım ya neler yaşamışsın öle ama seni tebrik ediyorum ki bu kadar dayanıklısın başkası olsa şimdiye evliliği biterdi sen yine sürdürmüşsün mücadele etmişsin şuan bunları yaşıyosun canım ama rabbim sana mükafatını vericektir sen hiç meraklanma zamanla herşey düzelicek herkes yaptıgını da çekicektir..sen hep dua et canım eşinde onların diğer yüzünü görsün

isim ne düşüdünüz canım? biz de kız olursa beril, erkek olursa eren diyoruz ama daha çok değişir tabi...

kızlar 11-12 haftalıklardan haftaya kontrolü olan var mı? cinsiyet öğrenmeye başlarız artık di mi
canım benim bu değil de öbür çarşamba var 12+4 olucam inşallah.ben de öğreniriz diye düşünüyorum hayrlısı
ahaaaahaaaşekerim bizim bostanlar az uyuynca büyümüyo işte.bu arada teşekkür edrim efenim
kızlar şuna bakında keyfiniz yerine gelsin
Eki Görüntüle 549538
ya insan bunu severken nasıl tutar ki kendini ısrmamak için, butlarına baksanıza şunun ben çok korkuyorum bebeğimi severken hırpalarım da canı acır diye anaokulunda çocukların yanakları kıpkırmızı oluyodu, gıdıklanmaktan altlarına işiyolardı sonra değiştiriyodum ben onları bi güzel çok özledim çocukları çooook
offf mehsel ya, neler yaşamışsın öyle, ne biçim insan bunlar..bi de eşin kaç yaşında canım ya, genç galiba?
evlendiğimizde ben 19 eşim 23 tü canım şimdi 27.çok küçük de değil ama ailesine karşı zaafı var bide gözünde perdesi tabi.zamanla düzelicek inşallah o günleri atlattık ya bundan sonra daha kötüsünü yaşayamayız heralde.
eşimi çok seviyorum o yüzden sıktm dişimi onun da sevdiğini bilmesem katlanmazdım ailesi çok usta oyuncular kim olsa inanır ben eşime hak veriyorum ama zamanla görecek inşallah.ben çok sabırlıym beklerim ama sabrımın tükendiği yerde de hiçbşy geri döndüremez.görümcem yüzünden olan son tartışmadan 15 gün sonra görümcemi eşi boşadı.allah büyük.kimsenin ahı kimsede kalmıyo cnm.

ne kadar canım 2li test fiyatınız tuzlu deyince benimkide biraz bana öyle geldi gibi hani yoksa değilmi benimki merak ettim

Tipe bak ya.

Sanırım topikçenek kız çocuk diye öleceğiz.

çok tatlı dimi görünce bayıldım o boğum boğum bacaklarını ısırasım geldi yiyesimm hepimize böyle kızçeler nasip etsin Allah

ah yavrum ya sağlıklı olsun diye dua edin sürekli ikisi de çok tatlı bu erkek olsa bile ikinci kız olur belki öyle düşünün.hem kız 2. de gelsin ki abisi kollasın onu

amin canım tabikide öncelikle duamız bu her zman, Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
gelde eşime anlat işte bunu ilki abla olması daha güzelmiş erkek ezemezmiş onu oda öyle düşünüyor

bende geçen gün paylaşmıştım bu linki eğer doktor söylemese bile herhalde uzmanlaşıp burdan birşeyler çıkarmaya çalışıcam

kalmaz tabi canım geçen gün okumuştum görümcenin boşandıgını bak senin yuvanı bozayım derken kendi yuvasından oldu allah büyük

günaydın güzel anneler
sonunda bebişimizin kalp atışını duyduk
maşallah gayet iyiymiş

sosyolog kalp atışı duyma tarihimiz: 09.11.2012

Canıııııımm Maşallahhh çok sevindim o güzel kalbi sağlıkla atsın bir ömür inşallah
Ben en çok 3 hafta sonraki hallerini merak ediyorum tam bir bebek şekli alıyorlarmış
Resim çekilmediniz mi hani bebiiişş

İlahi mehselcim ne güldüm hayır olsun dicem ama tabiri yoktur heralde bu rüyanın Bende henüz öyle rüyalar başlamadı zaten yastığa 5 kala uykuya bir dalıyorum hiçbir rüya görmeden uyanıyorum

canım kalp şeklındekı rahım sorusu bana aitti kımse de cevap yazmadı kaldı eğer bılgılendirirsen sevinirim teşekkurler

eveeet bebişi görmek istiyoruz biz
kalmaz tabi canım geçen gün okumuştum görümcenin boşandıgını bak senin yuvanı bozayım derken kendi yuvasından oldu allah büyük
hem de çok büyük cnm

canım ya kıyamam sana..nasıl insanlar var ya..bence kompleksli insanlar bunlar en yakınındakinin bile mutluluğunu çekemeen insanlar bunlar..ne kadar günah bir yuva yıkmaya çalışmak...hadi eşinle oLABİLİR..Evliliğin ilk yıllarında yaşanıor bazı şeyler..oalbilir ..ama dısardan mudahale eden insnalarda bozmaya çalışan insanlardan nefret ediyorum..Amma eden buluyor mutlaka...
inşallah bu bebek size çok iyi gelir..bak bayan değikde bide erkekte olgunluk çok önemli..yaşlada alakalı biraz erkek 28inden sonra falan oturuyo çoğunluğu..tabi istisnalar olabilir..ikinizde olgunlaştıkça herşey bambaşka olacak bence..artık ev içinde birbirinizi daha iyi tanıyorsunuz.bazı şeyleri karşılıklı anlayışla alttan alınca herşey güzel olacaktır...bu arada ben senin adını mehsel eşininkini eray sanıyordum

Son düzenleme:
İlahi mehselcim ne güldüm hayır olsun dicem ama tabiri yoktur heralde bu rüyanın Bende henüz öyle rüyalar başlamadı zaten yastığa 5 kala uykuya bir dalıyorum hiçbir rüya görmeden uyanıyorum
valla kuzum bu rüyanın hayırla da şerle de bi alakası yok gibi bi muzipliktir gidiyo işte kime söylesen toton açıkta kalmış der tuvalete de mi kalkmıyosun bütün gece.ben bi gün 7 saat hiç kalkmadan uyumuş da uyannca tuvalete gideyim derken tutamadım paçamdan aşağı akıverdi sabaha kadar patlarım heralde:44:

hamiş anneler napıyorsunuz bakim?benim minnak yavrukuş annesini ara ara üzüyor,midem bulanıyor hala ara ara! ne zaman geçicek yaa...keyfimi kaçırıyor ( bu arada kontrole 2 hafta var daha,çalışmıyorum da sanki hiç zaman geçmiyor gibi geliyoor... :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…