offf mehsel ya, neler yaşamışsın öyle, ne biçim insan bunlarsorma cnm ben gün sayıyorum hem edişe hem mutluluk böyle karşk bşy:44:
canım benim o dediklerini ben çok yaşadım kaç kez boşanmanın eşiğinden döndük biz.bir keresinde ben okuldayken kanamam olmuştu geçen müdür acile kaldırdı ben hastanede yatıyorum eşim beni aradı ablamın arkadaşının kına gecesi varmş ben oraya gidiyorum dedi ve gitti.annem de yoktu kanlı bezlerimi ordaki başka refakatçı değiştirdi perişan oldum hastaneden çıkıp eve kendim geldim sonra tartıştık benden daha mı önemliydi ablanın arkadaşının kınası dedim tartışmanın sonunda bana kapıyı gösterdi.taksiyle garaja gittim.nereye gideceğimi de bilmiyodum o zaman ailemle görüşmüyodum istememişlerdi eşimi alkol alıyolar diye.hangi otobüs denk gelirse bincektim. arkamdan arabayla gelmiş gel eve gidelim sabah gidersin istediğin yere dedi.kayınvaldem foçada oturuyo bikere de ben dershanedeydim çıkmama 1 saat var aradı beni ben anneme gidiyorum diyip gitti ve 2 gün kaldı.döndüğünde sen bekar yaşamaya devam et ben yokmuşum gibi diyip yüzüğümü çıkarttım bi arkadaşıma gittim hiç engel olmadı, ertesi gün de adliyeye boşanma dilekçesi vermeye.ertesi gün aramaya başladı ağlyodu dayanamadım geldi adliyeden aldı beni.en son da 4 ay önce görümcem bizim arabamızı alcakmış küçükparka arkadaşlaryla buluşmaya gitcekmiş bu arada evli ve gittiği yerden sabah dönüyo kendisi eşi denizlide çalışıyo, eşini bırakıp izmire gezmeye geliyo.neyse biz de o gün babama sobayla elektirik süpürgesi almaya gitcez eşim de işe gitcek.ben arabamz için izin istedim ya eşyalarmız olcak abala sabah erkenden sen kalkmadan biz onları alp gelsek olur mu dedim.o arabayı babam mehmetle bize aldı bana lazım veremem dedi.akşam durumu eşime anlattm ben ablama al dedim senin istemen yanlş dedi.biz birbirimize girdik sonra parka çıktım ben tartışma ilerlemesin diye park da evimizin önünde.ablasını aramış git bul şunu abla diye, ablası önce abimi arayıp kızınızn nereye gittiği belli değil biz mesuliyet kabul etmeyiz demiş.sonra bizim arabayla parka geldi nerden geldiyse artık, sen mehmeti mutlu edemiyosun bizle alp veremediğin var, biz hiçbirimiz seni bu evde görmek istemiyoruz artık şimdi git mehmete de ki ben seninle yürütemicem mutlu değilim ayrılmak istiyorum.eve geldim eşime anlattm ablan bana bunları söyledi dedim bana inanmad.telefonunu açıp bi mesaj okuttu ablası atmış ""canım kardeşim biz senin mutlu olmanı istiyoruz selday çok seviyoruz ama o seninle bu işi yürütmek istemiyor, aslında çok iyi bi kızcağız keşke böyle huyları olmasaydı da mutlu mesut yaşasaydınız, biz sizin aldğınz her karara saygı duyarız karar sizin""ben eve gelirken kadın bunu atmış eşime.ben onu okuyunca bayıldım hastanede açtım gözümü kanamam vardı kolumda serumlar yüzümde bir hava maskesi abimler gelmiş burdan çıkınca hep beraber sakaryaya bize gidiyoruz bu zamana kadar sen bizi neden aramadın dediler.......YANİ UZUN HİKAYE CANIM ÇOK MÜCADELE ETTİM AMA BUNDAN SONRA BÖYLE BŞY OLURSA BAŞIMI EĞMEM!!!!
bana şu an isim çok uzak geliyo ve hepsi çok yabancı sanki dilim alışmayacakmş gibi geliyor çok garip bşy.:44yok canım benim daha var ya 9+5 ama biz biraz geriden geliyoruz o yüzden hep tedirginim çok varmış gibi geliyo gerçi biz 12. haftadan sonra bile rahat olamayız o zamnda başka şeyler düşünürüz
ama ben isim bile düşündüm bebeğim için inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz miniklerimize
çok etkileniyoruz işte böyle şeylerden.nasip kısmet o miğin yiyecek lokması varsa her türlü yaşar, yapamaya yaptık ama bundan sonrası artık bizim elimizde değil allaha emanetlercanım kanamam yok çok şükür amakalbi atıyor mu herşey yolunda mı diye çok merak ediyorum dün arkadaşım bana kahvaltıya geldi maşallah çok tatlı bir oğlu var 3 yaşında.ama ilk gebeliğinde 9. haftada kalp durduğu için kürtaj olmuştu.böyle örneklere şahit olunca endişeleniyor insan
belli olma olasılığı var canım, şu nub teorisi var ya, en azından ona dayanarak birşeyler söylenebilir. Buna göre bebişin bacakları ile gövdesi arasındaki çıkıntı yere paralelse kız, yukarı doğruysa erkekmişBenim perşembe günü kontrolüm var. 12 nin içinde oluyorum ama çok zor heralde. Büyük ihtimalle 1 hafta sonrasına da ikili test randevusu alınacak. O zaman belli olacağını düşünüyorum.
Arkadaşımla aynı doktorumuz. O geçen yıl doğum yaptı. İkili test için gideceğimiz yani doktorumuzun anlaşmalı yeri de aynı. İnanılmaz tecrübeli bir adam işinde ikili testi yapacak kişi. Ve ultrason cihazı da çok kaliteli. Biraz tuzlu sanırım :1 Ama bir kerelikten bir şey olmaz.
Arkadaşım 13. haftanın içindeyken kesinlikle kız demişti o doktor ve yanılmadı.
Bakalım inşallah benimde belli olur.
canım ya neler yaşamışsın öle ama seni tebrik ediyorum ki bu kadar dayanıklısın başkası olsa şimdiye evliliği biterdi sen yine sürdürmüşsün mücadele etmişsin şuan bunları yaşıyosun canım ama rabbim sana mükafatını vericektir sen hiç meraklanma zamanla herşey düzelicek herkes yaptıgını da çekicektir..sen hep dua et canım eşinde onların diğer yüzünü görsünsorma cnm ben gün sayıyorum hem edişe hem mutluluk böyle karşk bşy:44:
canım benim o dediklerini ben çok yaşadım kaç kez boşanmanın eşiğinden döndük biz.bir keresinde ben okuldayken kanamam olmuştu geçen müdür acile kaldırdı ben hastanede yatıyorum eşim beni aradı ablamın arkadaşının kına gecesi varmş ben oraya gidiyorum dedi ve gitti.annem de yoktu kanlı bezlerimi ordaki başka refakatçı değiştirdi perişan oldum hastaneden çıkıp eve kendim geldim sonra tartıştık benden daha mı önemliydi ablanın arkadaşının kınası dedim tartışmanın sonunda bana kapıyı gösterdi.taksiyle garaja gittim.nereye gideceğimi de bilmiyodum o zaman ailemle görüşmüyodum istememişlerdi eşimi alkol alıyolar diye.hangi otobüs denk gelirse bincektim. arkamdan arabayla gelmiş gel eve gidelim sabah gidersin istediğin yere dedi.kayınvaldem foçada oturuyo bikere de ben dershanedeydim çıkmama 1 saat var aradı beni ben anneme gidiyorum diyip gitti ve 2 gün kaldı.döndüğünde sen bekar yaşamaya devam et ben yokmuşum gibi diyip yüzüğümü çıkarttım bi arkadaşıma gittim hiç engel olmadı, ertesi gün de adliyeye boşanma dilekçesi vermeye.ertesi gün aramaya başladı ağlyodu dayanamadım geldi adliyeden aldı beni.en son da 4 ay önce görümcem bizim arabamızı alcakmış küçükparka arkadaşlaryla buluşmaya gitcekmiş bu arada evli ve gittiği yerden sabah dönüyo kendisi eşi denizlide çalışıyo, eşini bırakıp izmire gezmeye geliyo.neyse biz de o gün babama sobayla elektirik süpürgesi almaya gitcez eşim de işe gitcek.ben arabamz için izin istedim ya eşyalarmız olcak abala sabah erkenden sen kalkmadan biz onları alp gelsek olur mu dedim.o arabayı babam mehmetle bize aldı bana lazım veremem dedi.akşam durumu eşime anlattm ben ablama al dedim senin istemen yanlş dedi.biz birbirimize girdik sonra parka çıktım ben tartışma ilerlemesin diye park da evimizin önünde.ablasını aramış git bul şunu abla diye, ablası önce abimi arayıp kızınızn nereye gittiği belli değil biz mesuliyet kabul etmeyiz demiş.sonra bizim arabayla parka geldi nerden geldiyse artık, sen mehmeti mutlu edemiyosun bizle alp veremediğin var, biz hiçbirimiz seni bu evde görmek istemiyoruz artık şimdi git mehmete de ki ben seninle yürütemicem mutlu değilim ayrılmak istiyorum.eve geldim eşime anlattm ablan bana bunları söyledi dedim bana inanmad.telefonunu açıp bi mesaj okuttu ablası atmış ""canım kardeşim biz senin mutlu olmanı istiyoruz selday çok seviyoruz ama o seninle bu işi yürütmek istemiyor, aslında çok iyi bi kızcağız keşke böyle huyları olmasaydı da mutlu mesut yaşasaydınız, biz sizin aldğınz her karara saygı duyarız karar sizin""ben eve gelirken kadın bunu atmış eşime.ben onu okuyunca bayıldım hastanede açtım gözümü kanamam vardı kolumda serumlar yüzümde bir hava maskesi abimler gelmiş burdan çıkınca hep beraber sakaryaya bize gidiyoruz bu zamana kadar sen bizi neden aramadın dediler.......YANİ UZUN HİKAYE CANIM ÇOK MÜCADELE ETTİM AMA BUNDAN SONRA BÖYLE BŞY OLURSA BAŞIMI EĞMEM!!!!
yok canım benim daha var ya 9+5 ama biz biraz geriden geliyoruz o yüzden hep tedirginim çok varmış gibi geliyo gerçi biz 12. haftadan sonra bile rahat olamayız o zamnda başka şeyler düşünürüz
ama ben isim bile düşündüm bebeğim için inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz miniklerimize
berilde güzelmişisim ne düşüdünüz canım? biz de kız olursa beril, erkek olursa eren diyoruz ama daha çok değişir tabi...
canım benim bu değil de öbür çarşamba var 12+4 olucam inşallah.ben de öğreniriz diye düşünüyorum hayrlısıkızlar 11-12 haftalıklardan haftaya kontrolü olan var mı? cinsiyet öğrenmeye başlarız artık di mi
ahaaaahaaavalla kızlar bilgisayarın basına geliyorum açıyorum bizim forumu okuyorum okuyorum ay hangisine cevap vereceğimi şaşırıyorum =) sona okurken son sayfaya gelmeden uykum geliyo.. zaten masal gibi geliyor yazdıklarınız =) hele Mehsel yok mu yorumları beni bitiriyo keyfim yerine geliyo gidip güzelce uyuyorumm.. ohh anası uyusun da bebişi büyüsün.. hadi bana tatlı rüyalarrr =)
ya insan bunu severken nasıl tutar ki kendini ısrmamak için, butlarına baksanıza şunun
evlendiğimizde ben 19 eşim 23 tü canım şimdi 27.çok küçük de değil ama ailesine karşı zaafı var bide gözünde perdesi tabi.zamanla düzelicek inşallah o günleri atlattık ya bundan sonra daha kötüsünü yaşayamayız heralde.offf mehsel ya, neler yaşamışsın öyle, ne biçim insan bunlar..bi de eşin kaç yaşında canım ya, genç galiba?
eşimi çok seviyorum o yüzden sıktm dişimi onun da sevdiğini bilmesem katlanmazdım ailesi çok usta oyuncular kim olsa inanır ben eşime hak veriyorum ama zamanla görecek inşallah.ben çok sabırlıym beklerim ama sabrımın tükendiği yerde de hiçbşy geri döndüremez.görümcem yüzünden olan son tartışmadan 15 gün sonra görümcemi eşi boşadı.allah büyük.kimsenin ahı kimsede kalmıyo cnm.canım ya neler yaşamışsın öle ama seni tebrik ediyorum ki bu kadar dayanıklısın başkası olsa şimdiye evliliği biterdi sen yine sürdürmüşsün mücadele etmişsin şuan bunları yaşıyosun canım ama rabbim sana mükafatını vericektir sen hiç meraklanma zamanla herşey düzelicek herkes yaptıgını da çekicektir..sen hep dua et canım eşinde onların diğer yüzünü görsün
Benim perşembe günü kontrolüm var. 12 nin içinde oluyorum ama çok zor heralde. Büyük ihtimalle 1 hafta sonrasına da ikili test randevusu alınacak. O zaman belli olacağını düşünüyorum.
Arkadaşımla aynı doktorumuz. O geçen yıl doğum yaptı. İkili test için gideceğimiz yani doktorumuzun anlaşmalı yeri de aynı. İnanılmaz tecrübeli bir adam işinde ikili testi yapacak kişi. Ve ultrason cihazı da çok kaliteli. Biraz tuzlu sanırım :1 Ama bir kerelikten bir şey olmaz.
Arkadaşım 13. haftanın içindeyken kesinlikle kız demişti o doktor ve yanılmadı.
Bakalım inşallah benimde belli olur.
Tipe bak ya.
Sanırım topikçenek kız çocuk diye öleceğiz.
ah yavrum ya sağlıklı olsun diye dua edin sürekli ikisi de çok tatlı bu erkek olsa bile ikinci kız olur belki öyle düşünün.hem kız 2. de gelsin ki abisi kollasın onu
belli olma olasılığı var canım, şu nub teorisi var ya, en azından ona dayanarak birşeyler söylenebilir. Buna göre bebişin bacakları ile gövdesi arasındaki çıkıntı yere paralelse kız, yukarı doğruysa erkekmiş
Baby 'Nub Theory' Explained! - YouTube
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
kalmaz tabi canım geçen gün okumuştum görümcenin boşandıgını bak senin yuvanı bozayım derken kendi yuvasından oldu allah büyükeşimi çok seviyorum o yüzden sıktm dişimi onun da sevdiğini bilmesem katlanmazdım ailesi çok usta oyuncular kim olsa inanır ben eşime hak veriyorum ama zamanla görecek inşallah.ben çok sabırlıym beklerim ama sabrımın tükendiği yerde de hiçbşy geri döndüremez.görümcem yüzünden olan son tartışmadan 15 gün sonra görümcemi eşi boşadı.allah büyük.kimsenin ahı kimsede kalmıyo cnm.
erken söyleyen doktorlar da genelde buna dayanarak söylüyormuş bakalım senin bebiş gösterecek mi yoksa poposunu mu dönecekbende geçen gün paylaşmıştım bu linki eğer doktor söylemese bile herhalde uzmanlaşıp burdan birşeyler çıkarmaya çalışıcam
günaydın güzel anneler
sonunda bebişimizin kalp atışını duyduk
maşallah gayet iyiymiş
sosyolog kalp atışı duyma tarihimiz: 09.11.2012
GÜNAYDIN ANNELER VE MİNİŞLEEEERR
kızlar sabahın köründe ağlayarak uyandım ağlamaktan yastığım sırılsıklam olmuştu.rüya gördüm tabiki.önce marsa gittik ben eşim babam ve annem.ama marsa gittiğimiz cihaz bildiğiniz şu fuardaki hızlı tren, korunaksız bşy.tren uzayda ters dönüyo falan biz düşmemek için demirlerine resmen yapşıyoruz felaket bi korkuydu.marsa giderken yanlış bi yerde indik oras çizgifilm karakterlerinin dünyasıymış.sonunda marsa geldik.bu sefer de kaçıyoruz sokaklarda çünkü bizim geldiğimizi öğrenince peşimize düşmüşler öldürecekler.karnım burnumdaymış bu arada .sonra ben yakalandm koşamadğm için bide baktım ki kaynanam orda yüz aynı ama şekil kaymış marslı olmuş .beni yakalatan o beni hapse attırdı dünyaya asla dönemiyim diye sebep de dolaptaki bütün salatalıkları yememmiş ya şu an geberiyorum gülmekten ama nasıl korktum nasıl ağladım anlatamam böyle işte ben şimdi geçmişe bi bakıp geliyorum.
rahım terslıgı sorun degıl bebek buyudukce normal rahım seklını alacak rahımın merak etme bu da allahın bır lutfu olsa gerek.bunu doktorun soylemıs olması gerekıyordu sana merak edılecek durumun yok senın normal dogumda yapabılırsın merak etme.kaslarının gerılmesı ıse rahımın normal pozısyonu almasıyla ılgılı olsa gerek.dogumdan sonra eskı tesr halıne gerı donecek rahımın.zaten ters rahımlılerın o kadar buyuk sorunları olmaz bazen ılıskıde agrı olanlar olabılıyor.bende o rahımı kalp seklınde olan arkadası arıyorum bende aranıza yenı katıldım bu konuda bılgım var yardımcı olmak ısterım ona.gozune carparsa oncekı sayfalarda bana yonlendırırsen sevınırım.nemlendırı konusunda ben hamıle kaldıktan sonra cıldımı daha yaglı oldugunu farkettım oysakı cok ta kuru bır cıldım vardı onceden.o yuzden nemlendırıcı kullanmıyorum.ama catlama ıcın henuz aklımda olusan bır krem yok bunuda doktoruma soracagım.sanırım kortızon ıceren kremler bebek ler ıcın zararlı guvenılır bır markaysa sanırım korkulacak bırsey yoktur.saglıkla ınsallah...
eveeet bebişi görmek istiyoruz bizCanıııııımm Maşallahhh çok sevindim o güzel kalbi sağlıkla atsın bir ömür inşallah
Ben en çok 3 hafta sonraki hallerini merak ediyorum tam bir bebek şekli alıyorlarmış
Resim çekilmediniz mi hani bebiiişş
hem de çok büyük cnmkalmaz tabi canım geçen gün okumuştum görümcenin boşandıgını bak senin yuvanı bozayım derken kendi yuvasından oldu allah büyük
sorma cnm ben gün sayıyorum hem edişe hem mutluluk böyle karşk bşy:44:
valla kuzum bu rüyanın hayırla da şerle de bi alakası yok gibi bi muzipliktir gidiyo işte kime söylesen toton açıkta kalmış derİlahi mehselcim ne güldüm hayır olsun dicem amatabiri yoktur heralde bu rüyanın Bende henüz öyle rüyalar başlamadı zaten yastığa 5 kala uykuya bir dalıyorum hiçbir rüya görmeden uyanıyorum
ne kadar canım 2li test fiyatınız tuzlu deyince benimkide biraz bana öyle geldi gibi hani yoksa değilmi benimki merak ettim[/FONT][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?