canım mevlüdü yapmışsın e hadi geçmiş olsun
kızının fotosunu eklesene ne giydirdin
gece uykuda emiyo mu
ee sütün ne oluyo
sağmıyosun da
sütün nasıl?:44:
ayyy kız keşke bende sizin evde yaşasaydıım.
çok komiksin yaaaaa.
erva çok şanslı bence
sen niye sordun kız benim burcumuuu???:44:
yarında misafirlerim var şu poğaçalarımıda yapiim geliiim
gitmeyiiiin nölüür
amaan benimki mesleki dejenerasyonkuralcıyım demiştin ya. merak ettim benim burçtan mısın die
kız bana hiç demedin kaç aydır hergün yazışıyoz kocan ne zaman gitti İtalyalara Almanyalara ? Benimki de neymiş İngilizce öğrencekmiş bu yaz work and travel aile İngiltereye gitmek istiyomuş ben de hayır dedim gidemezsinben ne yapayım
kocam almanyaya gitti
iki ay önce de italyaya
ve her ne kadar sebepler uydursa da
gezme amaçlı hep
attın kucağıma bebeği sen geziyosun diyorum
sen de gel diyor
bu minnacık kuzuyla nereye gideyim
Niran gıcık olurum öyle yapmacık hareketlere ele güne desinler için yapılan saçmalıklara ama gel gör ki bişey denmiyo insan sinirinden çatlıyo,benimkinin ailesi de doğum yaptığım günden itibaren sürekli aynıııı babasına benziyo, bak kaşı da ince gözü de böyle , esmer falan filan ama gırla gidiyo kızım babasına benziyo ama sadece göz kısmı benziyo kızım beyaz tenli olduğu ve aşikar olduğu halde esmer diyolar benim kaşlarımı çocukluğumdan beri alınmış gibi şekilli ve dağınık değil övmeyeyim şimdi kendimi ama resmime bakarsanız anlarsınız hiç kaş aldırmam ama kızımın kaşları bana benzemiyomuş babasınınki gibi düzgünmüşbugünde misafirlikteydik
Ervayı başka odada uyuttum
uyanmış yeri yadırgayınca basmış yaygaryı epey ağlamış
nese koştum gittim getirdim
o sırada masadayız hepimiz yemek yiyoruz
nese ben getirdim feryat figan ağlıyor
kv yine yaptı yapacağını
hemen gelip yapıştı kucağımdan aldı
babaanne kurban babaanne kurban
millette babaanneye alışmış hemen onda sustu falan
böylede söyleyince bi hoşuna gidiyor
sanki kendi çocuğuda koşup yetişip elimden alıp göğsüne basıyor
sinirden çatladım yaa
amaan benimki mesleki dejenerasyon
okulda da kuralları koyarım kapının arkasına asarım o kuralları çiğneyeni de tavana asarım
çook eşşekleri adam ettim ben
canım kitap sadece uyku eğitimini anlatmıyor.
çocuk davranışları beslenme tuvalet eğitimi gibi konularda var bulunsun evde noolcek bi işe yarar olmadı kapı önüne koyarsın çarpmasın diye
canım benim oğlanı sormuşsun
iyiidir teyzesi ellerinden öper.
yatağına koyuyorum. biraz sırtını okşuyorum. ninni söylüyorum şşş şşş yapıyorum 20 dk sonra nakavt.
üç gündür böyle bakalım arada süre biraz uzuyo ama sıkıtı yok.
bi de dönmeyi öğrendi uyuyana kadar bir iki dönme girişiminde bulunuyoo falan
günde 2 sefer anca sağabiliyorum. tek seferde 5-6 saat beklemesine rağmen 80-90 cc anca çıkıo
kızlar ben biraz kaçayım yine geliceeem
cüüüüz
yarında misafirlerim var şu poğaçalarımıda yapiim geliiim
gitmeyiiiin nölüür
Talıaaaa yazdıklarını hep okuyorum ama bazen alıntı yapıp bişeyler yazmaya üşeniyorum çoook tatlısııııııııııııııııııııııııın seni görmeden çok sevdim bennnbirden içimden geldi yazasım geldiii, diğer arkadaşlar sizleri de çok seviyorum hee kimse alınmasın
kız bana hiç demedin kaç aydır hergün yazışıyoz kocan ne zaman gitti İtalyalara Almanyalara ? Benimki de neymiş İngilizce öğrencekmiş bu yaz work and travel aile İngiltereye gitmek istiyomuş ben de hayır dedim gidemezsin
- saçmalama nedenmiş o gidicem dedi
- N.h gidersin , gidersen geri dönme ordan bi karı bulursun kendine dedim
- şok oldubaka kaldı suratıma
Niran gıcık olurum öyle yapmacık hareketlere ele güne desinler için yapılan saçmalıklara ama gel gör ki bişey denmiyo insan sinirinden çatlıyo,benimkinin ailesi de doğum yaptığım günden itibaren sürekli aynıııı babasına benziyo, bak kaşı da ince gözü de böyle , esmer falan filan ama gırla gidiyo kızım babasına benziyo ama sadece göz kısmı benziyo kızım beyaz tenli olduğu ve aşikar olduğu halde esmer diyolar benim kaşlarımı çocukluğumdan beri alınmış gibi şekilli ve dağınık değil övmeyeyim şimdi kendimi ama resmime bakarsanız anlarsınız hiç kaş aldırmam ama kızımın kaşları bana benzemiyomuş babasınınki gibi düzgünmüşbenim kafamın arkası düzmüş kızımın babasının ki gibi topluymuş, beni delirteceklerdi loğusa halimle sinir hastası olmuştum ama şimdi duymazdan geliyorum saçmalıklarını umursamıyorum....
Kızlar bugün yürüyüşe başladım bebeği koydum arabaya tam 2 saat dışarıda vakit geçirdk kızımla. Hiç ağlamadi maşallah
Ama eve gelince acısını çıkardı
Sorum şu sizce sütümü etkiler mi?
Zaten ahım sahım sütüm yok
Ama yürüyüş iyi geldi
Eve gelince Tartildim 2 gr vermişim
canım alıntı yaptım da yazmayı unuttm
olsun iyi bence miktar
çalışıyosun çnkü sen
çalışanlara hayranım
maşallahınız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?