zeynocum öncelikle ellerine sağlıkkk
bebiş albümünü yeni gördüm bayıldım yaa ne kadar güzel kızlar varmış
pAşalarda bi o kadar yakışıklı rabbim nazarlardan korusun
ayıla bayıla baktım hepsine çoooook beğendimmm kuzucukları ne çabuk büyüdük yafff
topiğimizn melekleriiii canlarım benim keşlke hepsinide canlı canlı görüp öpüp koklama ihtimalimiz olsaaa[/
tamam canım öyle olsunnekadaaaaa ekmek okadaaaaaaaaa köfteee yok öyle belesee okumakbende sizin bana yazdiklarini okumak istiyorum belkim dimi hihh
vuuuuvvvvvvvvvvvvvvEki Görüntüle 854675 Eki Görüntüle 854687 Eki Görüntüle 854686 Eki Görüntüle 854685 Eki Görüntüle 854681 Eki Görüntüle 854689 Eki Görüntüle 854677 Eki Görüntüle 854688 Eki Görüntüle 854683 Eki Görüntüle 854682 Eki Görüntüle 854680 Eki Görüntüle 854678 Eki Görüntüle 854676 Eki Görüntüle 854690 Eki Görüntüle 854684 Eki Görüntüle 854679
burçlar değişmiş yeni bir burç gelmiş, yılan burcu% 100 yengeç
sen?
bana bişey yazmamışsın ama neyseoy ne konuymuş bu uyku eğitimi ya, germiş burda kızlarınacizane fikrimi belirtiyim ki emin herkesin niyeti bu, başkasını kınamak değil fikrini belirtip, belki tavsiyede bulunmak. kaldıki o kadar hukukumuz var burda diye düşünüyorum, birbirimize emeğimiz geçiyor.
tracy hog kitabını seyzenden aldığım gazla sipariş ettim, kargoda sorun çıktı 6 gündür gelmedi kitapbende vazgeçtim eğitim meğitim yok zaten çok meyilli değilmişim, annemin tavrıda tuz biber oldu. ama her bebek farklı aynı bizler gibi. eminim herkes çocuğu için en iyisini ister ve yapar. gereksiz kırgınlıklar olmasın lütfen dediğim gibi o kadar dert paylaşmışlığımız var burda.
Herkess Bana Odaklansın Şimdi
zeyno oğluşun sebze çorbasına neler katabilirim artık hepten reddeder oldu, sen sevdirdim dedin bşeyler katıp sanki:26::26:
esra eliasa bulaşmasını nasıl önleyebildin grip olduğunda, burnum akıyor gözlerim yanıyor bugün:2:
seyzenn, benim bu tracynin kitap nolucak şimdi he nolcak:27
geridönüşüm kocan ne süpriz yaptı kız merak ettim?
pdnk, tırıspı kaynana benden selam söyle çokmu mutlu oluyo siz evde böyle olunca,Allah kocana akıl fikir versin
taliaam canım dünürüm maşallah dilayım kocaman olmuş, gelişimi süperr
denizkızı söylemeden geçemiycem maşallah sana daçocukla ev temizliği+habersiz yemekli misafir bide çaya ayrı misafir totonu kaşı
denozz nerdesin yagel bi ablalık yap hepimize
hülya oğluşunun uyku düzenine de maşallah canım, inşallah bozulmaz
cevap vermeyeni yakarımmüzülürüm yani
buyur geldimlen aşşaktakiler
ben geldim hoşgeldim
sohbet etmek isterim
geçmişten çıkın gelin uleeyn
ooooooo çok vermişinKızlar bugün yürüyüşe başladım bebeği koydum arabaya tam 2 saat dışarıda vakit geçirdk kızımla. Hiç ağlamadi maşallah
Ama eve gelince acısını çıkardı
Sorum şu sizce sütümü etkiler mi?
Zaten ahım sahım sütüm yok
Ama yürüyüş iyi geldi
Eve gelince Tartildim 2 gr vermişim
iyi mi diosun. tüm günün toplam hasılatı 200 cc anca oluyor işte
bu arada gdk dedikçe ben başkası sanıyorum ya
en son öğlen sağmıştım. gene sağmam lazım ama çok üşeniyorum. sık sağsam belki hasılat artcak ama( ayy emsin ya. böyle çok vakit kaybı
Amin canim. Uzuntumden bir hal oldum. Bebegim masum masum guldu hemsirelere ben agladim.Canim cok Gecmis olsun.bebisler hasta olunca onlardan cok bizler yipraniyoruz.Umarim biran once iyilesir kuzun
Ah teteler ah. Biz cok fena hasta olduk. Bronsit teshisiyle iki gun hastanede yatti oglum. Buhar tedavisi, antibiyotik, ilaclar, serumlar... Cok sikintili saatlerdi ama cok sukur su an iyi. Tam artik uysallasti uslandi, akillandi derken oglus hata olduMinicik bebegin kolunda serumla beyaz carsaflar icinde yatmasi cok uzucu
Allah yavrularimiza saglik sihhat versin
Benim kizimda iyi cok sukur. Bayram tatili sonrasi duzeniniz sasti. Ek gidalara basladik. Hergun yeni bir seyler yapiyor. Mutluyuz....Amin canim. Uzuntumden bir hal oldum. Bebegim masum masum guldu hemsirelere ben agladim.
Senin bebis ne alemlerde, gelisimi nasil?
bence ek gıdaya gecmişsen no problem
ama hava soğuk deil mi
üşümez mi yavru
Hava soğuk değil bahar havası gibi
Kalın giydirdim zaten ek gıdaya geçtik
Annengildemisin?
sınıf öğretmeniyim canım.senn branş ne. ayy bide benim kafa bi gitti sormayın. branşın yazılışını hatırlayamadım bi an. çok basit şeyleri hatırlayamıyorum
neyse konumuza dönersek ben kendim iyi bi kural uyucusuyum ama başkalarına uygulatmakta o kadar başarılı değilim. yoruyor o beni. vazgeçiyorum sonra. üstüne pek düşmüyorum.
canım int den mi aldın ya
alsam ben de nerden alsam
peki 15 gün olmış ya direndiği ağladığı oluyo mu hiç
bide misafirliğe gdince napıyosun
bide sen çalışıyomusun
evetse sen yookken de aynı usulle uyutuyolar dimi :44:
gitmeeee
kitapyurudundan aldım kitabı canım kargo falan 28 tl
3 gündür direniş yok
tabii bu hiç olmayacağı anlamına gelmiyor.
normalde çalışıyorum
bu ay rapor aldım
hem bu uyku eğitimi için hem de dinlenmek için dizlerimde ağrılar oluyordu. kalkmakta oturmakta zorlanıyordum.
bide bakıcı olyı az sabah ben öğleden sonra eşim bakıyor normalde. öğretmeniz ikimizde... arada iki saatliğine kapıcının eşi geliyor. o da hiç bişeyine karışmıyor zaten çocuğun yanın da duruyor sadece.
ee eşim de öğreniyor bu yöntemi şimdi bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz okula başlayınca:26::18:
aldım kaydettim
sana msj da gönderdim almadın mı:44:
canım seninki daha 5 ayına bile girmemiş. 4,5 aylık
hoşgeldin dünürcümt
buyur geldim
teşekkürler şeker
denemek istersen cücüüüüüümm baak
3-2-1 tarifim var çok güzel fosur fosur tavsiye ederim
3 su bardağı yoğurt
2 pk kabartma tozu
1 bardak sıvı yağ
(tuz,un tabi)
arasına tercihine göre ne koymak istersen
cewiz buyukluğunde yap çok kabarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?