anaam kocayla barışıverdik bir anda anlamadım
hoş hala kırgınım ama neyse
uuuu kız senin kv bildiğin tiripsi mi tipirşi mi (ne olduğunu nasıl söylendiğini bilmiyorum ama çok moda bende kullanayım dedim iyi bişi ise senin kv ondan değil)Niran gıcık olurum öyle yapmacık hareketlere ele güne desinler için yapılan saçmalıklara ama gel gör ki bişey denmiyo insan sinirinden çatlıyo,benimkinin ailesi de doğum yaptığım günden itibaren sürekli aynıııı babasına benziyo, bak kaşı da ince gözü de böyle , esmer falan filan ama gırla gidiyo kızım babasına benziyo ama sadece göz kısmı benziyo kızım beyaz tenli olduğu ve aşikar olduğu halde esmer diyolar benim kaşlarımı çocukluğumdan beri alınmış gibi şekilli ve dağınık değil övmeyeyim şimdi kendimi ama resmime bakarsanız anlarsınız hiç kaş aldırmam ama kızımın kaşları bana benzemiyomuş babasınınki gibi düzgünmüşbenim kafamın arkası düzmüş kızımın babasının ki gibi topluymuş, beni delirteceklerdi loğusa halimle sinir hastası olmuştum ama şimdi duymazdan geliyorum saçmalıklarını umursamıyorum....
kuzuum komşuları aliciimKolay gelsin şekerim
Hayırdır kim geliyor
Olduda bitti maşallah hadi hayirli ugurlu olsun
Aynen kafayı bebişlerle bozduk benim eşim sürekli diyo bunu banacanım ben çok takıntılı oldum ya
varım yoğum kızım
sennle hep bebekler üzerine yazışıyoruz
hiç aklıma gelmemiş söylemek ay
niye söylemedim acaba :44:
olmazmısın hiç bal balBen tatlı değil miyim beni sevmiyor musun?
Hihii saka şaka♥♥♡♡
ohh iyi etmişsin cnm temiz hava ikinize de iyi gelmştir ama çoğu da fazla hasta oluverirsiniz hiç anlamadan . Buarada senin ev kurtköyde mi nerelerde oturuyosun keşkem bügün viaportta buluşsak yaKızlar bugün yürüyüşe başladım bebeği koydum arabaya tam 2 saat dışarıda vakit geçirdk kızımla. Hiç ağlamadi maşallah
Ama eve gelince acısını çıkardı
Sorum şu sizce sütümü etkiler mi?
Zaten ahım sahım sütüm yok
Ama yürüyüş iyi geldi
Eve gelince Tartildim 2 gr vermişim
cnm ya çok da tirispi değil de ne yani aslında iyi ama böyle bazen patavatsızc konuşuyo işte sinir ediyo beni ama hiç kocişimle kötülüğümü istemez kociş bana haksızlık etse kızar falana ama işte yine deuuuu kız senin kv bildiğin tiripsi mi tipirşi mi (ne olduğunu nasıl söylendiğini bilmiyorum ama çok moda bende kullanayım dedim iyi bişi ise senin kv ondan değil)
senin o güzelliğinede laf söylüyorsa
uyuz karı kız bizimki melek
sadice saygı ilgi manyağı
beni hep över ilgi gösterir sever yani
işte kadın yalnız ya sahiplenmiş kızımı
ay artık tınmayacam
bende veriiciiim
kuzuum komşuları aliciim
gün müdür nedir bu totomla neyime güvenmişsem girivermişim
bide sizin çocuk var size gelmeyeceğiz demelerine rağmen ısrar kıyamet yok biz sizi ağırlayacağız dedik
yarın 25 kişiyi ağırlayiimda göriim
uuuu kız senin kv bildiğin tiripsi mi tipirşi mi (ne olduğunu nasıl söylendiğini bilmiyorum ama çok moda bende kullanayım dedim iyi bişi ise senin kv ondan değil)
senin o güzelliğinede laf söylüyorsa
uyuz karı kız bizimki melek
sadice saygı ilgi manyağı
beni hep över ilgi gösterir sever yani
işte kadın yalnız ya sahiplenmiş kızımı
ay artık tınmayacam
bende veriiciiim
kuzuum komşuları aliciim
gün müdür nedir bu totomla neyime güvenmişsem girivermişim
bide sizin çocuk var size gelmeyeceğiz demelerine rağmen ısrar kıyamet yok biz sizi ağırlayacağız dedik
yarın 25 kişiyi ağırlayiimda göriim
ay bende tişkürler şekerimcnm ya çok da tirispi değil de ne yani aslında iyi ama böyle bazen patavatsızc konuşuyo işte sinir ediyo beni ama hiç kocişimle kötülüğümü istemez kociş bana haksızlık etse kızar falana ama işte yine debu arada iltifatın için teşekkür ederim sen de çok güzelsin yeaavvvrım
cnm sana altın günün içinde kolay gelsin 25 kişi hey maşallah Allah yardımcın olsun ....
tiripsi sanırım pdnk in kelimesi bilmiyom bende ne demek dur bakiimTipirsi mi o ne demek kız
Gununuz neyine altın mı paramı
Yarın bende geleyimmi
asabi ve sinirli mi demişim sanacanım siz benim böyle burda sürekli güldügüme enerjik davrandıgımda bakmayın
normalde niranın dedigi asabi ve sinirli tarafım günlük hayatımda daha baskındır. onun için k.v de de çekinir benden.
ilk sordugumda önce yanlışlıkla aldım dedii, bende hııı falan deyince digeri doyurmuyor zaten 6 aylık oldu nerdeyse diye
kasıtlı aldıgını bi şekilde belli etti zatenyanii yanlışlıkla aldım diyerek asıl niyetini zaten baştan kamufule ettii (uyanık k.v de)
bende çok üzerinde durmadım zaten geçmemiz gerekiyordu diye.
evet maviyi aldım benimde içime sinen o olduuçok tşkler bebişim
şekerim kafamı bozuyolar ne dertleri bitior ne istekleri ne isyanlarııı
bide uçak istiyolar şimdiiisanki ali ağaoglu nun metreslerinden biriyimm
canım kurallı ve disiplinli olmak iyi bişey bende çok severim
2,5 aylıkken odasını ayırdım yazmıştım ben ona istinaden böyle düşündüm aslında
daha minnacıklar biz ne verirsek ona razılar başka şansları yok
bugunler çabuk geçecek bebekken ki verdikleri lezzetin benzeri yok
hele bir yürüyüp ayaklansınlar o zman ben uyku egitimi yada hayata dair ne varsa karsıma alıp muhatap olmayı düşünüyorumbenimki kucak istiyosa kucagıma alıyorum hatta kucagımda yatırıyorum
dolaşırken mutluysa alıp dolaştırıyorumkesinlikle uyku belirtisi vermeden uyutmaya çalışmıyorum
gündüz uyudugunda 20 dk sonra uyanmış bile olsa beni görünce gülümsüyor yaa anında karşılık veriyorummm
hatta uzun uzun güüü- naaaaayyy-dınnnnnnnn dedigimde o ellEri ayaklarını çırpmasıııı ooffffyani benim gözümde sınırsız hakları var şimdilik şmdilik ben ona uyum saglıyorum, büyüdügünde de o bana uyum saglayacak başka şansı yok çünküüü
böyle yazdım diye sende böyle yapmalısın gibi bişi asla söylemiyorum yanlış anlama
o senin çocugun kimse senden çok düşünemezz
ama emzigini aldım alışsıın yazdıgında açıkçası içim burkulduuu
harfiyyen katılıyorum
ben de kızımı koynumda çok uyuttum o şekilde daha rahat ediyordu çünkü daha uzun uyuyordu
öyle alıştırma diyen çok oldu ama şimdi diyorum ki iyi ki yapmışım
kokusunu içime çeke çeke uyuttum miniğimi
şimdi göğsüme sığmıyor rahat edemiyor ve ben o halini özlüyorum
artık ayağımda uyutuyorum sallıyorum hatta uyuduktan sonra da indirmiyorum ayağımdan
hemen uyanıyor çünkü
ha uğraşsam biraz illa ki alışacak ama ben böyle istiyorum
bebeklikleri çok çabuk geçiyor ve ben doyamadan büyüyecek diye korkuyorum
bu anın tadını çıkarmak istiyorum hep yakınımda dibimde olsun temas edeyim dokunayım istiyorum
haliyle de hep elimin altında olmasını seviyorum
daha minicikler ya düşünsenize dünyaya geleli 5 ay olmuş
onlar için her şey yeni ve yabancı sesler ışıklar
e haliyle de bir günleri bir günlerine tutmuyor
biz bile bir gün çok uyuyoruz bir gün sabaha kadar oturuyoruz
onlara da biraz özgürlük vermek lazım
kolay iş değil ki bebeklik de anam her şey yabancı onlara
yetmiyormuş gibi damağı kaşınır diş çıkar gazı olur karnı ağrır yata yata sıkılır filan
ayy bilmiyorum ya ben hiç kıyamıyorum bebeklere
zaten hayatları boyunca bir kurallar disiplinler silsilesi içinde büyüyecekler
kızmayın ama bırakın da bebeklikleri bari keyiflerince geçsin yahu :78:
yaşasın bebişler :124:
kız baktım googdan
tırpanın dişisiymiş
balık mı yani
:18::18::18:niye yazmıyorsun.. biz sizi burada rencide mi ettik, niye konuşuyorsunuz yada
niye çocuklarınıza uyku egitimi veriyormusunuz dedik.. farklı bir bakış açısıyla yaklaştık duruma hepsi bu.
sizler uyku egitimi verenler olarak yazdınız bizde vermeyenler olarak...
asıl yazmazsanız bizim yazdıklarımızdan rahatsızlık duydugunuzu düşünürüz ki esra tavrını net bi şekilde koymuş zaten..
bundan sonraa demekki kimse kimsenin çocuguyla ilgili yada yöntemleriyle ilgili yorum yapmamalı.
hata ettik özür dileriz!
kız Allah seni ne etmesin gece gece
.ruspunun pdnkçesi
aaa o o mu demek. kızz bize niye öyle şeyler söyletiosunçok masumum sarı kafası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?