2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Buugün pazar diye kimseler yok sanırsam sıkıldımmm . Kociş işe arabayla gitmiş ve gececi bugün , bebiş arabamızda arabanın bagajındaydı üfff eve kapandım

beniim kızım mı varmışş kııııı ohhh Hani nerdeee negüzeel
beleşten kızım oldu

yok canımm ondan değilll çenen düşerde o yüz sayfayı sen yaparsın diye korkuyorummm

anam nurgunun kısımı olduuu beee:53:

SENDEMİ BRÜTÜÜÜÜSSSSS

Son düzenleme:
Buugün pazar diye kimseler yok sanırsam sıkıldımmm . Kociş işe arabayla gitmiş ve gececi bugün , bebiş arabamızda arabanın bagajındaydı üfff eve kapandım

selam canım, aynı durumdayız senle bebek arabası bagajda kalmış eşim işyerinde. abimlerde dün akşam gitti, kaldık evde hapis oğluşla
. bana şöyle hazır poğaçaları aratmayacak bir tarif varsa verirmisiniz kızlar:26: işyerimde sabahları dışardan yemek istemiyorum. he bide hemen bayatlamasın tabi. burda pekçok hamarat hatun var maşallah. ben hamur işinde pek iyi değilim, bir çerkes mantısını yapıyorum onuda annem zorla öğretti zamanında sağolsun.

zeynoo nerdesin kuzum, akşam ömere çorba yapıcam yarın için, ne katsam içine değişikte sevse:26::26:

Cnm sebzeyi nasil yedirdigimi sormussun

Corba olarak yaptığım da 5-6 kaşık tan başka icmiyor.
Bende şöyle yediriyorum. Bugün yaptığımı anlatim..

ispanagi ve brokoliyi haşlayıp suyunu süzdüm.sonra blender ile püre haline getirdim. Sonra ayrı bir tencere de princ unuyla muhallebi yapıp brokoliyi ve ispanagi içine boca edip karıştırdim. Bütün sebzeleri bu sekilde yediriyorum. Muhallebiyi biraz sulu kıvamlı yapıyorum.
Cok güzel yiyor.

Eklentiler

• $2013-11-10 15.09.29.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $2013-11-10 15.10.19.webp
    11 KB · Görüntüleme: 33
  • $2013-11-10 15.11.01.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 36
  • $2013-11-10 15.12.14.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $2013-11-10 15.16.14.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 35
kızlar bebegime özel saglık sigortası yaptırmsk istiyorum bebeği özel saglık sigortalı olan var mı tavsiye eder misiniz.

benimkinin var. memorial'a gidiyoruz. hepsini cebinden ödemek çok zor olurdu

benimki kavanozdakilerin meyvelerini yemiyor böyle mayhoş bi tadı var. sebzeleri yiyor. erçi ben çoğu zmn evde yapıyorum. organik pazara gidememişsem kavanoz kullanıyorum.

hamur işinde ben de iyi değilim ya. şu pudingli kurabiyeyi yaptım sabh bana sorsan o da bişeye benzemedi. o yüzden benden tarif çıkmaz

kız bunun tadi nasıl? bakmışsındır sen? ben bayılırım brokoliye de muhallebili nasıl olur hayal edemedim

hımmm, evde brokoli var kabak ve havuçla pişirip aynı böyle yapıyım. ama muhallebisinide akşamdan yapıp ertesi güne bırakmak doğru olurmuki acaba, anneme zorluk olmasın istiyorum buakşamdan yapıcam
birde ben sebzelerini hep tel süzgeçten geçiriyordum ya uyuz doktor blender kullanma çiğnemeyi öğrenemez çocuk demişti diye. canım çıkıyor koca bir tencere haşlıyorum eze eze bir kase bile çıkmıyor çorba püresi

sen ne kadar stil bi bebeesiin ya maşallaah sana şapkanı fareler kemirsinde şapkasız kal emiiiii

teşekkür ederiz teyzesii
oğluşun gündem yaratacak yeni fotoları var dayısının hediye aldığı cicileriyle, kayınannesi ve sevgilisi online olsun diye bekliyoruz

urasta yakıyor ortalığı maşallah, çok masum bir yüzü var, kime benziyor?

kız bunun tadi nasıl? bakmışsındır sen? ben bayılırım brokoliye de muhallebili nasıl olur hayal edemedim

Tadi oldukça guzel. Ben zaten artık birseyi vermeden once kendim tadiyorum güzel degilse vermiyorrum.. kötü olan bisiyi yemiyor.
Tavsiye ederim.

doktor kontrolümüz vardı dün, 5. ayımız doldu çok şükür
ömer çok uzun bir çocuk olucak sanırım, boyu 77 cm, kilo 9100 gr. babasına çekmiş
ek gıda üzerine de çok konuştuk anlatayım sizede;
zeynocum tarifin için teşekkür ederim, sebzelerle hazırladığımız karışımada birkaç dilim balkabağı kullanabilirsin tadını sevecektir o zaman dedi doktoru, belki denemek istersin
onun dışında salça baharat ve tuz katmamak kaydıyla, ev yapımı tarhana, ev yapımı erişte çorbası, yayla çorbasına ufak ufak başlayabilirsiniz dedi. mercimek sonraki aya. içlerinede bir ceviz büyüklüğünde kıyma, kırmızı et ve yağsız tavuk etide koyabilirmişiz. ama haftada 3-4 kez et ürünleri verelim başta dedi.
çocuklarda demir ihtiyacı iyice arttı o yüzden başlıyormuşuz.
birde c vitamini demir emilimini arttırıyor, et yediği ürünlerden sonraki takip edenö ğünde portakal veya mandalina suyu vermemi tavsiye etti.
bu hafta bir gün tavuk göğsünü haşlayıp tavuk suyuna şehriye çorbası yapıcam oğluşa bakalım sevecekmi

hamarat dedik bağrımıza bastık bir poğaça tarifi yokmu arkidişler, puf puf şöyle offf

Afiyet olsun kuzucuğa.zeynoo muhallebiyi suyla mı yapıyorsun

canım hangi sigorta ne kadar ödüyorsunuz sigorta şirketine

canım hangi sigorta ne kadar ödüyorsunuz sigorta şirketine

acıbadem sigorta, rakamdan emin değilim ama sanırım yıllık 850 tl. aylık muayene ücretimiz 170 tl gibi bişey. e ekstra hiçbişey olmasa bile 12 x 170 diye düşünsem kardayım. bi de aşıları falan hep hastanede yaptırdım ben.

kızlar bebegime özel saglık sigortası yaptırmsk istiyorum bebeği özel saglık sigortalı olan var mı tavsiye eder misiniz.

Acıbadem sigortamız var canım. Acıbademde doğduğu için orda devam etmek istedik. Müthiş karlı oluyor. Başka türlü başa çıkılamazdı sanırım.

Acıbadem sigortamız var canım. Acıbademde doğduğu için orda devam etmek istedik. Müthiş karlı oluyor. Başka türlü başa çıkılamazdı sanırım.

bende zamanında yaptırmadığıma pişmanımdoğumuda kapsardı ne güzel. şimdiden sonrada yaptırsammı bilemedim

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.:26::26:
biran önce toparlar inşallah oğluşun, şu an atlattımı tamamnen?
birde doktorunuz evde buhar makinesi kullanmanı önerdimi çok merak ediyorum. ben farklı yorumlar okuyunca kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…