- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
Selam canlar
Hasta olanlar geçmiş olsun
Geri dönüşüm oğlanın başını baglamışsın hayırlı olsun
Işe başlayanlar kolay gelsin
Nurgu'cüm kızın çok güzelkocaman olmuş maşallah
:
yok canımm ondan değilll çenen düşerde o yüz sayfayı sen yaparsın diye korkuyorummm
anam nurgunun kısımı olduuu beee:53:
Buugün pazar diye kimseler yok sanırsamsıkıldımmm . Kociş işe arabayla gitmiş ve gececi bugün , bebiş arabamızda arabanın bagajındaydı üfff eve kapandım
kızlar bebegime özel saglık sigortası yaptırmsk istiyorum bebeği özel saglık sigortalı olan var mı tavsiye eder misiniz.
kızım kavanoz mamalarını sevmedi ya
hero baby nin elmalı ve şeftali muzlu pürelerinden aldım
yemeyince içine bebe bisküvüsi ezdim ama cıks yemedi
ilk defa doyumluk bir öğün ek gıda vereyim dedim olmadı
bir dahakine iyice acıkmasını mı beklesem acaba
bir de artık devam sütü alıcam yatmadan onu vericem ya
daha tarttıramadım ama kilo almamış sanki
selam canım, aynı durumdayız senlebebek arabası bagajda kalmış eşim işyerinde. abimlerde dün akşam gitti, kaldık evde hapis oğluşla
. bana şöyle hazır poğaçaları aratmayacak bir tarif varsa verirmisiniz kızlar:26: işyerimde sabahları dışardan yemek istemiyorum. he bide hemen bayatlamasın tabi.burda pekçok hamarat hatun var maşallah. ben hamur işinde pek iyi değilim, bir çerkes mantısını yapıyorum onuda annem zorla öğretti zamanında sağolsun.
zeynoo nerdesin kuzum, akşam ömere çorba yapıcam yarın için, ne katsam içine değişikte sevse:26::26:
denozcum hosgeldinn. Disbugdaymiz icin cabalarina tesekkurler canimAma zeyno ilk disle haketmedimi bu delikanli partiyi ya Eki Görüntüle 835542
Cnm sebzeyi nasil yedirdigimi sormussun
Corba olarak yaptığım da 5-6 kaşık tan başka icmiyor.
Bende şöyle yediriyorum. Bugün yaptığımı anlatim..
ispanagi ve brokoliyi haşlayıp suyunu süzdüm.sonra blender ile püre haline getirdim. Sonra ayrı bir tencere de princ unuyla muhallebi yapıp brokoliyi ve ispanagi içine boca edip karıştırdim. Bütün sebzeleri bu sekilde yediriyorum. Muhallebiyi biraz sulu kıvamlı yapıyorum.
Cok güzel yiyor.
ispanagi ve brokoliyi haşlayıp suyunu süzdüm.sonra blender ile püre haline getirdim. Sonra ayrı bir tencere de princ unuyla muhallebi yapıp brokoliyi ve ispanagi içine boca edip karıştırdim. Bütün sebzeleri bu sekilde yediriyorum. Muhallebiyi biraz sulu kıvamlı yapıyorum.
Cok güzel yiyor.
sen ne kadar stil bi bebeesiin ya maşallaah sana şapkanı fareler kemirsinde şapkasız kal emiiiii
kız bunun tadi nasıl? bakmışsındır sen? ben bayılırım brokoliye de muhallebili nasıl olur hayal edemedim
hımmm, evde brokoli var kabak ve havuçla pişirip aynı böyle yapıyım. ama muhallebisinide akşamdan yapıp ertesi güne bırakmak doğru olurmuki acaba, anneme zorluk olmasın istiyorum buakşamdan yapıcam
birde ben sebzelerini hep tel süzgeçten geçiriyordum ya uyuz doktor blender kullanma çiğnemeyi öğrenemez çocuk demişti diye. canım çıkıyor koca bir tencere haşlıyorum eze eze bir kase bile çıkmıyor çorba püresi
Cok güzel yiyor.
benimkinin var. memorial'a gidiyoruz. hepsini cebinden ödemek çok zor olurdu
benimki kavanozdakilerin meyvelerini yemiyor böyle mayhoş bi tadı var.sebzeleri yiyor. erçi ben çoğu zmn evde yapıyorum. organik pazara gidememişsem kavanoz kullanıyorum.
hamur işinde ben de iyi değilim ya.şu pudingli kurabiyeyi yaptım sabh bana sorsan o da bişeye benzemedi. o yüzden benden tarif çıkmaz
Afiyet olsun kuzucuğa.zeynoo muhallebiyi suyla mı yapıyorsun
canım hangi sigorta ne kadar ödüyorsunuz sigorta şirketine
kızlar bebegime özel saglık sigortası yaptırmsk istiyorum bebeği özel saglık sigortalı olan var mı tavsiye eder misiniz.
Acıbadem sigortamız var canım. Acıbademde doğduğu için orda devam etmek istedik. Müthiş karlı oluyor. Başka türlü başa çıkılamazdı sanırım.
Ah teteler ah. Biz cok fena hasta olduk. Bronsit teshisiyle iki gun hastanede yatti oglum. Buhar tedavisi, antibiyotik, ilaclar, serumlar... Cok sikintili saatlerdi ama cok sukur su an iyi. Tam artik uysallasti uslandi, akillandi derken oglus hata olduMinicik bebegin kolunda serumla beyaz carsaflar icinde yatmasi cok uzucu
Allah yavrularimiza saglik sihhat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?