2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hknn nerdesin canım ya hoşgeldin, özlettin kendini
taliacım nasılsın canım, dilay nasıl

Kociş diyoki ben çocuğa kiz oyunlari oynatiyomusum. Aliyo cocugu atip tutup duruyo

nasil yani sen ne tür oyunlar oynuyorsunki kiz oyunu oluyormus :44:hani evcilik fln geldi aklima hemen ama onun icinde cok erken zaten anlamaz bile onuda
aksam oldu ama bu yaziyi okunca bende yazmadan gecemedim bir gunaydinda benden olsun ya olmadi hadi neyse iyi aksamlar diyim bari en iyis

Talia nasılsın bugun durup durup aklima geliyosun

saol canim iyim cok tsk ederim sen nasilsinn aaayyy birileri tarafindan hatirlanmak ne kadar güzelmisaklina iyi olarakmi geliyorum kötümü nasil yani:44:gercekten halimi sordugun icin cok cok tsk ederimm canim benim

sabirsizlkla bekliyorumm canimm cok merak ettimm ayrica damadima masallah kilosu ve boyu cok cok iyi durumda iri yari bir damadim olcak ellamm:44:insallah dilayin boyu bana benzemez

Ben nazik nazik konusuyorum duye ole diyo o biraz hirpaliyo. Talia iyi geldin tabi canim durmadan adin geldi dilime merak ettim seni

saol canim benim cok tsk ederim iyim sen nasilsin dilayda iyi cok sükür uyuyor simdi :)) damadim nasil cok iyi bakmisin damadima masallahh

oh uyusun kuzucuk maşallah, damadın direniyor gündüz uykumuz beter

canım boy kilo genetik herhalde, babası 1.90 boy 95 kilo dilayım çıtı pıtı olsun boşver ne güzell

oh uyusun kuzucuk maşallah, damadın direniyor gündüz uykumuz beter

canım boy kilo genetik herhalde, babası 1.90 boy 95 kilo dilayım çıtı pıtı olsun boşver ne güzell

oyy kuzumm yerim ben onun uykusunuu bizimkinin masallahi var uyumazsa hzursuz oluyorr gunduz 3 kez fln yatiyor uykuya
ama kisa kisa oluyor uykusu öyle cok uzun uzun uyumuyor :)) ömer hicmi uyumuyor yoksa o da öyle kisa kisami uyuyor:44: insallah duzelirr uykusu bebislerimizin artik :)) masallahh babasinin boyuda baya varmiss oy oyy senin boyun kac peki:44:
dimi dimi citi piti olsunn

ooo masallah asagisi dolmuss herkesler burda neyse ben cikiyorumm annem burda yemek hazirlamam gerek sonra grs hoscakalinn

saol canım benimmm telefon almışş canımmm

Aşkolsun yaaa sizdemî kaale almıyorsunuz yoksa benitamam depresyona giriyorum birdaha çıkmamak üzere hemde43:

ahh canım yaa girme deprosyana falan ne gerk varrr takma onlarıda kafana ara say içindikeleri sonra kapat gitsin onlar koşsunlar senin ğeşinde belliki hatalılarrr
beniim kızım mı varmışş kııııı ohhh Hani nerdeee negüzeel
beleşten kızım oldu

SENDEMİ BRÜTÜÜÜÜSSSSS[/COLOR]
yok ya ben biliyom şeker oğlun olduğunuu bi an öylemi diye düşündümmm:26:

hkn canim hosgeldin nasilsinn cok özledik seni eskisi gibi bir sohbet edemiyoruz artik senlede :)))

hoşbulduk canım nettt biraz düzeldi gibi bende attım kendimi buraya bende özledim yaa evet seninle bayadır konuşamıyoruz hayatım bende çok giremiyorum bu araa çoluk çocukksende sanki daha azdaaa

valla canım bugün bu saate kadar henüz 1 saat uyudu 2 parça şeklindesabahta 7.30 da kalktık. bakalım gece uykusuna kaçta yatıcaz. inşalllah düzelir artık
benim boyum 1.73 çok uzun sayılmaz, basketbol oynamıştım biraz ondan uzadı

Kızlar birkaç gündür giremedim yarın sabah aranıza dönüyorum inşallah... Geçmişi de okuyamadım((
geridönüşüm ahaha için okumamı bitirdim onu söylemek için girdim şimdi...
allah kabul etsin biran önce düzelsin oğluşu...
hepinizi çok öptüm ve özledim...
yarın görüşmek üzere....

canım çok geçmiş olsunn allah daha kötülerden saklasınn inşallah en kısa sürede iyilişeir

Kızlar bu uyku egitimi meselesi nedir?
Ben anlamadım. İyi bir şey mi kötü bir şey mi
Neden kim tartışma yaşadı biri özet geçsin:26:

Çok geçmiş olsun bebeklerin hastalığı çok zor Allah'tan büyüyünce hatırlarmayacaklar diye teselli et kendini

geçmiş olsun allah şifa versin canım.

canım çok geçmiş olsunn allah daha kötülerden saklasınn inşallah en kısa sürede iyilişeir

Tesekkur ederim kizlar. Allah kimseye yasatmasin hastane isi zor hele ki kucucuk bebekle daha zor,

Doktor eve uhar mkinesinden hic bahsetmedi. Biz kendimiz alsak mi diye dusunduk ama ben bebek hazirligi yaparken forumlarda zararli diye okumustum. Kontrole gidince doktora sorarim. Henuz tam atlatmis degil. Oksuruk nobetiyle uyaniyor ara sira. Ilaclardan nefret ediyor kusuyor ilaclari. Onun disinda bir sikintisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…