Kociş diyoki ben çocuğa kiz oyunlari oynatiyomusum. Aliyo cocugu atip tutup duruyo
aksam oldu ama bu yaziyi okunca bende yazmadan gecemedim bir gunaydinda benden olsun
Talia nasılsın bugun durup durup aklima geliyosun
teşekkür ederiz teyzesii
oğluşun gündem yaratacak yeni fotoları var dayısının hediye aldığı cicileriyle, kayınannesi ve sevgilisi online olsun diye bekliyoruz
urasta yakıyor ortalığı maşallah, çok masum bir yüzü var, kime benziyor?
hknn nerdesin canım ya hoşgeldin, özlettin kendini
taliacım nasılsın canım, dilay nasıl
saol canim benim cok tsk ederim iyim sen nasilsin dilayda iyi cok sükür uyuyor simdi :)) damadim nasil cok iyi bakmisin damadima masallahh
Ben nazik nazik konusuyorum duye ole diyo o biraz hirpaliyo. Talia iyi geldin tabi canim durmadan adin geldi dilime merak ettim seni
oh uyusun kuzucuk maşallah, damadın direniyor gündüz uykumuz beter
canım boy kilo genetik herhalde, babası 1.90 boy 95 kilodilayım çıtı pıtı olsun boşver ne güzell
saol canım benimmm telefon almışş canımmmHoşgeldin cnm , evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun kocan ne hediye almış kızzz
Zeynoo, pdnk, tokoyay kızlar ben de size katılıyorum ne güzel yazmışsınız anlatmışsınız durumu, onlar minicik bebişler ağızları var dilleri yok bizim sevgimize şefkatimize en muhtaç oldukları an biz ne verirsek o onlar için, tabi ki şimarık çocuklar yetiştirelim demiyorum ama bu günler de çok çabuk geçecek pdnkin de dediği gibi bırakalım bebekliklerini en güzel en mutlu şekilde yaşasınlar biraz daha anlayabilecek yada konuşacak zamana geldiklerinde istediğimiz eğitimi daha iyi verebiliriz bence
Aşkolsun yaaa sizdemî kaale almıyorsunuz yoksa benitamam depresyona giriyorum birdaha çıkmamak üzere hemde 43:
yok ya ben biliyom şeker oğlun olduğunuu bi an öylemi diye düşündümmm:26:beniim kızım mı varmışş kııııı ohhh Hani nerdeee negüzeel
beleşten kızım oldu
SENDEMİ BRÜTÜÜÜÜSSSSS[/COLOR]
hkn canim hosgeldin nasilsinn cok özledik seni eskisi gibi bir sohbet edemiyoruz artik senlede :)))
oyy kuzumm yerim ben onun uykusunuubizimkinin masallahi var uyumazsa hzursuz oluyorr gunduz 3 kez fln yatiyor uykuya
ama kisa kisa oluyor uykusu öyle cok uzun uzun uyumuyor :)) ömer hicmi uyumuyor yoksa o da öyle kisa kisami uyuyor:44: insallah duzelirr uykusu bebislerimizin artik :)) masallahh babasinin boyuda baya varmissoy oyy senin boyun kac peki:44:
dimi dimi citi piti olsunn
Ah teteler ah. Biz cok fena hasta olduk. Bronsit teshisiyle iki gun hastanede yatti oglum. Buhar tedavisi, antibiyotik, ilaclar, serumlar... Cok sikintili saatlerdi ama cok sukur su an iyi. Tam artik uysallasti uslandi, akillandi derken oglus hata olduMinicik bebegin kolunda serumla beyaz carsaflar icinde yatmasi cok uzucu
Allah yavrularimiza saglik sihhat versin
Sanki sutum az gibi acaba bana mi oyle geliyo
Canım nasılsın sende oğlunda iyileştiniz mi
Aşkolsun yaaa sizdemî kaale almıyorsunuz yoksa benitamam depresyona giriyorum birdaha çıkmamak üzere hemde 43:
Çok geçmiş olsun bebeklerin hastalığı çok zor Allah'tan büyüyünce hatırlarmayacaklar diye teselli et kendini
geçmiş olsun allah şifa versin canım.
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.:26::26:
biran önce toparlar inşallah oğluşun, şu an atlattımı tamamnen?
birde doktorunuz evde buhar makinesi kullanmanı önerdimi çok merak ediyorum. ben farklı yorumlar okuyunca kararsız kaldım
canım çok geçmiş olsunn allah daha kötülerden saklasınn inşallah en kısa sürede iyilişeir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?