2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

yok kiz beni artik format mormat düzeltemez yensiini almak lazimm artikinhe kiz ilerlemiyor tabiki baksana sabah kac kez sayfayi yeniledim hep ayni duruyordu ay evet yaa sizi saflar sizii ah saflarim benim diye yazcaktim geri vazcaydim onuda neme lazim diye ben bile anladiysam herkes anlyiordur diye düsünmüstüm oyssaki bende

garibim Diloş kimlerin arasına düştüm böle demiştir
ay evet ya garibim sa saf bakiyordu bizlere bazen bende ayni seyi dusunmuyor degilim kesin icinden nasil biryere düstüm ben diyordur bu kiz diyorum
allah seni ne etmeye kiz kocisin duymasin bak sonra bu yasagi da kaldirir allah korusun bir daha giremezsin burayaama bu yasak isi gercekten cok kötu olmus kiz kocisin gönlünü yap biraz sen bence senden ilgi bekliyor sanirsam yani yatak odasindaki ilgiden bahsediyorum ay yine üzerime vazife olmayan seye yorum yaptim hay ben dilimi pardon elimi essek arisii sokmasin( sokarsa canim acirya) NEYSE IYI GECELER CANIM ALLAH RAHATLIK VERSIN ERVAYI VE SENI ÖPÜYORUM

günde 2 sefer anca sağabiliyorum. tek seferde 5-6 saat beklemesine rağmen 80-90 cc anca çıkıo

Calismasaydin ve evde olsaydin o sutu cogaltabilirdin ama ugrasmasi cok zor pompa kampi yapiyosun oyle birseyki sen sadece uyuyacaksin ev isi yemek herseyle birinin ilgilenmesi lazim hatta bebisle bile sen sadece pompa yapip beslenip dinleneceksin ve sonuc tekrar bol sut olacak ama bunun icin calismaman lazim .Bu sekilde 5 cc sutumu 30 cc ye cikardim dahada gidemedim gucum yetmedi 2 saat de 1 defa kalkiyosun ve en az yarim saat sagman gerekiyor cunku sut gelmesede bi 15 dk daha sagmaya devam etmen gerekiyor bu sekilde beyne sut talebi sinyali gonderiyorsun ama bu sekilde 1 saat uyuyup tekrar kalkiyordum birde bebekle ilgilen ustune esim hep yemek bekliyo yardim edende yok 10 gun dayanabildim.Cunku cok duzenli yapmak gerekiyor aslinda senin sansin daha yuksek 80-90 cc cok guzel cogalir.Bebek Yapım Bakım Onarım: Tomris’in Emzirme Notları – 3: Peki sütü arttırmak için ne yapmalıyız? Emzirme Kampı!
Bu kadin hacettepe tip mezunu bi hekim suan yurt disinda tip fakultesinde arastirma gorevlisi, emzirme konusunda tum sorunlar basina gelmis ikiz bebeklerine nerdeyse yok denecek kadar azken sadece anne sutune dondurmus birisi, emzirme konusunda ucretsiz danismanlik yapip annelere destek oluyor.
Ama soyle demisti evde sadece emzirme yada pompa ile ugrasicaksin onun disinda uyku ve dinlenme.Bebekle sik sik ciplak ten temasi kurup sevmeni soyluyo cok mesakatli bi yol ama boyle bir sans var sadece haberdar etmek istedim.Belki denemek istersin.

inanmiyorummmmmm yaa kac aydan sonra ilk defa süt sagdim deminn sag gögsüm cok fena sismisti agrima yapiyodu bende sagim belki rahatlarim dedim gittim el pompami kaldirdigim yerden alip sagdim demin sadece sag gögsümü sagdim ve 100 cc süt cikti ya inanamiyorum hic bukadar cikcagini tahmin etmemistim ama kac saatir emzirmemistim sag gögsümden baya dolmus demekki ne zamanbdir agridiginida ilk defa gördüm ya cok mutlu oldumm ya ohhbiraz daha deneyim bakalim ne kadar daha cikcak( azla yetinemeyen sari kafa )

Masallah neguzel belki farkinda olmadan bol sut yapici seyler yedin yada seni mutlu edicek aktivite yaptin ben mesela disari cikip dolasip eve gelip sagdigimda daha cok sut cikiyordu.Sanirim keyfinde yerinde.Ama sizlama yaptiginda ya emzireceksin yada sagacaksin cunku tikanma yapabiliyormus sen iyi yapmissin.Of ya 2. Bebegi emzirme hayali kuruyorum cok guzel bi duygu masallah sutlu annelere bol bol sutunuz olsun

cok saol canim yaa aslinda bugun bütün günm hic keyfim yoktu aksam burda saolsun denizkizi ve niran sayesinde keyfim yerine gelmsiti onlarmi sebeb oldu acaba kizlar cok sagolun yediklerimden mi oldu acaba bugun uzun zaman sonra tahin pekmez yemistim ama oda iki banimlik birsey yedim ya:44:kuru fasulye cacik ve salata yedim onlarida zaten ara ara yiyorum olcagimi vardi artik yoksa cidden etkiledilermi bilmiyorum keske herzaman böyle ciksa canim sütüm yok diye haykiranlardanim bende ne yazikki
hele 2 aydir fln pompayi kaldirmistim saginca cikmiyordu hic ne yazikki sadece emzirerek ve arada mama vererek idare ediyorduk iste bizde ama ne kadar saat gecsede emzirmeyeli yinede bukadar dolguunu görmüyordum hicbende cok sasiridm ve cok mutlu oldum canim insallah seninde sutun cogalir sende umudunu kesmeden ezirmeye devam et:)) insallah 2 bebiste bol bol emzirirsinn benimde 1. de hic emmemisti ama 2 de hic birsey yapmadigim halde sadece emzirdim 8-9 ay iste 3 de yine süt sorunu yasadik bizde neyse artik bende kacar canim sana iyi geceler allah rahtlik versin
bu arada untuyordum tekrar denememde 120 buldum ama soldan hic birsey cikmadi bir iki damla dan baska:44:

Selam iyi geceler kızlar bu vakitte geldim ama kimsecikler kalmamış retpul var sadece oda konuşmaz ki şimdi

Bahadır görememiştim kızlar mesaj armişsiniz yeni gördüm hkn ve denozcum kusura bakmayın cok üzüldüm zeyynomun dogum gunünü kaçırmışım
İyiki doğdun zeyno nice sağlıklı mutlu seneler insallah

Talliacim CNm mandanızı nazar değmesin insallah hep böyle gider
Aslında sütun Yen'e ile ilgisi yok tamamen morel ve dinlenme benimde 1 hafta önce sutum nerdeyse kesilecekti ama cok şükür yine eskiye dondu yaşadığım bir olay sebep oldu aman sakın üzülmeyin morelinizi hiçbirşeye bozmayın bebeğiniz ve kendiniz için hepinizi öpüyorum iyi uykular yarın görüşmek üzere

Ha hülyanın oğlun iyileşmiş cok şükür cok gecmis olsun

Kizlar ara ara bakiyorum ama yazamiyorum bi turlu. İki bebe ki kucugumuz pek yaramaz, uyumaz durmaz bi bebek, zor geciyor gunler. Muhabbettiniz masallah pek hos, almis basini gitmis. Enerjiniz harika, masallah gercekten.
Biz ek gidaya daha yeni tadimlarla basladik. Ama uyku ilayikiz bir aydir facia.

Az cok yazdiklarinizdan bakiyorum sanirim herkesin bu aralar problemi bu. Ben epey okudum arastirdim. Hep bir uyku egitimine cikiyor kapilar. Ama ben bebegi pek zorlama taraftari degilim, sonuclandiramam , aglatamam kendimden biliyorum.

Gece her saat uyanmakta , emzirmelerden sonra geri asla uyumayan oyun isteyen bir bebekten sonra kendimce su sonuca ulastim. Cok hareketlendi kizim, her sekilde donuyir, donerek epey yol katediyor yere biraktigimda. Gece de ayni sey hemen donmeye calisiyor, konusmaya cigliklara basliyor ben de dedim ki enerjisini nasil alabilir ve daha konforlu bir uyku saglayabiliriz. Ve fark ettim;
Ben 4 aydir kazakistanda yasiyorum. Burda bir aydir havalar coook soguk. Ve her gun dusari cikan bebegi hava sogudugundan beri disari cikarmiyorum. Acaba bundan dilayi hep evde oldugu icin mi uyumak istemiyor. Sizlerde durumlar nasil? Kis olsa bile bebegi disari cikariyor musunuz?

Kociş diyoki ben çocuğa kiz oyunlari oynatiyomusum. Aliyo cocugu atip tutup duruyo

Biz hastaydk diye cikarmadim ama biz gezmeyi cok seviyoruz ve soguk da olsa hergün mutlaka hava aldirmak gerek mis

Sanirim sende haziran annesisin. Biz Anne suruyor beslendik. 4.5 aylikken doktorumuz ek gidaya baslatti. meyve puresi ve kasik mamasi vermemi istedi.

istanbul anadolu yakasında oturanlar hangi dr.a gidiyorsunuz memnub musunuz ben degiştirmek istiyorum dr.girip çıkmamız 5 10 dk max.degiştirmek istiyorum dr.u

geçmiş olsun allah şifa versin canım.

Canim bizim doktor kivi verme demisti bir de okudugum kadariyla yumurta da 8. Aydan sonra veriliyordu galiba
yumurtanın sarısı bu aylarda verilebiliyor canım
az bir miktarla başlıyorsun yavaş yavaş arttırıyorsun
8 aylıkken de bir yumurtanın sarısını tamamen verebiliyorsun
beyazı ise 1 yaşına kadar yasak bildiğim kadarıyla

kız kv ye demeye utanıyorsun ama kocayı tırıspı yapıyorsun

kızım kavanoz mamalarını sevmedi ya
hero baby nin elmalı ve şeftali muzlu pürelerinden aldım
yemeyince içine bebe bisküvüsi ezdim ama cıks yemedi
ilk defa doyumluk bir öğün ek gıda vereyim dedim olmadı
bir dahakine iyice acıkmasını mı beklesem acaba
bir de artık devam sütü alıcam yatmadan onu vericem ya
daha tarttıramadım ama kilo almamış sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…