taliaacım sen kendine bi reset çek yada bi format at öle gel şekerim
bak o zaman program tıkır tıkır işleyecek herkeşler seni anlayacak
tabi tabi hiç ilerlememiş sayfalarbu arada
ay bide dönüşümde bende pek bi safız
pdnk in o lafını pekte masum bişi sanıyoruz
ay evet ya garibim sa saf bakiyordu bizlere
garibim Diloş kimlerin arasına düştüm böle demiştir
allah seni ne etmeye kiz kocisin duymasin bak sonra bu yasagi da kaldirir allah korusun bir daha giremezsin burayaHafsaninAnnesi,rezene+,TALIAA+,ysmc, Retbul+ hayat200719+,ahaha
kızlaar ben artıkın yatayım
yarında çok işim var erkenciyim yine
çooksizi
bu arada benim kocanın hey heyleri geldi yine
dün kkya girme sınırı koydu 1 saat gireceemişim artık
bugün işte diye böle girdim
zaten dedim sen yokken girerim diye gözleri büyüdü olmaz dedi
bir buçuk saatte anlaştık
çok vakit harcıyormuşum kendilerine zaman harcamıyormuşum
antropoza girdi sanırım
yoksa oda mı tırıspı
günde 2 sefer anca sağabiliyorum. tek seferde 5-6 saat beklemesine rağmen 80-90 cc anca çıkıo
inanmiyorummmmmm yaa kac aydan sonra ilk defa süt sagdim deminnsag gögsüm cok fena sismisti agrima yapiyodu bende sagim belki rahatlarim dedim gittim el pompami kaldirdigim yerden alip sagdim demin sadece sag gögsümü sagdim ve 100 cc süt cikti ya inanamiyorum hic bukadar cikcagini tahmin etmemistim ama kac saatir emzirmemistim sag gögsümden baya dolmus demekki ne zamanbdir agridiginida ilk defa gördüm ya cok mutlu oldumm ya ohh biraz daha deneyim bakalim ne kadar daha cikcak ( azla yetinemeyen sari kafa )
Masallahneguzel belki farkinda olmadan bol sut yapici seyler yedin yada seni mutlu edicek aktivite yaptin ben mesela disari cikip dolasip eve gelip sagdigimda daha cok sut cikiyordu.Sanirim keyfinde yerinde.Ama sizlama yaptiginda ya emzireceksin yada sagacaksin cunku tikanma yapabiliyormus sen iyi yapmissin.Of ya 2. Bebegi emzirme hayali kuruyorum cok guzel bi duygu masallah sutlu annelere bol bol sutunuz olsun
Sanirim sende haziran annesisin. Biz Anne suruyor beslendik. 4.5 aylikken doktorumuz ek gidaya baslatti. meyve puresi ve kasik mamasi vermemi istedi.arkadaslar birsey danışmak istiyorum bebegim bugün bes ayını doldurdu ve hep mamayla beslenen bir bebek doktor bu gidişimde 3 tatlı kasıgı elma püresi ile baslayabilirsin dedi baska neler yapabilirim bi fikir verirmisiniz bu ek gıda meselesine
benide opsenize
siz öpün öpün
Vay be herkes uyuyo mu
Ah teteler ah. Biz cok fena hasta olduk. Bronsit teshisiyle iki gun hastanede yatti oglum. Buhar tedavisi, antibiyotik, ilaclar, serumlar... Cok sikintili saatlerdi ama cok sukur su an iyi. Tam artik uysallasti uslandi, akillandi derken oglus hata olduMinicik bebegin kolunda serumla beyaz carsaflar icinde yatmasi cok uzucu
Allah yavrularimiza saglik sihhat versin
yumurtanın sarısı bu aylarda verilebiliyor canımCanim bizim doktor kivi verme demisti bir de okudugum kadariyla yumurta da 8. Aydan sonra veriliyordu galiba
HafsaninAnnesi,rezene+,TALIAA+,ysmc, Retbul+ hayat200719+,ahaha
kızlaar ben artıkın yatayım
yarında çok işim var erkenciyim yine
çooksizi
bu arada benim kocanın hey heyleri geldi yine
dün kkya girme sınırı koydu 1 saat gireceemişim artık
bugün işte diye böle girdim
zaten dedim sen yokken girerim diye gözleri büyüdü olmaz dedi
bir buçuk saatte anlaştık
çok vakit harcıyormuşum kendilerine zaman harcamıyormuşum
antropoza girdi sanırım
yoksa oda mı tırıspı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?