Iyiyiz biraz daha tatlım ya cok sukur.sen nasilsin kuzcen napiyo
Ben hala salluyorum uyursa bende keyif yapcam ins
Sanki sutum az gibi acaba bana mi oyle geliyo
Sen kahveyi seviyorsun kendine ödül olarak kahve pişir
Uyudu mu bebişin
Giguslerim cok yumusak yaaa mayis 31 canimNereden anladın canım
Senin bebek haziranın kacında doğdu
Kahvesiz olmaaaazzzzzuyudu sayilir canim bakalim
Bende öyleyim ya illa kahve icecegim
Türk Kahvesi helede hiç Usenmem yaparım kendime içerim yanında da çikolata offf himmm olallaaaa
Sen Türk mü Nescafe mi
selam canım, aynı durumdayız senlebebek arabası bagajda kalmış eşim işyerinde. abimlerde dün akşam gitti, kaldık evde hapis oğluşla
. bana şöyle hazır poğaçaları aratmayacak bir tarif varsa verirmisiniz kızlar:26: işyerimde sabahları dışardan yemek istemiyorum. he bide hemen bayatlamasın tabi.burda pekçok hamarat hatun var maşallah. ben hamur işinde pek iyi değilim, bir çerkes mantısını yapıyorum onuda annem zorla öğretti zamanında sağolsun.
zeynoo nerdesin kuzum, akşam ömere çorba yapıcam yarın için, ne katsam içine değişikte sevse:26::26:
zeyno çok güzel tarif eline sağlık , ben ek gıdaya yarım yamalak geçtim taze yoğurt mayaladıysam veriyorum mesela yoksa vermiyorum yada cam rende aldım bugün ilk kez elma rendeledim püre gibi oldu küçük bir elmanın tamamını yedi çok sevdi ama sebze püresi hiç vermedim ben, zeynocum benim kızımın 5.ayı 6 gün sonra dolucak sence erken mi bu yaptıklarım çünkü kızım masallah emiyor sebzeyede başlasammıCnm sebzeyi nasil yedirdigimi sormussun
Corba olarak yaptığım da 5-6 kaşık tan başka icmiyor.
Bende şöyle yediriyorum. Bugün yaptığımı anlatim..
ispanagi ve brokoliyi haşlayıp suyunu süzdüm.sonra blender ile püre haline getirdim. Sonra ayrı bir tencere de princ unuyla muhallebi yapıp brokoliyi ve ispanagi içine boca edip karıştırdim. Bütün sebzeleri bu sekilde yediriyorum. Muhallebiyi biraz sulu kıvamlı yapıyorum.
Cok güzel yiyor.
tüh yazık olmuş ya. bana yollayın ben çok severimIyi aksamlarrrrnasilsinizzz kizlarrr?
Ay benim haftasonum suuuuu gibi gecti esimin arkadasi geldi haftasonu bizde kaldi oyle olunca hic bisey anlamadimmm
Bi de bugun aksam esimin arkadaslari gelcekti 6-7 kisi mac izlemeye, neyse heveslenmis bizimki de cigkofte yapayim diye haber vermis onlara da busuru ugrasti filan neyse gele gele 2 kisi gelmesin miiiii cogu kaldi yaptiklarinin az once tabagi gordum az yemissiniz dedim yemiyolar ki diyo ay bi uzuldummm kiiii...
arkadaslar birsey danışmak istiyorum bebegim bugün bes ayını doldurdu ve hep mamayla beslenen bir bebek doktor bu gidişimde 3 tatlı kasıgı elma püresi ile baslayabilirsin dedi baska neler yapabilirim bi fikir verirmisiniz bu ek gıda meselesine
Tesekkur ederim kizlar. Allah kimseye yasatmasin hastane isi zor hele ki kucucuk bebekle daha zor,
Doktor eve uhar mkinesinden hic bahsetmedi. Biz kendimiz alsak mi diye dusunduk ama ben bebek hazirligi yaparken forumlarda zararli diye okumustum. Kontrole gidince doktora sorarim. Henuz tam atlatmis degil. Oksuruk nobetiyle uyaniyor ara sira. Ilaclardan nefret ediyor kusuyor ilaclari. Onun disinda bir sikintisi yok.
Giguslerim cok yumusak yaaa mayis 31 canim
tüh yazık olmuş ya. bana yollayın ben çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?