2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bende Bende okudum tefriciyeyi
Unutmuşum haber vermeyi
Hakkını Helal Et lütfen

Anacım sen biliyor musun şu uyku eğitimi konusunu
Ben çok merakliyimdir valla gece uyuyamam şimdi
Hakkeeett taktım mı takarım

Iyi aksamlarrrr nasilsinizzz kizlarrr?

Ay benim haftasonum suuuuu gibi gecti esimin arkadasi geldi haftasonu bizde kaldi oyle olunca hic bisey anlamadimmm
Bi de bugun aksam esimin arkadaslari gelcekti 6-7 kisi mac izlemeye, neyse heveslenmis bizimki de cigkofte yapayim diye haber vermis onlara da busuru ugrasti filan neyse gele gele 2 kisi gelmesin miiiii cogu kaldi yaptiklarinin az once tabagi gordum az yemissiniz dedim yemiyolar ki diyo ay bi uzuldummm kiiii...

melinnaz, ahsen,hülya, hayat kızlar naptınız tefriciyeleri. bitirdiniz mi?

niyet: AHAHA'nın oğlunun ameliyata gerek kalmadan bir an önce iyileşmesi.

ahaha................................1000.........................okudu
geridonusumkutusu..............255...........................okudu
asesulfam............................250...........................okudu
tokoyay..............................250............................okudu
eda1299..............................250...........................okudu
hkn.....................................150............................okudu
melinnaz..............................100
mikailesra..............................100.........................okudu
zeyyno.................................180...........................okudu
benimszr..............................100............................okudu
seyzen.................................250............................okudu
merve..................................250............................okudu
talia ....................................100............................okudu
niran....................................250............................okudu
ahsen...................................250
hülyaerdem...........................250
power...................................245...........................okudu
denoz...................................114............................okudu
hayat....................................100

DAĞITILAN .............4444
tefriciyelerimizin hepsi dağıtışmıştır :)

offf çok sıkıldım bugün , bir de hava güzeldi güneşliydi ama neyapalım zaten akşam oldu bile , sıkıntıdan hiçbir işe elim de kalkmadı sadece bulaşık makinesiniboşalttım ve kirlileri doldurdum ha bide çamaşır astım bir dee kızımı yıkadım tek başıma yıkadım canım çıktı işte gün bitti , bilgisayardan film açtım kızım uyudukça izledim ama yine de sıkıntım geçmedi

zeyno çok güzel tarif eline sağlık , ben ek gıdaya yarım yamalak geçtim taze yoğurt mayaladıysam veriyorum mesela yoksa vermiyorum yada cam rende aldım bugün ilk kez elma rendeledim püre gibi oldu küçük bir elmanın tamamını yedi çok sevdi ama sebze püresi hiç vermedim ben, zeynocum benim kızımın 5.ayı 6 gün sonra dolucak sence erken mi bu yaptıklarım çünkü kızım masallah emiyor sebzeyede başlasammı
mesela süt sağıp buzluğa attığımda o öğün hemen birikmiyo sütüm sence normal 1 nolu mamasından mı yapıp içirsem yoksa ek gıda mı versem biraz karışık sordum kusura bakma ha bide muhallebiyi nasıl yapıyorsun onun tarifinide verirmisin.

hkn; cnm telefonunu güle güle kullan, kocana da

tüh yazık olmuş ya. bana yollayın ben çok severim

Iyi geceler kizlar nasilsiniz biz geldik

Eklentiler

• $IMG-20131102-WA0002.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 40

Bizim dr da meyve ile baslamami soyledi. Ilk 3-4 gun tek ogun sonra yavas yavas 2-3-4 ogune cikacakmisiz. Meyve ile baslayip sonra ogunlere yogurt ilave edebilirmisim oyle dedii

Cok gecmis olsun canim benim kardesim de ayni sekilde bronsit olmustu bebekken onlar da uzun sure kaldilar hastanede annem beni cok uyarirdi ozellikle terlediginde oluyormus usumesin ama terlemesin de dikkat et diyordu. O zaman icin bizimkiler de buhar makinesi kullanmadilar ama bazen tikaniyordu hani su agza takilan bi makina var agzidan buhar veriyor ondan almislardi. Ama simdi boyle yazinca hatirladim kardesim brosoit diye bisey oldu ayni seyler mi acaba emin olamadim. Meyse cok gecmis olsun tekrardan

Giguslerim cok yumusak yaaa mayis 31 canim

Yaa ben de bu ay hep oyle dusundum acaba sutummu azaldi filan diye ama bu ay kucagimda soyle bi tarttim almis kilo yani hatta kizim emerken oyle bi emiyo ki gormen lazim yaa cok acc heralde diye dusunuyodum. Yani oyle kilosu cook degil ama 7 kilo olmus yani. Ortalamada cikiyor kilosu genelde
Yani oyle dusunme bence cekince geliyodur ben de hep yutkunma sesinden takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…