Kizlar ara ara bakiyorum ama yazamiyorum bi turlu. İki bebe ki kucugumuz pek yaramaz, uyumaz durmaz bi bebek, zor geciyor gunler. Muhabbettiniz masallah pek hos, almis basini gitmis. Enerjiniz harika, masallah gercekten.
Biz ek gidaya daha yeni tadimlarla basladik. Ama uyku ilayikiz bir aydir facia.
Az cok yazdiklarinizdan bakiyorum sanirim herkesin bu aralar problemi bu. Ben epey okudum arastirdim. Hep bir uyku egitimine cikiyor kapilar. Ama ben bebegi pek zorlama taraftari degilim, sonuclandiramam , aglatamam kendimden biliyorum.
Gece her saat uyanmakta , emzirmelerden sonra geri asla uyumayan oyun isteyen bir bebekten sonra kendimce su sonuca ulastim. Cok hareketlendi kizim, her sekilde donuyir, donerek epey yol katediyor yere biraktigimda. Gece de ayni sey hemen donmeye calisiyor, konusmaya cigliklara basliyor ben de dedim ki enerjisini nasil alabilir ve daha konforlu bir uyku saglayabiliriz. Ve fark ettim;
Ben 4 aydir kazakistanda yasiyorum. Burda bir aydir havalar coook soguk. Ve her gun dusari cikan bebegi hava sogudugundan beri disari cikarmiyorum. Acaba bundan dilayi hep evde oldugu icin mi uyumak istemiyor. Sizlerde durumlar nasil? Kis olsa bile bebegi disari cikariyor musunuz?
Ben hergün yarım saat cıkarıyorum çünlü ablasını okula götürüp getiriyoruz canım ama kovaelinin soğuyşa kazakistan bir olmaz sanırım
Seninkini de yolla onuda albüme koyalım bizde onu sevelimm
ROKOKO PASTASI (adı buymmuş)
4 kutu krem şanti (tek tek 8 paket ediyor)
yarım paket pudra şekeri
2 paket kakaolu bisküvi (petibör)
2 yemek kaşığı kakao
damla çikolata
1 paket çikolata sos
3 su bardağı süt
YAPILIŞI
krem şantilerin hepsini 3 su bardağı sütle çırpıp içine pudra şekeri, kakao yu koyup tekara çırpıyorsun.
sonra bisküvileri 4e bölüp kremşantini içine koyuyorsun..damla çikolatada ekleyip karıştırıp borcama diziyorsun..buzdolabına koyuyorsun..sonra üzeri için çikolata sos yapıp (çikolata sosun içine isteğe bağlı olarak pudra şekeride koyabilirsiniz) soğuduktan sonra pastanın üzerine yayıyorsun
çok lezzetli kizlar tavsiye ederim
Canim bizim doktor kivi verme demisti bir de okudugum kadariyla yumurta da 8. Aydan sonra veriliyordu galiba
kızım kavanoz mamalarını sevmedi ya
hero baby nin elmalı ve şeftali muzlu pürelerinden aldım
yemeyince içine bebe bisküvüsi ezdim ama cıks yemedi
ilk defa doyumluk bir öğün ek gıda vereyim dedim olmadı
bir dahakine iyice acıkmasını mı beklesem acaba
bir de artık devam sütü alıcam yatmadan onu vericem ya
daha tarttıramadım ama kilo almamış sanki
ranana özel mesaj attım aldın mı
Bence birer mj at ve arkadaşlığın i bitir tamamenGünaydın kızlar,benim canım çok sıkkın((Çok samimi olduğum 2arkadaşım var 3de ara sıra görüştüğüm ama sevdiğim arkadaşlarım vardı,nerdeyse2aydır bi kahve günü yapalım maksat birbirimizi görmek olsun diyordum belki 10kez dile getirmişimdir kahve günü ayarlayalım diye hep beni geçiştirdiler yaparız iyi olur sana haber veririz diyorlardı,aaaaaa dün bi duydum kahve günü yapıyorlarmış hemde 3.kişiye geçmişler ve bu günü ayarlayanda benim çok samimi arkadaşım dediğim kişiler başlatmış,duyunca okadar çok üzüldümki (((bir okadar da kızgın ve sinirliyim,şimdi ben gün yaptıkları gün gidip aralarına bozayım mı hepsini?yoksa tavır alıp arkadaşlığımı mı bitireyim?
Aşkolsun yaaa sizdemî kaale almıyorsunuz yoksa benitamam depresyona giriyorum birdaha çıkmamak üzere hemde 43:
arkadaslar birsey danışmak istiyorum bebegim bugün bes ayını doldurdu ve hep mamayla beslenen bir bebek doktor bu gidişimde 3 tatlı kasıgı elma püresi ile baslayabilirsin dedi baska neler yapabilirim bi fikir verirmisiniz bu ek gıda meselesine
Günaydın kızlar,benim canım çok sıkkın((Çok samimi olduğum 2arkadaşım var 3de ara sıra görüştüğüm ama sevdiğim arkadaşlarım vardı,nerdeyse2aydır bi kahve günü yapalım maksat birbirimizi görmek olsun diyordum belki 10kez dile getirmişimdir kahve günü ayarlayalım diye hep beni geçiştirdiler yaparız iyi olur sana haber veririz diyorlardı,aaaaaa dün bi duydum kahve günü yapıyorlarmış hemde 3.kişiye geçmişler ve bu günü ayarlayanda benim çok samimi arkadaşım dediğim kişiler başlatmış,duyunca okadar çok üzüldümki (((bir okadar da kızgın ve sinirliyim,şimdi ben gün yaptıkları gün gidip aralarına bozayım mı hepsini?yoksa tavır alıp arkadaşlığımı mı bitireyim?
Aşkolsun yaaa sizdemî kaale almıyorsunuz yoksa benitamam depresyona giriyorum birdaha çıkmamak üzere hemde 43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?