2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kocam maça gitti çocuğuda uyuttum ..
bi oturdum ki net yok ..
müş. hizmetlerini arıyorum düşmüyo bi türlü..
sanırım bi sorun vardı bi saattir giremiyodum ..
çok sinirlendim beaa..
şimdiye geçmişi bitirmiştim

geçmişe bakamdım henüz
berbat bi gün geçirdim,
dün sizin de yazdıklarınızla gaza gelip bugün arkadaşın doğumgününe gttm
önce iyiydi kızım
2 saat kadar
20 dk fln uyudu hatta
iyi dedim çok şükür
derken wc ye kadar gittm arkadaşa verdim
koşa koşa geldm wc den
bi ağlama ki öyle böyle deil
zaten yabancılıyordu ama başta iyiydi ya
sonra neden bu kadar ağladı bilmiyorum
kesnlkle susmadı ya
yarm saat hiç susmadan
artk eve gelmek için çıktık da o zaman sustu :2::2:
benm işim çooookkk zoooorr yaaa
ben naaappcaaamm

ymsc altta adını görünce sana cevap yazmadığım aklıma geldi. o dediğini ben vaktinde yapmıştım. 30-40 cc olan sütüm 70-80 ne çıkmıştı. sonra kendi kendine 100 leri görür olmuştu. daha da hiç o kadar olmadı. artık uğraşamıcam ya. sıkıldım şu süt durumundan. emse beni olan yeter. kalanını da şimdi mamayla. sonrasında da ek gıdayla tamamlarım inş. neyseki bugün az da olsa emdi. inşaallah emme isteği artar.

Bu aylarda normalmis ama yabancilamaya baslarlarmis ben de 5 aylik bebeklerin ozelliklerine bakarken gormustum hatta ben de dedim acaba bizim kiz yabancilar mi birilerine diye ama bizimkisi dogdugundan beri hep kalabalik icinde olunca alismis ilk kez gorduklerine bile guluyo sipaaa yani demem o ki normalmis bu ayda yabancilamasi

canım bence öyle öyle alışır. pes etme. benimki de mesela geçen hafta avm de iyiydi önce. yemek yiyorduk. babası gazını almak için omzuna aldı. artık arkadaki adamdan mı korktu naptı bi başladı ağlamaya. nasıl ağlıyor. her gezmede böyle ara ara ağlamaları var.

hatta burda kızlarlada buluşmuştuk. benimki iyiydi önce. hatta kızlar dedi sen bu çocuğa bu kadar yaramaz diosun huysuz diosun hiç öyle değil diye. sonra onlar gitti. ben bişiler alcaktım. bi başladı ağlamaya. emzirmeye çalıştım susmadı. altını aldım susmadı. ne yapacağımı bilemedim. bi panik oldum. hemen koşa koşa avm den çıkıp minibüse atladım. arabaya binince rahatladı.

öyle böyle alışcak napcak

kızlar çok köötü oldum
inanılmaz geri adım attım şuan biyerlere gitme konusunda
gdk
seninki misafirlikte uyuyor mu ya
off

kızlar çok köötü oldum
inanılmaz geri adım attım şuan biyerlere gitme konusunda
gdk
seninki misafirlikte uyuyor mu ya
off

misafirlikte pek uyumuyor ama misafir gelince uyuyor sanki :)

atma geri kesinlikle. alışır emin ol buna.

misafirlikte pek uyumuyor ama misafir gelince uyuyor sanki :)

atma geri kesinlikle. alışır emin ol buna.

bıgün çok fenaydık canım ya
çok korkuyorum
hatta ben işe başlamayı düşünüyoum
bu şekilde çok zorlancaz
alışsın ben de rahatlaym biraz
farklı şeyler düşünmeliym
bu şekilde kafayı yicem
ne düşünüyosunuz

arabayı eşin götürmüştü de çıkamamıştınız dimi
bugün hava ne kadar güzeldi
benim de pazar pazar misafirim vardı
dışarıyı gördükçe isyan ettim böyle güzel bir havada oğlumu alıp gezmek vardı
Iyi geceler kizlar nasilsiniz biz geldik
bunlar ne zaman bu kadar büydüler
maşaallah kızına

her çocuğun huyu suyu farklı. yabancı yerleri sevmemesi doğal. sen bunu bütünüyle değiştiremezsin ama daha hafifletebişlirsin

canım hangi sigorta ne kadar ödüyorsunuz sigorta şirketine

Bizde hemen ozel saglik yaptirdik koc ailanz esimin ustune yapildigi icin indirimli oldu 1400 yada 1500 doktorumuzda florance nig. Kudret kulak cok tatli birisi sicak bir insan cok ilgili biz sigortacimizin tavsiyesi uzerine gittik gerekmedikce antibiyotige yonelmeyen bir doktormus.İlac meselesi cok ince bi olay o yuzden tercih ettim ama zamanla anlicam sanirim ne kadar iyi oldugunu simdilik bi sikintimiz yok.Muayne parasi olarak biz 20 yada 25 lira oduyoruz sigorta sayesinde, bence kesinlikle yaptir cunku o para bisekilde cikiyor.

sen öğretmendin değil mi ne zaman başlamayı düşünüyorsun
ben bu sene hiç başlamıycağım
ama çalışsam dediğim oldu
sonra vazgeçtim, bu güzel aylarında bakıcıya ya da babaanneye bırakmıyacağım doya doya yaşayacağım her anını diyorum

ben de seneye eylülde başlıcam asalında
izni öyle aldım
ama çok huysuz ve bana bağlı bi kız oldu
başkalarına alışsın diye
ve ben de biraz farklı şeyleylrele ilgilenirsem rahatlarım diye
başlasam mı diyorum ya
bugün çok bunalttııı

Bugun asya gunduz toplamda en fazla 2 saat belki daha az uyudu oyle oldugu icinde uykuya zor daldi yataga koydum uyumadi,pispisladim uyumadi,ayagimda salladim yok kucagima alip ninini soyledim tak gozler gitti onceden ninni soyledigimde sallamayan cocuk ninni ile uyudu hergun bi huy ediniyo.Simdide uykusunda arada bagrinip ayaklarini havaya kaldirip tak diye birakiyo.
Esim bazen deli ediyo gelmis ara doktoru niye boyle yapiyo sor diyo Allah allah cocuk bu adama ne dicem diyorum herseyi sorarsin niye bunu sormuyorsun diyo nedicem bugunlerde cok huysuz bil bakalim biye mi dicem?Bakici tutacakmis hic sikintiya gelmiyo bu saat oldu yemek yiyemedim demiyo cocuga cikariyor acisini boga burcu ile evli olmanin sonucu sanirim.Ben sikayet etmiyorum bide tepemde bik bik basladim soylenmeye sonrada niye dir dir ediyosun derler

Valla haklisin ve hakliyiz insan istemez mi bebisine anne sutunu vermeyi hatta herseyden gectim niye o kadar ugrasalim mama ile.Bende denedim artiyor evet artmiyor degil ama surekli bi bakan olacak sende denicen cok yorucu bide insanin psikolojisini alt ust ediyor anne sutu cok onemli ama psikolojisi iyi mutlucbi anne herseyden daha onemli diye dusunuyorum.Benim sutum cok cok azdi o yuzden motive olamiyodum evet artti ama bi sagmamda toplamda 60 cc oluyordu en fazla bigun disari ciktim uzun sure sagamadim hemen geriledi dedim ysmc tamam kendini daha heder etme evdeyken sag gittigi yere kadar oyle oyle 3. Aya kadar biraz biraz verdim ilac niyetine ama pes ettim sonunda.Belki denemek istersin diyevpaylasiyim dedim cunku cok kisi basarili olmus sutu bollasmis hic meme tutmayan bebekler memeye donmus,mama takviyesi alanlar mamayi kesmis,hatta 8. Ayda emzirmeye baslayan bile vardi.
Anne sutu en dogal besin,birde bagisikligi guclendiriyor en onemli ozelligi bunlar yani sen azda versen o basikligi icin gerekli olan kismini aliyor.Dogalligina gelincede zaten artik ek gidalara gectik.

Dun bende arkadasima gittim kizlar uzaktan sevince sikinti yok gulucukler saciyor ama Asyanin alanina girip dokununca bakiyo uzun uzun sonra aglamaya basliyo ay saka gibi yaslilar yapsa anlicam arkadasim boyle sen bunu yabani yetistiriyorsuna gelecek bi bakis atti ay dedim etrafimda insan var ben sokmuyorum herkes bi bilir kisi kesiliyo deli oluyorum.Bende hic istemiyorum oyle alissin bayilmiyorum aglamasina ama oturdugum yerde cevrem yok arada kayinvalideme gidiyoruz onlari goruyo belki 2 haftada bir defada anneme e oyle oluncada alismiyor.
Ama ise baslayacagin zaman bakacak kisi ile bir sure vakit gecirmen lazim o mamasini yedirsin,uyutsun sen evde olsan bile pek gorunmemeye calis yavas yavas oylelikle alistirirsin sikma canini.

he bu yazılarına ne yazacağımı unuttum en iyisi seni öpeyim
Gel öpüşek koklaşak.

Günaydın herkeşlere.

delirtmeyin ulen beni

kız kv ye demeye utanıyorsun ama kocayı tırıspı yapıyorsun

oda uyuzluk yapmasın

ay canım ya bende senin gibi 2. çocuğu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…