kocam maça gitti çocuğuda uyuttum ..
bi oturdum ki net yok ..
müş. hizmetlerini arıyorum düşmüyo bi türlü..
sanırım bi sorun vardı bi saattir giremiyodum ..
çok sinirlendim beaa..
şimdiye geçmişi bitirmiştim
geçmişe bakamdım henüz
berbat bi gün geçirdim,
dün sizin de yazdıklarınızla gaza gelip bugün arkadaşın doğumgününe gttm
önce iyiydi kızım
2 saat kadar
20 dk fln uyudu hatta
iyi dedim çok şükür
derken wc ye kadar gittm arkadaşa verdim
koşa koşa geldm wc den
bi ağlama ki öyle böyle deil
zaten yabancılıyordu ama başta iyiydi ya
sonra neden bu kadar ağladı bilmiyorum
kesnlkle susmadı ya
yarm saat hiç susmadan
artk eve gelmek için çıktık da o zaman sustu:2::2:
benm işim çooookkk zoooorr yaaa
ben naaappcaaamm
geçmişe bakamdım henüz
berbat bi gün geçirdim,
dün sizin de yazdıklarınızla gaza gelip bugün arkadaşın doğumgününe gttm
önce iyiydi kızım
2 saat kadar
20 dk fln uyudu hatta
iyi dedim çok şükür
derken wc ye kadar gittm arkadaşa verdim
koşa koşa geldm wc den
bi ağlama ki öyle böyle deil
zaten yabancılıyordu ama başta iyiydi ya
sonra neden bu kadar ağladı bilmiyorum
kesnlkle susmadı ya
yarm saat hiç susmadan
artk eve gelmek için çıktık da o zaman sustu:2::2:
benm işim çooookkk zoooorr yaaa
ben naaappcaaamm
Bu aylarda normalmis ama yabancilamaya baslarlarmis ben de 5 aylik bebeklerin ozelliklerine bakarken gormustum hatta ben de dedim acaba bizim kiz yabancilar mi birilerine diye ama bizimkisi dogdugundan beri hep kalabalik icinde olunca alismis ilk kez gorduklerine bile guluyo sipaaayani demem o ki normalmis bu ayda yabancilamasi
canım bence öyle öyle alışır. pes etme. benimki de mesela geçen hafta avm de iyiydi önce. yemek yiyorduk. babası gazını almak için omzuna aldı. artık arkadaki adamdan mı korktu naptı bi başladı ağlamaya. nasıl ağlıyor. her gezmede böyle ara ara ağlamaları var.
hatta burda kızlarlada buluşmuştuk. benimki iyiydi önce. hatta kızlar dedi sen bu çocuğa bu kadar yaramaz diosun huysuz diosun hiç öyle değil diye. sonra onlar gitti. ben bişiler alcaktım. bi başladı ağlamaya. emzirmeye çalıştım susmadı. altını aldım susmadı. ne yapacağımı bilemedim. bi panik oldum. hemen koşa koşa avm den çıkıp minibüse atladım. arabaya binince rahatladı.
öyle böyle alışcak napcak
kızlar çok köötü oldum
inanılmaz geri adım attım şuan biyerlere gitme konusunda
gdk
seninki misafirlikte uyuyor mu ya
off
misafirlikte pek uyumuyor ama misafir gelince uyuyor sanki :)
atma geri kesinlikle. alışır emin ol buna.
arabayı eşin götürmüştü de çıkamamıştınız dimiofff çok sıkıldım bugün , bir de hava güzeldi güneşliydi ama neyapalım zaten akşam oldu bile , sıkıntıdan hiçbir işe elim de kalkmadı sadece bulaşık makinesiniboşalttım ve kirlileri doldurdum ha bide çamaşır astım bir dee kızımı yıkadım tek başıma yıkadım canım çıktı işte gün bitti , bilgisayardan film açtım kızım uyudukça izledim ama yine de sıkıntım geçmedi
bunlar ne zaman bu kadar büydülerIyi geceler kizlar nasilsiniz biz geldik
bıgün çok fenaydık canım ya
çok korkuyorum
hatta ben işe başlamayı düşünüyoum
bu şekilde çok zorlancaz
alışsın ben de rahatlaym biraz
farklı şeyler düşünmeliym
bu şekilde kafayı yicem
ne düşünüyosunuz
canım hangi sigorta ne kadar ödüyorsunuz sigorta şirketine
sen öğretmendin değil mi ne zaman başlamayı düşünüyorsunbıgün çok fenaydık canım ya
çok korkuyorum
bu şekilde çok zorlancaz
bu şekilde kafayı yicem
ne düşünüyosunuz
sen öğretmendin değil mi ne zaman başlamayı düşünüyorsun
ben bu sene hiç başlamıycağım
ama çalışsam dediğim oldu
sonra vazgeçtim, bu güzel aylarında bakıcıya ya da babaanneye bırakmıyacağım doya doya yaşayacağım her anını diyorum
ymsc altta adını görünce sana cevap yazmadığım aklıma geldi. o dediğini ben vaktinde yapmıştım. 30-40 cc olan sütüm 70-80 ne çıkmıştı. sonra kendi kendine 100 leri görür olmuştu. daha da hiç o kadar olmadı. artık uğraşamıcam ya. sıkıldım şu süt durumundan. emse beni olan yeter. kalanını da şimdi mamayla. sonrasında da ek gıdayla tamamlarım inş. neyseki bugün az da olsa emdi. inşaallah emme isteği artar.
bıgün çok fenaydık canım ya
çok korkuyorum
bu şekilde çok zorlancaz
bu şekilde kafayı yicem
ne düşünüyosunuz
he bu yazılarına ne yazacağımı unuttum en iyisi seni öpeyimyok kiz beni artik format mormat düzeltemezyensiini almak lazimm artikin he kiz ilerlemiyor tabiki baksana sabah kac kez sayfayi yeniledim hep ayni duruyordu ay evet yaa sizi saflar sizii ah saflarim benim diye yazcaktim geri vazcaydim onuda neme lazim diye ben bile anladiysam herkes anlyiordur diye düsünmüstüm oyssaki bende
ay evet ya garibim sa saf bakiyordu bizlerebazen bende ayni seyi dusunmuyor degilim kesin icinden nasil biryere düstüm ben diyordur bu kiz diyorum
allah seni ne etmeye kiz kocisin duymasin bak sonra bu yasagi da kaldirir allah korusun bir daha giremezsin burayaama bu yasak isi gercekten cok kötu olmus kiz kocisin gönlünü yap biraz sen bence senden ilgi bekliyor sanirsam yani yatak odasindaki ilgiden bahsediyorum ay yine üzerime vazife olmayan seye yorum yaptim hay ben dilimi pardon elimi essek arisii sokmasin( sokarsa canim acirya ) NEYSE IYI GECELER CANIM ALLAH RAHATLIK VERSIN ERVAYI VE SENI ÖPÜYORUM
Gel öpüşek koklaşak.
Günaydın herkeşlere.
kız kv ye demeye utanıyorsun ama kocayı tırıspı yapıyorsun
inanmiyorummmmmm yaa kac aydan sonra ilk defa süt sagdim deminnsag gögsüm cok fena sismisti agrima yapiyodu bende sagim belki rahatlarim dedim gittim el pompami kaldirdigim yerden alip sagdim demin sadece sag gögsümü sagdim ve 100 cc süt cikti ya inanamiyorum hic bukadar cikcagini tahmin etmemistim ama kac saatir emzirmemistim sag gögsümden baya dolmus demekki ne zamanbdir agridiginida ilk defa gördüm ya cok mutlu oldumm ya ohh biraz daha deneyim bakalim ne kadar daha cikcak ( azla yetinemeyen sari kafa )
ay canım ya bende senin gibi 2. çocuğu bekliyorumMasallahneguzel belki farkinda olmadan bol sut yapici seyler yedin yada seni mutlu edicek aktivite yaptin ben mesela disari cikip dolasip eve gelip sagdigimda daha cok sut cikiyordu.Sanirim keyfinde yerinde.Ama sizlama yaptiginda ya emzireceksin yada sagacaksin cunku tikanma yapabiliyormus sen iyi yapmissin.Of ya 2. Bebegi emzirme hayali kuruyorum cok guzel bi duygu masallah sutlu annelere bol bol sutunuz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?