içtimada ki kaçakların devamı
8. tugok (baktım baktım göremedim seni)
9. emotion0687
10. uconn (kıs sanki senide göremedim)
11. eddaaaaa bide diğer eda
12. dilca
kızlar ya ben mi sizi görmüyorum yoksa pek uğramıyormusunuz
iyi olunda
tugok,dilca bugün vardı.ucon ankaraya ailesinin yanına gitti bildiklerim bu kadar. bende acemiperiyi göremiyorum bayadır girmiyo oda
hala özel mesajım gelmedi kıs
ne olurdu yani yollasan havam olurdu topikte:111:
çok tatlısın bocuğum
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:kız niran senin koca bugün nöbette falan mı 1,5 saat iznin vardıya ondan şeyettiydim
hayır madem bişey yazmıyo,beğenmiyo neden ismiyle giriyoki gir misafir gibi oku git yoookkk illa gizemli olcek arkadaş
ay gittim ben
yakında dürümü verir eline
aaaa yok bak o konuda bizimkinin ailesii hic bizee benzemiyor bunlar dediay o benzetme konusundada erkek tarafı kendine kız tarafı kendine benzetiyo. bizim kızda aynı benim bebekliğim sadece göz rengi baba geçen kayınvalidemin yanında diyolar aynı annesi diye o hemen ama gözleri babaya benziyo diyoeşimde diyo siparişi öle verdik diye çünkü ben hamileyken gözler kirpikler baba gerisi bana benzesin demiştim ölede oldu
bizim kızın gündüz uykusu pek yok gecede 11-12 arası yatıyo işte ondan fırsat bulursak geçmişi okuyabiliyorum sadece. büyüyo valla iyice cadılaştı bide şimdi huy edindi yabancı birini gördükmü çığlık çığlığa ağlıyo. bu arada ervanın resimleri gördüm pek şeker olmuş zeytin gözlüm benim
bizimkide öyle ya yabancıyı görünce ağlıyor
beni kapalı görüncede ağlıyor
ay tişkürler şekerim o Aslı'mızın güzelliği
saol canimm benim ya gelmedigim oldu bir ara sen kacirmisinm ozaamnay napalım şekerim kızla uğraşıyorum ve sana maşşallah diyorum 3 çocukla hamilelikten beri 1 gün bile girmediğini görmedim(tatil hariç) ah ahhh kocadık biz erkenden kızçem çok yoruyo beni dur durağı yok dişlerden mi büyüme atağımı anlamadım gitti
içtimada ki kaçakların devamı
8. tugok (baktım baktım göremedim seni)
9. emotion0687
10. uconn (kıs sanki senide göremedim)
11. eddaaaaa bide diğer eda
12. dilca
kızlar ya ben mi sizi görmüyorum yoksa pek uğramıyormusunuz
iyi olunda
anam bende hafıza falan kalmamış
bi bakiim 1-2 sayfa gerisine
evet ya acemiperi yok
bugün resim koyanlar tokoyay,wait,melinnaz,hkn,talia,zeyno maşşallah hepside çoooookkk datluu olmuş yaww bayıldımhkncım sana da geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış Allahtan annen yanında şansından bu arada oğluşunun odasıda çook güzell mışıl mışıl uyusun küçük beyimiz
ACEMIPERI canim cok cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesir bebisin (((( rabbim acil sifalar versin insallahh
yok artik yaa daha neler ben sebze corbasini bile icirirken kirktane sey dusundum yaay kızlar dün misafirliğe gitmiştik ordaki bayanın yakını 1 temmuzlu bebeğine tarhana çorbasının içine ekmek doğrayıp yediriyomuş,yumurta veriyomuşay şok oldum dedim yazık onun midesi ne kadar zaten biz daha yavaş yavaş meyva püresi
sebze çorbaları veriyoruz
bence cig köfte veriryakında dürümü verir eline
acemi peri diger sayfada yazmis oglu hastaymisstugok,dilca bugün vardı.ucon ankaraya ailesinin yanına gitti bildiklerim bu kadar. bende acemiperiyi göremiyorum bayadır girmiyo oda
hahahhaaa kiz ona mesaj atilmiyordu en son benim baktigimda sen nasil gönderdin ki:44: o sari kafayi nerden buldun kiz cok sevdim onu tmm benlikmishala özel mesajım gelmedi kıs
ne olurdu yani yollasan havam olurdu topikte:111:
aaaa yoksa pulipet gercektende niranmiiAaaaaa niran gitmiş pulipet de gitmiş
tamam canım git bakalım bende çıkıcam şimdi çamaşır attım o bitmek üzere serer yatarım artık zeytin gözlümü kokulu kokulu öpüyorumm
dürümü dünürümü okudum alla alla bisey anadinmi dedim bida okudum3.dogru okudum
Hep o zeynonun yüzünden pisikolejimibozuyor Ben gelin melin istemiyom her yerde dünür görüyom nayir nolamaz
Saka Mama uykum Geldi göslerimi kapaniyor
Taliacim Güzel dileklerin icin cok tisikkür Ederim Canim
Topik iyi geceler Ben oglusumun kollarina
geride kalanlar, geçmişi okuyanlar herkese iyi geceler tatlı rüyalar biyerleriniz açıkta kalmadan uyuyunbende gideyim çamaşırı sereyim kızımın koynuna girip uyuyalımm
Bu mesaja harfi harfine katıllıyorum canlar
tokoyay geçmiş olsun çok üzüldüm okuyunca ama şimdi iyidir inşallah oğluşun
benim ödev konularım geldi ödeve göre not verilcek 3dersten 1 de sınav. Ocak7 ye kadar ödevler bitecek. Beni buralarda çok görürseniz kovalayın olur mu güzel güzel bitireyim şu ödevleri inşqllah
yok canım bu gayet ciddii, evet bazı insanlar öyle sever ama o anlaşılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?