2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tugok,dilca bugün vardı.ucon ankaraya ailesinin yanına gitti bildiklerim bu kadar. bende acemiperiyi göremiyorum bayadır girmiyo oda

O zamn size en tazesinden bir foto.

Eki Görüntüle 858148

zeynoo tete değişmiş miyim yine.
çok tatlısın bocuğum
yakuşuklum
kız niran senin koca bugün nöbette falan mı 1,5 saat iznin vardıya ondan şeyettiydim
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ay bende b.kunu çıkarmışım valla o olunca hiç giremiyorum olmayıncada çıkmıyorum
nese bizim kızın mama saati geldi
ben sizi çoooooooooooooooooook kocaman öpüyorum

yakında dürümü verir eline

dürümü dünürümü okudum alla alla bisey anadinmi dedim bida okudum3.dogru okudum

Hep o zeynonun yüzünden pisikolejimi bozuyor Ben gelin melin istemiyom her yerde dünür görüyom nayir nolamaz

Saka Mama uykum Geldi göslerimi kapaniyor

Taliacim Güzel dileklerin icin cok tisikkür Ederim Canim

Topik iyi geceler Ben oglusumun kollarina

bugün resim koyanlar tokoyay,wait,melinnaz,hkn,talia,zeyno maşşallah hepside çoooookkk datluu olmuş yaww bayıldım hkncım sana da geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış Allahtan annen yanında şansından bu arada oğluşunun odasıda çook güzell mışıl mışıl uyusun küçük beyimiz

geride kalanlar, geçmişi okuyanlar herkese iyi geceler tatlı rüyalar biyerleriniz açıkta kalmadan uyuyun bende gideyim çamaşırı sereyim kızımın koynuna girip uyuyalımm

aaaa yok bak o konuda bizimkinin ailesii hic bizee benzemiyor bunlar dedimasallah sanada siparisin tami tamina gelmiss bende senin fotonu görunce ayni annesine benziyor demistimcokkk tatli ya kizin yumuk yumuk yananklari

bizimkide öyle ya yabancıyı görünce ağlıyor
beni kapalı görüncede ağlıyor

ay tişkürler şekerim o Aslı'mızın güzelliği

yabanciyi görunce simdiye kadar benim kiz iki kisideb korktu biri esimin is arkadasiydi bize geldiklerinde kucagin almak istediginde agladi kizim ama karisi ve cocuklari icin ayni seyi yapmadi digeride komsumun 5 yasindaki oglunu görunce agliyor halbuku oglan cokk tatlii cok guzel bir cocuk niye korktu ondan anlamadim benimde annem gecen basini acti ilk defa gördü öyle o zaman agladii
saol canimm benim ya gelmedigim oldu bir ara sen kacirmisinm ozaamn ama dedigin gibi cogunkukla burda oluyorum aliskanlik yapti acmayinca duramuiyorum merak ediyorum napiyorsunuz diyebazen isim olsada aciyorumm

edaaa burdaydi canim bugun dilcada burda ucon annesinin yanina gitmisti en son keyfim yerinde diye yazmisti digerlerinden haberim yok benim de:44:

Bu mesaja harfi harfine katıllıyorum canlar
tokoyay geçmiş olsun çok üzüldüm okuyunca ama şimdi iyidir inşallah oğluşun
benim ödev konularım geldi ödeve göre not verilcek 3dersten 1 de sınav. Ocak7 ye kadar ödevler bitecek. Beni buralarda çok görürseniz kovalayın olur mu güzel güzel bitireyim şu ödevleri inşqllah

yok artik yaa daha neler ben sebze corbasini bile icirirken kirktane sey dusundum ya ay dedigin gibi onlarin daha migdesi neki kücük birsey yaa tarhana corbasimi icirilir simdidennaboooowwww yumrutayi birinden daha duymustum burda:44:

yakında dürümü verir eline
bence cig köfte verir

tugok,dilca bugün vardı.ucon ankaraya ailesinin yanına gitti bildiklerim bu kadar. bende acemiperiyi göremiyorum bayadır girmiyo oda
acemi peri diger sayfada yazmis oglu hastaymiss zaten o buraya gelmezki :44:bana hic denk gelemdi hep diger sayfada yaziyor o
hala özel mesajım gelmedi kıs
ne olurdu yani yollasan havam olurdu topikte:111:
hahahhaaa kiz ona mesaj atilmiyordu en son benim baktigimda sen nasil gönderdin ki:44: o sari kafayi nerden buldun kiz cok sevdim onu tmm benlikmis

Aaaaaa niran gitmiş pulipet de gitmiş
aaaa yoksa pulipet gercektende niranmii

tamam canım git bakalım bende çıkıcam şimdi çamaşır attım o bitmek üzere serer yatarım artık zeytin gözlümü kokulu kokulu öpüyorumm

geride kalanlar, geçmişi okuyanlar herkese iyi geceler tatlı rüyalar biyerleriniz açıkta kalmadan uyuyun bende gideyim çamaşırı sereyim kızımın koynuna girip uyuyalımm

iyi geceler canim ya bbenim kizda uyandi bir ssatir uyutamadim bugun ereken uyuduya bu ssatlerde boyle yapio
benimde camasir vardi makinede senki bitince birde buraya el ativer haa olmazmi

tokoyayin ogluna ne olmus ya kacirmisimm sanirimm:44:cok cok gecmis olsun diyorum bewnde zeynoyaa soyleyelim senin icin bir guvenlik tutsun burayabasarilar dliyorum canim insallah cok kolay verirsin sinavinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…