Evet canm verebilirsinYogurda pekmez koyup verebilir miyiz
Annem teyzem kv hep ayni seyi diyor ama bu kadar da nazar deger mi bi cocuga bilmiyorum ki.. Surekli dua okuyorum zaten. ozellikle emzirirken. Besmelesiz elime almiyorum bebegimi.geçmiş olsun cnm nazar mı var acaba bol bol okuyun bebişinizi.
deliye bağlayan sarı kafaolma mı bebeğim, ana kucağında oturuyor. yere iki tane yorgan attım üst üste onların üstünde yuvarlanıyordu. sonra koydum anakucağına hala bi mama sandalyemiz olmadığı için orda meyvesini verdim çok acıkmış sanırım löp löp yedi ağzını silip önlüğünü çıkarınca da ağlamaya başladı.
takılıyoruz öyle işte laptop kucağımda
teli görünce benimki de elimde almaya çalışıyor he alıyor da noluyor ağzına götürüyor. bi de hava soğuk yaw ben bugün ilk kez kombiyi açtım
Sen daa yeni mi actinnn
kis bizim totomuz donuyor 1.5 aydir full yaniyoo vallaaa
benim ev öyle kızlar ya. pek bi sıcak oluyor bilmiyorum sebebini. millet bana gelir ay çok sıcak kombiyi biraz kıssana derler e kombi çalışmıyor ki derimbirazdan kapatıcam herhalde çocuk terlemiş üstünü çıkardım çünkü
ben de yaktımçöpe gitti cezveFazlasını çıkarmıştır annesicezve yakma işini gdk güzel yapardı bende egeyi uyuttum ohh ayva tatlısı eşliğinde oturyorum
kız 1905 değilKuzum bende zaten en basinda sana haksizlik etmisler demistim seni anlamadan dinlemeden bir kac kisinin burdaki ortami cekemeyip fesatlik cikarmaya calistiklarini :) ben ve diger kizlarda kesinlikle tamamen senin arkandayiz sana destekciyz kendi adima burda olmaktan cok memnunum ki tersi durum olsa zaten gelmezdim buraya :)) istemeyenlerde zaten gelmiyorlar burda olmak isteyen zaten burda senin böyle bir ricada bulunmana hic gerek bile yok tu senin iyi niyetinden hic kimsenin kuskusu yok :)) canim cümlelerimi cok iyi secip kullanamadigimin farkindayim ama kisaca demek istedigimide anlatamadim( kizzz ayrica sikayet konusu tammiyle sakayi ben senin bunu anliyacagini düsünmüstüm ama cok kirgin ve öfkeli olduigun icin sanirim anlamamisin ( neyse bende seni kirmak istememistim ( seni seviyoruz kiz bende senin enerjine hayran birisi olarak taktir ediyordum seni :))
kesinlikle 1905 nikli kinin buraya gelip bunlari yazmasi tesadüf degildi bunlarin malum yerleri vardi hatirliyorsaniz orda onlar kendileri gruplastilar simdi bizi itam ediyorlar :)))
yapabiliyorsan ne mutluaman kırk yılın başı bi zamanımız var sohbet edelim dedik kimsecikler bişey yazmıyor. ben de şimdi mutfağa gidiyorum patates salatası, kısır, kabaran hamur ve krem şantili kurabiye yapıcam (daha önce pudingle yapmıştım ama puding muzluydu hiç beğenmemiştim)vallahi yoksunuz diye üzüntümden yapıp yiyeceğim
Yogurda pekmez koyup verebilir miyiz
kızlar niye yoğurda pekmez koyuyorsunuzEvet canm verebilirsin
d
kız 1905 değil
fenerbahçenin kuruluş yılı olan 1907
aman kırk yılın başı bi zamanımız var sohbet edelim dedik kimsecikler bişey yazmıyor. ben de şimdi mutfağa gidiyorum patates salatası, kısır, kabaran hamur ve krem şantili kurabiye yapıcam (daha önce pudingle yapmıştım ama puding muzluydu hiç beğenmemiştim)vallahi yoksunuz diye üzüntümden yapıp yiyeceğim
he ya ben de onu soracaktım ne ki oKabaran hamur muu
O ne kis ilkkez duyuyorumhani fal bakarken pislik olsun diye sana kabaran bişiler var diyorlar ya
Nebilim ole bi çağrışım yaptii bendeee
slm kızlar 5 gündür uykusuzuz annemlerde burnumdan geldi oğlum inanılmaz hzursuz ishal oldu diş çıkartıo sanırım hiç durmuyr uykusu var ama bağırıyor sürekli uyumaya çalışırken elleri ayakları durmuyor kasıyor kendini napıcaz blmioruz elim ayağıma dolandıinş çıkarır bian önce
Ee nerden nereye
Sen koskoca hanım ağa oldun topik sahibesi oldun
Ben daha yerimde sayıyorum
slm kızlar 5 gündür uykusuzuz annemlerde burnumdan geldi oğlum inanılmaz hzursuz ishal oldu diş çıkartıo sanırım hiç durmuyr uykusu var ama bağırıyor sürekli uyumaya çalışırken elleri ayakları durmuyor kasıyor kendini napıcaz blmioruz elim ayağıma dolandıinş çıkarır bian önce
hipp elma : kızım sevmedi, tadı mayhoş hep yüzünü buruşturdu
hipp kayısı : severek yedik, çok güzel sıçırtıyor
milupa elmalı şeftali : bunu da sevdik.
bu 2 markayı kullanıyorum. üzerinde yazan aylara göre hangisi bebeğinin ayına uygunsa alabilirsin tatlım
82kiloyum ve hala 82kiloyum işin gari tartıya çıkıyorum hee iyi 82kiloyum diyorum çoktan alışmış ve sindirmişim
kız kim sana ne göstersin anlayamadım
ben damadımı görmek istiyorum artıkAnaaamml dünürümü görüyorum
Kabaran hamur muu
O ne kis ilkkez duyuyorumhani fal bakarken pislik olsun diye sana kabaran bişiler var diyorlar ya
Nebilim ole bi çağrışım yaptii bendeee
ben emziğini gün içinde sık sık pekmeze batırıyorumkızlar bebıse pekmez verebılıyormuyuz bal veremıyoruz ya ben oda verılemez dıye dusundum bıde verenler el yapımı mı yoksa markette satılandanmı verıyosunuz
retbull sen nasıl 82 kılosun yaa fotonda cok zayıf gozukuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?