2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Fazlasını çıkarmıştır annesi cezve yakma işini gdk güzel yapardı bende egeyi uyuttum ohh ayva tatlısı eşliğinde oturyorum

leeeeeeeen amma çemkirmişiniz ha
bi takılalım dedik
höt
yakarım topiğiiiiiiiii haaaa

asıl sen söyle siz iyi oldunuz mu? Allah kimsenin evladını hasta etmesin, doktor hastane ilaç yüzü göstermesin

İyileştik allah şükür antibiyotiğe devam 5 tane iğne vuruldu ama enfeksiyon gitmemişti nasıl bulaştıysa oğluşuma
Sen pazara gitmedin galiba bugün

Fazlasını çıkarmıştır annesi cezve yakma işini gdk güzel yapardı bende egeyi uyuttum ohh ayva tatlısı eşliğinde oturyorum

öyle oldu galiba. hapur hupur yiyor ama doydugunu anlamıyorum herhalde benim sıpam fazla geldi demek ki

cezvenni içinde su vardı güyaaaaa

ohhhhhhhhhhhhhhhh yarasın sana da ben ayva tatlısı pek sevmem. ama dün başıma gelene bak. eşimin bir personeli var yeni evlendi eşi pasta imalatı yapan bi yerde çalışıyor. eşim elinde bi pasta kutusuyla geldi. içini bi açtım 12 dilim pasta ve hepsi birbirinden farklı beyaz çikolatalı kahveli profiterollü, vişneli ne ararsan. peki ben naptım aldım elime çatalı hepsinin tadına baktım ortada koca bi oyuk var şimdi kapımız da çaldı yandaki komşu teyze aşure getirmiş 2 kase.... hoşgeldin tatlı koması veee övgü uyandı

Zeynoo canim okuyunca üzüldüm yazilanlari dün konuyu okumustum ama kac zamandir kk a ugramayan arzumunun tam da bu olaydan sonra cikip sana yazmasi tuaf geldi bana, delinin biri kuyuya bir tas atti gitti.. Hic canini sıkma kuzum bak bir söz varya

"Sen kendini biliyorsan, Bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma Gereksiz Eleştiri Sadece Gizli Hayranlıktır..

Heeh tam suan ki durumuna göre bir söz

Birak konusan konussun sadece sen degil aslin da hic birimiz cvp vermeye bile tenezzül etmemeliyiz sonra bi fesat yüzünden 2012 haziran annelerinde ki gibi olmasin durumumuz bir tartisma yüzünden aktif olan herkes engellenmis ve bos bos duruyor kenarda konu.. Seni bilen biliyorrr öpüyorum burdaan kocaman

İyileştik allah şükür antibiyotiğe devam 5 tane iğne vuruldu ama enfeksiyon gitmemişti nasıl bulaştıysa oğluşuma
Sen pazara gitmedin galiba bugün

ohhhhhhhh çok şükür iyileştik diyorsun. meret sizi buldu neyse ki geçmiş antibiyotik bitene kadar kullanılır ya zaten hep o normal. yok gitmedik eşim bugün tam 9da ofiste olmalıydı. gitti işini halletti sonra tek başına gitti pazara liste yaptım ben ona

Ay egede uyandı uyusun diye zorladım ama olmadı yemedi sıpa oh afiyet olsun süt olsun inşallah c.tesi feriköye gidemezsen pazar kasımpaşada kastamonu pazarı oluyo köyden getiriyorlar oraya gidebilirsin daha önce yazmıştım gördünmü bilmiyorum ama ordaki ürünlerde köylerden geldiği için ilaçsız oluyo

Kizlar kendisi eşi arkadasi araba üzerine bilgi sahibi olan calisan kim varsa ayni durumu yasayan ve kurtulan bir akil versin banaa lütfeen yaa gecenler de yogurt yapmak icin taza süt almaya gitmistik hani ciftlikten ve cam sise kirilip arabanin icine dökülmüstü bütün süt on defa icini yikatip temizlettirmeye ragmen cikmiyor kokusu, öyle böyle degil leş gibi bir koku var arabada ne kadar temizletsek de sütten gelen bakteriler üremeye devam ettigi icin koku gitmiyor, araba da öyle ucuz birsey degil bu sekil de satmaya bile kalksak en az 2-3 bin euro deger kaybediyor.. Hani bir söz var süt dökülen arabayi ya yakacaksin yada satacaksin diye ( varsa özel bir ilaci falan bilgisi olan yazsin bir zahmet ne kadar olursa olsun fiyati yeter ko koku tamamen gitsin

Kuzum bende zaten en basinda sana haksizlik etmisler demistim seni anlamadan dinlemeden bir kac kisinin burdaki ortami cekemeyip fesatlik cikarmaya calistiklarini :) ben ve diger kizlarda kesinlikle tamamen senin arkandayiz sana destekciyz kendi adima burda olmaktan cok memnunum ki tersi durum olsa zaten gelmezdim buraya :)) istemeyenlerde zaten gelmiyorlar burda olmak isteyen zaten burda senin böyle bir ricada bulunmana hic gerek bile yok tu senin iyi niyetinden hic kimsenin kuskusu yok :)) canim cümlelerimi cok iyi secip kullanamadigimin farkindayim ama kisaca demek istedigimide anlatamadim ( kizzz ayrica sikayet konusu tammiyle sakayi ben senin bunu anliyacagini düsünmüstüm ama cok kirgin ve öfkeli olduigun icin sanirim anlamamisin ( neyse bende seni kirmak istememistim( seni seviyoruz kiz bende senin enerjine hayran birisi olarak taktir ediyordum seni :))
kesinlikle 1905 nikli kinin buraya gelip bunlari yazmasi tesadüf degildi bunlarin malum yerleri vardi hatirliyorsaniz orda onlar kendileri gruplastilar simdi bizi itam ediyorlar :)))

Anamm bizimde başımıza gelmişti 1 sene gitmemişti koku :26: dur eşime soruyum araba hastası o duymuştur belki biyerden:44:

görmüştüm onu canım hatta cvp yazmıştım sana alıntı yapmadan yazmıştım sen görmedin herhalde. kasımpaşanın neresinde herkes bilir mi orda sorunca?

Desty canim yerini tam olarak bilmiyorum hep babamla gitmistim tam adres bilmiyorum babama sorayim bakiyim kasimpasanin neresinde kaliyo sana msj atarim orayada sabah erken gitmek gerekiyo

Anamm bizimde başımıza gelmişti 1 sene gitmemişti koku :26: dur eşime soruyum araba hastası o duymuştur belki biyerden:44:

Canim sor bakalim insallah bir fikri vardir, benim hatam yüzünden döküldü kociste agzini acip tek kelime söylemiyor saglik olsun desede arabasini seven birisi olarak bayagi ugrasiyor yazik

Son düzenleme:
Canim sor bakalim insallah bir fikri vardir, benim hatam yüzünden döküldü kociste agzini acip tek kelime söylemiyor saglik olsun desede arabasini seven birisi olarak bayagi ugrasiyor yazik

babaligimin varken onunda arabasina peynir suyu dökülmüstü okadar cok yikatmasina ragemen koku cikmadii ama zamanla azaldigini hatirliyorumm:44: her arabaaya bindigimizde igrenc bir koku sariyordu etrafi maleseff ( insallah bir yolu vardir ve kurtulursunuz o kokudan esin icin cidden can SIKICI bir durum ( gecmis olsunn:))

Saol canim arabadan sogudum binesim gelmiyor bukadar kötü koku görmedim zamanla azalmasi bazan 1-2 yil sürebiliyor ve koku arabanin koltuk,tavan vs heryerine siniyor zamanla ins bir cagresi vardir

Canım ben çok geçmiş olsun Allah şifa versin sana
Başın sağolsun mekanı cennet olsun

Esracim sordum maalesef yokmus cok iyi vi yikamiciya verip derin bi temizlik yaptircan yada hali yikama makinasi ile yikamak bunlarda sadece azaltir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…