Boncuk gelinim nasıl okudum meyveleri löp löp yiyomuş yarasın fıstığıma
övgü nerdeyse bi kavanoz meyve püresini yedi sonra yerinde durmadığı içn yuvarlandı yuvarlandı yerde ve kustu
ben de ocakta cezve vardı onu yakmışım
neyse övgüyü uyuttum ayağımı uzattım oturuyorum
ben 2 topiğide takip ediyordum cnm uyku eğitimi mevzuları orda konuşuldu bir arkadaş bebeğin ayagındaki döküntüyü oraya yazdı bazen burda muhabbet gırla gidiyo önemli mevzu kaçabiliyor bu tür tartışmalar çok gereksiz yaa insanlar bilgi alış verişinde bulunmak daha daileri gidip sohbet etmek için girdikleri platformu niye tatsızlaştırıyorlar anlamıyorum.arkadasın dediğine katılıyorum ben yeni üye olsamda takip ediyorum bir yıldır hiç görmediğim insanlar şimdi yazıyo.mantıklı olan hiç kimse bu mantksız duruma bir anlam veremiyor zaten takmaya değmez.
leeeeeeeen amma çemkirmişiniz haTesekkur ederim canimm
Hahahah..buna cok güldümo da seni bizim kadar taniyo:)
Bizde ayni serefe nail olaydik iyiydi..ağzını bicak açmıyor. .tas olsa çatlardi walla:)
Teşekkür ederim canım
Bende cok şaşırdım duruma:44:
Discide randevu neden? Agrin biseyin yok, , kontrol dimi?
Sen moralini bozma üzülme. .
Hee buralara sigmadim, oralara taştımm
Rezene burdan bise sorunca dondum ona cnm, birde lahinisi gördüm diye şettim
Yok Benimm; ) diyecektim ama cevabınızi almışsınizz
Nirann hanimm nirann hanimm..bakıyorum da artik geçmiş okumadiginizdan fransiz kaliyosunus olaylara. .ona göre
Edaa basınız sagolsun canım. Mekani cennet olsun.Allahim ailesine yakınlarına uzun ömür versin ins
Sanada gecmis olsun..Sende moralini bozma.. Allah in izniyle hersey yolundadir, kendine kafani mesgul edecek bahaneler üretme lutfen:112:
asıl sen söyle siz iyi oldunuz mu? Allah kimsenin evladını hasta etmesin, doktor hastane ilaç yüzü göstermesin
Fazlasını çıkarmıştır annesicezve yakma işini gdk güzel yapardı bende egeyi uyuttum ohh ayva tatlısı eşliğinde oturyorum
İyileştik allah şükür antibiyotiğe devam5 tane iğne vuruldu ama enfeksiyon gitmemişti nasıl bulaştıysa oğluşuma
Sen pazara gitmedin galiba bugün
öyle oldu galiba. hapur hupur yiyor ama doydugunu anlamıyorum herhalde benim sıpam fazla geldi demek ki
cezvenni içinde su vardı güyaaaaa
ohhhhhhhhhhhhhhhh yarasın sana da ben ayva tatlısı pek sevmem. ama dün başıma gelene bak. eşimin bir personeli var yeni evlendi eşi pasta imalatı yapan bi yerde çalışıyor. eşim elinde bi pasta kutusuyla geldi. içini bi açtım 12 dilim pasta ve hepsi birbirinden farklı beyaz çikolatalı kahveli profiterollü, vişneli ne ararsan. peki ben naptım aldım elime çatalı hepsinin tadına baktım ortada koca bi oyuk var şimdikapımız da çaldı yandaki komşu teyze aşure getirmiş 2 kase.... hoşgeldin tatlı koması veee övgü uyandı
Talia
sen farkindamisinn bunlar zaten benim fazla iyi niyetimden ve fazla ince dusunmemden dolayi yaşanıyor. ..
kimse kusura bakmasinn bende gerizekalı degilimmm.. benimde limitlerim varr.. canimi yakmaya calisanlarin başlarını oksayacak kadar aptal hic degilim...
senin bu söylediklerini zaten zamaninda düşünmüş Olmasaydım suannn bes para etmez insanlar gelip benim canımı sikamazlardi...
Ben sadece insani duygularimla rica ediyorum dedim.. oraya giden buraya gelemez diye bisi de soylemedim.. dogru diyosun herkes özgür. . Ben kendime bakarim geriside beni ilgilendirmez diyosunn evet haklısın. .. istedigini yap canimm.. eyvallah.
Kizlar anlam vermekte zorlandigim bazi seyler oluyor..
dun buraya yazan 1907 bugun diger topikte konusulanlar ve az once arzumu msj atmis diger topik senin adina neden benim bilgim yok diye..
arzumuya aciklama yazdim fkt msj kutusu dolu gonderemedim.
Burdan okursa sevinirim.
Herkes digr topikteki durgunluktan dolayı üzüntüsünü belirtince bende arzu pek gelip ilgilenemiyor hatta hic gelmiyor diye o topigi daha aktif biri alip ilgilenebilir diye kendim buna gonullu oldum. Hatta arzumudan izin alalim diyee de belirttim. Geçmiş sayfalarda var.. editore mail attim. Diger topikte boyle konu sahibi değişikligi yapilabiliyor mu diye sadece sordum.
bakin burasi onemli. Ben sadece boyle bisey yapilabiliyomu diye ogrenmek icin mail attim. Su an yetkili editor lerde bu yazdığımi okuyolar. Yalan bisi varsa kesinlikle müdahale edebilirler.
bana direk bir mail atildi. Degisiklik yapildi diye. Gittim baktim gerçekten zeyno yazıyordu. Madem yapildi arzu da bu durumdan memnun olur herhalde diye düşündüm.
Gunlerce ugrastim düşündüm ki burda hep paylaştım. Amacim 2 topigi teek topik olarak birlestirmekti.. orası issiz terkedilmiş gibi olmasin diye..Çünkü herkes üzülüyordu.
sonra olmadi tabii sebepleri sonuclari hep paylaştım sizlerle.. tekrar anlatmanin bir mantigi yok.
Su an arzunun msj ile sunu anladim kii cok buyuk hata etmisim.
bazen ince dusunmek zarar verebiliyor.. baktigin zaman beni ilgilendiren bisey yoktu diger topikle ilgili. Ben burayi actim mi evet actim. Oranin ne olduğu beni ilgilendirmemeliydi.
Cok farkli tamamen iyi niyetimle yola cikmistim ben...
yanliz geldigim nokta cokda hakettigim bir nokta degill..
onun icin suan sizlere acik ve net bi sekilde söylüyorum.
ya burda olun ya ordaa.. ilkkez boyle bi noktadayim. Kimseye nerede yazmasını soylemek haddim degil.. kimse cocuk degilll..
Kimseyi birseylere zorlamak adetim hic degil.. tamamen insani duygularimla rica ediyorummm sadecee. Oraya yaxanin buraya yazmasını asla istemiyorum...
Kizlar kendisi eşi arkadasi araba üzerine bilgi sahibi olan calisan kim varsa ayni durumu yasayan ve kurtulan bir akil versin banaa lütfeen yaa gecenler de yogurt yapmak icin taza süt almaya gitmistik hani ciftlikten ve cam sise kirilip arabanin icine dökülmüstü bütün süt on defa icini yikatip temizlettirmeye ragmen cikmiyor kokusu, öyle böyle degil leş gibi bir koku var arabada ne kadar temizletsek de sütten gelen bakteriler üremeye devam ettigi icin koku gitmiyor, araba da öyle ucuz birsey degil bu sekil de satmaya bile kalksak en az 2-3 bin euro deger kaybediyor.. Hani bir söz var süt dökülen arabayi ya yakacaksin yada satacaksin diye( varsa özel bir ilaci falan bilgisi olan yazsin bir zahmet ne kadar olursa olsun fiyati yeter ko koku tamamen gitsin
Ay egede uyandı uyusun diye zorladım ama olmadı yemedi sıpaoh afiyet olsun süt olsun inşallah c.tesi feriköye gidemezsen pazar kasımpaşada kastamonu pazarı oluyo köyden getiriyorlar oraya gidebilirsin daha önce yazmıştım gördünmü bilmiyorum ama ordaki ürünlerde köylerden geldiği için ilaçsız oluyo
Desty canim yerini tam olarak bilmiyorum hep babamla gitmistim tam adres bilmiyorum babama sorayim bakiyim kasimpasanin neresinde kaliyo sana msj atarim orayada sabah erken gitmek gerekiyo
Anamm bizimde başımıza gelmişti 1 sene gitmemişti koku :26: dur eşime soruyum araba hastası o duymuştur belki biyerden:44:
Canim sor bakalim insallah bir fikri vardir, benim hatam yüzünden döküldü kociste agzini acip tek kelime söylemiyor saglik olsun desede arabasini seven birisi olarak bayagi ugrasiyor yazik
babaligimin varken onunda arabasina peynir suyu dökülmüstü okadar cok yikatmasina ragemen koku cikmadii ama zamanla azaldigini hatirliyorumm:44: her arabaaya bindigimizde igrenc bir koku sariyordu etrafi maleseff( insallah bir yolu vardir ve kurtulursunuz o kokudan esin icin cidden can SIKICI bir durum ( gecmis olsunn:))
Canım ben çok geçmiş olsun Allah şifa versin sanaKızlar son 1 ayda 2 aile dostumuz kısa aralıklarla vefat etti kanser yüzündn. Dünde eşimin kuzenini trafik kazası sebebîyle kaybettik. Bütün bunlar üstüste gelince kötüyüm hep çok olumsuz şeyler geliyo aklıma daha önce bahsetmiştim ameliyat oldum kafatasımdan diye elim sürekli ameliyat yerimde acaba şişmi yoksa tekarladımı kitle diye düşünüyorum. Öyle bişey yoktur inşallah bîliyorum ama işte..geliyorum okuyorum ama yazabîlecek enerjim yok içimden hiç bişey gelmiyor. Burada Zeynoo lütfen takılma o insanlara. Aslında onların avantajına çocuklarla ilgili olmayan şeylerin burdan konuşulması sonuçta onlara göre gereksiz şeylwrle sayfaları meşgul olmuyo telden yazıyorum buarada bölük pörçük oldu. Buarada sütümde azaldı üzüntüden rezene içiyorum inşallah işe yarar dua edin bana litfeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?