Lütfen beni yanlis anlama ama yazik cocuga birseyler yedir ac ac durmasin biz bile acliga dayanamiyoruz, ek gidaya güvenemiyorum diyorsan en azindan kivamli bir corba yapip ver veya iki mamayi karistirip vermeyi denedinmi hic bazan o sekilde ictikleri oluyor
yaa ben vermicem demiyorum. vercem ama böyle birden verirsem sanki bağırsaklarına yada midesine zarar veririm gibi geliyor. hemen kötü bi sonuç olmayacağını biliyorum ama ileriki yıllarda da sıkıntı olması diye işte
dilca benimki de 2 gündür kaka yapmıyor. normalde günlük yapardı
yaa ben vermicem demiyorum. vercem ama böyle birden verirsem sanki bağırsaklarına yada midesine zarar veririm gibi geliyor. hemen kötü bi sonuç olmayacağını biliyorum ama ileriki yıllarda da sıkıntı olması diye işte
Bu cok normal.. bizim doktorumuz soylemisti ek gidaya gectiginizde
1 kasik bile versenizz vucuda yani bağırsak lara hic alışık olmadigi yabanci bir madde girdigi icin kabizlik yada gaz sorunlari olabilir demisti...
ki oldudaaa.. boyle diye durmayinn devam edin.. boyle boyle alisacak cunku.
Canim bukadar cok korkma suan 4 ayliksiniz bildigim kadariyla milupanin kasik mamasi 4. Aydan sonra baslanila biliyor üzerin de 130 ml 5-6 kasik yaziyor mesela sen onu 3 kasik yaparak verbilirsin yavas yavas da miktari cogaltirsin öglen de meyve suyu ver bir iki defa sonra rendeleyip verirsin böyle böyle baslarsiniz
Bu cok normal.. bizim doktorumuz soylemisti ek gidaya gectiginizde
1 kasik bile versenizz vucuda yani bağırsak lara hic alışık olmadigi yabanci bir madde girdigi icin kabizlik yada gaz sorunlari olabilir demisti...
ki oldudaaa.. boyle diye durmayinn devam edin.. boyle boyle alisacak cunku.
Kızlar ben ek gıda olayını abarttım mı bilmiyorum.
yarım yumurta sarısı, azıcık peynir verdim sabah. Öğlen çorba çeyrek çay bardağı, akşam patates haşlayıp ezdim sulandırıp verdim.
Bazen yoğurt veriyorum.
Benimki de 3 gün yapmadı kakasını. Geceleri uyanmaları azaldı. Hatta 2 gündür kalkmıyor maşallah.
Umarım sorun yaşamayız.
Kızlar ben ek gıda olayını abarttım mı bilmiyorum.
yarım yumurta sarısı, azıcık peynir verdim sabah. Öğlen çorba çeyrek çay bardağı, akşam patates haşlayıp ezdim sulandırıp verdim.
Bazen yoğurt veriyorum.
Benimki de 3 gün yapmadı kakasını. Geceleri uyanmaları azaldı. Hatta 2 gündür kalkmıyor maşallah.
Umarım sorun yaşamayız.