2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım merak etme oyle yapiyorummmm
Ben alisigim aslindaaa böyle seylere amaa yok artikk dedim burada olmasaydi bariiii

Kislar geçmiş mi okuyorsunuz

hay ben sizin gecmisinize....

Hadi konusundaa benimde okuyacak bisilerim olsunnn

Kis sen konus bariiii

naptin k.v de nin gazina gelip verdin mi kilolariii

Canim arabamiz geldi dün cok hafif ve rahat sadece birseye sinir oldum fußsack takinca kemerleri kapanmiyor kisa geliyor oglusta cok sevdi sanirim icine birakinca hic sesi cikmiyor :)) tekrardan dankee kuzum tavsiyen icin omu bumi diye düsünmekten kurtuldum

oğlum bugün isyan bayrağını çekti. devrim yaparak kendi yemek yeme şeklini kendi seçti

öğlen eve gelince 40 cc elma suyu vermiştim. bayılarak yedi. ardından beni emdi. ama azıcık emzirdim işe gitmem gerekiodu.

akşam babası ben gelmeden mama yedirmiş. azıcık da tek göğsümü emdi. mama yaptık tekrardan yemedi. gazını almak için kucağıma aldığımda tazmanya canavarı gibi bana saldırdı. ağzım burnum çenem Allah ne verdiyse. kollarılada boynumu sardığından bi ara gerçekten kurtulmakta zorluk çektim. pirana ya bu eşime hemen dedim eczaneye git sma al. onu yaptık onuda yemedi.

ama saldırganlığı devam ediyordu. en son evde duran kavanoz mamasından elmalı havuçluyu açttırdım eşime. 1 kaşık yedircektim. ıyy tadıda iğrenç. ama nasıl yedi bi görseniz. tabi bi kaşık kesmedi onu. ardından 3 kaşık daha verdim. tabağa falan saldırıyordu. sonra kaşık maması falan yapıp zar zor uyuttuk.

canım dr umuz yorğurdu sevdirmek için yapabilceğin tek şey o dedi
sadece pekmezin demirini alamaz
yoğurdun kalsiyumuna bişey olmaz dedi
yani yeni bişeylere alışsın diye şmdilk ilk aşamada

ayy napsam yaa. gene aklım karıştı. hani ben meyve sularıyla başlıcaktımm . uff .:44::44:

hadi bana kocamaaaaaaaaaann bi aferin dün akşam 8 den beri sallamadan uyutuyorum yada artık çocuk yorgunluktan bayılıyo bilemedim şimdi

bizim de mamamız bitmişti
dün gece ilk kez kaşık mamasını cıvık yapıp biberonla verdim
anlamadım
bugün çok azcık kaaka yaptıı ondan mı acaba
bu geece vermicem
bugün de çokça çokça emip kustu
ne yapacaklarını şaşırdılar bence de

ayy napsam yaa. gene aklım karıştı. hani ben meyve sularıyla başlıcaktımm . uff .:44::44:

Lütfen beni yanlis anlama ama yazik cocuga birseyler yedir ac ac durmasin biz bile acliga dayanamiyoruz, ek gidaya güvenemiyorum diyorsan en azindan kivamli bir corba yapip ver veya iki mamayi karistirip vermeyi denedinmi hic bazan o sekilde ictikleri oluyor

ne güzel söylemiş ağzına sağlık

lina da suyu sevmiyor hiç biberona koyuyorum öğk diyor diliyle ittiriyor kaşıkla veriyorum 3-4 kaşık içiyor bende üzülüyordum demek olabiliyormuş:26:

asenin sorularına cevap verirmisinn bende aynı soruları soruyorum çünküü

fırın kaç derece olcak, bende yapcam bu akşammm

Hımm buldum tarifi
Hoşuma gitti bu tarif
Cicibebe meselesi off aklım karıştı
Bende bebegime veriyorum
Devam sütü icmiyor
2 cicibebe koyup eziyorum
Kaşıkla yediriyorum
Zararlı mı ki:26:

yaptınız mı kızlar sevdimi yavruşlar ben akşam yine yaptım bugün yedirdim

kız sen birde o evden taşınmayı mı düşünüyorsun ne güzel sıcacık otur işte

başınız sağolsun hepsi üstüste gelmiş sana da çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…