Tatlım benim kilolar o aşağıda onun için fotoda görünmüyor armutum ben :82:
bebeğim yani yazmayayım dediiiim dediiim ama kurtlu totom durmadı
ya sen niye herkesi bu kadar ciddiye alıyorsun
burada olan olaylarda da iş yerindekilerde de bunu düşündüm
herkesi bu kadar önemseme güzelim
sana mesaj attılarsa ossurayım sizin topik sevdanıza de geç
arkadaşın sana ters mi yaptı totomu ye de geç
geç yani
uzatma üzerinde düşünme kafanı yorma
salla gitsin be güzelim sen enerjini düşürme son gaz devam :118:
Kislar geçmiş mi okuyorsunuz
hay ben sizin gecmisinize....
Hadi konusundaa benimde okuyacak bisilerim olsunnn
Sen cok konusuyorsun yaa
deliye bağlayan sarı kafa
tirtir titreyen sarı kafa
kıskanan sarı kafa ayrıca yıllardır böyle bir evde oturmayı hayal eden fakat hep soğuk evlerde oturan talihsiz sarı kafa
ben de yaktımçöpe gitti cezve
kız 1905 değil
fenerbahçenin kuruluş yılı olan 1907
yapabiliyorsan ne mutlu
bi de oturup yiyebiliyorsan daha da mutlu
kızlar niye yoğurda pekmez koyuyorsunuz
o zaman yoğurttaki kalsiyum
pekmezdeki demirin bi anlamı kalmaz ki
ikisi de etkisiz kalır:26:
He yaaa kendi kendime konuşuyorum su an daaa:125::82:
Aaa neden kendi kendineymis ben geldim yaa yoksaa beni begenmiyormusuun
ayy napsam yaa. gene aklım karıştı. hani ben meyve sularıyla başlıcaktımm . uff .:44::44:
ne güzel söylemiş ağzına sağlıkKimini hayal kırıklığı büyütür, beni de kıskanılmak büyüttü. Takmayacaksın, takarsan daha çok üstüne gelirler. Yürüyüp geçeceksin, hep yürüyüp geçeceksin. Ben öyle yaptım. Hep yürüdüm. Herkesin her şeyi anlamasını bekleyemezsin. Sen yürüyüp gideceksin. Anlayan anlayacak, anlamayan anlamayacak; dünyanın hepsine yetişemezsin ki! Bilirsin ben iyi yürürüm.[/B]
lina da suyu sevmiyor hiç biberona koyuyorum öğk diyor diliyle ittiriyor kaşıkla veriyorum 3-4 kaşık içiyor bende üzülüyordum demek olabiliyormuş:26:çok sevindim, kendi yaşadıklarım ve doktorumunda duyduklarımından derlediklerim. bir de orda yazmayı unuttum. ek gıda öğünlerinden sonra az da olsa su verilmeliymiş. ihtiyacı varsa alır yoksa tükürür ya da almaz demişti doktorum. her öğünden snra birkaç tatlı kaşığı. benimki çok sevmiyor suyu biberona koyuyorum 10 cc. diliyle oynayarak 3-5 yudum içiyordur herhalde.
asenin sorularına cevap verirmisinnbende aynı soruları soruyorum çünküü
fırın kaç derece olcak, bende yapcam bu akşammm
Hımm buldum tarifi
Hoşuma gitti bu tarif
Cicibebe meselesi off aklım karıştı
Bende bebegime veriyorum
Devam sütü icmiyor
2 cicibebe koyup eziyorum
Kaşıkla yediriyorum
Zararlı mı ki:26:
kız sen birde o evden taşınmayı mı düşünüyorsun ne güzel sıcacık otur iştebenim ev öyle kızlar ya. pek bi sıcak oluyor bilmiyorum sebebini. millet bana gelir ay çok sıcak kombiyi biraz kıssana derler e kombi çalışmıyor ki derimbirazdan kapatıcam herhalde çocuk terlemiş üstünü çıkardım çünkü
başınız sağolsun hepsi üstüste gelmiş sana da çok geçmiş olsunKızlar son 1 ayda 2 aile dostumuz kısa aralıklarla vefat etti kanser yüzündn. Dünde eşimin kuzenini trafik kazası sebebîyle kaybettik. Bütün bunlar üstüste gelince kötüyüm hep çok olumsuz şeyler geliyo aklıma daha önce bahsetmiştim ameliyat oldum kafatasımdan diye elim sürekli ameliyat yerimde acaba şişmi yoksa tekarladımı kitle diye düşünüyorum. Öyle bişey yoktur inşallah bîliyorum ama işte..geliyorum okuyorum ama yazabîlecek enerjim yok içimden hiç bişey gelmiyor. Burada Zeynoo lütfen takılma o insanlara. Aslında onların avantajına çocuklarla ilgili olmayan şeylerin burdan konuşulması sonuçta onlara göre gereksiz şeylwrle sayfaları meşgul olmuyo telden yazıyorum buarada bölük pörçük oldu. Buarada sütümde azaldı üzüntüden rezene içiyorum inşallah işe yarar dua edin bana litfeen
hadi bana kocamaaaaaaaaaann bi aferin dün akşam 8 den beri sallamadan uyutuyorum yada artık çocuk yorgunluktan bayılıyo bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?