2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
MELİNNAZ: canim evet laktoz burda süt sekeri deniliyor kabiz olan bebeklere cok iyi geliyormus em bagirsaklari calistirip hemde bebegin icmedigi meyve suyu,su vs karistirarak hic bir zarari olmadan verilebilir dedi doktorumuz su icmiyor bende cayina 2 kasik atiyorum bir yut bir tükür derken yaklasik 30-40 ml icmis oluyor.. Hipp alman markasi oldugu icin belki orda henüz olmaya bilir senin resmini ekledigin combiotil bu normal mama benim dedigim gaz sancisi,karin agrisi,kolik,kabizlik diye yaziyor üzerin de ismi comfort canim ama aysinin aptamil comformil var ida kabizlik ve karin agrisi icin o varsa onu al... İns biran önce atlatirsiniz doktor poposuna orta parmagini tamamen soktu muayene ederken oglumun yara veya sislik olmusmu diye kuzumun oan bir aglayisi vardi icini ceke ceke anlatamam cok zor oluyr biliyorum

Zeynoo: yok be tatlim alinmam daha merak etme :) nerden baksan hamileligin ortasindan beri buralardayim hic alindigim olmadi o gün tersimden kalkmistim büyük ihtimal .. Sen geldinama heran ben gidebilirim simdide benim tosun tulumun icin de bacaklari havaya kaldirip kaldirip pat diye yataga vuruyor totosun da kurt var bunlarin uykuda bile eli dursa ayagi durmuyor

Gdk sira seninle ilgili guzel dusuncelerime gelmisti ama yazmiycam iste benim icin bi sari kafa bile yapmadin((
vallahi araştırıyorum yaa. hatta senin oğlanla ilgili buldum bi tanede bebekler hassa konu çok bebeklerle ilgili paylaşmak istemedim. sana düşünüodum daha bulamamıştım

canım l bizimki yapmak istiyor fakat yapamıyor bugün mesela 3 kez oldu ıkındı ıkındı sonra çığlık çığlığa ağladı küçücük bir parça çıkardı sem sert olmuş bağırsağında çıkartamıyor bu şekilde 3 kez yaptı bugün gazda sıkıntı yok ama onu çıkartıyor inşallah çabuk alışır şu bağırsaklar yoksa işi zor yavrumun
hipp bulamadım birde aptamile bakayım o zaman conformil olanımıydı

geçen milupa organik elma havuç püresi denedim aslında yedi tadını sevmemezlik etmedi de çok kustu sonrasında hiç öyle yapmazdı 2-3 kez çok miktarda kustu miğdesi kabul etmedi sanırım

edanın hamileyken umduğu:

gerçekte bulduğu :

(oğlun yaramaz diye bunu paylaşacaktım ama belki yanlış anlarsın diye vazgeçmiştim)

canım az ve sert yapıyorsa bağırsaklarını boşaltmalısın bence ki o sert kısımlar tamamen gitsin
gitmezse arkadan gelen kaka da bağırsakta bekleyeceği için o da sertleşecek ve kısır döngü olacak
bence hemen yarın eczaneden lağman al ve bebişini rahatlat yazık kıyamam ona
hastaneye gitsen de aynı şeyi yapacaklar bağırsaklarını lağmanla boşaltacaklar
sen al evde yap biz yeğenime öyle yapmıştık

arabanın içine türk kahvesi koydunuz mu canım. bi kabın içinde dökülmeyecek uygun bi yere koyun. bi de dökülen yeri sirkeli su ile sil. bi süre sonra kokunun gitmesi laazım:44:

Son düzenleme:
vallahi araştırıyorum yaa. hatta senin oğlanla ilgili buldum bi tanede bebekler hassa konu çok bebeklerle ilgili paylaşmak istemedim. sana düşünüodum daha bulamamıştım

Saka yapiyorum yaaaa:)) totosunu kaldiramayan siskomu koyucaktin:))) neyse dur anlatiyim....
Ben sende kendimi buluyorum aslinda herseyden tatli sikayet edislerin cok hosuma gidiyor:))) rahat gibi gorunuyosun ama bence cok evhamlisin hassas ve kirilgansin ayrica... bu anlattiklarim benim icinde gecerli oyuzden cok yakin hissediyorum kendime... esinle dialoglariniza da bayiliyorum aslinda daha cok sey vardi ama yazamadm oglumu emziryrm cok konsantre olamadm:))

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var yarin ek gidaya basliyorum hem cok heyecanliyim hemde stresli simdi burda biri tarif etmisti hatirlayamiyorum firini isitip yogurt mayaliyordu onun tarifi gibi yogurt mayaladim insallah tutar iki saat oldu bekliyorum sizden simdi ricam ilk kez vercegim corbayi nasil yapmaliyim bir suru tarif verdik diceksiniz internet bak diceksiniz ama suan sizler basladiniz benim icin tekrardan paylasirmisiniz cok heyecanliyim diyorum ilkokul cocuguna gibi aciklayici anlatirsaniz cok sevinirim simdiden tesekkurler.

Su an 86 kiloyum, 64le baslamıstım. Korkunc rakamlar farkındayım. Insallah paylasıcam verdigimde. Ben bu sinirle veririm zaten. Ev tımarhane gibi. Masal'mda bile huzur kalmadı. Cocugumun düzeni bozuldu. Süt desen gitti gidiyo.. Tutmaya calısıyorum.
Fenalardayım.

Cnm ben anlatimm şöyle. .

1 tane Patatesin yarisini 1 tane havucun yarisini yarim kabagi ve 1 tatli kaşığı princi suya koyup ocaga koy kaynasin..

pistikten sonra blenderdan gecir bildigin çorba oluyo istee tatsiz tuzsuz olanindan

Öyle icir bakalimm kerem bey sevecek miii :125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…