- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
Dönüş bana yaptigin o ates üstündeki cadiyi hafizama aldim arada kaynadi sanmaaaa
ek gıda aşamasındaki ben :
vallahi araştırıyorum yaa. hatta senin oğlanla ilgili buldum bi tanede bebekler hassa konu çok bebeklerle ilgili paylaşmak istemedim. sana düşünüodum daha bulamamıştımGdk sira seninle ilgili guzel dusuncelerime gelmisti ama yazmiycam iste benim icin bi sari kafa bile yapmadin((
Canim en fazla 4 gun sürdü. . Oda 1 defa..
bizimkide öyleydi sancidan yapamamaktan huzursuz de ve uyuyamiyordu..
2 hafta sonra falan duzeldii. Gazını da pirtlatiyor kakasini da hergun yapıyor. ..
evet agladiklarinda insan dayanamiyor ama mecburen vermeye devam et..
o sekilde alisacak çünküü birakma sakinn
Hipp yokda milupa all oda guzel.. bide bu kavanoz mamalarrindda keskin eksimsi bi tat oluyor onun icin yemiyor du benim ki.. 1 tane cici bebeyi sutte eritip icine karistiriyorum.. o keskin tadi aliyorr aklinda bulunsun yemezse boyle deneyebilirsin
ama amaaa o şakaydııı :18::18::18:sen bana yeni bi
görev vercekt,n neydi o
Hatırlamıyorum:44:
Halbusii ben kolay kolay unutmazdimm:26: evet bisi isticektim senden ama neydiii
canım az ve sert yapıyorsa bağırsaklarını boşaltmalısın bence ki o sert kısımlar tamamen gitsincanım l bizimki yapmak istiyor fakat yapamıyor bugün mesela 3 kez oldu ıkındı ıkındı sonra çığlık çığlığa ağladı küçücük bir parça çıkardı sem sert olmuş bağırsağında çıkartamıyor bu şekilde 3 kez yaptı bugün gazda sıkıntı yok ama onu çıkartıyor inşallah çabuk alışır şu bağırsaklar yoksa işi zor yavrumun
hipp bulamadım birde aptamile bakayım o zaman conformil olanımıydı
geçen milupa organik elma havuç püresi denedim aslında yedi tadını sevmemezlik etmedi de çok kustu sonrasında hiç öyle yapmazdı 2-3 kez çok miktarda kustu miğdesi kabul etmedi sanırım
arabanın içine türk kahvesi koydunuz mu canım. bi kabın içinde dökülmeyecek uygun bi yere koyun. bi de dökülen yeri sirkeli su ile sil. bi süre sonra kokunun gitmesi laazım:44:Kizlar kendisi eşi arkadasi araba üzerine bilgi sahibi olan calisan kim varsa ayni durumu yasayan ve kurtulan bir akil versin banaa lütfeen yaa gecenler de yogurt yapmak icin taza süt almaya gitmistik hani ciftlikten ve cam sise kirilip arabanin icine dökülmüstü bütün süt on defa icini yikatip temizlettirmeye ragmen cikmiyor kokusu, öyle böyle degil leş gibi bir koku var arabada ne kadar temizletsek de sütten gelen bakteriler üremeye devam ettigi icin koku gitmiyor, araba da öyle ucuz birsey degil bu sekil de satmaya bile kalksak en az 2-3 bin euro deger kaybediyor.. Hani bir söz var süt dökülen arabayi ya yakacaksin yada satacaksin diye( varsa özel bir ilaci falan bilgisi olan yazsin bir zahmet ne kadar olursa olsun fiyati yeter ko koku tamamen gitsin
yarın sana yeni görev vercem çok arabesksin falan demiştin
hoşbuldum canım.hoş geldin dicektim canım diyememişim
vallahi araştırıyorum yaa. hatta senin oğlanla ilgili buldum bi tanede bebekler hassa konu çok bebeklerle ilgili paylaşmak istemedim. sana düşünüodum daha bulamamıştım
edanın hamileyken umduğu:
gerçekte bulduğu :
(oğlun yaramaz diye bunu paylaşacaktım ama belki yanlış anlarsın diye vazgeçmiştim)
Gülüyorum çünkü hepimiz ayni seyleri yaşıyoruz napalimm
doğru söylüyorlar aldik kiloama söyleyen k.v diye tabii daha cok sinirlendin sen bosver canim yaaa takilma onun söylediklerine
Bak ne guzel spora da yazilmissin benim oyle bir sansimda yok
Zamanim yok çünküü. . Simdi bak cok kiskandim seniii
kac kilosun suan ve hedefin kacc
verdikce yaz banada benide motive ettt
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var yarin ek gidaya basliyorum hem cok heyecanliyim hemde stresli simdi burda biri tarif etmisti hatirlayamiyorum firini isitip yogurt mayaliyordu onun tarifi gibi yogurt mayaladim insallah tutar iki saat oldu bekliyorum sizden simdi ricam ilk kez vercegim corbayi nasil yapmaliyim bir suru tarif verdik diceksiniz internet bak diceksiniz ama suan sizler basladiniz benim icin tekrardan paylasirmisiniz cok heyecanliyim diyorum ilkokul cocuguna gibi aciklayici anlatirsaniz cok sevinirim simdiden tesekkurler.
hoşbuldum canım.
ayıptır söylemesi halaaa telime tl yükleyemedim msj na da cevap yazmadım affet tatlım.
Uzun ugraslar sonucu oglumu uyuttum. Biraz muhabbetinize kulak vereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?